mostarac wrote:Drago mi je sto smo dobili iz sljedeceg razloga:
1. Radi svakog onog pedercine sto je bacio baklju u teren glumeci patriotu i prodajuci muda bod bubrege
2. Radi toga da se pokaze da je najveci i jedini problem ove reprezentacije bio kockar i trenerski analfabeta Baka Sliskovic, kojemu je reprezentacija sluzila da prodaje igrace i uzima pinku
3. Radi Bajramovica, Spahica & Co. da im se pokaze da se i bez njih moze i da su na Bilinom Polju oni JEDINI bili krivi sto su nam Madjari utrpali 4 komada
4. Radi Muzurovica za kojeg sam uvijek govorio da je od svih selektora on najbolje vodio repku i da smo samo sa njim licili na ozbiljnu ekipu. Ne sumnjam da ce on to opet napraviti. Sinoc smo izgledali smjesno, ali doci ce stvari na svoje i sreca prati hrabre.
Dakle ono sto su sinoc napravili nazovi navijaci BHF je sramota i za svaku osudu. To su ljudi koji ili nemaju dvije ciste u glavi ili lijece svoje komplekse. Ako su htjeli da ruse savez onda su to pod broj 1 trebali uraditi ovdje na ferhadiji pred sjedistem saveza, a pod broj 2 trebali su napisati imena onih mafijasa iz Mostara i Bihaca, i ostalih bosanskih gradova koji igracima stavljaju pistolj u usta da prodaju utakmicu. Oni su problem naseg fudbala, a ne reprezentacija. Reprezentacija je najmanji problem saveza. Repka ima sve uslove i to igraci nikad nisu zanijekali, a sta je onda problem? Problem je sto one pizde koje nas napustise nisu nikad imenovali pravog krivca - BAKU SLISKOVICA iz ko zna kojih razloga. Jedino je to indirektno uradio Salihamidzic rekavsi da njegove noge suvise vrijede da bi se neko zajebavao i onda je razgulio iz repke. Ova repka i ovi momci koji su sinoc odigrali prvu zajednicku utakmicu u zivotu I POBJEDILI, su zasluzili svaku podrsku jer su igrali srcem jer su se trudili i jer naprosto repka nije problem nego nasa domaca liga. Posebno su me ispizdile pedercine iz Beca koje su dosle u Oslo da bace baklju pqa razgulili. Pa mater vam jebem bezobraznu i pokvarenu, ako ste vec htjeli da napravite patriotski cin vrijedan 500 Eura ja sam vam mogao naci 10-oro djece odmah u mom komsiluku koji nemaju novac da kupe knjige. Svaki od njih idiota je trebao na taj nacin pokazati svoj patriotizam ako vec hoce da budu patriote, a ne na nacin da nas brukaju i blamiraju i lijece svoje komplekse.
I u koje patriotsko ime to oni pozivaju da mi ne navijamo za svoju reprezentaciju i nase igrace? Sta to oni dokazani ko patrioti ili slicno? Kome bola vise manipulacije na ljubav prema ovoj zemlji. Mene i ljude koji prate nase prvenstvo situacija u savezu pogadja deset puta vise nego te neizivljene pedere sto sinoc napravise sranje, pa opet nikad ne bi ucinili nesto ovako, jer ovo nije nacin, a ni vrijeme ni mjesto. Picke su trebale doci pred savez i prozvati one mafijase koji nam svake subote i nedelje razvaljuju ligu, a to nisu ni Pasalic ni Usanovic. Nije Pasalic kriv sto su igraci igrali ko pizde prve 4 utakmice, sto je Bakina taktika bila "samo da ne izgubimo i branimo se sa 11 igraca", nije za to kriv savez, a Baka ako je imao problema trebao ih je reci, a i ti igraci sto u patriotskom zanosu da bi opravdali svoje katastrofalne igre napustise repku ko fol pogodjeni situacijom u savezu, a garantujem da ih 90% ne zna nabrojat ni pola premier lige, a ko fol oni razocarani situacijom.
Nas savez je ocajan i ja ga nemam namjeru ovim postom braniti i u nasem savezu se stvari moraju debelo promjeniti, ali najmanji problem ovog saveza je stanje u reprezentaciji, samo sto BHF to pogadja jer oni prate samo repku, pa hoce da nametnu neki svoj stav. Nas problem je ono sto nam se dogadja u domacem fudbalu koji je stub svakog saveza, pa i reprezentacije, a taj fudbal je na niskim granama, ali BHF nece nikad doci na utakmicu domaceg prvenstva pa prozvati lokalne mafijoze koje se motaju po klubovima, jer njih to ne zanima i jer za to ipak treba imati vise muda nego za bilo sta drugo, pa i za Marakanu, a i nije to bas coooooool.
Ako BHF zele da mjenjaju stanje u savezu, onda nek naprave sranje na finalu kupa BiH i okupe puno kosevo. To je i vrijeme i mjesto i nacin, a ne blamirati nas po evropi i svijetu, lijeciti svoje komplekse i glumiti patriote kad patriote nisu.
taman tako...od temelja krenuti s rusenjem saveza a ne s krova...al ebi ga..oni koji ruse s krova najbolje se vide
Daidzi svaka cast na taktici, igracima takodje, prvi put su odigrali utakmicu, skupljeni su s neba i zemlje...istakao bih da je potreban rahimic u sredini, (naravnno i bajramovic bi valjao), hrgovic je dobro odigrao, damjanovic solidno, kao i stoperi, misimovica ne treba ni spominjat, on je uvijek sposoban stvoriti sansu ili dati gol, muslimovic solidan, istakao bih onog maletica, ono kratko sto je odigrao biilo je odlicno...energican i brz igrac...
jedino je custovic bio los, mozda sto to mjesto ne igra u belgiji, ne znam...ibisevic bio odsjecen...
dobro je sto su Jelicu zagorcali dan, vjerujte, on je juce bio najtuzniji, kao i vecina iz RS...
i u fudbalu ce se stvatri sredit tek kad se srede u drzavi sto, naravno, ne znaci da treba ostati pasivan...