FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Charuga
Globalni moderator

#576 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Sajoni wrote:Samuel Eto ne želi da ide iz Barce,to je čak i prije 10-ak dana izjavio.On je baš igrač koji će Barci faliti ako ode,jer niko munjevitog Mesia ne može pratiti osim njega.Realno Ibrahimović nam ne treba jer je prespor za onu magiju koju Barsa igra...Sigurno je da će biti pojačanja i ove godine naročito ako se zna da će Gudjonsen, Hleb,Silvinjo...otići iz kluba.Moje lično želje su da u Barci vidim Kolo Turea(Arsenal),Benzema(Lyon) i Silva(Valencia).Jbg Bilala Riberia izgleda da ce Mancester hapiti al nije on za njihovog stila!
Ja i ne znam odakle izjava da Eto napusta Barsu. Gdje ce mu to biti bolje? Iskreno, mislim da bi sa Riberyem bili dodatno jaci u veznom redu i ja jos prizeljkujem da nije gotovo nista oko njega sto se tice odlaska u Manchester. Osim njega, u napadu ne bih nista dirao, mozda samo jos jednog napadaca mada i sa ovim ima kapaciteta i za sljedecu godinu. Odbrana i golman su ono sto treba Barsi sad.
omar little

#577 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

diego forlan bi bio odlichan za barcu.
Sajoni

#578 Re: FC Barcelona

Post by Sajoni »

Ja i ne znam odakle izjava da Eto napusta Barsu. Gdje ce mu to biti bolje? Iskreno, mislim da bi sa Riberyem bili dodatno jaci u veznom redu i ja jos prizeljkujem da nije gotovo nista oko njega sto se tice odlaska u Manchester. Osim njega, u napadu ne bih nista dirao, mozda samo jos jednog napadaca mada i sa ovim ima kapaciteta i za sljedecu godinu. Odbrana i golman su ono sto treba Barsi sad.[/quote]

Kad je u pitanju golman...mmm...Vadio nas je ovaj Valdes ove godine u nekoliko tekmi:) Moguca opcija su onda Buffon i Petr Cech jer i oni idu iz svojih klubova!
musac

#579 Re: FC Barcelona

Post by musac »

Pa ljudiiiiiiiiii, Barca je prvakkkkkkkkkk, zvanicno!!!!!!!!!! :bih: :bih:
cikcanga

#580 Re: FC Barcelona

Post by cikcanga »

musac wrote:Pa ljudiiiiiiiiii, Barca je prvakkkkkkkkkk, zvanicno!!!!!!!!!! :bih: :bih:
Jaka stvar bit prvak Spanije. :lol:
Vitamin C

#581 Re: FC Barcelona

Post by Vitamin C »

Devetnaest je lijep broj. :)
Sajoni

#582 Re: FC Barcelona

Post by Sajoni »

Očekujem naredne sezone par dobrih pojačanja i odbranu naslova protiv najavljenih novih galaktikosa iz Madrida.Željo iščekujem 27.5.2009.godine i priželjkujem slijedeći sastav:
Valdes-Puyol(desno),Pike i Yaya Ture,Silvinjo(lijevo)/KEita,Xavi,Iniesta/Henry,Messi i Eto.
Vamos Barca.
abondanzieri

#583 Re: FC Barcelona

Post by abondanzieri »

Image

Image
8-)
abondanzieri

#584 Re: FC Barcelona

Post by abondanzieri »

cikcanga wrote:
musac wrote:Pa ljudiiiiiiiiii, Barca je prvakkkkkkkkkk, zvanicno!!!!!!!!!! :bih: :bih:
Nije bas da moze primirisati tvojoj tituli glavnog pajaca na forumu,ali sta je tu je :evil:
cikcanga

#585 Re: FC Barcelona

Post by cikcanga »

Istina boli.
Ne moras me odmah vrijedat.
Real je najbolji pokazatelj spanske lige.
FrancescoTotti

#586 Re: FC Barcelona

Post by FrancescoTotti »

Sajoni wrote:Ja i ne znam odakle izjava da Eto napusta Barsu. Gdje ce mu to biti bolje? Iskreno, mislim da bi sa Riberyem bili dodatno jaci u veznom redu i ja jos prizeljkujem da nije gotovo nista oko njega sto se tice odlaska u Manchester. Osim njega, u napadu ne bih nista dirao, mozda samo jos jednog napadaca mada i sa ovim ima kapaciteta i za sljedecu godinu. Odbrana i golman su ono sto treba Barsi sad.
Kad je u pitanju golman...mmm...Vadio nas je ovaj Valdes ove godine u nekoliko tekmi:) Moguca opcija su onda Buffon i Petr Cech jer i oni idu iz svojih klubova![/quote]
E Sezh je dobar golman . Bjeri sta ce im on . Ima par golmana u Italiji stvarno dobrih npr onaj u Sampdorije je vrlo dobar golman

Barci je potreban jedan igrac ko Ibrahimovic oji ce u slucaju povrede Eto- a da ga zamjeni . Ibra nije sebican igrac cak sta vise mislim da je Eto sebicniji . Recimo Ibra ima bolji sut sa distance od Eto-a za klasu . Medjutim nema brzinu ko Eto ali je zato Ibra dobar u asistencijama i pasovima . Bolji izbor nije mogo napraviti . Sta ce u Engleskoj kad tamo igraju sve svjetski igraci pa cak je tamo igro i najbolji igrac na svijetu Bergkamp Denis ( kaze jedan forumas ) :lol: :lol:
Van Halen

#587 Re: FC Barcelona

Post by Van Halen »

cikcanga wrote:
Smiješan si.
cikcanga

#588 Re: FC Barcelona

Post by cikcanga »

Van Halen wrote: Jaka stvar bit prvak Spanije. :lol:
Smiješan si.[/quote]

Dobro ja sam smijesan,al' haj ti meni napisi ko im je bio konkurent ove sezone.
Da mozda nije strasni Real ili Sevilla ili Vilareal.
Je l'?
FrancescoTotti

#589 Re: FC Barcelona

Post by FrancescoTotti »

cikcanga wrote:
Smiješan si.
Je l'?[/quote]
Problem je sto Barca nema komkurenta u svijetu a ne u Spaniji :lol: :mrgreen:
ja.neron

#590 Re: FC Barcelona

Post by ja.neron »

fulio Eto penal u produžetku i izgubili ...
cikcanga

#591 Re: FC Barcelona

Post by cikcanga »

FrancescoTotti wrote: Problem je sto Barca nema komkurenta u svijetu a ne u Spaniji :lol: :mrgreen:
Ima ba Roma,Juventus,Regina,Chievo i sl.

Oni su pravo dobri.

:lol:
xXBl0odXx

#592 Re: FC Barcelona

Post by xXBl0odXx »

FrancescoTotti wrote:
Sajoni wrote:Ja i ne znam odakle izjava da Eto napusta Barsu. Gdje ce mu to biti bolje? Iskreno, mislim da bi sa Riberyem bili dodatno jaci u veznom redu i ja jos prizeljkujem da nije gotovo nista oko njega sto se tice odlaska u Manchester. Osim njega, u napadu ne bih nista dirao, mozda samo jos jednog napadaca mada i sa ovim ima kapaciteta i za sljedecu godinu. Odbrana i golman su ono sto treba Barsi sad.
Kad je u pitanju golman...mmm...Vadio nas je ovaj Valdes ove godine u nekoliko tekmi:) Moguca opcija su onda Buffon i Petr Cech jer i oni idu iz svojih klubova!
E Sezh je dobar golman . Bjeri sta ce im on . Ima par golmana u Italiji stvarno dobrih npr onaj u Sampdorije je vrlo dobar golman

Barci je potreban jedan igrac ko Ibrahimovic oji ce u slucaju povrede Eto- a da ga zamjeni . Ibra nije sebican igrac cak sta vise mislim da je Eto sebicniji . Recimo Ibra ima bolji sut sa distance od Eto-a za klasu . Medjutim nema brzinu ko Eto ali je zato Ibra dobar u asistencijama i pasovima . Bolji izbor nije mogo napraviti . Sta ce u Engleskoj kad tamo igraju sve svjetski igraci pa cak je tamo igro i najbolji igrac na svijetu Bergkamp Denis ( kaze jedan forumas ) :lol: :lol:[/quote]

Valdes je poceo fenomenalno braniti od trenutka kad su pocele price da ce Barca dovesti Cecha na kraju sezone ( valjda ga prpa uvatila ):D :D
E sada samo ne mislim da je Ibra "spor" igrac, jer me nekoliko puta u toku ove sezone razuvjerio po tom pitanju. Tako da mu brzinu ne bih svrstao medju mane.
Cafe Camargue

#593 Re: FC Barcelona

Post by Cafe Camargue »

cikcanga wrote:
Smiješan si.
Je l'?[/quote]
barcelona ce da bude prvak evrope, prema tome niko joj nije konkurentan na svijetu, pa samim tim ni u spaniji, jel tako? tako je :D
Distortion

#594 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

Fan club Barcelona ovo ono :D

Druga titula ove sezone, idemo na ligu prvaka
FrancescoTotti

#595 Re: FC Barcelona

Post by FrancescoTotti »

cikcanga wrote:
FrancescoTotti wrote: Problem je sto Barca nema komkurenta u svijetu a ne u Spaniji :lol: :mrgreen:
Ima ba Roma,Juventus,Regina,Chievo i sl.

Oni su pravo dobri.

:lol:
Pa buraz Roma ja namlatila tog strasnog Celzija , tricu popili :lol: . Arsenal je prosao Romu samo zahvaljujuci prijesvega sudijama a onda i sreci i sam Wengen je rekao da je Roma bila bolja a Roma je zadnja ekipa koja je dobila MU :D
A Chievo bi namlatio svaku ekipu iz PL od petog mjesta pa nadalje
_dojava

#596 Re: FC Barcelona

Post by _dojava »

hahaha roma bila bolja od arsenala pa ti nisi gledao prvi mec trebalo je u najmanju ruku 5-0 za arsenal biti a u revansu roma stvorila 2-3 polusanse i dali jedan gol i na kraju zasluzeno ispali, u produzetku nisu mogli da disu toliko o fizickoj spremi timova iz serije a...
cikcanga

#597 Re: FC Barcelona

Post by cikcanga »

FrancescoTotti wrote: Pa buraz Roma ja namlatila tog strasnog Celzija , tricu popili :lol: . Arsenal je prosao Romu samo zahvaljujuci prijesvega sudijama a onda i sreci i sam Wengen je rekao da je Roma bila bolja a Roma je zadnja ekipa koja je dobila MU :D

O prvom dijelu posta ne vrijedi raspravljati jer je Arsenal Romu uzimao,ustvari sve Talijane je uzimao,kako hoce.
De nabroj 3-4 igraca Chieva da se malo smijemo.

Ko ne voli Chievo ne treba da zivi.
abondanzieri

#598 Re: FC Barcelona

Post by abondanzieri »

Image

You see that forging of hands there? They made a pact. They made a pact to return and bring glory to Barca in Rome....Yeah... 8)
Vitamin C

#599 Re: FC Barcelona

Post by Vitamin C »

Sutra haman pa došlo. :evil: :dance:
FrancescoTotti

#600 Re: FC Barcelona

Post by FrancescoTotti »

cikcanga wrote:
FrancescoTotti wrote: Pa buraz Roma ja namlatila tog strasnog Celzija , tricu popili :lol: . Arsenal je prosao Romu samo zahvaljujuci prijesvega sudijama a onda i sreci i sam Wengen je rekao da je Roma bila bolja a Roma je zadnja ekipa koja je dobila MU :D

O prvom dijelu posta ne vrijedi raspravljati jer je Arsenal Romu uzimao,ustvari sve Talijane je uzimao,kako hoce.
De nabroj 3-4 igraca Chieva da se malo smijemo.

Ko ne voli Chievo ne treba da zivi.
Pa da u Lomdonu gol iz nepostojeceg penala a u Rimu opet sreca i nedosvirani cisti penal za Romu nad Mottom . I onda penali . Kao sto rekoh i sam Wengen je reko da je Roma bila bolja :D A ti sanjaj o Arsenalu kao velikom klubu :lol: I da je Bergkamp najbolji igrac svih vremena :lol: :lol: :lol:
Post Reply