Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
saschka wrote:A kada se umorite od zavođenja dotičnog i jednostvano vam je puna kapa svega.....i postane vam svejedno....i počnete da ga ignorišete.....Kako onda reaguje gospodin?
Iskustva vaša?
Meni se desavalo i da se zagrije, a i da zahvali Bogu sto sam popustila (ovo drugo dok sam bila mlada i zelena) Sve ovisi o tome da li je lik te gledao na taj nacin ili si ti to sebi umislila.
Ostala si nam duzna informacije o daljnjem razvoju dogadjaja (ili sam ja propustila tu pricu).
saschka wrote:A kada se umorite od zavođenja dotičnog i jednostvano vam je puna kapa svega.....i postane vam svejedno....i počnete da ga ignorišete.....Kako onda reaguje gospodin?
Iskustva vaša?
Kako koji. Zavisno koliko je njemu bilo stalo. Neki se aktiviraju, neki ne.
Mada, meni lično to više ništa i ne znači. Kad prekrižim, prekrižila sam.
Iskustva vaša?
Žene i jestu poznate po tome, nećeš kada ti hoćeš, nego kada žena hoće taman to bio odgovor na tvoje udvaranje, ili da ona sama počne da se udvara
Iskustva vaša?
Žene i jestu poznate po tome, nećeš kada ti hoćeš, nego kada žena hoće taman to bio odgovor na tvoje udvaranje, ili da ona sama počne da se udvara
Pa vidi, logično je da će nešto biti samo ako oboje hoće. Ako neko neće, nema ništa od te ljubavi. A pošto su muškarci češće ti koji se udvaraju ženama i prvi pristupaju, onda i ide logičan zaključak da će nešto biti ako ona hoće.
Pusti me k sebi, neću ti poremetiti život, niti ti smetati, ja samo želim otkriti kakav si kad si opušten, kad se smiješ od srca, kad si nujan i sam, kad je kišno popodne. Želim plesati s tobom, uz nešto sporo i zavodljivo, priljubljena uz tebe, želim te obaviti kao sumrak. Ne boj se, neću se dugo zadržati. Možda će moje ruke biti drske ali nećeš im zamjeriti što vole milovati i usrećiti. Pusti me k sebi, ne pitaj, pusti da nas nosi poljubac koji traje koliko i ova pjesma. Ne moramo pričati, čemu riječi kad su usne meke, kad je dah željan, kad svaki pogled i osmijeh zove...
pukepuke wrote:Pusti me k sebi, neću ti poremetiti život, niti ti smetati, ja samo želim otkriti kakav si kad si opušten, kad se smiješ od srca, kad si nujan i sam, kad je kišno popodne. Želim plesati s tobom, uz nešto sporo i zavodljivo, priljubljena uz tebe, želim te obaviti kao sumrak. Ne boj se, neću se dugo zadržati. Možda će moje ruke biti drske ali nećeš im zamjeriti što vole milovati i usrećiti. Pusti me k sebi, ne pitaj, pusti da nas nosi poljubac koji traje koliko i ova pjesma. Ne moramo pričati, čemu riječi kad su usne meke, kad je dah željan, kad svaki pogled i osmijeh zove...
pukepuke wrote:Pusti me k sebi, neću ti poremetiti život, niti ti smetati, ja samo želim otkriti kakav si kad si opušten, kad se smiješ od srca, kad si nujan i sam, kad je kišno popodne. Želim plesati s tobom, uz nešto sporo i zavodljivo, priljubljena uz tebe, želim te obaviti kao sumrak. Ne boj se, neću se dugo zadržati. Možda će moje ruke biti drske ali nećeš im zamjeriti što vole milovati i usrećiti. Pusti me k sebi, ne pitaj, pusti da nas nosi poljubac koji traje koliko i ova pjesma. Ne moramo pričati, čemu riječi kad su usne meke, kad je dah željan, kad svaki pogled i osmijeh zove...