Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ih majstore al ih ti NAIXA. U nasoj ligi toliki iksici???? Teska partija. Al kako kazu nasi stari: Bog te cuo sinko. Osobito mi se svidja onaj X u Zenici
Ih majstore al ih ti NAIXA. U nasoj ligi toliki iksici???? Teska partija. Al kako kazu nasi stari: Bog te cuo sinko. Osobito mi se svidja onaj X u Zenici
Nosimo 3 bobe iz Orasja, sampionski
Samo da svinjski veceras ne uzme vise od boda u BL i ponovo smo prvi.
Macka je dobio crveni karton, morace pauzirati protiv Posusja (slijedeca na Kosevu). Nece nam to biti veliki hendikep, mozemo ih uzeti i bez njega a on se ponovo vraca u ekipu kad krenemo po novi plijen na golubarnik
I tako Zepcaci nastavljaju sa sjajnom serijom u Zenici. Ponovno smo ostali neporazeni
Ni SJAJNI sudac nije nas mogao unistiti.
A Zeljo mi je bio sigurica na kladionici tako da: Iza mene je jedan uspjesan vikend
Isabell wrote:I tako Zepcaci nastavljaju sa sjajnom serijom u Zenici. Ponovno smo ostali neporazeni
A Zeljo mi je bio sigurica na kladionici tako da: Iza mene je jedan uspjesan vikend
Ne znam koliko si u tom fazonu,ali intereseuje em kako se zovu navijaci Zepca?bez zezanja,ne znam
Isabell wrote:I tako Zepcaci nastavljaju sa sjajnom serijom u Zenici. Ponovno smo ostali neporazeni
Ne znam koliko si u tom fazonu,ali intereseuje em kako se zovu navijaci Zepca?bez zezanja,ne znam
TORCIDA i B.B.B.
vidi ga upropasti mi poentu
shuti bolaaan to sma htjela da mi ona kaze