bandit wrote:A ja vazda mislio da gubimo zbog milion nekih razloga kojima nismo dorasli kad ono jebe nas samo 1 stih ....komeba wrote:nije ni cudo da uvijek gubimo kada nam je glavna navijacka pjesma "Bosnom behar probeharao,mene zivot razocarao".Kada ce vise navijaci shvatiti da ekipu ne dizu tuzne pjesme.
Reprezentacija BiH u rukometu
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- awekenings
#576 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
-
klixober
#577 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Mi gubimo jer imamo generalno gubitnicku atmosferu,a ta pjesma je samo dio te atmosfere.U kljucnim momentima igramo zenskasto,da ne kazem drugacije.Veceras je odbrana bila premlaka,dzaba sto su se sada malo popravili.Jednostavno igraci nisu usli dovoljno hrabro i nabrijano.A navijaci ovakvim stihovima da ih je zivot razocarao mogu samo odmoci nasim igracima.bandit wrote:A ja vazda mislio da gubimo zbog milion nekih razloga kojima nismo dorasli kad ono jebe nas samo 1 stih ....komeba wrote:nije ni cudo da uvijek gubimo kada nam je glavna navijacka pjesma "Bosnom behar probeharao,mene zivot razocarao".Kada ce vise navijaci shvatiti da ekipu ne dizu tuzne pjesme.
- 1941.
#578 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Haaahahahahaha,jedan od jačih komentara na forumu.komeba wrote:nije ni cudo da uvijek gubimo kada nam je glavna navijacka pjesma "Bosnom behar probeharao,mene zivot razocarao".Kada ce vise navijaci shvatiti da ekipu ne dizu tuzne pjesme.
A šta ćeš kad taj refren najbolje opisuje život ovdje.Neslužbena himna.
Evo -2 hmm hmm
- madner
#579 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Jebem im sve islandsko 
-
lahor
#580 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Madjari pobjegli.....haos..... 
- DaysleepeR
#581 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
mi nemožemo nkad normalno ispast nego uvijek na najgori mogući način po živce i zdrav razum
- awekenings
#582 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
ma nema pojma .. razocaran sam skroz ... sta reci ... ovo nam se desava iz tekme u tekmu ,,,,

-
lahor
#583 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Zao mi samo Damira,obje mu noge polomise a sudije sviraju faul u napadu.....ipak je trebalo sacuvati zivce jer dobicemo po usima zbog ovoga.
- -danTe-
#584 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
ma bjezi,jebem im mater,bas ciganski,tri napada zaredom nas jebu,taman kad smo ih mogli stic...bas cigani...

-
klixober
#585 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Sad je idealna atmosfera da se pjeva "Bosnom Behar probeharao,mene zivot razocarao" 
-
in33sa
#586 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Tipicno, nema veze sto su nas Madjari rasturili, sad su sudije krive.
Ako ne dobijemo kaznu od IHF-a, mozemo biti sretni.
Inace, sudije redovno sude i protiv Hrvata, ali oni ne napadaju suca i ne divljaju po terenu. Neke stvari se u svijetu rukometa znaju, postoje povlasteni i oni koji to nisu.
Ako ne dobijemo kaznu od IHF-a, mozemo biti sretni.
Inace, sudije redovno sude i protiv Hrvata, ali oni ne napadaju suca i ne divljaju po terenu. Neke stvari se u svijetu rukometa znaju, postoje povlasteni i oni koji to nisu.
- madner
#587 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Pa nema frke ako su bolji. Ali kad dodemo sa 6 na 2 i imamo napad uzimaju nam loptu dva puta zaredom.
Daj da izgubimo od boljih i sve ok.
- DaysleepeR
#588 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
neznam da li je ko primjetio ali delegat utakmice je rekao Mađarima da napuste teren
- Mikado
#589 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Pa cijelu utakmicu madjari vode i daju nam gol kad zele i nasim su sudije krive.madner wrote:Pa nema frke ako su bolji. Ali kad dodemo sa 6 na 2 i imamo napad uzimaju nam loptu dva puta zaredom.
-
in33sa
#590 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Ma suflira Spaho, previse slusate Spahu koji pojma nema o rukometu. Nasi su suvise agresivni na terenu, izgorise u zelji. Ok je to, bore se i zele, ali realno suvise prekrasaja prave.
-
klixober
#591 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Bio bi fazon da mi dobijemo utakmicu jer madjari ne zele da nastave 
-
klixober
#592 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Da su tako gorili od prve minute siguran sam da bi pobijedili.Jednostavno smo katastrofalno igrali u pdbrani.Kada god su Madjari imali igraca manje,dali su go.To se ne smije desavati.in33sa wrote:Ma suflira Spaho, previse slusate Spahu koji pojma nema o rukometu. Nasi su suvise agresivni na terenu, izgorise u zelji. Ok je to, bore se i zele, ali realno suvise prekrasaja prave.
- madner
#593 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Sve to stoji, ali u prvom poluvremenu kad smo ih stisli dadose 2 minute za "udarac" u lice.Mikado wrote:Pa cijelu utakmicu madjari vode i daju nam gol kad zele i nasim su sudije krive.madner wrote:Pa nema frke ako su bolji. Ali kad dodemo sa 6 na 2 i imamo napad uzimaju nam loptu dva puta zaredom.
Gdje si ti vidio faul u napadu kod 2 razlike?
- 1941.
#594 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Možda se šta hajruje za zelenim stolom.Komentari su extra,Mađarska velesila imala je dva druga mjesta ma bjež
-
in33sa
#595 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
U tome i jeste fol, oni poceli igrati u 45 minuti, kad su zaostajali 8 golova ukupno. I sad na silu hoce preokret, a to ne ide bez udaranja. A sudije naravno blago zanose na madjarsku stranu, tako je to u rukometu, vaterpolo i rukomet su sportovi sa najvise slobodne sudijske procjene, i tu ima puno mjesta za pomaganje povlastenima.komeba wrote:Da su tako gorili od prve minute siguran sam da bi pobijedili.Jednostavno smo katastrofalno igrali u pdbrani.Kada god su Madjari imali igraca manje,dali su go.To se ne smije desavati.in33sa wrote:Ma suflira Spaho, previse slusate Spahu koji pojma nema o rukometu. Nasi su suvise agresivni na terenu, izgorise u zelji. Ok je to, bore se i zele, ali realno suvise prekrasaja prave.
A Spaho se pravi ko da je s marsa pao, a zapravo i vjerujem da on nema pojma kako stoje stvari u svijetu rukometa. Jednoj Hrvatskoj, koja spada u red najboljih ekipa na planeti, sudije zadnjih par godina redovno sude na njihovu stetu. Pajovic skoro iskopa oko Metlicicu, ne dobije ni iskljucenje. Zasto, zato sto je Slovenija domacin na tom prvenstvu, ujedno je tada Jankovic (dokazano) potplaciovao celnike EHF-a.
I tome slicno.
Tako je to u rukometu, nema svrhe u napadanju na sudije. Treba graditi uticaj, Hrvati tek na zadnjem EP dobiju malo pomoci od sudaca. Trebalo im je pet godina (njihovom savezu) da steknu neki uticaj u rukometnim organizacijama.
Ali ko ce kod nas graditi uticaj u rukometnom svijetu, nas savez? smijesno.
- Mikado
#596 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Kad god gubimo, vazda smisljamo price o nekim urotama protiv i o tome kako smo mi mali i oni nas ne zele. Svi su nam krivi, al mi nismo. Pa nisu sudije dale 27 golova za madjare.
REALNO: Tamo su nas ljudi podcijenili i umalo im se to obilo o glavu i onda su odlucili da u Sarajevu odigraju maksimalno i pobjedom ovjere plasman na SP.
Mi smo tamo odigrali kao autsajderi (nasa najbolja uloga) i bili smo blizu velikog uspjeha, a na kraju smo porazeni sa 2 razlike i sad su se nasi nafurali i proglasili sebe za favorite, ma utakmica se nemora ni igrat, vec smo na SP. Kad je utakmica pocela, nasi su mislima u Hrvatskoj, a madjari na terenu odradjuju posao.
Sudije ne sude idealno, al smjesno se vadit na to, al lakse je drugog, nego sebe krivit.
REALNO: Tamo su nas ljudi podcijenili i umalo im se to obilo o glavu i onda su odlucili da u Sarajevu odigraju maksimalno i pobjedom ovjere plasman na SP.
Mi smo tamo odigrali kao autsajderi (nasa najbolja uloga) i bili smo blizu velikog uspjeha, a na kraju smo porazeni sa 2 razlike i sad su se nasi nafurali i proglasili sebe za favorite, ma utakmica se nemora ni igrat, vec smo na SP. Kad je utakmica pocela, nasi su mislima u Hrvatskoj, a madjari na terenu odradjuju posao.
Sudije ne sude idealno, al smjesno se vadit na to, al lakse je drugog, nego sebe krivit.
-
lahor
#597 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Farsa....sta se sad ima nastavljati utakmica kad je prekid trajo duplo vise od dozvoljenog.
- 1941.
#598 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Hahahahaha,evo potpuna anarhija!
- madner
#599 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
Grohotom se smijem.
- awekenings
#600 Re: Reprezentacija BiH u rukometu
ma smijesno ...