Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hananah wrote:Onda mi nista drugo ne preostaje nego slijedece
Nebi, da li si za to da osnujemo jednu zajednicu pa da polako sa saburom i sucurom dodajemo haremlije i haremlijke u nju da fino onda jedno drugom odabiremo koga cemo dodavati
Samo ne reci ne bi jer to bi me dotuklo
Ne odaji se hano, ja te taman mislila fino upoznati sa @nebi.
Ako ima rize i secera, sve se da srediti.
Odbij od haremlije. Vidis da ja pregovaram.
Nudim i hurmasice baska uz kahvu i secer.
Toozla wrote:....sad za sad, ja sam sretan i zadovoljan sa moje dvije zene.....strah me da bih odstupio od principa "punopravnosti" u slucaju prosirenja zajednice....
Jel doslo vrijeme da donesem tople vode u lavoru i operem ti none? Uh, sutra ima da te @danas riba i pere.
....samo ako je na dobrovoljnoj osnovi.......a kasnije mozemo.....puno i pravo.....
Ovako:ja u zajednicu mogu donijeti dva dzaka brasna,kubik bukovine i 5 koka nosilja(bice jaja)
Vrlo sam nagodan i fin a znam malo i oko zemljoradnje.
A djeca se zavole cija god da su.
Dakle,nista ne stoji na putu sretnoj zajednici,inshallah!
nebi wrote:Ovako:ja u zajednicu mogu donijeti dva dzaka brasna,kubik bukovine i 5 koka nosilja(bice jaja)
Mashallah!
Jel to u nasu zajednicu darove donosis?
Blago meni sretnoj.
Zemljoradnja...ima par duluma vise sjevernog halvata, pa bujrum, ozezi..
nebi wrote:Ovako:ja u zajednicu mogu donijeti dva dzaka brasna,kubik bukovine i 5 koka nosilja(bice jaja)
Nego samo da te pitam nesto:
- da ti nama das tu jednu koku nosilju a mi cemo tebi dati jednog dobrog horoza? Svako jutro kukurice ranom zorom, nikad neces zakasniti da nahranis svoje konje i krave.
bolje_grob_nego_rob wrote:(...) DOCI CEMO MI I DO TVOJE KUCE, A TAD CES DOBIT STO SAM TI OBECAO
I dolazili ste
Jedna ekipa tvojih istomisljenika, trofrtaljaca iz Bihaca... u misiji dozivanja tobe obilazila je od adrese do adrese po principu telefonskog imenika... ubjedjujuci sebe ofrlje po prezimenu... da je neko "njihov" ili bi mogao biti ako ga se malo pogura sto prijekorom, sto prijetnjom...
bolje_grob_nego_rob wrote:(...) DOCI CEMO MI I DO TVOJE KUCE, A TAD CES DOBIT STO SAM TI OBECAO
I dolazili ste
Jedna ekipa tvojih istomisljenika, trofrtaljaca iz Bihaca... u misiji dozivanja tobe obilazila je od adrese do adrese po principu telefonskog imenika... ubjedjujuci sebe ofrlje po prezimenu... da je neko "njihov" ili bi mogao biti ako ga se malo pogura sto prijekorom, sto prijetnjom...
Vise ne obilaze... ni moju ni tudje kuce.
Obici se, ne sekiraj se
Aha,u sirokom luku...kao i sve kukavice koje se kurce na daljinu.
Vise ne obilaze... ni moju ni tudje kuce.
Obici se, ne sekiraj se
Aha,u sirokom luku...kao i sve kukavice koje se kurce na daljinu.
Ak si voljan na blizinu, morem ti test uradit - bez pare i dinara
Last edited by bolje_grob_nego_rob on 06/11/2005 23:39, edited 1 time in total.
ma da to nisi ti, oberone, tj. bih_pravda, tj. proljece je lijepo (i ko zna jos koji nickovi su bili u upotrebi... )...
gdjes' kuco stara, reci nam sad kako tvoje ti hanume u tebe deveraju?
ma da to nisi ti, oberone, tj. bih_pravda, tj. proljece je lijepo (i ko zna jos koji nickovi su bili u upotrebi... )...
@grobe: Prozboris li koju s`njima?
ma i ako prozbori, ne zna on ko nas toozla sa nama sto divani pa jos kad nas onomad izveo pred avliju, da malo gledamo ko pronilazi gore-dole sokakom... eh... -- pa zar nas nije najbolji cojek zapao moja perka...
danas wrote:
ma i ako prozbori, ne zna on ko nas toozla sa nama sto divani pa jos kad nas onomad izveo pred avliju, da malo gledamo ko pronilazi gore-dole sokakom... eh... -- pa zar nas nije najbolji cojek zapao moja perka...
A josh kad nas odvede do carsije i pokaze nam televizor.
danas wrote:
....al' kad kupimo TV.....samo ja smijem daljinski dirat.....
danas wrote:
sjecas se kad nam je onomad objasnjavo sta je to televizor, nas toozla pametni, on je dunjaluka vidio... kaze nama nas toozla, doce televizor u nase selo da nas snima, kako zivimo svi skupa u sreci i rahatluku al' ja nemrem nista povjerovat dok ne vidim rodjenim ocima da ima tako cudo, taj ko biva televizor ...
Last edited by danas on 06/11/2005 23:59, edited 1 time in total.
danas wrote:
....al' kad kupimo TV.....samo ja smijem daljinski dirat.....
Sta mu je daljinski draga @danas? O cemu nas Toozla zbori opet?
Dobro je pa nam je on vidio svijeta.