MA nije moj zajeb niti srba sto se sve gledalo selektivno od ustava do zakona i krsilo kako se kome digne qurac...da je bilo sve sto ti tvrdis, nebi dejton niti postojao nit bi srbi dobili ovoliko u Bosni...sto nisu hrvatima dali entitet?Vizionar 1985 wrote:War ti i Srbi imate jedan veliki zaj-b u svoj ovoj prici. A to je da ne shvacate da su morali ici referendumi i da su isli referendumi u svim republikama tada za ostanak ili izlazak iz SFRJ i sa Srbijom. To niko od vas ne shvaca i ne govori. Da je i CG tada isto odrzala referendum samo sto su oni tada pod uticajem Bulatovica itd., izabrali da ostanu sa Srbijom u krnoj Jugoslaviji.General War wrote:Pa jesu li se Srbi odcjepljivali? Sta konkretno vidis da bi bosnjaci izgubili ili sta su gubili izlaskom slovenije i hrvatske?Maraschino wrote:
Ko kaze da nisu htjeli?
Zivjeti u SFRJ i Srboslaviji ili v.Srbiji nije isto.
Pravo da ti kazem tek sada si "poklopljen"...(specijalni status antiteta PC, bezcarinska trgovina, debalans uvoza i izvoza u korist srbije (i hrvatske i slovenije)
Znaci dosao nalog raspisuj referendum svima. Svi osim CG glasali da izadzu kada je Slovenija izasla jer niko nije htjeo da ostane u krnjoj Jugoslaviji samo sa Srbijom.
A sad je li neko sto se tice saveznistava itd., napravio isto neki zaj-b to ne znam. Ali Srbi su najveci zaj-b napravili.
PS. Neko im je dobro napisao, neki Srbin mislim da je bolje da su ratovali za i tezili prema izlasku na more juzno nego sto su po Bosanskim gudurama kosti ostavljali.
Tvoj je zajeb sto na silu guras zakljucke a ne znas ili ne zelis da znas kako stvari stoje sto se tice zakonskih procedura...sto bi sds ucestvovao u referendumu za kojeg zna da ce popusit (prostim brojem) i jos mu dati legitimitet?
Najveci problem vas sa ovakvom retorikom je sto kad godi gurate gradjane, a nekad narode...