na temelju kojih ti procjena barataš i tako lupaš?Hafis wrote: Na temelju kojih ti procjena barataš?
Priča oko izbornog zakona je došla svom kraju i bit će okončana do ljeta, a izborna kampanja počinje tek krajem ljeta.
Čime će tada Komšo mlatiti? Kakvom šupljom pričom? Hoće li pucati po prstima? Volio bih vidjeti te budale koji ga zaokruže.
P.S.
A ta ''povezanost'' Dodikovog izlaza na izbore za predsjedništvo i motivacijom Bošnjaka da zbog tog glasaju za Komšića...mislim, stvarno to dvoje je trebalo povezati...fale još samo Masoni, Vatikan i...aha pa Rusi hvala bogu.
nema od komše ništa i 90% se neće ni kandidirati....a plus toga, tko zna što će sve na kraju ispasti od ovog izbornog zakona na kraju.
kakav bolan izborni zakon, šta pričaš ti? jedini izborni zakon koji se u ovom trenutku može usvojiti je izborni zakon kojeg su predložili df i sdp.
čijim rukama će se usvojiti hdzov prijedlog izbornog zakona? bake im je dovoljno izašao u susret što se njegovi zastupnici nisu pojavili na sjednici federalnog parlamenta kada se trebalo raspravljati o izbornim jedinicama i to im je dovoljan alibi da ni pod razno ne podrže izborni zakon.
a ti budi dovoljno fin i objasni mi kako će se usvojiti izborni zakon hdza. samo mi nemoj lupati i obrazlagati da se mora sprovesti presuda ustavnog suda, jer bi o tim nesprovedenim presudama mogli do izbora pričati.
a što se tiče komšića. on je upravo odgovor na ultimatume da se nešto mora i ultimatume da svi moraju biti u tri tabora kako bi dobili legitimitet da udišu bosanskohercegovački zrak.