Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
nekooo
neka druze,ja ne koristim taj famozni RAZMAK,mada sam u skoli imo taj predmet i mogu ih vecinu tome uciti,al nema veze.mislio sam da se ovdje ne gleda ni pravopis ni ostala sranja,al et...
nego,de ti otvori,i daj neki vako fin naslov,meni trenutno nist ne pada na pamet...
nego,de ti otvori,i daj neki vako fin naslov,meni trenutno nist ne pada na pamet...
- anais_nin
a zato za mene nemas ljubavi danas a?Neelix wrote:Veceras nisam i ne mogu biti tuzan. Veceras je moje SARAJEVO pobijedilo Genk u gostima, VECERAS JE NASE VECEEEEEEEEEEEEEE.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
danas ces ti mene da tjesis koliko vidim
auuuuu pa smo ti "star crossed lovers"
-
nekooo
nelix i ja pokrenusmo revoluciju na ovoj temi. sad poprimi sire razmjere. jos malo pa ce se pocet javljat ljudi sa pricama tipa: "et ja sam skoro nekad dozivio srcani udar. udar je bio toliko jak da se pojavila pukotina na desnoj strani srca. jel i ovo spada pod tu vasu temu???"

- Neelix
pih, strumfetaanais_nin wrote:a zato za mene nemas ljubavi danas a?Neelix wrote:Veceras nisam i ne mogu biti tuzan. Veceras je moje SARAJEVO pobijedilo Genk u gostima, VECERAS JE NASE VECEEEEEEEEEEEEEE.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
danas ces ti mene da tjesis koliko vidim![]()
![]()
auuuuu pa smo ti "star crossed lovers"![]()
QQ nama, zar ti nisi znao da ja voljem "neprijateljski" tim?
![]()
mi dash mi dash mi dash
- anais_nin
u ljubavi se sve daje pa i toNeelix wrote:pih, strumfetaanais_nin wrote:a zato za mene nemas ljubavi danas a?Neelix wrote:Veceras nisam i ne mogu biti tuzan. Veceras je moje SARAJEVO pobijedilo Genk u gostima, VECERAS JE NASE VECEEEEEEEEEEEEEE.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
danas ces ti mene da tjesis koliko vidim![]()
![]()
auuuuu pa smo ti "star crossed lovers"![]()
QQ nama, zar ti nisi znao da ja voljem "neprijateljski" tim?
![]()
mi dash mi dash mi dash
-
wooki071
HMMM da vrijeme lijeci to svi znamo smao malo sporo ide, evo jedan moj licni dogadjaj:
Ja i ona 5 godina zajedno selim se iz jedne drzave u drugu zbog nje sve je super planovi ok "volimo se" dok jednog dana nakon 4 godine zaruka i planova dolazi doticna na ideju da mi nismo jedno za drugo nevalja mi ime i prezime i porijeklo. Dozvim sok i zareknem se taj dan da vise nikada u zivotu ni sakim druge vjere ali ima nesto sto se zove ljubav i sto ti pomuti i ono malo razuma koji imas hele nejse prolazi od toga 3.5 godine vec sam oznjene a i ona se udala, nisam je vidjeo godinu i po i neku vece sa zenom na kafi kad imama sta da vidim ona sa 3 prijateljice i opet me nesto spuca neznam ni sam sta neki unutrasnji nemir al hebiga valjda ce proci ( nemoj te pogresno razumijeti ja svoju hanumu volim vise nego sebe samoga) nego cudno nakon svih tih godina opet neki nemir se javi u covjeku.
Ja i ona 5 godina zajedno selim se iz jedne drzave u drugu zbog nje sve je super planovi ok "volimo se" dok jednog dana nakon 4 godine zaruka i planova dolazi doticna na ideju da mi nismo jedno za drugo nevalja mi ime i prezime i porijeklo. Dozvim sok i zareknem se taj dan da vise nikada u zivotu ni sakim druge vjere ali ima nesto sto se zove ljubav i sto ti pomuti i ono malo razuma koji imas hele nejse prolazi od toga 3.5 godine vec sam oznjene a i ona se udala, nisam je vidjeo godinu i po i neku vece sa zenom na kafi kad imama sta da vidim ona sa 3 prijateljice i opet me nesto spuca neznam ni sam sta neki unutrasnji nemir al hebiga valjda ce proci ( nemoj te pogresno razumijeti ja svoju hanumu volim vise nego sebe samoga) nego cudno nakon svih tih godina opet neki nemir se javi u covjeku.
-
misha
skontah citajuci sve ovo i dumajuci danima vec da je 10 puta lakse kad te neko ostavi onako nonšalantno, krvnički, slomi i zamalo ubije, nego kad si s nekim a daje ti komadiće i mrvice i nikad ne znas hoce li ti telefon zazvonit sutra i hoce li ti reci lijepu rijec,,,
onako kad te ostavi, boli da crknes, al prodje, nikad skroz , nikad nije 100% svejedno, jer ne moze bit, ne bi bilo normalno, al skontas ne kad, u po frke, kako stvari stoje, nije tvoj, pomiris se s tim i ustanes sretnija..
a ovako, kao veza, kao nesto, kao zajedno, a srce lupa i gledas u telefon po dva sata a ne zvoni..ni kucni ni mobilni:)...i boli gore jer ne znas koji je dan taj kad nece zazvonit nikako...
onako kad te ostavi, boli da crknes, al prodje, nikad skroz , nikad nije 100% svejedno, jer ne moze bit, ne bi bilo normalno, al skontas ne kad, u po frke, kako stvari stoje, nije tvoj, pomiris se s tim i ustanes sretnija..
a ovako, kao veza, kao nesto, kao zajedno, a srce lupa i gledas u telefon po dva sata a ne zvoni..ni kucni ni mobilni:)...i boli gore jer ne znas koji je dan taj kad nece zazvonit nikako...
- sekiracija
Pa za toliko para mogu kupit zenu sa cipelamamaccarona wrote:bem vam ljubaFdajte mi LOVE
ja danas vidjela cipele
ko grom
![]()
250 ojra![]()
pomagajte
Sto se tice pomoci,NE RACINAJ NA MENEEEEEE
- anais_nin
ne frceraSogan wrote:Ljudi vi meni niste jasnievo haman trideset stranica supljarenja a niko da spomene jedini efektivan i ispravan nacin da zakrpis slomljeno srce: osveta
fino ja kazem, jedna od najboljih stvari koje sam cula je "opposite of love is NOT hate
Last edited by anais_nin on 03/08/2007 19:29, edited 1 time in total.
-
anirA
misha wrote:skontah citajuci sve ovo i dumajuci danima vec da je 10 puta lakse kad te neko ostavi onako nonšalantno, krvnički, slomi i zamalo ubije, nego kad si s nekim a daje ti komadiće i mrvice i nikad ne znas hoce li ti telefon zazvonit sutra i hoce li ti reci lijepu rijec,,,
desava se upravo ovako
- jaba
- Location: grad izmedju dvije rijeke na ravnici u zemlji oblika srca
Slazem se OSVETA. Ja imam takav slucaj. Bili smo 2 godine zajebno, bio sam spreman za nju umrijeti i kad sam bio na dnu bez posla odbacen od svih ona je krenula izlazit sa puno mladjom rajom klosarima. Nakon postavljanja ultimatuma Ja ili Drustvo? Ona se odluci za drustvo
zato sam raskinuo. To me je iz dna promjenilo. Godinu i po nakon svega. Ja sa poslom iz snova. Bog i batina u Firmi.Ona dolazi sa tim da opet budemo zajedno. E sad je doslo mojih 5 min.Nastavak sljedi ...... 
- zauzeto
Slazem se u potpunosti. Sve dok imas zelju da se svetis stalo ti je. Najbolje je kad ti je svejedno, nije te briga i nabacis osmjeh na lice.anais_nin wrote:ne frceraSogan wrote:Ljudi vi meni niste jasnievo haman trideset stranica supljarenja a niko da spomene jedini efektivan i ispravan nacin da zakrpis slomljeno srce: osveta
to drugoj osobi samo pokazuje koliko je volis
![]()
fino ja kazem, jedna od najboljih stvari koje sam cula je "opposite of love is NOT hateit's INDIFFERENCE"...
znaci teziti kad tome da ti bude "svejedno"
osveta mi djeluje onako ocajnicki i jos vise pateticno nego plakanje
- van Basten
Podržavam odluku o nepovratku an to u takvoj situaciji. Ali kako anais fino objasni, mnogo bi bolje bilo da odluku baziraš na tome što ti ona više ništa ne znači, nemaš ni promila želje da više budeš s njom, da joj to i saopštiš sa onom ravnodušnom facom kao da joj odgovaraš na pitanje - pada li kiša napolju, nego da sve to predočiš onako zapjenjen "kad sam bio dole nisi me htjela, a sad bi mi se vratila? e neće moći". Ogromna je razlika u postignutom efektu, zaistajaba wrote:Slazem se OSVETA. Ja imam takav slucaj. Bili smo 2 godine zajebno, bio sam spreman za nju umrijeti i kad sam bio na dnu bez posla odbacen od svih ona je krenula izlazit sa puno mladjom rajom klosarima. Nakon postavljanja ultimatuma Ja ili Drustvo? Ona se odluci za drustvozato sam raskinuo. To me je iz dna promjenilo. Godinu i po nakon svega. Ja sa poslom iz snova. Bog i batina u Firmi.Ona dolazi sa tim da opet budemo zajedno. E sad je doslo mojih 5 min.Nastavak sljedi ......
- zena21
sto me sada trazisjaba wrote:Slazem se OSVETA. Ja imam takav slucaj. Bili smo 2 godine zajebno, bio sam spreman za nju umrijeti i kad sam bio na dnu bez posla odbacen od svih ona je krenula izlazit sa puno mladjom rajom klosarima. Nakon postavljanja ultimatuma Ja ili Drustvo? Ona se odluci za drustvozato sam raskinuo. To me je iz dna promjenilo. Godinu i po nakon svega. Ja sa poslom iz snova. Bog i batina u Firmi.Ona dolazi sa tim da opet budemo zajedno. E sad je doslo mojih 5 min.Nastavak sljedi ......
pored njih toliko
gde si bila kad sam bio niko
kako da ti verujem sada kad sam neko
pa da s tobom delim
ono sto sam steko