Raskid veze

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
burek_in_space

#576 Re: Raskid veze

Post by burek_in_space »

macan prvi wrote:
To ćeš malo sačekati. :D
Ako budem imao srece, cheka me josh 50 godina da i to konachno chujem. :D
wish wrote:Pa kad jeste komplikovan :D Ako je prijateljski ne moze opstat ako je vise od prijateljskog 1001 problem :D :D :D
Fino ja rekoh, hoce sex bez obaveze. :D
wish

#577 Re: Raskid veze

Post by wish »

Eh pa u tom slucaju nacekat ce se :D :D :D
burek_in_space

#578 Re: Raskid veze

Post by burek_in_space »

U Nadi je spas. :oops:
NemaFajde

#579 Re: Raskid veze

Post by NemaFajde »

da hoće samo sex tražio bi da gledaju film kući a ne idu na večeru.. Burek nije svako poguzija kao ti :P A da je komplikovano, nije, kad muški nešto žele, pokažu odmah. Ako se razvlači, nije siguran.. To jedino mi u našim malim slatkim glavama izvezemo čarolije jer smo se nagledale diznijevih gluposti. Kod njih je vrlo jednostavno-ili te želi ili ne. I ja sam mislila da me bivši obožava. I zato ga željela vratiti. Ali, eto sad on kaže da "primjeti da ja njega nisam mogla pustiti". Znači ništa večera fazoni, samo bježi i stići će te, pa onda odluči šta TI želiš.. :)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#580 Re: Raskid veze

Post by Truba »

pretpostvaljao sam da nećeš shvatiti :P :oops:
Karabaja

#581 Re: Raskid veze

Post by Karabaja »

ja ne razumijem ove momke što hoće sex bez obaveze :oops:
kako to tako :oops:
Truba

#582 Re: Raskid veze

Post by Truba »

babyline wrote::oops: :zzzz:
pa imaš li jedan strip? imaš li išta što paziš i ne daš da drugi vide i pipaju :mrgreen:
ah da... žene vole pokazivati sve što imaju :mrgreen: odjeća i tako to maskara bundice :oops: mobiteli :D
EllaD

#583 Re: Raskid veze

Post by EllaD »

komi wrote:pa skriva te da te neko ne otme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: isto ko skupocjeni strip kojeg ne želiš nikome dati ni da dira :cry: :cry: :cry: ni da otvori više od 35stepeni jer će izgubiti bruto vrijednost na aukcijama :cry: :cry: :cry: :cry: :( :( :( :(
hahahahaha, odavno nisam cula ljepsu i svjeziju metaforu
ja bi bila pocastvovana da sam "prvo autorsko izdanje"
NemaFajde

#584 Re: Raskid veze

Post by NemaFajde »

Ma super metafora..Onih prvih 35 stepeni je ok, ali čim me neko drugi osim "gazde" otvori više od 35 stepeni, nastaju problemi. Pitam se eto kad smo kod toga, jeli bolje da 15 ljudi otvore na 25-30 stepeni ili da samo jedan otvori na 55?
Truba

#585 Re: Raskid veze

Post by Truba »

ako se otvori vise od 35 stepeni ne moš prodati kao nepročitani primjerak i gubi cijenu

razumijem kako koke ne shvaćaju to ali nema veze :mrgreen: draža su im neka druga poređenja :roll: :roll: :roll:
EllaD

#586 Re: Raskid veze

Post by EllaD »

komi wrote:ako se otvori vise od 35 stepeni ne moš prodati kao nepročitani primjerak i gubi cijenu

razumijem kako koke ne shvaćaju to ali nema veze :mrgreen: draža su im neka druga poređenja :roll: :roll: :roll:
ne kvari utisak
Truba

#587 Re: Raskid veze

Post by Truba »

babyline wrote:
komi wrote:
babyline wrote::oops: :zzzz:
pa imaš li jedan strip? imaš li išta što paziš i ne daš da drugi vide i pipaju :mrgreen:
ah da... žene vole pokazivati sve što imaju :mrgreen: odjeća i tako to maskara bundice :oops: mobiteli :D
pa valjda je poenta da ne zele biti igrackice, pa ni najdrze :-D svjedno je li lutkica koja se pokazuje ili strip :zoka:
ni ti ni većina drugih ne znate šta želite biti :mrgreen:
NemaFajde

#588 Re: Raskid veze

Post by NemaFajde »

Koke shvataju više nego šo misliš, sad ti mene nisi shvatio.. Skupljala sam i ja stripove i imala sve Alan Fordove, od prvog broja, preuzela kolekciju od starog. To je bila metafora, za otvaranje. Malo si bukvalan.. Ako je otvaranje na 35 samo flertovanje, a preko 35 nešto više- to je bila metafora. Ako ti ne razumiješ neku metaforu, ne kreći od toga da su svi ostali glupi. :twisted:
Truba

#589 Re: Raskid veze

Post by Truba »

samo o sexu misliš

meni je bila metafora za gledanje :P
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#590 Re: Raskid veze

Post by ladyblue18 »

komi wrote:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pa kad imaš velike oči :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: znaće da si dobra osoba
pa odmah on pada u raji kao frajer :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
burek_in_space wrote:Da mi je samo jednom chuti iz zhenskih usta da jedan mushko-zhenski odnos nije komplikovan. :D
Hmmm tesko. :)

Inace, de se manite price o stripovima. :lol: :mrgreen:
Truba

#591 Re: Raskid veze

Post by Truba »

babyline wrote: sad se sigurno osjecas bolje :-D
uvijek se osjećam dobro :) :) :) tako da ne mogu bolje :P
NemaFajde

#592 Re: Raskid veze

Post by NemaFajde »

komi wrote:samo o sexu misliš

Kako bolan gledanje? Znači i sam si rekao da nećeš strip niko da ti dira.. A može ga gledati ko hoće, samo da ga ne otvara.. Eh vidiš, pošto vi muškarci nas ne razumijete, očigledno nam se ni metafore ne poklapaju, kako onda i očekuješ da mislim o nečemu drugom? Sex je jedini ostao kao karika koja spaja, a i to se da srediti drugim putem.
Truba

#593 Re: Raskid veze

Post by Truba »

ja kad nekom pozajmim strip
odmah moram novi kupiti :mrgreen: taj isti ali novi :mrgreen:

metafora: nakon prekida nema popravnog :mrgreen:
Truba

#594 Re: Raskid veze

Post by Truba »

NemaFajde wrote:
komi wrote:samo o sexu misliš

Kako bolan gledanje? Znači i sam si rekao da nećeš strip niko da ti dira.. A može ga gledati ko hoće, samo da ga ne otvara.. Eh vidiš, pošto vi muškarci nas ne razumijete, očigledno nam se ni metafore ne poklapaju, kako onda i očekuješ da mislim o nečemu drugom? Sex je jedini ostao kao karika koja spaja, a i to se da srediti drugim putem.
najradije nemoj gledati... onda ako gledaš ne diraj... ali ako diraš ne otvaraj ... ali ako otvaraš... onda nemoj više od 35stepeni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a ako otvoriš... onda ga moš baciti :mrgreen: jer ima samo sentimentalnu vrijednost :mrgreen: dok realnu izgubi jer ga niko neće

metafora: sad ste me zbunili :lol: :lol: :lol: riječ je bila o gradaciji skrivanja koke od okoline :mrgreen: ali se može primijeniti na faze veze :mrgreen: i prekida ... :P
NemaFajde

#595 Re: Raskid veze

Post by NemaFajde »

Eh sad počinješ kužiti.. Vidiš niste ni vi muški uvijek glupi :P
Truba

#596 Re: Raskid veze

Post by Truba »

NemaFajde wrote:Eh sad počinješ kužiti.. Vidiš niste ni vi muški uvijek glupi :P
s kim si takav si :razz:
burek_in_space

#597 Re: Raskid veze

Post by burek_in_space »

NemaFajde wrote:da hoće samo sex tražio bi da gledaju film kući a ne idu na večeru.. Burek nije svako poguzija kao ti :P A da je komplikovano, nije, kad muški nešto žele, pokažu odmah. Ako se razvlači, nije siguran.. To jedino mi u našim malim slatkim glavama izvezemo čarolije jer smo se nagledale diznijevih gluposti. Kod njih je vrlo jednostavno-ili te želi ili ne. I ja sam mislila da me bivši obožava. I zato ga željela vratiti. Ali, eto sad on kaže da "primjeti da ja njega nisam mogla pustiti". Znači ništa večera fazoni, samo bježi i stići će te, pa onda odluči šta TI želiš.. :)
Poguzija jesam, priznajem :oops: , ali to ne mijenja chinjenicu da dechko puca na sex. Neko ce probati sa filmom, neko sa vecherom, ali poenta je ista. :D
macan prvi

#598 Re: Raskid veze

Post by macan prvi »

burek_in_space wrote:
NemaFajde wrote:da hoće samo sex tražio bi da gledaju film kući a ne idu na večeru.. Burek nije svako poguzija kao ti :P A da je komplikovano, nije, kad muški nešto žele, pokažu odmah. Ako se razvlači, nije siguran.. To jedino mi u našim malim slatkim glavama izvezemo čarolije jer smo se nagledale diznijevih gluposti. Kod njih je vrlo jednostavno-ili te želi ili ne. I ja sam mislila da me bivši obožava. I zato ga željela vratiti. Ali, eto sad on kaže da "primjeti da ja njega nisam mogla pustiti". Znači ništa večera fazoni, samo bježi i stići će te, pa onda odluči šta TI želiš.. :)
Poguzija jesam, priznajem :oops: , ali to ne mijenja chinjenicu da dechko puca na sex. Neko ce probati sa filmom, neko sa vecherom, ali poenta je ista. :D
Šuti ba, to se ne govori :D nego se provodi. 8-)
burek_in_space

#599 Re: Raskid veze

Post by burek_in_space »

macan prvi wrote:
Šuti ba, to se ne govori :D nego se provodi. 8-)
Ja uvijek igram otvorenih karata, iskrenije je i poshtenije, a kasnije nema onog "Pa nismo se tako dogovorili...". 8-) :mrgreen:
NemaFajde

#600 Re: Raskid veze

Post by NemaFajde »

Jok burek, ne bi htio da ih neko vidi zajedno da samo hoće sex.. To mu kvari potencijalne nove šanse. Ne sudi svakog po sebi, ima likova kojim sex nije toliko važan. Znam iz ličnog iskustva, svi muški, pogotovo bivši, ne žele uvijek sex.Da žele samo to, sve bi to bilo jednostavno..
Post Reply