Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
danas wrote: a emotionally secure ones with two feet on the ground like cats better
Moonlight & Magnolia wrote:
*pametna
*emocionalno snazna
*sa dvije noge na zemlji
prijetnja muskarcima? svakako
...
spooooooooooooky
bajdvej, kako bih i u buduce volio ochuvati svoj image prelivode, obznanio bih ovom prilikom da usvajam jedno mache, naime ovom problemu u diplomskom ne nazirem rjeshenje pa ako ga mache ne rijeshi onda da mijenjam temu
danas wrote: a emotionally secure ones with two feet on the ground like cats better
*pametna
*emocionalno snazna
*sa dvije noge na zemlji
...
spooooooooooooky
bajdvej, kako bih i u buduce volio ochuvati svoj image prelivode, obznanio bih ovom prilikom da usvajam jedno mache, naime ovom problemu u diplomskom ne nazirem rjeshenje pa ako ga mache ne rijeshi onda da mijenjam temu
a sta da ti kazem sayo... nekad su slucajnosti namjerne i obrnuto
a za diplomski se slazem, mnogo bolje pomazu mace nego macici
*pametna
*emocionalno snazna
*sa dvije noge na zemlji
...
spooooooooooooky
Sajo, ne znam za tebe, ali mene ove animalne projekcije mackoljubaca pomalo zabrinjavaju Kakav ce rezultat te paralele hajvan-insan imati na njihov moral kad uoce da se, za razliku od cuka, macke daju bez nadoknade
u skladu sa tom mojom ostrom opservaciJom sasvim mi je razumljivo da si nam obznanio kako usvajas jedno mace pa nisi lud da platis
Sogan wrote:
Sajo, ne znam za tebe, ali mene ove animalne projekcije mackoljubaca pomalo zabrinjavaju Kakav ce rezultat te paralele hajvan-insan imati na njihov moral kad uoce da se, za razliku od cuka, macke daju bez nadoknade
u skladu sa tom mojom ostrom opservaciJom sasvim mi je razumljivo da si nam obznanio kako usvajas jedno mace pa nisi lud da platis
Saian wrote:
eh mene zanima kako se skonta da je machka pametna? sta? pogodi gdje joj je posuda sa hranom? gura klupko okolo? dodje kad joj kazhes dodji?, lezi? prevrni se? kako se ustanovi da je pametna? zna odshutit 2+3 ? uglavnom ako moram birati izmedju pasa i machaka uvijek bih izabrao psa, ali samo ako moram
Sajo, iako diplomatski izrazen sto je razumljivo sa obzirom na brojnost i militantnost macijeg lobbya cestitam na izboru