Novi selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
channel10

#576 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by channel10 »

Nije to bas tako druze.

Koliko bi tih od gore nabrojanih htjelo biti selektor reprezntacije DRZAVE BIH, a koliko drzave RS?

Ako bi i htjeli voditi reprezentaciju BIH, da li bi to radili za 500 000 godisnje (ako se dobro sjecam da je toliko dobijao Susic), dok svi oni koju su je dosad vodili i koji nisu te tvoje nacije (jer ti spominjes nacije) radili su za te pare jer pazi sad, vole tu drzavu.
Koshpa

#577 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Koshpa »

Sto bi srpski selektor vodio muslimansku reprezentaciju, svakako je u rs niko ne priznaje a ni u hb :oops:
Charuga
Globalni moderator

#578 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Charuga »

Gori ste vi što ulazite uopšte u takvu vrstu rasprave. Zavro je da selektor mora/treba biti Srbin i to je to. Sve drugo nije bitno.
Nadzorna_ploca

#579 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Nadzorna_ploca »

Moramo malo laprdati.
SSRS.
Samo srbin repku spasava. :mrgreen:
spree

#580 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by spree »

markomilanov wrote: Toliko o multi i kulti,i kad pokušavaju sa foruma da me ubede da nije važna nacionalnost,već iskustvo i kvalitet.
Umesto da navede kvalitet i iskustvo kandidata ,on na pominjanje srpskih stručnjaka,kaže vodi ih kući,sramota.
ma jebo ga multi kulti vise. ja hocu kvalitet. boli me qrko kako se zove. najbolji selektor bih je bio katolik iz travnika i vjeruj mi da nikome to nije smetalo. sto se mene tice nek dodje marsovac samo da ima kvalitet i da ostvari dobre rezultate.
sto se tice tog potencijanja srba sa tvoje strane zar je to multi kulti? ti pretpostavljam navijas za nas (bih)? hoces li vise navijati ako selektor bude srbin ili manje ako ne bude?
markomilanov

#581 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

channel10 wrote:Nije to bas tako druze.

Koliko bi tih od gore nabrojanih htjelo biti selektor reprezntacije DRZAVE BIH, a koliko drzave RS?

Ako bi i htjeli voditi reprezentaciju BIH, da li bi to radili za 500 000 godisnje (ako se dobro sjecam da je toliko dobijao Susic), dok svi oni koju su je dosad vodili i koji nisu te tvoje nacije (jer ti spominjes nacije) radili su za te pare jer pazi sad, vole tu drzavu.
Bih je dobra respektabilna evropska ekipa,koja se nalazi u drugom šeširu,a srbija u trećem za ligu nacija,i svakom bi stručnjaku bila cast voditi pjanića i džeku,treba razgovarati sa tim ljudima i narvno paziti na mufljuze iz fudbalskog saveza rs da ne predlože neku marionetu.
channel10

#582 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by channel10 »

markomilanov wrote:
channel10 wrote:Nije to bas tako druze.

Bih je dobra respektabilna evropska ekipa,koja se nalazi u drugom šeširu,a srbija u trećem za ligu nacija,i svakom bi stručnjaku bila cast voditi pjanića i džeku,treba razgovarati sa tim ljudima i narvno paziti na mufljuze iz fudbalskog saveza rs da ne predlože neku marionetu.
Ti si nabrojao ljude koji vec imaju angazman i koji zaradjuju puno vece sume novca od selektora ove drzave. Tako da od toga nema nista.

I da, ne pitaju se samo mufljuzi iz RS-a.
Last edited by channel10 on 15/10/2017 22:06, edited 1 time in total.
insomnia78

#583 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by insomnia78 »

spree wrote:
markomilanov wrote: Toliko o multi i kulti,i kad pokušavaju sa foruma da me ubede da nije važna nacionalnost,već iskustvo i kvalitet.
Umesto da navede kvalitet i iskustvo kandidata ,on na pominjanje srpskih stručnjaka,kaže vodi ih kući,sramota.
ma jebo ga multi kulti vise. ja hocu kvalitet. boli me qrko kako se zove. najbolji selektor bih je bio katolik iz travnika i vjeruj mi da nikome to nije smetalo. sto se mene tice nek dodje marsovac samo da ima kvalitet i da ostvari dobre rezultate.
sto se tice tog potencijanja srba sa tvoje strane zar je to multi kulti? ti pretpostavljam navijas za nas (bih)? hoces li vise navijati ako selektor bude srbin ili manje ako ne bude?
Nije no musliman iz Zdića
insomnia78

#584 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by insomnia78 »

Samo Sinisa Mihajlovic
markomilanov

#585 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Charuga wrote:Gori ste vi što ulazite uopšte u takvu vrstu rasprave. Zavro je da selektor mora/treba biti Srbin i to je to. Sve drugo nije bitno.
Zašto mi to spočitvaš da je meni važna nacionalnost,ti nisi nimalo veći navijač bosne od mene,moja želja je da se na bih navija i u banjaluci,bijeljini,palama,ja nabrojim kvalitetne srpske stručnjake,vi odmah udarate po meni,ja ću navijati na bih bez obzira ko je selektor,znam kako razmišljaju srbi iz rs,ja se svadjam sa nijma,govorim da pored srbije,treba da navijaju na bih,oni meni kažu kako u 25 godina nije bio srpski selektor,ja im kažem zbog toga što lopovi iz fudbalskog saveza rs ne žele predložiti selektora,već uzeti plaćene funkcije u savezu,zato ljudi iz federacije da predlože srpskog stručnjka,ali pre svega zbog kvaliteta,a to što je srbin da bude prednost i dokazati da je bosna bila i biće multi kulti.
Charuga
Globalni moderator

#586 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Charuga »

markomilanov wrote:ti nisi nimalo veći navijač bosne od mene,
Vjerujem da je tako ... :thumbup:
channel10

#587 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by channel10 »

markomilanov wrote:
Charuga wrote:Gori ste vi što ulazite uopšte u takvu vrstu rasprave. Zavro je da selektor mora/treba biti Srbin i to je to. Sve drugo nije bitno.
Zašto mi to spočitvaš da je meni važna nacionalnost,ti nisi nimalo veći navijač bosne od mene,moja želja je da se na bih navija i u banjaluci,bijeljini,palama,ja nabrojim kvalitetne srpske stručnjake,vi odmah udarate po meni,ja ću navijati na bih bez obzira ko je selektor,znam kako razmišljaju srbi iz rs,ja se svadjam sa nijma,govorim da pored srbije,treba da navijaju na bih,oni meni kažu kako u 25 godina nije bio srpski selektor,ja im kažem zbog toga što lopovi iz fudbalskog saveza rs ne žele predložiti selektora,već uzeti plaćene funkcije u savezu,zato ljudi iz federacije da predlože srpskog stručnjka,ali pre svega zbog kvaliteta,a to što je srbin da bude prednost i dokazati da je bosna bila i biće multi kulti.
Nemaju oni sta uzimati i sutiti, kad to njima sve pripada. I oni pripadaju ovoj drzavi bas kao i ti. Znaci niko ih nije namamio nicim. To je njihovo pravo da budu na tim mjestima. A sto ste vi opicen narod, to je drugi par opanaka. Cuj nece da navijaju sto nije bio srbin selektor :-) :run:
Last edited by channel10 on 15/10/2017 22:19, edited 1 time in total.
Melbourne_Australia

#588 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Melbourne_Australia »

markomilanov wrote:
Pa ko je trener mlade repke??? Ako navijas za BIH , onda bi trebao da znas da ovde ljudi nisu optereceni imenom i prezimenom....Ali ima nesto sto se zove princip.... Znas koliko one iz rs u ns boli za repre??? bitna je plata....Sta znaci treba biti srbin trener sa navijas zemlju u kojoj zivis??? tebi to normalno?? to je morbidno momak!! Da je trener Predrag Pasic, rekli bi , nije on srbin, on je Alijin Srbin..
markomilanov

#589 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Po kom principu su se opredelili izmedju Rajevca i Meše,Rajevcu izmaklo polufinale svetskog prvenstva sa ganom,ispao na penale,Meša treniro francuske drugoligaše,nek mi neko objasni,kako je prevagnulo da Mešu izaberu,25 godina se priča nije bitno ime i prezime,ali najgore što se prihvata prljava igra ljudi iz fudbalskog saveza iz rs,koji neće da predlože kvalitetnog selektora,sve su to dodikovi ljudi,koji ne žele uspeh bosne.
channel10

#590 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by channel10 »

markomilanov wrote:Po kom principu su se opredelili izmedju Rajevca i Meše,Rajevcu izmaklo polufinale svetskog prvenstva sa ganom,ispao na penale,Meša treniro francuske drugoligaše,nek mi neko objasni,kako je prevagnulo da Mešu izaberu,25 godina se priča nije bitno ime i prezime,ali najgore što se prihvata prljava igra ljudi iz fudbalskog saveza iz rs,koji neće da predlože kvalitetnog selektora,sve su to dodikovi ljudi,koji ne žele uspeh bosne.
Eto sve si sam rekao. Dobio si odgovor na svoje pitanje. I hajd ti sad postavi covjeka kojeg takvi ljudi hoce?!
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#591 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Slo Burner »

insomnia78 wrote:Samo Sinisa Mihajlovic
Ovdje ne bi imao problema sa pjevanjem himne
leškarenje

#592 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by leškarenje »

Samo musliman.....jel Amar musliman,ako jeste to je to ako Mesa ne može :bih:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#593 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by mali_milojica »

leškarenje wrote:Samo musliman.....jel Amar musliman,ako jeste to je to ako Mesa ne može :bih:
Ne znam vala,cuo si kako Tosi kaze,
ti si musliman,znas kada pada aksam
:oops:
leškarenje

#594 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by leškarenje »

mali_milojica wrote:
leškarenje wrote:Samo musliman.....jel Amar musliman,ako jeste to je to ako Mesa ne može :bih:
Ne znam vala,cuo si kako Tosi kaze,
ti si musliman,znas kada pada aksam
:oops:
:D

Znači ništa :oops:
markomilanov

#595 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Treba pustiti fudbalski savez rs da predloži kandidata,ali prihvatiti samo isksunog i kvalitetnog srpskog stručnjaka,nikako prihvatiti trenera tipa Jagodića,Marinovića,Sredojevića ,neka oni vode repku rs.Još mi niko nije odgovorio na pitanje,šta je bilo ključno kod izbora Meše,a ne Milovana Rajevca koji je izgubio na penale u četvrfinale svetskog prvenstva.
NajdraziVodjaa

#596 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by NajdraziVodjaa »

markomilanov wrote:
Melbourne_Australia wrote:
markomilanov wrote:Rajevac,sa ganom polufinale svetkog prvenstva u južnoj africi,bio kandidat sa mešom,šta misliš koji su mešini kvaliteti presudili da bude izabran,stojković osvojio japansko prvenstvo,sada u kinsekoj ligi gde su najveća trenerska imena,mihajlović,selektor srbije,milana,fiorentine,sada torina,jokanović sa votfordom izborio premijer ligu ,sada vodi fulam,djukić vodio valensiju,ima kavlitetnih stručnjka ,Stanojević,vodio Partizan u ligi šampiona,radio po evropi,bio selektor mlade repke Srbije,Okuka,velžov igrač,bio prvak Poljske,vodio mladu repku,Stevanović,selektor Gane,bio pomoćnik na svetskom prvenstvu,Kosanović,iskusan,preklajen trener,zvzda,vojvodina,kineksa liga,treba savez s nijma da razgovara.

Znači ima kvalitetnih srpskih stručnjaka,treba imati volju i želju da se razgovara sa njima,i paziti da ovi mufljuzi iz rs ne podvale neko kukavičje jaje.

Vodi ih kuci!!!!!!!!!!!
Toliko o multi i kulti,i kad pokušavaju sa foruma da me ubede da nije važna nacionalnost,već iskustvo i kvalitet.
Sta se raspravlajs sa Melbournom i hrasnom ti sad predlozi Carla Ancelotija i Luja Van Gala oni ce ti reci vodi ih kuci i naci ce zamjerku jer njima je u mislima samo jedno Amar Osim selektor.

Ja nemam nista protiv da Srbin bude selektor sveke reprezentacije od mlade do seniora ako je strucan covjek, ali ako je to neki Branimir Tulic ili neki slican pavijan onda neka hvala.
Melbourne_Australia

#597 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Melbourne_Australia »

markomilanov wrote:Treba pustiti fudbalski savez rs da predloži kandidata,ali prihvatiti samo isksunog i kvalitetnog srpskog stručnjaka,nikako prihvatiti trenera tipa Jagodića,Marinovića,Sredojevića ,neka oni vode repku rs.Još mi niko nije odgovorio na pitanje,šta je bilo ključno kod izbora Meše,a ne Milovana Rajevca koji je izgubio na penale u četvrfinale svetskog prvenstva.
Zato sto je Mesa velika legenda BIH nogometa a Milan je niko i nista za nas.... I velike legende nogometa u svakoj zemlji dobiju priliku.... Piksi , Pizon, Bilic, Stimac, itd itd...Shvati da Srbin nece vjerovatno nikad biti selektor repke BIH...I ako bude srbin, bice dokazani patriota BIh a ne Srbije ili rs...Nikola Nikic :lol: Pasic, Bajevic, Misimovic itd...Eto kraj price....A hoce li Hrvat ili Bosnjak biti ikad selektor Srbije?? pa da slusa i marsira uz himnu mars na drinu??
markomilanov

#598 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Ljudi iz nogometnog saveza,ne treba da čekaju ove lopove iz rs,da im predlažu trenere tipa Tulića i Nikića,već sami da pronadju kvalitetnog srpskog stručnjaka sa iskustvom,od svih nabrojanih dva će pristati,jer bih repka nimalo ne zaostaje za drugim repkama u regionu.Ako postigne rezultat,rugaćemo se dodiku,ako ne postigne psovačemo mu majku cetaljsku :)
Romanista 101%

#599 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Romanista 101% »

Ako zele Srbina onda bi mogao Slavisa Jokanovic. Njihov najbolji trener od mlade garde.
channel10

#600 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by channel10 »

markomilanov wrote:Treba pustiti fudbalski savez rs da predloži kandidata,ali prihvatiti samo isksunog i kvalitetnog srpskog stručnjaka,nikako prihvatiti trenera tipa Jagodića,Marinovića,Sredojevića ,neka oni vode repku rs.Još mi niko nije odgovorio na pitanje,šta je bilo ključno kod izbora Meše,a ne Milovana Rajevca koji je izgubio na penale u četvrfinale svetskog prvenstva.
Dobro smo kako si ti?!Biće srpski stručnjak,ali na klupi Srbije. Samo pustiti ovima iz RS da im predlože kandidata.

Mesa je izabran jer je ovaj drugi izgubio na penale.
Locked