dobro ako volis,sanjaj me, pa mi sutra ispricas,pretpostavljam da su jastuci ugodni.tigris wrote:
al ja volim da te sanjam kako spavas........samo je bitno da su jastuci fini
![]()
klin i ploca
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
tigris
Harrys wrote:dobro ako volis,sanjaj me, pa mi sutra ispricas,pretpostavljam da su jastuci ugodni.tigris wrote:
![]()
pa ja ti mogu ispricati na cijim si spavao a ti da ispricas jesu li ugodni lil ne ,ja ne spavam na njima.............
a ako budem sanjala da spavas na mojim odma ti reknem da nisu za spavanja............vise su kao oni mali jastucici sto se stavljaju na sofu oliti kauc kao ukras
-
Harrys
sto smo iskreni,ali i na tim jastucicima se zna slatko zaspati.tigris wrote:Harrys wrote:dobro ako volis,sanjaj me, pa mi sutra ispricas,pretpostavljam da su jastuci ugodni.tigris wrote:
![]()
pa ja ti mogu ispricati na cijim si spavao a ti da ispricas jesu li ugodni lil ne ,ja ne spavam na njima.............
a ako budem sanjala da spavas na mojim odma ti reknem da nisu za spavanja............vise su kao oni mali jastucici sto se stavljaju na sofu oliti kauc kao ukras![]()
![]()
-
tigris
Harrys wrote:sto smo iskreni,ali i na tim jastucicima se zna slatko zaspati.tigris wrote:Harrys wrote: dobro ako volis,sanjaj me, pa mi sutra ispricas,pretpostavljam da su jastuci ugodni.
a ako budem sanjala da spavas na mojim odma ti reknem da nisu za spavanja............vise su kao oni mali jastucici sto se stavljaju na sofu oliti kauc kao ukras![]()
![]()
pa nego ? jel me to foliras da spavas na sikama bar ponekad?ili samo volis da zamisljas da spavas
-
tigris
a ja iskrenaHarrys wrote:Dobro si me prokuzila,pravi folirant.tigris wrote: pa nego ? jel me to foliras da spavas na sikama bar ponekad?ili samo volis da zamisljas da spavas![]()
samo ne mogu da prokuzim kakav si ko jastuk
-
Harrys
o tome nisam nikad pisao,necu sam sebe hvaliti.tigris wrote:a ja iskrenaHarrys wrote:Dobro si me prokuzila,pravi folirant.tigris wrote: pa nego ? jel me to foliras da spavas na sikama bar ponekad?ili samo volis da zamisljas da spavas![]()
![]()
samo ne mogu da prokuzim kakav si ko jastukjesi li dobar ili i to foliras
-
tigris
ma ne brini nis diskrecija zagarantovanaHarrys wrote:o tome nisam nikad pisao,necu sam sebe hvaliti.tigris wrote:a ja iskrenaHarrys wrote: Dobro si me prokuzila,pravi folirant.![]()
samo ne mogu da prokuzim kakav si ko jastukjesi li dobar ili i to foliras
-
tigris
Harrys wrote:Nema to veze sa diskrecijom.Gore vise,ti sama rece da onaj ko spava treba da ocjeni jeli jastuk ugodan ili ne.I ko zna sta je za tebe ugodan jastuk.tigris wrote:
ma ne brini nis diskrecija zagarantovanai kod mene
dobro folirant, onda pretpostavljam da si ugodan
-
Harrys
Sta to za mene znaci,da me neces uspavat.PR80. wrote:Ma vecheras sam skontala da imam slobodno...Harrys wrote:Ti sad dodje bas ko biber po pilavu.Hos da me uspavas.PR80. wrote:Vidim da sam dobila asistenta hvala Bogu....![]()
Jesam se lomila sama sa Harkom vec dug period.![]()
![]()