Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Neelix

Post by Neelix »

otvori druze, tvoja ideja, pa ti pripada cast :)
nekooo

Post by nekooo »

neka druze,ja ne koristim taj famozni RAZMAK,mada sam u skoli imo taj predmet i mogu ih vecinu tome uciti,al nema veze.mislio sam da se ovdje ne gleda ni pravopis ni ostala sranja,al et...
nego,de ti otvori,i daj neki vako fin naslov,meni trenutno nist ne pada na pamet...
anais_nin

Post by anais_nin »

Neelix wrote:Veceras nisam i ne mogu biti tuzan. Veceras je moje SARAJEVO pobijedilo Genk u gostima, VECERAS JE NASE VECEEEEEEEEEEEEEE....... :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
a zato za mene nemas ljubavi danas a? :x :( :sad:
danas ces ti mene da tjesis koliko vidim :-? :D
auuuuu pa smo ti "star crossed lovers" :D :lol: QQ nama, zar ti nisi znao da ja voljem "neprijateljski" tim? :oops: :D
maccarona

Post by maccarona »

bem vam ljubaF :D dajte mi LOVE :D ja danas vidjela cipele 8-) ko grom :oops:
250 ojra :(

pomagajte :D
maccarona

Post by maccarona »

slomilo mi se srce u paramparcad :( zaboravih da napisem :D
nekooo

Post by nekooo »

nelix i ja pokrenusmo revoluciju na ovoj temi. sad poprimi sire razmjere. jos malo pa ce se pocet javljat ljudi sa pricama tipa: "et ja sam skoro nekad dozivio srcani udar. udar je bio toliko jak da se pojavila pukotina na desnoj strani srca. jel i ovo spada pod tu vasu temu???" :-D :D
Neelix

Post by Neelix »

anais_nin wrote:
Neelix wrote:Veceras nisam i ne mogu biti tuzan. Veceras je moje SARAJEVO pobijedilo Genk u gostima, VECERAS JE NASE VECEEEEEEEEEEEEEE....... :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
auuuuu pa smo ti "star crossed lovers" :D :lol: QQ nama, zar ti nisi znao da ja voljem "neprijateljski" tim? :oops: :D
pih, strumfeta :x

mi dash mi dash mi dash :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Neelix wrote:
anais_nin wrote:
pih, strumfeta :x

mi dash mi dash mi dash :D
u ljubavi se sve daje pa i to :oops: :kiss: :lol:
wooki071

Post by wooki071 »

HMMM da vrijeme lijeci to svi znamo smao malo sporo ide, evo jedan moj licni dogadjaj:

Ja i ona 5 godina zajedno selim se iz jedne drzave u drugu zbog nje sve je super planovi ok "volimo se" dok jednog dana nakon 4 godine zaruka i planova dolazi doticna na ideju da mi nismo jedno za drugo nevalja mi ime i prezime i porijeklo. Dozvim sok i zareknem se taj dan da vise nikada u zivotu ni sakim druge vjere ali ima nesto sto se zove ljubav i sto ti pomuti i ono malo razuma koji imas hele nejse prolazi od toga 3.5 godine vec sam oznjene a i ona se udala, nisam je vidjeo godinu i po i neku vece sa zenom na kafi kad imama sta da vidim ona sa 3 prijateljice i opet me nesto spuca neznam ni sam sta neki unutrasnji nemir al hebiga valjda ce proci ( nemoj te pogresno razumijeti ja svoju hanumu volim vise nego sebe samoga) nego cudno nakon svih tih godina opet neki nemir se javi u covjeku.
misha

Post by misha »

skontah citajuci sve ovo i dumajuci danima vec da je 10 puta lakse kad te neko ostavi onako nonšalantno, krvnički, slomi i zamalo ubije, nego kad si s nekim a daje ti komadiće i mrvice i nikad ne znas hoce li ti telefon zazvonit sutra i hoce li ti reci lijepu rijec,,,
onako kad te ostavi, boli da crknes, al prodje, nikad skroz , nikad nije 100% svejedno, jer ne moze bit, ne bi bilo normalno, al skontas ne kad, u po frke, kako stvari stoje, nije tvoj, pomiris se s tim i ustanes sretnija..
a ovako, kao veza, kao nesto, kao zajedno, a srce lupa i gledas u telefon po dva sata a ne zvoni..ni kucni ni mobilni:)...i boli gore jer ne znas koji je dan taj kad nece zazvonit nikako...
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

misha, ukini ga :D

ne, ozbiljno. kao sto si rekla: boli, prodje, prezivis. to ti je gore...
Sogan

Post by Sogan »

Ljudi vi meni niste jasni :roll: evo haman trideset stranica supljarenja a niko da spomene jedini efektivan i ispravan nacin da zakrpis slomljeno srce: osveta :D
maccarona

Post by maccarona »

napokon nesto pametno :D:D

i ja sam za osvetu :D nezaboravnu :D
danas

Post by danas »

Sogan wrote:Ljudi vi meni niste jasni :roll: evo haman trideset stranica supljarenja a niko da spomene jedini efektivan i ispravan nacin da zakrpis slomljeno srce: osveta :D
do tell :D :D :D
maccarona

Post by maccarona »

covjek ima pravo :D
sjede ovdje , polemisu al nista produktivno :D

sjedi, izmisli plan , dobar :D i ozezi 8-)

nema vise tetaka sa ladnim trajnama da te cuvaju :oops: :D
sekiracija

Post by sekiracija »

maccarona wrote:bem vam ljubaF :D dajte mi LOVE :D ja danas vidjela cipele 8-) ko grom :oops:
250 ojra :(

pomagajte :D
Pa za toliko para mogu kupit zenu sa cipelama :roll:
Sto se tice pomoci,NE RACINAJ NA MENEEEEEE :D
maccarona

Post by maccarona »

meni kupis cipIle :D i ja mirna :D
al ako volis zvocanje za 10 maraka :D tvoj problem :D:D
anais_nin

Post by anais_nin »

Sogan wrote:Ljudi vi meni niste jasni :roll: evo haman trideset stranica supljarenja a niko da spomene jedini efektivan i ispravan nacin da zakrpis slomljeno srce: osveta :D
ne frcera :oops: to drugoj osobi samo pokazuje koliko je volis :roll:
fino ja kazem, jedna od najboljih stvari koje sam cula je "opposite of love is NOT hate :roll: it's INDIFFERENCE"... :D znaci teziti ka tome da ti bude "svejedno" :oops: osveta mi djeluje onako ocajnicki i jos vise pateticno nego plakanje :D
Last edited by anais_nin on 03/08/2007 19:29, edited 1 time in total.
Bumbar

Post by Bumbar »

ovo potpisujem :roll: :D :oops: :shock:
anirA

Post by anirA »

misha wrote:skontah citajuci sve ovo i dumajuci danima vec da je 10 puta lakse kad te neko ostavi onako nonšalantno, krvnički, slomi i zamalo ubije, nego kad si s nekim a daje ti komadiće i mrvice i nikad ne znas hoce li ti telefon zazvonit sutra i hoce li ti reci lijepu rijec,,,
onako kad te ostavi, boli da crknes, al prodje, nikad skroz , nikad nije 100% svejedno, jer ne moze bit, ne bi bilo normalno, al skontas ne kad, u po frke, kako stvari stoje, nije tvoj, pomiris se s tim i ustanes sretnija..
a ovako, kao veza, kao nesto, kao zajedno, a srce lupa i gledas u telefon po dva sata a ne zvoni..ni kucni ni mobilni:)...i boli gore jer ne znas koji je dan taj kad nece zazvonit nikako...

desava se upravo ovako :? ni poziva ni sms nista :? :sad: :sad: :sad: :sad:
mavcs

Post by mavcs »

Genk-Sarajevo 1:2!

SARAJEVO SARAJEVO ALEALEALE :-D
jaba
Location: grad izmedju dvije rijeke na ravnici u zemlji oblika srca

Post by jaba »

Slazem se OSVETA. Ja imam takav slucaj. Bili smo 2 godine zajebno, bio sam spreman za nju umrijeti i kad sam bio na dnu bez posla odbacen od svih ona je krenula izlazit sa puno mladjom rajom klosarima. Nakon postavljanja ultimatuma Ja ili Drustvo? Ona se odluci za drustvo :x zato sam raskinuo. To me je iz dna promjenilo. Godinu i po nakon svega. Ja sa poslom iz snova. Bog i batina u Firmi.Ona dolazi sa tim da opet budemo zajedno. E sad je doslo mojih 5 min.Nastavak sljedi ...... :D
zauzeto

Post by zauzeto »

anais_nin wrote:
ne frcera :oops: to drugoj osobi samo pokazuje koliko je volis :roll:
fino ja kazem, jedna od najboljih stvari koje sam cula je "opposite of love is NOT hate :roll: it's INDIFFERENCE"... :D znaci teziti kad tome da ti bude "svejedno" :oops: osveta mi djeluje onako ocajnicki i jos vise pateticno nego plakanje :D
Slazem se u potpunosti. Sve dok imas zelju da se svetis stalo ti je. Najbolje je kad ti je svejedno, nije te briga i nabacis osmjeh na lice. :D
van Basten

Post by van Basten »

jaba wrote:Slazem se OSVETA. Ja imam takav slucaj. Bili smo 2 godine zajebno, bio sam spreman za nju umrijeti i kad sam bio na dnu bez posla odbacen od svih ona je krenula izlazit sa puno mladjom rajom klosarima. Nakon postavljanja ultimatuma Ja ili Drustvo? Ona se odluci za drustvo :x zato sam raskinuo. To me je iz dna promjenilo. Godinu i po nakon svega. Ja sa poslom iz snova. Bog i batina u Firmi.Ona dolazi sa tim da opet budemo zajedno. E sad je doslo mojih 5 min.Nastavak sljedi ...... :D
Podržavam odluku o nepovratku an to u takvoj situaciji. Ali kako anais fino objasni, mnogo bi bolje bilo da odluku baziraš na tome što ti ona više ništa ne znači, nemaš ni promila želje da više budeš s njom, da joj to i saopštiš sa onom ravnodušnom facom kao da joj odgovaraš na pitanje - pada li kiša napolju, nego da sve to predočiš onako zapjenjen "kad sam bio dole nisi me htjela, a sad bi mi se vratila? e neće moći". Ogromna je razlika u postignutom efektu, zaista
zena21

Post by zena21 »

jaba wrote:Slazem se OSVETA. Ja imam takav slucaj. Bili smo 2 godine zajebno, bio sam spreman za nju umrijeti i kad sam bio na dnu bez posla odbacen od svih ona je krenula izlazit sa puno mladjom rajom klosarima. Nakon postavljanja ultimatuma Ja ili Drustvo? Ona se odluci za drustvo :x zato sam raskinuo. To me je iz dna promjenilo. Godinu i po nakon svega. Ja sa poslom iz snova. Bog i batina u Firmi.Ona dolazi sa tim da opet budemo zajedno. E sad je doslo mojih 5 min.Nastavak sljedi ...... :D
sto me sada trazis :?
pored njih toliko :roll:
gde si bila kad sam bio niko :( :x :x
kako da ti verujem sada kad sam neko :?
pa da s tobom delim :?
ono sto sam steko :kravata: :oops: :lol: :lol:
Post Reply