Norveska - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
rikardoreis

Post by rikardoreis »

hrasno38 wrote:Nisam htio nista napisati prije nego sto sam procitao kompletnu temu i mogu reci samo jedno "FUJ". Ocito da pojedinci jos uvijek ne shvataju sta znaci voljeti svoju zemlju i gdje treba da se rjesavaju sve negativne stvari. Pa da krenem od pocetka.
BHF-ovci su do veceras, bar sto se mene tice, bili istinski heroji i pravi ambasadori nasega sporta a od veceras mogu reci da su svojim postupkom dali potpuno pravo da nas nazivaju primitivcima i balkanskim majmunima. To sto ste veceras napravili ste trebali napraviti ispred saveza, u BiH jer tu sjede oni koje mrzite i vi i ja. Kod svakoga normalnog BH patriote zaradili ste ogroman minus jer ste svoju drzavu i svoju reprezentaciju ostavili na cjedilu. Ne znam, mozda vam je to ostalo kao navika iz ratnih dana jer da smo tako razmisljali svi u ratu danas BiH ne bi ni bilo. Ja ne volim ljude iz saveza, naprotiv mrzim ih ali radi toga necu naskoditi svojoj zemlji a jos manje cu dopustiti da to vidi neko van BiH.
GOSPODO BHF OVDJE SE SE RUSI SAVEZ A NE NA UTAKMICAMA GDJE SE POKAZUJE LJUBAV PREMA SVOJOJ ZEMLJI!!!!!!
Sto se tice same utakmice za mene je bila nevjerovatna, ne kvalitetna ali nevjerovatna. Ova ekipa je potpuno nova i sve skupa je bila 7 dana ali Norvezane polozise na koljena i za to im svaka cast. Svaka cast onom Gusi kojeg tako socno podjebavate a koji je sa razbijenom glavom igrao cijelu utakmicu. Svaka cast Misimovicu koji je pokazao kako se igra za svoju zemlju a njemu ne treba pomoc saveza da bi otisao u veliki klub. Svaka cast Berberovicu i Nadarevicu jer su igranje za svoju zemlju svim srcem stavili ispred svojih klubova i skoro izneseni sa terena. Svaka cast i Muzurovicu sto je uzeo vrux krompir i krenuo opet od nule kao i 95.
Ne ovo nisu nikakvi hvalospjevi fantasticnoj igri, vrhunskom rezultatu ovo je je jednostavno hvala momcima koji su igrali za svoju zemlju a ne za neke iz saveza.
Svima onima koji su ovdje pisali da bi voljeli da izgubi nasa reprezentacija neka se jebu jer uvijek ce biti vise onih koji svoju zemlju nece ni srcem ni dusom ni navijanjem napustiti nikad.
Zasita se ne sjecam kada je BiH imala uspjesniji sportski dan i dabogda nam takvih dana bilo sto vise a onakvih navijaca sto manje.
:thumbup:

moram i ovo potpisat...mrsko mi pisat :)
zzzzz

Post by zzzzz »

BHF su toliko drugaciji od onog tipicno bosanskog " jebi ga, takav nam grah pao....suti i trpi do boljih dana", valjda zato mnogima smetaju jer odudaraju od nase tipicne pasivnosti i nesposobnosti da nesto promijenimo ili bar pokusamo da promijenimo na bolje.
mostarac

Post by mostarac »

Drago mi je sto smo dobili iz sljedeceg razloga:
1. Radi svakog onog pedercine sto je bacio baklju u teren glumeci patriotu i prodajuci muda bod bubrege
2. Radi toga da se pokaze da je najveci i jedini problem ove reprezentacije bio kockar i trenerski analfabeta Baka Sliskovic, kojemu je reprezentacija sluzila da prodaje igrace i uzima pinku
3. Radi Bajramovica, Spahica & Co. da im se pokaze da se i bez njih moze i da su na Bilinom Polju oni JEDINI bili krivi sto su nam Madjari utrpali 4 komada
4. Radi Muzurovica za kojeg sam uvijek govorio da je od svih selektora on najbolje vodio repku i da smo samo sa njim licili na ozbiljnu ekipu. Ne sumnjam da ce on to opet napraviti. Sinoc smo izgledali smjesno, ali doci ce stvari na svoje i sreca prati hrabre.

Dakle ono sto su sinoc napravili nazovi navijaci BHF je sramota i za svaku osudu. To su ljudi koji ili nemaju dvije ciste u glavi ili lijece svoje komplekse. Ako su htjeli da ruse savez onda su to pod broj 1 trebali uraditi ovdje na ferhadiji pred sjedistem saveza, a pod broj 2 trebali su napisati imena onih mafijasa iz Mostara i Bihaca, i ostalih bosanskih gradova koji igracima stavljaju pistolj u usta da prodaju utakmicu. Oni su problem naseg fudbala, a ne reprezentacija. Reprezentacija je najmanji problem saveza. Repka ima sve uslove i to igraci nikad nisu zanijekali, a sta je onda problem? Problem je sto one pizde koje nas napustise nisu nikad imenovali pravog krivca - BAKU SLISKOVICA iz ko zna kojih razloga. Jedino je to indirektno uradio Salihamidzic rekavsi da njegove noge suvise vrijede da bi se neko zajebavao i onda je razgulio iz repke. Ova repka i ovi momci koji su sinoc odigrali prvu zajednicku utakmicu u zivotu I POBJEDILI, su zasluzili svaku podrsku jer su igrali srcem jer su se trudili i jer naprosto repka nije problem nego nasa domaca liga. Posebno su me ispizdile pedercine iz Beca koje su dosle u Oslo da bace baklju pqa razgulili. Pa mater vam jebem bezobraznu i pokvarenu, ako ste vec htjeli da napravite patriotski cin vrijedan 500 Eura ja sam vam mogao naci 10-oro djece odmah u mom komsiluku koji nemaju novac da kupe knjige. Svaki od njih idiota je trebao na taj nacin pokazati svoj patriotizam ako vec hoce da budu patriote, a ne na nacin da nas brukaju i blamiraju i lijece svoje komplekse.
I u koje patriotsko ime to oni pozivaju da mi ne navijamo za svoju reprezentaciju i nase igrace? Sta to oni dokazani ko patrioti ili slicno? Kome bola vise manipulacije na ljubav prema ovoj zemlji. Mene i ljude koji prate nase prvenstvo situacija u savezu pogadja deset puta vise nego te neizivljene pedere sto sinoc napravise sranje, pa opet nikad ne bi ucinili nesto ovako, jer ovo nije nacin, a ni vrijeme ni mjesto. Picke su trebale doci pred savez i prozvati one mafijase koji nam svake subote i nedelje razvaljuju ligu, a to nisu ni Pasalic ni Usanovic. Nije Pasalic kriv sto su igraci igrali ko pizde prve 4 utakmice, sto je Bakina taktika bila "samo da ne izgubimo i branimo se sa 11 igraca", nije za to kriv savez, a Baka ako je imao problema trebao ih je reci, a i ti igraci sto u patriotskom zanosu da bi opravdali svoje katastrofalne igre napustise repku ko fol pogodjeni situacijom u savezu, a garantujem da ih 90% ne zna nabrojat ni pola premier lige, a ko fol oni razocarani situacijom.
Nas savez je ocajan i ja ga nemam namjeru ovim postom braniti i u nasem savezu se stvari moraju debelo promjeniti, ali najmanji problem ovog saveza je stanje u reprezentaciji, samo sto BHF to pogadja jer oni prate samo repku, pa hoce da nametnu neki svoj stav. Nas problem je ono sto nam se dogadja u domacem fudbalu koji je stub svakog saveza, pa i reprezentacije, a taj fudbal je na niskim granama, ali BHF nece nikad doci na utakmicu domaceg prvenstva pa prozvati lokalne mafijoze koje se motaju po klubovima, jer njih to ne zanima i jer za to ipak treba imati vise muda nego za bilo sta drugo, pa i za Marakanu, a i nije to bas coooooool.
Ako BHF zele da mjenjaju stanje u savezu, onda nek naprave sranje na finalu kupa BiH i okupe puno kosevo. To je i vrijeme i mjesto i nacin, a ne blamirati nas po evropi i svijetu, lijeciti svoje komplekse i glumiti patriote kad patriote nisu.
rikardoreis

Post by rikardoreis »

mostarac wrote:Drago mi je sto smo dobili iz sljedeceg razloga:
1. Radi svakog onog pedercine sto je bacio baklju u teren glumeci patriotu i prodajuci muda bod bubrege
2. Radi toga da se pokaze da je najveci i jedini problem ove reprezentacije bio kockar i trenerski analfabeta Baka Sliskovic, kojemu je reprezentacija sluzila da prodaje igrace i uzima pinku
3. Radi Bajramovica, Spahica & Co. da im se pokaze da se i bez njih moze i da su na Bilinom Polju oni JEDINI bili krivi sto su nam Madjari utrpali 4 komada
4. Radi Muzurovica za kojeg sam uvijek govorio da je od svih selektora on najbolje vodio repku i da smo samo sa njim licili na ozbiljnu ekipu. Ne sumnjam da ce on to opet napraviti. Sinoc smo izgledali smjesno, ali doci ce stvari na svoje i sreca prati hrabre.

Dakle ono sto su sinoc napravili nazovi navijaci BHF je sramota i za svaku osudu. To su ljudi koji ili nemaju dvije ciste u glavi ili lijece svoje komplekse. Ako su htjeli da ruse savez onda su to pod broj 1 trebali uraditi ovdje na ferhadiji pred sjedistem saveza, a pod broj 2 trebali su napisati imena onih mafijasa iz Mostara i Bihaca, i ostalih bosanskih gradova koji igracima stavljaju pistolj u usta da prodaju utakmicu. Oni su problem naseg fudbala, a ne reprezentacija. Reprezentacija je najmanji problem saveza. Repka ima sve uslove i to igraci nikad nisu zanijekali, a sta je onda problem? Problem je sto one pizde koje nas napustise nisu nikad imenovali pravog krivca - BAKU SLISKOVICA iz ko zna kojih razloga. Jedino je to indirektno uradio Salihamidzic rekavsi da njegove noge suvise vrijede da bi se neko zajebavao i onda je razgulio iz repke. Ova repka i ovi momci koji su sinoc odigrali prvu zajednicku utakmicu u zivotu I POBJEDILI, su zasluzili svaku podrsku jer su igrali srcem jer su se trudili i jer naprosto repka nije problem nego nasa domaca liga. Posebno su me ispizdile pedercine iz Beca koje su dosle u Oslo da bace baklju pqa razgulili. Pa mater vam jebem bezobraznu i pokvarenu, ako ste vec htjeli da napravite patriotski cin vrijedan 500 Eura ja sam vam mogao naci 10-oro djece odmah u mom komsiluku koji nemaju novac da kupe knjige. Svaki od njih idiota je trebao na taj nacin pokazati svoj patriotizam ako vec hoce da budu patriote, a ne na nacin da nas brukaju i blamiraju i lijece svoje komplekse.
I u koje patriotsko ime to oni pozivaju da mi ne navijamo za svoju reprezentaciju i nase igrace? Sta to oni dokazani ko patrioti ili slicno? Kome bola vise manipulacije na ljubav prema ovoj zemlji. Mene i ljude koji prate nase prvenstvo situacija u savezu pogadja deset puta vise nego te neizivljene pedere sto sinoc napravise sranje, pa opet nikad ne bi ucinili nesto ovako, jer ovo nije nacin, a ni vrijeme ni mjesto. Picke su trebale doci pred savez i prozvati one mafijase koji nam svake subote i nedelje razvaljuju ligu, a to nisu ni Pasalic ni Usanovic. Nije Pasalic kriv sto su igraci igrali ko pizde prve 4 utakmice, sto je Bakina taktika bila "samo da ne izgubimo i branimo se sa 11 igraca", nije za to kriv savez, a Baka ako je imao problema trebao ih je reci, a i ti igraci sto u patriotskom zanosu da bi opravdali svoje katastrofalne igre napustise repku ko fol pogodjeni situacijom u savezu, a garantujem da ih 90% ne zna nabrojat ni pola premier lige, a ko fol oni razocarani situacijom.
Nas savez je ocajan i ja ga nemam namjeru ovim postom braniti i u nasem savezu se stvari moraju debelo promjeniti, ali najmanji problem ovog saveza je stanje u reprezentaciji, samo sto BHF to pogadja jer oni prate samo repku, pa hoce da nametnu neki svoj stav. Nas problem je ono sto nam se dogadja u domacem fudbalu koji je stub svakog saveza, pa i reprezentacije, a taj fudbal je na niskim granama, ali BHF nece nikad doci na utakmicu domaceg prvenstva pa prozvati lokalne mafijoze koje se motaju po klubovima, jer njih to ne zanima i jer za to ipak treba imati vise muda nego za bilo sta drugo, pa i za Marakanu, a i nije to bas coooooool.
Ako BHF zele da mjenjaju stanje u savezu, onda nek naprave sranje na finalu kupa BiH i okupe puno kosevo. To je i vrijeme i mjesto i nacin, a ne blamirati nas po evropi i svijetu, lijeciti svoje komplekse i glumiti patriote kad patriote nisu.

taman tako...od temelja krenuti s rusenjem saveza a ne s krova...al ebi ga..oni koji ruse s krova najbolje se vide :D

Daidzi svaka cast na taktici, igracima takodje, prvi put su odigrali utakmicu, skupljeni su s neba i zemlje...istakao bih da je potreban rahimic u sredini, (naravnno i bajramovic bi valjao), hrgovic je dobro odigrao, damjanovic solidno, kao i stoperi, misimovica ne treba ni spominjat, on je uvijek sposoban stvoriti sansu ili dati gol, muslimovic solidan, istakao bih onog maletica, ono kratko sto je odigrao biilo je odlicno...energican i brz igrac...
jedino je custovic bio los, mozda sto to mjesto ne igra u belgiji, ne znam...ibisevic bio odsjecen...

dobro je sto su Jelicu zagorcali dan, vjerujte, on je juce bio najtuzniji, kao i vecina iz RS...i u fudbalu ce se stvatri sredit tek kad se srede u drzavi sto, naravno, ne znaci da treba ostati pasivan...
Maksim

Post by Maksim »

Svaka cast, Mostarac. I zmija se tuce odma u glavu. Vecina onih "huligana" sinoc su dijasporci, ne znam jesu li oni koji su bacali baklje mahom iz Beca, ali su za svaki slucaj dijasporci koji jedva prate tijek nogometa u BiH. koji ne citaju novine i ne vide pozadinu kriminala u bh. nogometu, nego vide repku koja nikako nije mogla da se uigra i odma traze krivca u igracima pa onda u savezu, jer zato sto je to savez i posto je to savez, svi problemi su tu. Vecina problema sigurno jeste tu. Koliko su ljudi upoznati sa desavanjima u nasem nogometu se uvijek moglo vidjeti kada Baku jedno vrijeme zaklijevaju u zvijezde a odjednom pocnu pljuvati po njemu. Da je drzava kako treba, lijepo dovesti neku UEFA inspekciju da vidi sto ste desava a navijaci moraju otici direktno u Sarajevo i nabacati se baklji u zgradu saveza i najebati im se majke a ne praviti od svakog navijaca bh. ekipe po Evropi majmuna.
Najveca me je huja uhvatila kad pocese bacati baklje bas na Gusu koji je jucer bio igrac matcha po mom misljenju a vjerojatno i mnogih. Oni su kao direktno pogodjeni situacijom u savezu... dijasporci.
neshto

Post by neshto »

Maksim wrote: Vecina onih "huligana" sinoc su dijasporci, ne znam jesu li oni koji su bacali baklje mahom iz Beca, ali su za svaki slucaj dijasporci koji jedva prate tijek nogometa u BiH. koji ne citaju novine i ne vide pozadinu kriminala u bh. nogometu...
boga ti koje to ti objektivne novine čitaš? avaz?
pitate se zašto U 17 onako loše igra, e pa zato jer su tatini sinovi platili po 3000km da bi igrali, tako je i sa A repkom 100%. a ne znam ko je gori, tatini sinovi koji plate da bi se prodali a ne da bi branili BH boje il ovi što keširaju i smiju nam se.
kako god, duša me boli al ne mogu navijati za ovaku repku,
podržavam svaki oblik otpora pa i baklje tamo negdje u oslu...
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Maksim wrote:Svaka cast, Mostarac. I zmija se tuce odma u glavu. Vecina onih "huligana" sinoc su dijasporci, ne znam jesu li oni koji su bacali baklje mahom iz Beca, ali su za svaki slucaj dijasporci koji jedva prate tijek nogometa u BiH. koji ne citaju novine i ne vide pozadinu kriminala u bh. nogometu, nego vide repku koja nikako nije mogla da se uigra i odma traze krivca u igracima pa onda u savezu, jer zato sto je to savez i posto je to savez, svi problemi su tu. Vecina problema sigurno jeste tu. Koliko su ljudi upoznati sa desavanjima u nasem nogometu se uvijek moglo vidjeti kada Baku jedno vrijeme zaklijevaju u zvijezde a odjednom pocnu pljuvati po njemu. Da je drzava kako treba, lijepo dovesti neku UEFA inspekciju da vidi sto ste desava a navijaci moraju otici direktno u Sarajevo i nabacati se baklji u zgradu saveza i najebati im se majke a ne praviti od svakog navijaca bh. ekipe po Evropi majmuna.
Najveca me je huja uhvatila kad pocese bacati baklje bas na Gusu koji je jucer bio igrac matcha po mom misljenju a vjerojatno i mnogih. Oni su kao direktno pogodjeni situacijom u savezu... dijasporci.
Odakle si ti pao, svega ti???

Vecina tih momaka je bila na vise utakmica reprezentacije, nego sto si ih ti gledao na TV-u. Dosta tih momaka je putovalo po dva dana na razno razna odredista, da bi navijalo za nasu reprezentaciju. To su momci koji se bore protiv saveza i da imas imalo mozga u glavi uspjeo bi procitati natpise na tribinama koji su upereni protiv NS a ne protiv samih igraca. Imam osjecaj da si se jutros probudio i cuo po prvi put za pojavu zvanu BHFanaticos. Inace nebi valjao takve gluposti...
mostarac

Post by mostarac »

GandalfSivi wrote:
Maksim wrote:Svaka cast, Mostarac. I zmija se tuce odma u glavu. Vecina onih "huligana" sinoc su dijasporci, ne znam jesu li oni koji su bacali baklje mahom iz Beca, ali su za svaki slucaj dijasporci koji jedva prate tijek nogometa u BiH. koji ne citaju novine i ne vide pozadinu kriminala u bh. nogometu, nego vide repku koja nikako nije mogla da se uigra i odma traze krivca u igracima pa onda u savezu, jer zato sto je to savez i posto je to savez, svi problemi su tu. Vecina problema sigurno jeste tu. Koliko su ljudi upoznati sa desavanjima u nasem nogometu se uvijek moglo vidjeti kada Baku jedno vrijeme zaklijevaju u zvijezde a odjednom pocnu pljuvati po njemu. Da je drzava kako treba, lijepo dovesti neku UEFA inspekciju da vidi sto ste desava a navijaci moraju otici direktno u Sarajevo i nabacati se baklji u zgradu saveza i najebati im se majke a ne praviti od svakog navijaca bh. ekipe po Evropi majmuna.
Odakle si ti pao, svega ti???

Vecina tih momaka je bila na vise utakmica reprezentacije, nego sto si ih ti gledao na TV-u. Dosta tih momaka je putovalo po dva dana na razno razna odredista, da bi navijalo za nasu reprezentaciju. To su momci koji se bore protiv saveza i da imas imalo mozga u glavi uspjeo bi procitati natpise na tribinama koji su upereni protiv NS a ne protiv samih igraca. Imam osjecaj da si se jutros probudio i cuo po prvi put za pojavu zvanu BHFanaticos. Inace nebi valjao takve gluposti...
KO ZA OVAJ SAVEZ IGRA TAJ JE PICKA IZDAJNICKA

a mene boli kurac za vecinu tih momaka ako stete ovoj zemlji, a taman da su bili na svakoj utakmici repke od osnivanja to im ne daje za pravo da brukaju i ovaj narod i ovu zemlju.
babanovac

Post by babanovac »

Niko da spomene,pa cu ja iskoristiti priliku:
Sto ga Misimovic zapuca,ebo sliku svoju.
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

@Mostarac

Ja bih opet stavio naglasak na savez i na toj paroli.

A sto se tice brukanja, po meni je puno veca bruka kad Usanovic poslije utakmice u Beogradu kaze da su nasi navijaci sami krivi jer su provocirali, pa ode u Beograd da se dogovori sa njihovim celnicima, kako da oni ne ispadnu krivi. Puno veca je bruka kad imamo sudjenje koje imamo na utakmicama, pa niko od nase stoke iz NSBiH ne digne glas protiv toga. Puno veca je bruka kad igraci uhvate direktor reprezentacije kako prima kofer pun para, pa opet nikome nista. I tako dalje i tako dalje...

Ovo nije bruka, ovo je jedini nacin. Shvatite da svijet prihvaca samo silu i da bez ovakvih akcija se niko nece ni pocesati, a svi mi mozemo lajati na zvijezde dok ne poumremo...
zemljotres

Post by zemljotres »

živjela sjedeća odbojka! :shock:
Danko_Bananko

Post by Danko_Bananko »

Za one koji nesto ocekuju od UEFE, mali podatak da na njihovoj sluzbenoj stranici u izvjestaju sa meca stoji da je Blaz Sliskovic jos uvijek trener BiH :

http://www.uefa.com/competitions/euro/f ... rt=rp.html
valterbranisarajevo

Post by valterbranisarajevo »

I još nešto veoma važno !

Mnogi koji tada nisu bili ni rodjeni danas pričaju legende o utakmici smrti Jugoslavija - SSSR na O.I. 1952 u Helsinkiju, o bravuroznim odbranama velikog Vladimira Beare i lukavom strijelcu Štefu Bobeku.

Pričaju o tenutku kada je u čuvenoj majstorici Jugoslavija Španija Škija Katalinski "zakucao" u gol i loptu i čuvenog Iribara i odveo reprezentaciju na S.P.

Pričaju o tragičnom penal ruletu 1990 u Italiji - o tome kako je Hladnokrvni Ivković odbranio penal velikom Maradoni.

I niko od njih ne zna ko je tada bio predsjednik a ko sekretar.

Jednom će tako, za nekih pedesetak godina neki dječak svojim prijateljima pričati priču, sada već legendu, o tome kako su jedne martovske noći na Ulval stadionu Norvežani krpili svoju mrežu selotejpom, koju im je nekolko sekundi ranije svojim ubitačnim razornim šutom razvalio kapiten reprezentacije BiH, nekadašnji mladi reprezentativac Srbije i Crne Gore - Zvjezdan Misimović.

I baš zato je ova utakmica više od obične fudbalske utakmice, i zato je ona tračak svjetlosti u mraku mržnje i zla kojim smo okruženi.. :)

I zato se tu nije trebalo "obračunavati" sa savezom..
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Danko_Bananko wrote:Za one koji nesto ocekuju od UEFE, mali podatak da na njihovoj sluzbenoj stranici u izvjestaju sa meca stoji da je Blaz Sliskovic jos uvijek trener BiH :

Nema to veze sa UEFA-om. te izvještaje pišu UEFA-ini lokalno novinari dopisnici.
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

GandalfSivi wrote:@Mostarac

Ja bih opet stavio naglasak na savez i na toj paroli.

A sto se tice brukanja, po meni je puno veca bruka kad Usanovic poslije utakmice u Beogradu kaze da su nasi navijaci sami krivi jer su provocirali, pa ode u Beograd da se dogovori sa njihovim celnicima, kako da oni ne ispadnu krivi. Puno veca je bruka kad imamo sudjenje koje imamo na utakmicama, pa niko od nase stoke iz NSBiH ne digne glas protiv toga. Puno veca je bruka kad igraci uhvate direktor reprezentacije kako prima kofer pun para, pa opet nikome nista. I tako dalje i tako dalje...

Ovo nije bruka, ovo je jedini nacin. Shvatite da svijet prihvaca samo silu i da bez ovakvih akcija se niko nece ni pocesati, a svi mi mozemo lajati na zvijezde dok ne poumremo...
potpisujem.
Danko_Bananko

Post by Danko_Bananko »

DaysleepeR wrote:
Danko_Bananko wrote:Za one koji nesto ocekuju od UEFE, mali podatak da na njihovoj sluzbenoj stranici u izvjestaju sa meca stoji da je Blaz Sliskovic jos uvijek trener BiH :

Nema to veze sa UEFA-om. te izvještaje pišu UEFA-ini lokalno novinari dopisnici.
Sa naglaskom na ovo boldirano...ipak je rijec o Sluzbenoj stranici UEFE...
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Danko_Bananko wrote:
DaysleepeR wrote:

Sa naglaskom na ovo boldirano...ipak je rijec o Sluzbenoj stranici UEFE...
Svaki lokalni novinar ima access i sam postira vijesti.

Ne postoji lektor u UEFI koji kontroliše podatke postane na sajt.
sl@ven

Post by sl@ven »

kakve sve gluposti citam ovde...svi mi sad vi evropejci i blati se ko ugled drzave........ne provaljujte se vise jer ugleda ni nemate...... ovo je tek borba da se stvore uslovi da se ugled moze POCET pravit levati......... kakav ba ugled kad nas je jebo koje gdje stigo, od uefe, sudija i vi meni o ugledu pricate...............

onakva akcija se mora organizovat, smislit i sprovest u djelo....... baklje pa transparenti pa izlazak........ to je najnormalniji protest koji rade svi u svijetu (pogledaj kako docekuju busha, kakve danci belaje naprave radi JEDNE KUCE jebene itd....) jer im danas sou moras priredit dabi interesantan bio........ i nema tu ugleda...... ugled se pravi u drugim poljima........ koja mi ni nemamo brate........

al ne..... nasli ste se vi odmah da blatite sta kod da neko uradi...... sram vas bilo..... cuj ugled majko moja......... zaboravili ste nakon jedne SRETNE pobjede sve ono sto unistava nas fudbal....... novinarcici prave intervjue sa supkom usranovicem i on opet prica o administracijama nekim, ljude koji su za njega pojam skolovanja i organizacije naziva huliganima, a vi pricate o ugledu........ dok taj isti usanovic hoda pjan po moldaviji u potrazi za mladim kurvama............

BHF je SVE uradio........ mediji, protesti na utakmicam, prije i poslje...... svi ste srali sta oni hoce sto ne zapale nesto........a kad zapale sjetite se da kao BiH ima tamo neki ugled.............

a tipkateli tipkate.......... i pijete kafe dok vas krade ko stigne.........

osim toga BHF su navijaci, a navijaci vole da pale baklje i palice ih i dalje... svidjalo se to vama ili ne........

ULTRAS FOREVER - BACK TO THE ROOTS
3per

Post by 3per »

respect! 8)
Ridjobrki

Post by Ridjobrki »

Evo da se javim nakon prospavane noći:
Gledao sam i snimku na OBN i zaključak je sljedeći:

http://ridjobrki.blogger.ba/
Sir Charles

Post by Sir Charles »

sl@ven wrote:kakve sve gluposti citam ovde...svi mi sad vi evropejci i blati se ko ugled drzave........ne provaljujte se vise jer ugleda ni nemate...... ovo je tek borba da se stvore uslovi da se ugled moze POCET pravit levati......... kakav ba ugled kad nas je jebo koje gdje stigo, od uefe, sudija i vi meni o ugledu pricate...............

onakva akcija se mora organizovat, smislit i sprovest u djelo....... baklje pa transparenti pa izlazak........ to je najnormalniji protest koji rade svi u svijetu (pogledaj kako docekuju busha, kakve danci belaje naprave radi JEDNE KUCE jebene itd....) jer im danas sou moras priredit dabi interesantan bio........ i nema tu ugleda...... ugled se pravi u drugim poljima........ koja mi ni nemamo brate........

al ne..... nasli ste se vi odmah da blatite sta kod da neko uradi...... sram vas bilo..... cuj ugled majko moja......... zaboravili ste nakon jedne SRETNE pobjede sve ono sto unistava nas fudbal....... novinarcici prave intervjue sa supkom usranovicem i on opet prica o administracijama nekim, ljude koji su za njega pojam skolovanja i organizacije naziva huliganima, a vi pricate o ugledu........ dok taj isti usanovic hoda pjan po moldaviji u potrazi za mladim kurvama............

BHF je SVE uradio........ mediji, protesti na utakmicam, prije i poslje...... svi ste srali sta oni hoce sto ne zapale nesto........a kad zapale sjetite se da kao BiH ima tamo neki ugled.............

a tipkateli tipkate.......... i pijete kafe dok vas krade ko stigne.........

osim toga BHF su navijaci, a navijaci vole da pale baklje i palice ih i dalje... svidjalo se to vama ili ne........

ULTRAS FOREVER - BACK TO THE ROOTS
Bravo stari moj. Potpisujem :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Ja ni dana nisam proveo u dijaspori i cijeli rat sam bio u BiH, ali nikad necu pljuvati po momcima (pa neka su neki bili i djeca) koji su PROTJERANI u dijasporu samo zato sto ne zive u BiH. Mnogi na ovom forumu zive u BiH, pa si uzimaju za pravo da pljuju po ljudima koji ne zive. Nece doci niko sa strane da nam pravi savez i drzavu. Moramo mi to sami uraditi. Najmanje je bitno ko je poveo akciju. Bio to BHF ili neko drugi, bitno je da svi ljudi koji vole ovu zemlju i reprezentaciju imaju isti cilj, a to je da odstranimo sve ono sto nas truje....
kvic

Post by kvic »

rikardoreis wrote:
mostarac wrote:Drago mi je sto smo dobili iz sljedeceg razloga:

taman tako...od temelja krenuti s rusenjem saveza a ne s krova...al ebi ga..oni koji ruse s krova najbolje se vide :D

Daidzi svaka cast na taktici, igracima takodje, prvi put su odigrali utakmicu, skupljeni su s neba i zemlje...istakao bih da je potreban rahimic u sredini, (naravnno i bajramovic bi valjao), hrgovic je dobro odigrao, damjanovic solidno, kao i stoperi, misimovica ne treba ni spominjat, on je uvijek sposoban stvoriti sansu ili dati gol, muslimovic solidan, istakao bih onog maletica, ono kratko sto je odigrao biilo je odlicno...energican i brz igrac...
jedino je custovic bio los, mozda sto to mjesto ne igra u belgiji, ne znam...ibisevic bio odsjecen...

dobro je sto su Jelicu zagorcali dan, vjerujte, on je juce bio najtuzniji, kao i vecina iz RS...i u fudbalu ce se stvatri sredit tek kad se srede u drzavi sto, naravno, ne znaci da treba ostati pasivan...
ej stari, slazem se u vecini sa tobom, da je najmanji problem reprezentacija, to sam i napisao vec prije, a najveci je problem premijer liga i ti ljudi sto sjede u savezu i iz vikenda u vikend gledaju kriminal i sute ne poduzimajuci nista kao da smo engleska premier liga a ne ova nasa jadna. ne bi se slozio da je baka taj jedini krivac za neuspjeh, jer mislim da je u dva zadnja ciklusa napravi cudo sto je i do zadnjeg kola ostao u igri i to da smo sami od sebe ovisili, jer realno gledajuci nemamo klasnih igraca, 3-4 MOZDA, a ostalo je jedan niski prosjek te stim se moze napraviti samo neki bljesak kao jucer, ali ne i neka serija dobrih rezultata(pobjeda) bez koje se ipak ne moze otici na neko veliko natjecanje. a sto se brace tice, on je jedva cekao da smisli neki razlog pa da se moze pokupiti, jer njemu se ocigledno ne igra za reprezentaiju te kako objasniti njegovu trku i zar kad igra za bayern i jad i bjedu kad igra za repku, kao nebo i zemlja.
Murat Sabanovic

Post by Murat Sabanovic »

eh moj maksime...pa sto ti sa svojom ekipom ne dodjes u dijasporu i naucis dijasporce bodrenju.sram te bilo za ovakave rijeci.
sl@ven

Post by sl@ven »

maxmij je....... da ga ne uvrijedim izabracu pohvalne rijeci........ obican LEVAT........ :lol: :lol: :lol: i jos zausto u razvoju uz to............ mozda i klinjo neki.......

zasto ovo, zasto ne ono,,,,,,,,,,, u pm :shock:
miki22

Post by miki22 »

Neko napisa pojma vi nemate za pojavu bih fanaticosa. U p.m. jesu pojava to je za mene nakarada a ne pojava, nije ih stid onih pravih normalnih navijača sinoć, što sa djecom svojom prisustvuju utakmici, i šta su dočekali da im djeca plaču od dima koji su napravili usrani degenerici kopilad najobičnija.
Locked