tebi beba meni ArslanAorta wrote:I think I want to have Arslan's baby.
Idem kupit gljive.
Sta ste danas, vi licno, kuhali (s fotografijama)
Moderator: anex
- tech10
''Primi me''micika wrote:
Krompirusa![]()
![]()
Zeytin yagli dolma....ili ti dolma sa rizom,bulgurom,cimetom,grozdjicama,plus zacini.Bez ove dolme nema dobre sofre ovdje u turkiye![]()
![]()
Rendane tikvice u jogurtu sa bijelim lukom i orasima
Pileca jetrica i filovani patlidzan
![]()
-
Leonid Breznjev
Ocam' raznesose me! 
- legionarka
tech namirisao rucak pa odmah legionarka....
a mogli i ja onda vise "muzeva" hahahaha cuj ti bi par nas a mi samo tebe ccc
- anais_nin
ma ima bujruma, i ja kuham, i volim da kuham....nego sto je covjek kreativan, ali ono basIvy wrote:njoj beba, tebi arslan a meni sve sto skuhaanais_nin wrote:tebi beba meni ArslanAorta wrote:I think I want to have Arslan's baby.
Idem kupit gljive.![]()
![]()
sta cu kad sam poguzija
@tech, izdajnice
-
Zhaba
Oh boze moze li se ovog covjeka nekako klonirati??? Ovo fantasticno izgleda! Uhhh da bog da se ozenio za meneArslan wrote:Arslan wrote:mamica 31 wrote:Ljudi, gdje sam fulala???
Danas sam prvo na sitne komadice isjekla pileci file i dvije vrste luka, te sve to na maslinovom proprzila. Poslije sam u to dodala zacina i vrhnje za kuhanje.
E onda sam skuhala makarone, iscijedila, te u njih ubacila obicni sir, te naribala tvrdi zuti.
makarone sam stavila u onu glinenu posudu, sve dobro izmijesala i odozgo nabacila ovo sto sam napravila od pileceg filea.
Poslije sam sve to zapekla i kada je bilo skoro gotovo, prelila jajima.
I sve je bilo super i ukusno, ali suho![]()
Kako ucinit da mi drugi put ovi zapeceni makaroni budu malo vise saftali![]()
Arslo brate pomagaj... hadzinice bona...
mamice-lutkice!![]()
plaho fini sastojci, nema sta.. ovako kad napravis taj sos sa mesom i vrhnjem dodaj kuhanu pastu direktno u njega,promjesaj i zatim to stavis u tepsiju ili katlon zavisi sta koristis. tek onda sir odozgo narendas! dodas jos malo vrhnja. jaje ja ne bih koristio! prejako je to! samo gornji dio pecnice koristi! gornja toplina i gratiniraj! eto pokusaj tako pa javi rezultat! puno uspijeha i prijatno!![]()
ovako ja to zamislih mamice!![]()
![]()
znaci mljeveno meso i mrkva na pocetku posto te namirnice trebaju najduze vrijeme da se ispeku.
zatim dodajem luk, frisko bilje i zuchetti (tikvice)
posle toga ide naravno sos od paradaiza i vrhnje! neka to malo prokrcka lagahno..![]()
![]()
kada to bude gotovo dodajem skuhanu pastu (u ovom slucaju penne) direktno u tavu sa sosom!
![]()
![]()
nakon toga sve u tepsiju ili stakleni katlon, preko paste stavljam kriske friskog paradaiza i naravno parmezan i neki malo zreliji sir zbog radi okusa!![]()
![]()
![]()
nakon velike temperature u pecnici,rezultat biva sledeci...
eto ga! prijatnooooooo!![]()
![]()
- legionarka
evo malo i hrane...
nije kao Arslino...ali eto ..brzinski rucak...losos przen na puteru, restovani krompir....i salata sa home made sosom od senfa...
prijatno

nije kao Arslino...ali eto ..brzinski rucak...losos przen na puteru, restovani krompir....i salata sa home made sosom od senfa...
prijatno

-
mamica papucarka
i ja se zalazem za vise muzevalegionarka wrote:tech namirisao rucak pa odmah legionarka....
Arslo napravi nekoliko jela i posta popularan
- legionarka
mamice, to bi najbolje bilo 
samo ne znam kako bi ovaj moj reagovao na to...

samo ne znam kako bi ovaj moj reagovao na to...
-
Zhaba
pa stvar je u tome kako ih pravi...meni se jede i jelo koje inace ne volim kad vidim kako on tomamica 31 wrote:i ja se zalazem za vise muzevalegionarka wrote:tech namirisao rucak pa odmah legionarka....
a mogli i ja onda vise "muzeva" hahahaha cuj ti bi par nas a mi samo tebe cccjedan kuha, drugi pegla treci...
![]()
Arslo napravi nekoliko jela i posta popularan
- legionarka
izgleda da cemo ozeniti Arslu uskoro....ko da gledam otvorice harem...
- anais_nin
sa ovakvim pristupom hrani, imam osjecaj da ne bi bio nikakav problem napuniti kvotu harema u rekordnom rokulegionarka wrote:![]()
![]()
izgleda da cemo ozeniti Arslu uskoro....ko da gledam otvorice harem...
sto rece zhabica, nije samo to sto zna kuhati nego kako on prica o hrani i kako sve to servira
- legionarka
ne znam...ja sam udata zena
...tako da ne bih da komentarisem...
- Bumbar
ja bih samo da upitam...mogu li ja kod vas preseliti???anais_nin wrote:[
ma ima bujruma, i ja kuham, i volim da kuham....nego sto je covjek kreativan, ali ono bastako da mozes dobiti DIO onog sto skuha (vidis to sam pocela tiraniju zavodit
)
@tech, izdajniceneka neka opet cu ja slike pocet postavljat
- anais_nin
ja sam ZA, ako Arsla pristane (vidis kako kod mene ima demokratijeBumbar wrote:ja bih samo da upitam...mogu li ja kod vas preseliti???anais_nin wrote:[
ma ima bujruma, i ja kuham, i volim da kuham....nego sto je covjek kreativan, ali ono bastako da mozes dobiti DIO onog sto skuha (vidis to sam pocela tiraniju zavodit
)
@tech, izdajniceneka neka opet cu ja slike pocet postavljat
![]()
...ili barem u blizi komsiluk...ono stan do stana
![]()
...probit cu vrata do kuhinje
...necu smetati svega mi
... obecajem
nego kuhas li ti sta? de postavi i ti malo slika
od mene sutra sleduje
@hadzinice, hvala puno, kad oprobam postavim i ja slike
Last edited by anais_nin on 22/09/2007 23:09, edited 1 time in total.
-
Aorta
Pojasnjenje je suvisno. *Aortasezacrvenila*Arslan wrote:Aorta wrote:I think I want to have Arslan's baby.
molim za pojasnjenje, ove izjave!![]()
![]()
@ ostale cure: O.K. Ja cu bebu. Nesto mi kaze da Arslan nebi bio deadbeat dad, pa bi i on za bebom, a gdje je Arsla, tu su i njegova kulinarska umijeca. Sorry. Kod mene vazda sve il' nista.

rezultat biva sledeci...