A za gdje je ovo npr., a da ne bude da si flipnula?
Vidi ovih

Moderator: anex
A za gdje je ovo npr., a da ne bude da si flipnula?

Jesu nekehadzinicasa wrote: ↑16/02/2022 15:45
jel' ovo Saab?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
btw. nosila bih ja ovu planvu bluzu sa cvijecem sa svacim.
p.s. prva, predzadnja i zadnja. let me die.
ih soba kao garderoba. Moj san.cLo wrote: ↑16/02/2022 15:58Jesu nekehadzinicasa wrote: ↑16/02/2022 15:45
jel' ovo Saab?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
btw. nosila bih ja ovu planvu bluzu sa cvijecem sa svacim.
p.s. prva, predzadnja i zadnja. let me die.Ja bih sve ovo da imam gdje
![]()
Ne kupujem ja manijakalno, a i rjesavam se odjece koju vise ne nosim, tako da bih nasla prostora, ali ne znam priliku u kojoj bih ih obukla, izuzev ove trece mozda.hadzinicasa wrote: ↑16/02/2022 16:03ih soba kao garderoba. Moj san.
malo mi ova 3m amer'ckog sto imam.![]()
Predobro!
Joj, ja sam te texas jakne/sakoe ostavila u srednjoj školi i ne vraćam im se.
Nema na cemuno_sikiriki wrote: ↑16/02/2022 17:51 Ti si kriva što si me uopće "upoznala" sa Letizijom, a realno nikad neću obući ništa fino kao ona, jednostavno nemam gdje. Živim u farmerkama i majicama cijeli život, osim to malo ljeti što se "feminiziram" sa haljinama.![]()

Zgodna djevojka
ma ne kupujem ni ja manijakalno ali se tesko odvajam od odjece. i sve nosim decenijama. Imam haman iz srednje skole stvari. (ne one hlace)cLo wrote: ↑16/02/2022 16:38Ne kupujem ja manijakalno, a i rjesavam se odjece koju vise ne nosim, tako da bih nasla prostora, ali ne znam priliku u kojoj bih ih obukla, izuzev ove trece mozda.hadzinicasa wrote: ↑16/02/2022 16:03
ih soba kao garderoba. Moj san.
malo mi ova 3m amer'ckog sto imam.![]()
![]()
ma uzas i na slici ovoj sto je @Samprotivsviju postavio - isto kopita.ljubicasti limun wrote: ↑17/02/2022 00:17 Bi li ovo iko nosio? Sta da vam neko ovo da dzaba?![]()
Ja bih pokusala prodati nekoj influenserici![]()
![]()
jednomrjecju - uzas.no_sikiriki wrote: ↑17/02/2022 10:49 Meni izgleda kao neko ortopedsko pomagalo, koje je kreator pokušao napraviti cool time što je šareno.![]()

Ovo je na zg spici, dakle, Trg, Ilica, Bogoviceva, Cvjetni. Tu je svakodnevna parada pomodarstva. Sto ja nisam kontala je da se zenske namjerno tu pozicioniraju ne bi li ih uhvatila kamera street fotografa
hadzinica approves!no_sikiriki wrote: ↑18/02/2022 09:06 Happy Friday ljudovi.
Evo DDL. Očekujem da se hadzinici ovo svidi, neću da čujem nikakve primjedbe.![]()
![]()

joj ženo, gdje ih samo nađešljubicasti limun wrote: ↑22/02/2022 18:56 Samo cu ovo ostaviti ovdje...![]()
Stvarno mi nije namjera da odvucem temu u pravcu ismijavanja, ali evo, vec drugi put naletih na nesto apsurdno.
![]()
jao Mileljubicasti limun wrote: ↑22/02/2022 18:56 Samo cu ovo ostaviti ovdje...![]()
Stvarno mi nije namjera da odvucem temu u pravcu ismijavanja, ali evo, vec drugi put naletih na nesto apsurdno.
![]()