Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post Reply
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#576 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by malakh »

Hafis wrote: Na temelju kojih ti procjena barataš?
Priča oko izbornog zakona je došla svom kraju i bit će okončana do ljeta, a izborna kampanja počinje tek krajem ljeta.
Čime će tada Komšo mlatiti? Kakvom šupljom pričom? Hoće li pucati po prstima? Volio bih vidjeti te budale koji ga zaokruže.

P.S.
A ta ''povezanost'' Dodikovog izlaza na izbore za predsjedništvo i motivacijom Bošnjaka da zbog tog glasaju za Komšića...mislim, stvarno to dvoje je trebalo povezati...fale još samo Masoni, Vatikan i...aha pa Rusi hvala bogu.

nema od komše ništa i 90% se neće ni kandidirati....a plus toga, tko zna što će sve na kraju ispasti od ovog izbornog zakona na kraju.
na temelju kojih ti procjena barataš i tako lupaš?

kakav bolan izborni zakon, šta pričaš ti? jedini izborni zakon koji se u ovom trenutku može usvojiti je izborni zakon kojeg su predložili df i sdp.

čijim rukama će se usvojiti hdzov prijedlog izbornog zakona? bake im je dovoljno izašao u susret što se njegovi zastupnici nisu pojavili na sjednici federalnog parlamenta kada se trebalo raspravljati o izbornim jedinicama i to im je dovoljan alibi da ni pod razno ne podrže izborni zakon.

a ti budi dovoljno fin i objasni mi kako će se usvojiti izborni zakon hdza. samo mi nemoj lupati i obrazlagati da se mora sprovesti presuda ustavnog suda, jer bi o tim nesprovedenim presudama mogli do izbora pričati.

a što se tiče komšića. on je upravo odgovor na ultimatume da se nešto mora i ultimatume da svi moraju biti u tri tabora kako bi dobili legitimitet da udišu bosanskohercegovački zrak.
Hafis

#577 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by Hafis »

malakh wrote:
Hafis wrote: Na temelju kojih ti procjena barataš?
Priča oko izbornog zakona je došla svom kraju i bit će okončana do ljeta, a izborna kampanja počinje tek krajem ljeta.
Čime će tada Komšo mlatiti? Kakvom šupljom pričom? Hoće li pucati po prstima? Volio bih vidjeti te budale koji ga zaokruže.

P.S.
A ta ''povezanost'' Dodikovog izlaza na izbore za predsjedništvo i motivacijom Bošnjaka da zbog tog glasaju za Komšića...mislim, stvarno to dvoje je trebalo povezati...fale još samo Masoni, Vatikan i...aha pa Rusi hvala bogu.

nema od komše ništa i 90% se neće ni kandidirati....a plus toga, tko zna što će sve na kraju ispasti od ovog izbornog zakona na kraju.
na temelju kojih ti procjena barataš i tako lupaš?

kakav bolan izborni zakon, šta pričaš ti? jedini izborni zakon koji se u ovom trenutku može usvojiti je izborni zakon kojeg su predložili df i sdp.
Jel' to onaj što je neki dan dobio odjeb u samom startu.
Bola taj smo prijedlog već na ovoj temi raspravili koju stranicu prije,...razvalio sam ih :)
Kani se bola Avde i tih mahalskih nana Halima portala...ne možeš s tim šupljim floskulama pred pametna insana...
Pa vidiš li da sva trojica idu za par dana u Brisel da im onako globalno s ruke predstave prijedlog...a on se natakario na onaj ''ako ima jedan takav'' prijedlog onih zgubidana iz SDP/DF :lol:

Kuku meni što ću s njim ovakvim tvrdoglavim :?
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#578 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by malakh »

Hafis wrote: Jel' to onaj što je neki dan dobio odjeb u samom startu.
Bola taj smo prijedlog već na ovoj temi raspravili koju stranicu prije,...razvalio sam ih :)
Kani se bola Avde i tih mahalskih nana Halima portala...ne možeš s tim šupljim floskulama pred pametna insana...
Pa vidiš li da sva trojica idu za par dana u Brisel da im onako globalno s ruke predstave prijedlog...a on se natakario na onaj ''ako ima jedan takav'' prijedlog onih zgubidana iz SDP/DF :lol:

:lol: :lol: da nećeš ponovo spominjati poglavlja ili podpoglavlja, pa onda sve svesti na jednu riječ i predstavljati ljubića kao hrvatskog napoleona? ništa da naučiš iz održanih lekcija.

boli sokolove i sam pomen avde avdića :lol: :lol:

šta treba da čitam dnevno.ba, hercegbosnu, bljesak, koji veličaju uzp i koji su tobože objektivni i realni, sa redovnim veličanje daria kordića, jokera, 4 bojne i takozvanom al kaidom u armiji rbih? neka hvala.

nego, nisam znao da si tako informiran, pa imaš informacije šte će se u briselu pričati. ja se sjećam vremena kada su naši u briselu bili redovniji nego na džumama i po forumu se rasplamsavala priča o zelenom svjetlu iz brisela da se ukine rs...

nego sljedeći put mi kvotaj kompletan post i potrudi se da na kompletan odgovoriš, a ne uzimaj ono što ti odgovara i ne baziraj odgovore na tome kako ti nešto znaš, a na kraju će se ispostaviti da si vanserijski lovac. kao i sve do sada.

ne shvataj ništa lično, sve je bazirano na tvojim prethodnim postovima u kojima ni bazen nisi mogao pogoditi.
Hafis

#579 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by Hafis »

malakh wrote:
Hafis wrote: Jel' to onaj što je neki dan dobio odjeb u samom startu.

:lol: :lol: da nećeš ponovo spominjati poglavlja ili podpoglavlja, pa onda sve svesti na jednu riječ i predstavljati ljubića kao hrvatskog napoleona? ništa da naučiš iz održanih lekcija.

boli sokolove i sam pomen avde avdića :lol: :lol:

šta treba da čitam dnevno.ba, hercegbosnu, bljesak, koji veličaju uzp i koji su tobože objektivni i realni, sa redovnim veličanje daria kordića, jokera, 4 bojne i takozvanom al kaidom u armiji rbih? neka hvala.

nego, nisam znao da si tako informiran, pa imaš informacije šte će se u briselu pričati. ja se sjećam vremena kada su naši u briselu bili redovniji nego na džumama i po forumu se rasplamsavala priča o zelenom svjetlu iz brisela da se ukine rs...

nego sljedeći put mi kvotaj kompletan post i potrudi se da na kompletan odgovoriš, a ne uzimaj ono što ti odgovara i ne baziraj odgovore na tome kako ti nešto znaš, a na kraju će se ispostaviti da si vanserijski lovac. kao i sve do sada.

ne shvataj ništa lično, sve je bazirano na tvojim prethodnim postovima u kojima ni bazen nisi mogao pogoditi.
A jebo ga, raspričaš se, izbaciš masu tih nekakvih mahalsko-portalskih ''informacija'' i ja bih sad trebao k'o nešto replicirati na njihA.
Tema je o Željku alkosu i njegovim šaMsama, a ti se natakario nakvih Rusa, TV Žurnala, Doma lordova, Aluminija, urota, kmečanja...pravo ono www.radio halima vijesti.ba
Evo ja ti jamčim da se Želja moćni neće kandidirati. Ovo ti je s http://www.radio marinko vijesti.ba
Moliti ću komentar :)
putokaz1

#580 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by putokaz1 »

Prvo neće pobjedit jer ako pobjedi je veće zlo od Čovića
Hafis

#581 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by Hafis »

Spektakl wrote:zar ima neko ko će da glasa za ovu pijanicu i demagoga?
Ima ovaj delegat @malakh. Evo se vas u golu vodu pretvorih da ga nekako preusmjerim u pravom smjeru, ali brate strašno teško ide :?
A nije loš momak izgleda...jazuk brate.
512MB

#582 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by 512MB »

Ja glasam fiks za Komsica, iako imam putovnicu, imam i ovaj BiH pasos mada nebi smio... niko to ne kontrolise vamo u dijaspori :D
mO k3

#583 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by mO k3 »

Hafis, who is currently on your ignore list, made this post.

:mrgreen:
malakh

#584 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by malakh »

Hafis wrote: A jebo ga, raspričaš se, izbaciš masu tih nekakvih mahalsko-portalskih ''informacija'' i ja bih sad trebao k'o nešto replicirati na njihA.
Tema je o Željku alkosu i njegovim šaMsama, a ti se natakario nakvih Rusa, TV Žurnala, Doma lordova, Aluminija, urota, kmečanja...pravo ono http://www.radio halima vijesti.ba
Evo ja ti jamčim da se Želja moćni neće kandidirati. Ovo ti je s http://www.radio marinko vijesti.ba
Moliti ću komentar :)
ja stvarno ne razumijem to tvoje razmisljanje, ma koliko se trudio i ma koliko prosirio svoje vidike. covjek objavio kandidaturu i zeli biti kandidat. svako sprijecavanje ili uvjetovanje njegove kandidature predstavlja grubo krsenje osnovnih ljudskih prava pojedinaca i to obojica znamo. principi demokratije, folovi golovi, biti biran i birati...

dakle spominjes i hvatas se za slamke nekih portala, dok se na portalima koje ocito pratis, bezargumentovano tvrdi da komsic nece biti kandidat i da se ne smije kandidirat i pozivas se na neke svoje kvazi izvore da ce se bajagi u briselu narediti novi izborni zakon koji ce komsicu zabraniti kandidaturu.

eto npr. bljesak i dnevno su na dnevnoj bazi sto posto tvrdili da ce izborni zakon biti usvojen do kraja 2017. godine, pa onda plasirali lazi kako evropa uvjetuje izmjenu izbornog zakona na ustrb hrvata kroz presudu sjedic i finci, pa ohr demantuje, pa onda tvrde da nece priznati izborne rezultate, pa se osce oglasi da se oni moraji priznati i tako iz dana u dan se spinuje hrvatsko mnijenje, a to su u sustiti tako odvratne i beskrupulozne lazi i obmane da se covjeku, koji koristi svoj mozak, gade. sada ti to isto prenosis na forum i trudis se nekoga ubijediti da je ono sto kaze covic u stvari tako i da ce u bosni i hercegovini sve biti onako kako kaze dragan covic.

a ja te ubjedjujem da tako nece biti, da se izborni zakon nece promijeniti i da ce komsic biti kandidat, jer svako ko digne ruku za taj izborni zakon ce u javnosti biti predstavljen kao najveci izdajnik bosne i hercegovine, a nije da nije bilo probnih balona i od strane sda i od strane sbba.

buduci da vidim da me prozivas da cu glasati za njega, eh sada, takvi kao ti i portali koji predstavljaju bosnu i hercegovinu samo onakvom kako covic i hdz to zele, ce me natjerati da glasam za njega.

u bosni i hercegovini floskule "mora biti tako", "naređujem ti", "ovako ili nikako drugacije", nisu mogle proci 1992. godine, a kamoli danas.

i da je covic toliko jak i da ce se izborni zakon sto posto promijeniti, ne bi se toliko dodvoravao dodiku.
putokaz1

#585 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by putokaz1 »

Predlažem za Predsjedništvo
-AVDO AVDIĆ
Seyfo

#586 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by Seyfo »

:bih: Zeljko je dijete Sarajeva,voli skijati i sve ostalo sto cini nekog Sarajliju. Sarajevo je olimpijski grad a olimpijski moto je "vazno je ucestvovati". Zato se Zeljko i kandiduje ovaj put
Hafis

#587 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by Hafis »

Seyfo wrote::bih: Zeljko je dijete Sarajeva,voli skijati i sve ostalo sto cini nekog Sarajliju. Sarajevo je olimpijski grad a olimpijski moto je "vazno je ucestvovati". Zato se Zeljko i kandiduje ovaj put
Image
putokaz1

#588 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by putokaz1 »

Seyfo wrote::bih: Zeljko je dijete Sarajeva,voli skijati i sve ostalo sto cini nekog Sarajliju. Sarajevo je olimpijski grad a olimpijski moto je "vazno je ucestvovati". Zato se Zeljko i kandiduje ovaj put
Moto važno je učestovati kariste i
-Nezavisni kandidat iz Amerike Mirsad
-Fahro
-SBIH
-Ljevica
-Hrvatska Oporba u BH
-Savez za Promjene
Mnogi drugi
swanfilter

#589 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by swanfilter »

Hafis i jos njih nekoliko ce svojim piskaranjem gluposti natjerati svakog ko samo uđe na ovu temu da glas podari Komsicu. Isto to rade HDZ i HNS svojim pritiscima u javnosti. Sami traze gujci cepa.

Mada je to njima i cilj jer trebaju argumente za iducih 8 godina destabilizacije. Al, po meni, bolje destabilizacija i rahat patnja, nego ustupanje takvim pojavama ...
putokaz1

#590 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by putokaz1 »

swanfilter wrote:Hafis i jos njih nekoliko ce svojim piskaranjem gluposti natjerati svakog ko samo uđe na ovu temu da glas podari Komsicu. Isto to rade HDZ i HNS svojim pritiscima u javnosti. Sami traze gujci cepa.

Mada je to njima i cilj jer trebaju argumente za iducih 8 godina destabilizacije. Al, po meni, bolje destabilizacija i rahat patnja, nego ustupanje takvim pojavama ...
Moj Glas ide Šepiću
Nažalost Ljevica zasad nema Kandidata
Seyfo

#591 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by Seyfo »

swanfilter wrote:Hafis i jos njih nekoliko ce svojim piskaranjem gluposti natjerati svakog ko samo uđe na ovu temu da glas podari Komsicu. Isto to rade HDZ i HNS svojim pritiscima u javnosti. Sami traze gujci cepa.

Istina,mada ce se i on iznenaditi ako prodje. Uhar mu
Seyfo

#592 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by Seyfo »

putokaz1 wrote:
Moto važno je učestovati kariste i
-Nezavisni kandidat iz Amerike Mirsad
-Fahro
-SBIH
-Ljevica
-Hrvatska Oporba u BH
-Savez za Promjene
Mnogi drugi
"Olimpijci". Nastao je novi izraz u nasem jeziku. Obogacujmo ga!
malakh

#593 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by malakh »

hafis pokupi pamet sa dnevno i vecernjeg u kojem se konstantno prica kako od bosne i hercegovine nema nista i onda nama ovdje truni pamet kako su oni u pravu i kako ce to zaista biti tako.

https://m.vecernji.ba/vijesti/bosnjacka ... ve-1222719

jedan od najnovijih primjera koji potvrdjuje moje tvrdnje i onda se zapitaju kako ce zeljko komsic pobijediti, a ja im kazem da ce ih komsic pomesti i bez kampanje, jer mu oni prave odlicnu kampanju.

o tom po tom. gdje ces hafisu reci da nesto ne zna ili da nije u pravu.
putokaz1

#594 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by putokaz1 »

Željko da pobjedi,ja provale
Dragan,DEnis Z.,Milorad
Mirza007

#595 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by Mirza007 »

Ima lijeka i politici pritisaka i ucjena.
Bice iznenadjenje mnogima koliko ce Komsic glasova dobiti na izborima.
Roccohljup

#596 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by Roccohljup »

putokaz1 wrote:Željko da pobjedi,ja provale
Dragan,DEnis Z.,Milorad
U tom grupnjaku denis ne bi bio penis vec radodajka..... :D :D
putokaz1

#597 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by putokaz1 »

Roccohljup wrote:
putokaz1 wrote:Željko da pobjedi,ja provale
Dragan,DEnis Z.,Milorad
U tom grupnjaku denis ne bi bio penis vec radodajka..... :D :D
Zato Riđobrki neda svojoj ženi u Predsjedništvo
putokaz1

#598 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by putokaz1 »

Ima lijeka i politici pritisaka i ucjena.
Bice iznenadjenje mnogima koliko ce Komsic glasova dobiti na izborima.[/quote]
Dobit će manje od Lijanovića
E to ne može nikako :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
malakh

#599 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by malakh »

putokaz1 wrote: Dobit će manje od Lijanovića
E to ne može nikako :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
na bazi cega formiras takvo misljenje ili si ko hafis. dragan rekao da zeljko komsic nece pobijediti?
putokaz1

#600 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by putokaz1 »

na bazi cega formiras takvo misljenje ili si ko hafis. dragan rekao da zeljko komsic nece pobijediti?[/quote]
Željka će podržat DF
Zavisi od ostalih stranaka
SDA SBB SBIH imaju svog oni ne ne broje
NS i GS neće ga podržat te ti glasovi idu ili kandidatu GS ili Mirsadu ili Kandidatu SDP ako bude (kvalitetan)
Nezavisni Bošnjački glasači imaju Šepića,a možda i još kojeg
Ostaje samo SDP,za njih se još ne zna,da li izlaze s 3 kandidata iz 3 naroda,da li će podržat samo Komšića,ili imati još jednog Hrvata i/ili 1 Bošnjaka
Popularnost Ž.K. je nula
SDP i DF nisu dovoljno jaki da izguraju Komšića.
Ukupno će vjerovatno dobiti više glasova i mandata od HDZ ali svi Hrvati bez obzira na HDZ ili ono malo onih koji to nisu će glasat za Čovića.
Zašto bi ja glasao za Komšića,ne vidim razlog,ako bude neko bio konkurencija Denisu Zvizdiću,za tog ću glasat
I sam DF ako izađe samostalno na izbore ne prolazi Prag(ove)-Svaka čast Gospodinu Zlatanu Begiću ali oni nemaju Kapacitet za veliki rezultat
Meni nije čović kriv što
-Odo vani raditi
-Nemam vodu
-Imam hipoteku
-Nema asvalt
-Platim doprinose i ne uvaže se
-Trgovac mi neda račun
-Škola ima samo 5 učenika
Ipak je kriv neko drugi
Post Reply