Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
foxlife wrote: ↑21/02/2022 13:26
spahovic je pretpostavljam nezaposlen u evidenciji a vozi porsea koji kosta nekih 50-100 hiljada maraka
i ti radis npr za platu od 800 i platis vecu kaznu nego on
samo po vrijednosti auta bi se kod nas isplatilo kaznjavati
Upravo tako.
Većina ovih likova se vode na birou kao nezaposleni.
spahovic je pretpostavljam nezaposlen u evidenciji a vozi porsea koji kosta nekih 50-100 hiljada maraka
Upravo tako.
Većina ovih likova se vode na birou kao nezaposleni.
Da se samo pocne pokretati porjeklo imovine bilo bu tu svega
ali nije moj auto, to mi je od tetke samo posudio do granapa
ali nije moj auto, to mi je od tetke samo posudio do granapa
boogy wrote: ↑21/02/2022 14:48
Jasno je meni da ne prijavljuju prihode, ali kakvi god da su prijavljeni prihodi platio bi više nego 40 KM tj. 20 KM i bolilo bi više od te cvaje.
Jasno je meni da ne prijavljuju prihode, ali kakvi god da su prijavljeni prihodi platio bi više nego 40 KM tj. 20 KM i bolilo bi više od te cvaje.
Jutros je u Visokom genijalac parkirao kao na crvenoj oznaci na slici ispod, tako da je blokirao isključenje sa glavnog puta i uključenje na glavni put. Lik je čekao da nekog pokupi i svirao koncert sirenom auta. Na parkingu koji je doslovno odmah do auta je bilo slobodno najmanje dvadesetak praznih parking mjesta, ali je njemu mrsko voziti još metar.
I sad je tu parkiran, bmw 750d a sailun zimske gume!
Ali jesi li vidio da je dot21
Neka čivija iz Montane (valjda vlasnik?) Jedne prilike sam ga vidio kako se parkira ispred, otvaraju se zadnja vrata i izlazi malac (10-11 godina) i nosi paket siće za kasu