i mene je smirilAsumirprimus wrote:jesam care.Velkoski wrote:Jesi l' ti oženjen brt? AKo jesi to objašnjava dosta toga...
nema brak veze s mojim stanjem ludila, brak me jos i smiruje

i mene je smirilAsumirprimus wrote:jesam care.Velkoski wrote:Jesi l' ti oženjen brt? AKo jesi to objašnjava dosta toga...
nema brak veze s mojim stanjem ludila, brak me jos i smiruje

muha_sa wrote:i mene je smirilAsumirprimus wrote:jesam care.Velkoski wrote:Jesi l' ti oženjen brt? AKo jesi to objašnjava dosta toga...
nema brak veze s mojim stanjem ludila, brak me jos i smiruje![]()
muha_sa wrote:
muha_sa wrote:i mene je smirilAsumirprimus wrote:jesam care.Velkoski wrote:Jesi l' ti oženjen brt? AKo jesi to objašnjava dosta toga...
nema brak veze s mojim stanjem ludila, brak me jos i smiruje![]()
Ali najbolja normala su ćevapčići, sokići ovo ono... najbolje kad je morningenzimali jomu wrote:nekom tako odgovara i to je njegova normala...... nekom odgovara drugacije i tako to ide u svacijoj normali![]()
nekom je to smijesno, nekom je to uzasno a nekog to nikako ne interesuje.... i tako to svugdje pici![]()
Meni jaran jednom kad sam se na " nesto zacudio" rece: Bolje ti je da se zacudis samom sebi, nego da se cudis bilo cemu drugom.... to je prava zacudjenost, pa kreni od sebe![]()
![]()
Od kad sam prestao samom sebi da se cudim..... nicemu se vise ne cudim![]()
![]()
MarlboroGold wrote: Ali najbolja normala su ćevapčići, sokići ovo ono... najbolje kad je morningenzi

dorkcic wrote:
Ma daj ovo je fake !dorkcic wrote:
drzava je u kurcu , gledam ovu iz sda sto je pokrivena i sada ovi....
Mislim da bi u z. Hercegovini bez problema prošle parade tog tipa.Lincoln-Burrows wrote:Za male tradicionalne sredine nije realno očekivati da će organizirati paradu LGTB,
čak mislim da u BiH nema još pogodnog mjesta za to, ne vidim razloga zašto brzati u vezi ovoga.
Pa ne govorimo o vlastitoj potrebi za edukacijom bolan.MarlboroGold wrote:Tako je. Da se ja pitam seksualno obrazovanje bi trebalo biti obavezan predmet u školi makar na jednoj godini/jednom razredu u srednjoj. Postoji x razloga zašto bi trebalo...