Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
omar little
#576 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
a, sta mu to neodgovara, nisam u toku? oce u privh 11 ili sta?
- Gojeni H
#577 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Ovaj anglo saksonac veli da nije htio izaci kad su ga zvali na zamjenu.omar little wrote:a, sta mu to neodgovara, nisam u toku? oce u privh 11 ili sta?
- Lincoln-Burrows
#578 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Nije htio ući kao zamjena pri kraju utakmice protiv Nigerije.omar little wrote:a, sta mu to neodgovara, nisam u toku? oce u privh 11 ili sta?
-
Bazinga1234
#579 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Ionako je karina igrač. Hrvati imaju makar 3 bolja napadača od njega.
-
dječak sa šibicama
#580 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Kalinic je uvijek bio prznica, kazu i neradnik. Steta talenta.
-
omar little
#581 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
svasta, debil.
- Point.
#582 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Kakav debil. Još kad ga ispale milanezi i može komotno u Kinu se kurčiti.
-
Fudo387
#583 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Pa evo vele, nije htio uci, rek’o treneru bole ga ledja. 
- animals
#584 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Prosinecki onaka igracina, i Blazevic ga ponizi, ne da mu cijelo vrijeme da igra,
i onda ga stavi, u polufinalu kad su gubili u polufinalu,
i nije se bunio..
a ovaj klinac se buni..
tako i treba , mrs kuci..pa se klinci..
i onda ga stavi, u polufinalu kad su gubili u polufinalu,
i nije se bunio..
a ovaj klinac se buni..
tako i treba , mrs kuci..pa se klinci..
- Lincoln-Burrows
#585 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Izbornik Dalić je došao na konferenciju, ali nije se dugo zadržao.
Na utakmici s Nigerijom se Nikola zagrijavao, trebao je ući, ali rekao je da nije spreman. Tako je bilo i protiv Brazila, kao i na jučerašnjem treningu. Ja trebam spremne i zdrave igrače i odlučio sam da odlazi doma. Hvala lijepa, sve sam vam rekao., kazao je Dalić i odmah otišao!
www.vecernji.hr
Na utakmici s Nigerijom se Nikola zagrijavao, trebao je ući, ali rekao je da nije spreman. Tako je bilo i protiv Brazila, kao i na jučerašnjem treningu. Ja trebam spremne i zdrave igrače i odlučio sam da odlazi doma. Hvala lijepa, sve sam vam rekao., kazao je Dalić i odmah otišao!
www.vecernji.hr
- bingov buraz
#586 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
I nije neki igrač.
- Idemedosumom
#587 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Narušavanje atmosfere...
- ultima_palabra
#588 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Hrvati ako sta znaju, to je zapeti protiv favorita. Ono gdje inace padaju su vec dobili, tako da bi trebali proci bar grupu.
- ioannes
#589 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
ja ne znam odakle svima dojam da je argentina loše igrala?
velika je tortura igrati protiv jedne ekipe kao što je island...protiv islanda se ni jedna ekipa svijeta neće proslaviti. Da je Messi zabijo onaj penal, svi bi govorili....pa nije baš sjajna utakmica bila al radnička pobjeda, ne treba to previše uveličavati itd.
sad ko fol ispadaju trube....da je ne kakite.
velika je tortura igrati protiv jedne ekipe kao što je island...protiv islanda se ni jedna ekipa svijeta neće proslaviti. Da je Messi zabijo onaj penal, svi bi govorili....pa nije baš sjajna utakmica bila al radnička pobjeda, ne treba to previše uveličavati itd.
sad ko fol ispadaju trube....da je ne kakite.
- pizarro
#590 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
meni je argentina puno bolje igrala od belgije i francuske.
fino i sigurno iznose i drze lopte, samo sto je island bio granit protiv kojih milimetri odlucuju.
fino i sigurno iznose i drze lopte, samo sto je island bio granit protiv kojih milimetri odlucuju.
-
ht_90
#591 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Ovo sa Kalnićem stvarno ne mogu razumijeti...
Slično je prošao Kovač sa pojedinim igračima 2014., znam da je Eduardo strašno
zamjerio što ga nije uveo protiv Brazila...
Ne razumijem taj mentalitet da se ne možeš podrediti nacionalnoj selekciji, tako da mislim da ima
tu više u pozadini što će vjerovatno isplivat nakon prvenstva, jer mi nije logično da nije svjestan da su Mandžukić i Kramarić jednostavno bolji... Pogotov ako dožive neuspjeh, al da je gubitak jeste, jedan napadač se povrijedi i eto ti problema... S tim da je jedini koji isključivo može igrati CF-a.
Slično je prošao Kovač sa pojedinim igračima 2014., znam da je Eduardo strašno
zamjerio što ga nije uveo protiv Brazila...
Ne razumijem taj mentalitet da se ne možeš podrediti nacionalnoj selekciji, tako da mislim da ima
tu više u pozadini što će vjerovatno isplivat nakon prvenstva, jer mi nije logično da nije svjestan da su Mandžukić i Kramarić jednostavno bolji... Pogotov ako dožive neuspjeh, al da je gubitak jeste, jedan napadač se povrijedi i eto ti problema... S tim da je jedini koji isključivo može igrati CF-a.
- AmiĐa_Idriz
#592 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Osvoji ovo takmicenje Islande, molim te.
- Industrialyzer
#593 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Island je ekipa kojoj se niko nece nadavati golova, Argentina je odigrala sasvim korektno ali je falilo malo i srece. Po meni su i dalji favoriti bar za polufinale.
- nKrkan
#594 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Križaju se sa prvim iz grupe B ako dođu do 1/4Industrialyzer wrote:Island je ekipa kojoj se niko nece nadavati golova, Argentina je odigrala sasvim korektno ali je falilo malo i srece. Po meni su i dalji favoriti bar za polufinale.
Sumnjam da mogu proći vrlo lako moguće Španiju ili teže moguće Portugal
- Industrialyzer
#595 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Pa mislim da ce lakse igrati protiv takve ekipe nego protiv Islanda. Pod ovim lakse, mislim da ce biti nadigravanja, a Messi je poznat po tome da zna udariti spance gdje najvise boli
Cudna su skroz ekipa, totalno nebalansirana, ali onaj napad jednostavno moze uvijek napraviti velike probleme.
- jeza u ledja
#596 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Ova prica o Islandu sto neko postavi.....ne moze to kod nas. Ne moze ni u vecini zemalja.
Kad malo procitas koji su razlozi, skontas da je prvo to sto imaju para i socijale ko malo ko. Drugo to sto su velicine Sarajeva, svako svakog zna i odrastaju zajedno. Nemaju Dzeke, Pjanice, Misimovice.
Mislim super zvuci, ali potpuno neprimjenljivo kod nas i u vecini zemalja. I ne mislim "zbog mentaliteta". Cak u clanku procitah da ona neka teta kaze kako Islandjani imaju megalomansko-nizevrijednoski kompleks. (zvuci poznato?)
Kad malo procitas koji su razlozi, skontas da je prvo to sto imaju para i socijale ko malo ko. Drugo to sto su velicine Sarajeva, svako svakog zna i odrastaju zajedno. Nemaju Dzeke, Pjanice, Misimovice.
Mislim super zvuci, ali potpuno neprimjenljivo kod nas i u vecini zemalja. I ne mislim "zbog mentaliteta". Cak u clanku procitah da ona neka teta kaze kako Islandjani imaju megalomansko-nizevrijednoski kompleks. (zvuci poznato?)
- pirmin
#597 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Istog momenta bih prestao pratiti fudbal.AmiĐa_Idriz wrote:Osvoji ovo takmicenje Islande, molim te.
- Logovan
#598 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
A zašto?pirmin wrote:Istog momenta bih prestao pratiti fudbal.AmiĐa_Idriz wrote:Osvoji ovo takmicenje Islande, molim te.
-
°u°
#599 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Zahvaljujući ekipama poput Islanda fudbal je postao zanimljiviji. Autsajdera je sve manje, favoriti moraju dobro zapeti i dokazivati non stop zašto bi trebali biti favoriti.
Sreća pa u reprezentativnom fudbalu nema transfera kao u klupskom. Mada ima muljanja s državljansvima isl. Kad se pogledaju nekadašnje ekipe nekih od najvećih reprezentacija i današnjih razlika je velika.
Velika je promjena u fudbalu zadnjih 20-30 godina. Svi treniraju, trče i igraju.
Sreća pa u reprezentativnom fudbalu nema transfera kao u klupskom. Mada ima muljanja s državljansvima isl. Kad se pogledaju nekadašnje ekipe nekih od najvećih reprezentacija i današnjih razlika je velika.
Velika je promjena u fudbalu zadnjih 20-30 godina. Svi treniraju, trče i igraju.
- Point.
#600 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Da hoće Island ispasti, volio bih više nego pare.