Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
World's most popular multimedia player! Ever since the very beginning in the year 2000, the BS.Playerââہ¾Ãƒ‚¢ has been one of the world's most popular multimedia players. It is popular for many reasons, one however should be pointed out: BS.Playerââہ¾Ãƒ‚¢ is the first player ever to enable its users to focus on watching the movie instead of dealing with poor computer capabilities or running around looking for a proper setting and codec.
Image
* Added basic support for EVR (Enhanced Video Renderer) available on Windows Vista operating system
* other modifications for increased compatibility with M'zoft Vista operating system
* Added options to set alpha blending for main and video window (works on Windows 2000+, but is only fully supported on Windows Vista operating system)
* Playlist and Media library can now be skinned (sample skin can be found here: h**p://www.bsplayer.com/download/Sample_skin.zip
* Multi-part movies will be now automatically added to playlist, also when second (third...) part of the movie is opened (for example: Movie.CD2.avi -> Movie.CD3.avi...)
* some other minor changes and bug fixes
CyberLink Power Director Deluxe 5.0
AVI Capture/Produce: Pentium II 450 MHz or AMD Athlon 500 MHz
VCD Quality (MPEG-1) Profiles: Pentium III 600 MHz or AMD Athlon 700 MHz
DVD Quality (MPEG-2) Capture/Produce: Pentium 4 2.2 GHz or AMD Athlon XP 2200+
High Quality MPEG-4 and Streaming WMV, QuickTime, RealVideo, DivX) Profiles: Pentium4 2.4 Ghz or AMD Athlon XP 2400+
MPEG-4 AVC and MPEG-2 HD Profiles: Pentium 4 3.0 GHz with HyperThreading or AMD Athlon 64 recommended
Note: PowerDirector 5 is optimized for CPU with Dual Core, MMX, SSE, SSE2, 3DNow!, and HyperThreading technology.
Memory: 512 MB RAM
Hard Disk Space:
1 GB required minimum (note: 400 MB is for Magic Music Library)
2 GB (4 GB recommended) required for VCD and SVCD production
10 GB (15 GB recommended) required for DVD production
Video capturing device
PCI or USB 1.0/2.0 capture device compliant with WDM standard (i.e. PC Camera and TV tuner with WDM driver)
DV camcorder connected via OHCI-compliant IEEE1394
DVD camcorder connected via USB 2.0
Sony MicroMV camcorder
JVC Everio camcorder (GZ-MC100, GZ-MC200)
Sony HDR-FX1 (HDV)
Sony HDR-HC1 (HDV)
JVC GR-HD1U (HDV)
CD/DVD burning device: a CD or DVD burner (CD-R/RW, DVD+R/RW or DVD–R/RW)
is required to burn VCD/DVD/SVCD/MiniDVD titles
Microphone: Required for recording voice-overs.
Ima li neko da stavi za download COMPOSITELAB PRO za Machintosh, ne mogu nigdje da ga nadjem i serial naravno ako ima download, hvala punooooo unaprijed
pozdrav raja.trebo bi pomoc jer svako malo dobijem poruke(nije e-mail) da je kompic u nekakvoj opasnosti i da trebam skinuti preporuceni antivirus ili cleaner.osim toga,cesto mi mis radi sam od sebe kao da sam klikno,a samo sam ga pomakeo.
zamolio bi nekog ako ista zna o ovome.hvala.
bc_chupo wrote:e ovako moji dobri drugovi...treba mi neki konvertor iz mpeg-a u amv..... jbg treba mi nesto da mogu na mob prebacit...bio bi jako zahvalan ...
ev drug samo za tebe jedan program za konvertiranje stvari za mobilni : mpeg.amr.mp3 itd
from amr to mp3
from mp3, wav, wma to amr
from wmv, mpeg to 3gp
from 3gp to mpeg
test01 wrote:pozdrav raja.trebo bi pomoc jer svako malo dobijem poruke(nije e-mail) da je kompic u nekakvoj opasnosti i da trebam skinuti preporuceni antivirus ili cleaner.osim toga,cesto mi mis radi sam od sebe kao da sam klikno,a samo sam ga pomakeo.
test01 wrote:pozdrav raja.trebo bi pomoc jer svako malo dobijem poruke(nije e-mail) da je kompic u nekakvoj opasnosti i da trebam skinuti preporuceni antivirus ili cleaner.osim toga,cesto mi mis radi sam od sebe kao da sam klikno,a samo sam ga pomakeo.
bc_chupo wrote:e ovako moji dobri drugovi...treba mi neki konvertor iz mpeg-a u amv..... jbg treba mi nesto da mogu na mob prebacit...bio bi jako zahvalan ...
ev drug samo za tebe jedan program za konvertiranje stvari za mobilni : mpeg.amr.mp3 itd
from amr to mp3
from mp3, wav, wma to amr
from wmv, mpeg to 3gp
from 3gp to mpeg
besplatni program a jako dobar...licno ga koristim
sjb sam se kad sam napiso za mob...treba mi za mp4 a mp4 mi podrzava AMV i MTV...pa pls ako nije neka frka da neko vidi imal...da klipove sa kompa na mp4 ...mpeg to amv ili mtv
Evo posto nikad nista nisam pitao od kada sam se rigistrovao na ovaj forum, sad cu da pitam nes. Treba mi neki program koji sliku pravi prozirnom (jedna slika i druga preko te ali vidi se i ta prije nje i poslje nje:D:D:D). Znaci neki jednostavan, necu photoshop