Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
-
Novak20
#576 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Ponijelo ga loma ali u suštini, to je to.

-
Hafis
#577 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Dobar je ovaj delegat desno. Sandžo sudeći po lobanji.Novak20 wrote:Ponijelo ga loma ali u suštini, to je to.![]()
Onaj lijevi je sazrio za petog osnovne - ćami ćekajući zloćinaćke ćete.
Klasični patriJota, školski primjer. Prije bi im metar uguro u pakaš, nego objasnio uporabu ć i č.
- mO k3
#578 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
o hohoohoh sada se prepoznaju po lobanji ko je sandzo ko ne?? woooow
-
Hafis
#579 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Mokica, dok si ti sricao prve sure u hodže u mejtefu, ja sam proučavao tipologiju i klasifikaciju balkanskih lubanja.
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#580 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Hafis wrote:Dobar je ovaj delegat desno. Sandžo sudeći po lobanji.Novak20 wrote:Ponijelo ga loma ali u suštini, to je to.![]()
Onaj lijevi je sazrio za petog osnovne - ćami ćekajući zloćinaćke ćete.
Klasični patriJota, školski primjer. Prije bi im metar uguro u pakaš, nego objasnio uporabu ć i č.
ANTE sa boje koze pres'o na oblike lobanja. Jbte, sta se u kamenjaru radja...
-
Stari_demagog
#581 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Kad Škutori koji su porijeklom Albanci glume Hrvate i prema izgledu definišu porijeklo drugih, fascinantno. 
- BHCluster
#582 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Sta ti je cudno vise, od teksture lica pa nadalje. Ljudi se ne radaju sa mrznjom oni to uce, a pocinje sa dehumanizacijom drugoga kao osobe, sa osjecanjima prezira, ponizavanjem i nasiljem, kao sto se moze vidjeti iz gore navedenog primjera tzv "doktora".mO k3 wrote:o hohoohoh sada se prepoznaju po lobanji ko je sandzo ko ne?? woooow
-
Hafis
#583 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Voljan sam ovim delegatima sa slike objasniti temeljnje osnove palatalizacije i sibilarizacije, i to potpuno besplatno. Njihov je samo smještaj.
Bit će zajebano: ljudi su to već odrasli, tanko osnovno obrazovanje, tanak nastavni kadar....dalje... i okolina manje više naviknuta na standardne greške u pisanju i govoru, ali nije mi žao. Jebat ga, i ovo je moja zemlja, ako se oni brukaju, na neki način brukam se i ja.
Bit će zajebano: ljudi su to već odrasli, tanko osnovno obrazovanje, tanak nastavni kadar....dalje... i okolina manje više naviknuta na standardne greške u pisanju i govoru, ali nije mi žao. Jebat ga, i ovo je moja zemlja, ako se oni brukaju, na neki način brukam se i ja.
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#584 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Jel' imamo i tamniju put, Ante ?Hafis wrote:Mokica, dok si ti sricao prve sure u hodže u mejtefu, ja sam proučavao tipologiju i klasifikaciju balkanskih lubanja.
-
Hafis
#585 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Ja sam tamnoput, i mogu ti reći cance to vole.Nurudin wrote:Jel' imamo i tamniju put, Ante ?Hafis wrote:Mokica, dok si ti sricao prve sure u hodže u mejtefu, ja sam proučavao tipologiju i klasifikaciju balkanskih lubanja.
Nego ovo gore: Bruka je ono kume.
Sejfudin je stari borac. Ta nisu iznijeli 500 transparenata pa mu promaklo. Mogao je malo pregledati gramatiku....djeca nam se smiju.
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#586 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Pogledaj kako se u Dalmaciji govori i piše, niko se tome ne smije
-
Hafis
#587 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Znam ja to.Nurudin wrote:Pogledaj kako se u Dalmaciji govori i piše, niko se tome ne smije
Ali ovo nije štrajk metaloglodača i metalostrugara tvornice vijaka Fero - Međeđa, već prosvjed jedne političke organizacije, koja je ovdje poslala malu ali odabranu skupinu predstavnika. Pa jebote ako su oni nepismeni, kakvi su im tek simpatizeri.
- mO k3
#588 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Pa ako cemo tako fafiseHafis wrote:Mokica, dok si ti sricao prve sure u hodže u mejtefu, ja sam proučavao tipologiju i klasifikaciju balkanskih lubanja.
-
Hafis
#589 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Eto vidiš, još gore nego što sam mislio - priviđaju ti se Turci od silnog učenja u mejtefu.mO k3 wrote:Pa ako cemo tako fafiseHafis wrote:Mokica, dok si ti sricao prve sure u hodže u mejtefu, ja sam proučavao tipologiju i klasifikaciju balkanskih lubanja.ako si ti na ovoj slici , mogo bi ja reci da si turcin
A znaš li ti što je Marx rekao - religija je opijum za narod. Znaš valjda onu braću Marx - Chico, Harpo, Groucho i dr.
- mO k3
#590 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
da da hamo pipa i ostala ekipaHafis wrote:Eto vidiš, još gore nego što sam mislio - priviđaju ti se Turci od silnog učenja u mejtefu.mO k3 wrote:Pa ako cemo tako fafiseHafis wrote:Mokica, dok si ti sricao prve sure u hodže u mejtefu, ja sam proučavao tipologiju i klasifikaciju balkanskih lubanja.ako si ti na ovoj slici , mogo bi ja reci da si turcin
A znaš li ti što je Marx rekao - religija je opijum za narod. Znaš valjda onu braću Marx - Chico, Harpo, Groucho i dr.
sta je ne radi ti ignore vise
nego ti nama pricaj kada si prvi put cuo za aliju a kada prvi put za franju , pricaj nam te bajke uzivam u njima
-
Hafis
#591 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
A, moram ti čestitati.mO k3 wrote:da da hamo pipa i ostala ekipaHafis wrote:Eto vidiš, još gore nego što sam mislio - priviđaju ti se Turci od silnog učenja u mejtefu.mO k3 wrote: Pa ako cemo tako fafiseako si ti na ovoj slici , mogo bi ja reci da si turcin
A znaš li ti što je Marx rekao - religija je opijum za narod. Znaš valjda onu braću Marx - Chico, Harpo, Groucho i dr.![]()
sta je ne radi ti ignore vise![]()
nego ti nama pricaj kada si prvi put cuo za aliju a kada prvi put za franju , pricaj nam te bajke uzivam u njima
Nakon određenog promišljanja, argumenata za i protiv, usvojio sam odluku da te pomiliujem i izvučem iz filtera.
Još sam jednog delegata pomilovao, ali zaboravih kako mu je ono ime.
Reci @spreči da nema ništa od njegovog pomilovanja...i to sve su prilike za dulji period...
A ti, pamet u glavu sada, i nemoj se pohasiti ili iznevjeriti ukazano povjerenje.
- Nurudin
#592 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Ma ja , pričati i pisati ikavicom je blago hrvatskog jezika, a pričati ć umjesto č je užasna nepismenost.Hafis wrote:Znam ja to.Nurudin wrote:Pogledaj kako se u Dalmaciji govori i piše, niko se tome ne smije
Ali ovo nije štrajk metaloglodača i metalostrugara tvornice vijaka Fero - Međeđa, već prosvjed jedne političke organizacije, koja je ovdje poslala malu ali odabranu skupinu predstavnika. Pa jebote ako su oni nepismeni, kakvi su im tek simpatizeri.
Tako se priča u Bosni, sigurno nećemo izmišljati nove riječi da bi nam se stanovništvo sjevera i juga uopće moglo razumjeti, a
lafo pričaju svi nekim hrvatskim jezikom. Jednostavno nemamo taj problem
-
Stari_demagog
#593 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Ovaj se frajer drogira 100 %. Izgleda da djeca na zapadnoj obali Neretve u Mostaru umjesto majčinog mlijeka i dječjih kašica kao vrlo mali dobijaju opijate.
- Nurudin
#594 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Da se vratimo temi :
-ništa ne bi od hns-ovog raspuštanja parlamenta i velike blokade
-nešto ono pismo iz Eu "da se prvo dogovore sa BiH (čitaj Bakirom) " , pravo šuhveli
-nešto ono pismo iz Eu "da se prvo dogovore sa BiH (čitaj Bakirom) " , pravo šuhveli
- arzuhal
#595 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Baliluk na kvadrat
Munira Subašić: Kolinda nama ostaje kraljica Balkana
- LBVIEW
#596 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
To vama u skutoristanu jos nije dojavljeno kako su teorije rasne biologije odbacene nakon II Svjetskog rata ?Hafis wrote:Mokica, dok si ti sricao prve sure u hodže u mejtefu, ja sam proučavao tipologiju i klasifikaciju balkanskih lubanja.
- cadburry
#597 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Nije specificirala da li misli na kraljicu Mariju Anotanetu ili na Aleksandru Feodorovnu Romanov.arzuhal wrote:Baliluk na kvadrat![]()
-
Hafis
#598 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Opet ne kontaš, ili se tako praviš.Nurudin wrote:Ma ja , pričati i pisati ikavicom je blago hrvatskog jezika, a pričati ć umjesto č je užasna nepismenost.Hafis wrote:Znam ja to.Nurudin wrote:Pogledaj kako se u Dalmaciji govori i piše, niko se tome ne smije
Tako se priča u Bosni, sigurno nećemo izmišljati nove riječi da bi nam se stanovništvo sjevera i juga uopće moglo razumjeti, a
lafo pričaju svi nekim hrvatskim jezikom. Jednostavno nemamo taj problem
Ne pričamo o stanovništvu, o nekakvim jezicima. Nisu ovo na slici radnici češljaone pamuka PI Esad Plavi u prosvjedu za uvezivanje staža...
Ovi na slici su nekakva politička organizacija....Bošnjački pokret, imaju neki svoj program, platformu, neke ciljeve i qurce palce, za nešto se zalažu...imaju čak i lafo nekih ''akademika'' u članstvu - a radi se u stvari o skupini nepismenih ljudi. To ti govorim. Može im se čovjek samo smijati.
-
costacurta
#599 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
arzuhal wrote:Baliluk na kvadrat![]()
Jao Munira tokmaku nijedan. Nosi se u PM. Srami se. Čuj ti guske nedojebane, ona sva važna u stilu Butrosa Galija "Ne zna ona šta se desilo u Ahmićima". O mamu ti futavu i bezobraznu.
-
Hafis
#600 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Ono je ''pismo'' staro, još od ljetos. Imaš ovo zadnje mišljenje EK koje kaže da nema nikakvih prepreka.Nurudin wrote:Da se vratimo temi :