Kutak za fanove Rizze Ruze
Moderator: _BataZiv_0809
- Abu FEED el-Castro
A ko si sad pa tiBebaSelimovicOsobno wrote:Gospode Bože! Rizzo Ruža ima svoju temu, a ja nemam???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedan je Rizzo !!
- Abu FEED el-Castro
Pa ništa ispod Koševa i ne pristaje jednoj takvoj legendi bošnjačke muzike!!Neelix wrote:cuo sam da rizzo priprema veliki boom na bh estradi svojim koncertom na stadionu kosevo
Ha kad moze nekakav tamo Merlin...
-
BebaSelimovicOsobno
Kako ko sam, it is I, LeclercAbu FEED el-Castro wrote:A ko si sad pa tiBebaSelimovicOsobno wrote:Gospode Bože! Rizzo Ruža ima svoju temu, a ja nemam???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedan je Rizzo !!
-
rikardoreis
o bebaro, cudo si
-
rikardoreis
vid je sto je rahat, pobjedili se oni napolitanci, a ja mjesto keca na juve igram nakvu koronu poljsku i puff...pado, a nije se ni umracilo 
- chuchumbamayumbe
Da, a sada ga je Milostivi uzeo pod svoje okrilje i nadam se da ce mu podariti prekrasni Dzennet!
Neka mu je vjecna slava i hvala mu za sve sto je uradio na ovome svijetu!
Neka mu je vjecna slava i hvala mu za sve sto je uradio na ovome svijetu!
-
mamica papucarka
ma dajjjjjjjjjchuchumbamayumbe wrote:UMRO RIZZO!
-
mamica papucarka
ako se zajebavaju onda je to totalno neslana sala 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
oho djes rizo 
- Neelix
#595 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
za nove forumase, da se podsjetimo pocetaka ove temeUBL wrote:Dugo pratim ovaj podforum jer sam veliki ljubitelj muzike i mislim da je red da se otvori tema na kojoj ce svoje utiske i misljenja moci iznositi i fanovi nase estradne zvijezde Rizze Ruze. Nakon nekoliko uzastopnih uspjesnih hitova, Rizzo je konacno zabetonirao svoje mjesto na zvjezdanom estradnom nebu.
"Kad ponoc zalupa", "Stara dobra laz" su samo neki od hitova koji su nasli put do muzickih sladokusaca i obiljezili BiH scenu u proteklih nekoliko godina. Prema rijecima ljudi koji postuju ovaj muzicki pravac, Rizzo je naisao na topao prijem i izvan nasih granica, sto potvrdjuje prognoze ljudi iz muzicke branse, da se radi o jednom velikom potencijalu.
Ovdje se mogu naci Rizzini albumi i pjesme:
http://www.bosnabeat.com/modules.php?name=Muzika
Uzivajte...![]()
-
bianconero
ja sam cuo da je rizzo pravo zajeban lik.
ove pucnjave koje se desavaju po gradu su djelo njegovog mudrog ali zlobnog uma. zato nemojte se puno zajebavat naa njegov racun da vam nebi rizo poslo svoje ljude.
inace, nedavno je kupio novog gmc dzipa.
ove pucnjave koje se desavaju po gradu su djelo njegovog mudrog ali zlobnog uma. zato nemojte se puno zajebavat naa njegov racun da vam nebi rizo poslo svoje ljude.
inace, nedavno je kupio novog gmc dzipa.
-
Hakala
#597 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
best partUBL wrote:Dugo pratim ovaj podforum jer sam veliki ljubitelj muzike i mislim da je red da se otvori tema na kojoj ce svoje utiske i misljenja moci iznositi i fanovi nase estradne zvijezde Rizze Ruze. Nakon nekoliko uzastopnih uspjesnih hitova, Rizzo je konacno zabetonirao svoje mjesto na zvjezdanom estradnom nebu.
"Kad ponoc zalupa", "Stara dobra laz" su samo neki od hitova koji su nasli put do muzickih sladokusaca i obiljezili BiH scenu u proteklih nekoliko godina. Prema rijecima ljudi koji postuju ovaj muzicki pravac, Rizzo je naisao na topao prijem i izvan nasih granica, sto potvrdjuje prognoze ljudi iz muzicke branse, da se radi o jednom velikom potencijalu.
Ovdje se mogu naci Rizzini albumi i pjesme:
http://www.bosnabeat.com/modules.php?name=Muzika
Uzivajte...![]()
valjda ...gurabijskih sladokusaca

steta je zapostavit ovakvu temu
kazu,kruzi pravo zajebani rocko od rizze po forumu.preporucuje se oprez
- Neelix