Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post Reply
Novak20

#576 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Novak20 »

Ponijelo ga loma ali u suštini, to je to. :D

Image
Hafis

#577 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Hafis »

Novak20 wrote:Ponijelo ga loma ali u suštini, to je to. :D

Image
Dobar je ovaj delegat desno. Sandžo sudeći po lobanji.

Onaj lijevi je sazrio za petog osnovne - ćami ćekajući zloćinaćke ćete.
Klasični patriJota, školski primjer. Prije bi im metar uguro u pakaš, nego objasnio uporabu ć i č.
mO k3

#578 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by mO k3 »

o hohoohoh sada se prepoznaju po lobanji ko je sandzo ko ne?? woooow
Hafis

#579 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Hafis »

Mokica, dok si ti sricao prve sure u hodže u mejtefu, ja sam proučavao tipologiju i klasifikaciju balkanskih lubanja.
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#580 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

Hafis wrote:
Novak20 wrote:Ponijelo ga loma ali u suštini, to je to. :D

Image
Dobar je ovaj delegat desno. Sandžo sudeći po lobanji.

Onaj lijevi je sazrio za petog osnovne - ćami ćekajući zloćinaćke ćete.
Klasični patriJota, školski primjer. Prije bi im metar uguro u pakaš, nego objasnio uporabu ć i č.

ANTE sa boje koze pres'o na oblike lobanja. Jbte, sta se u kamenjaru radja... :run:
Stari_demagog

#581 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Stari_demagog »

Kad Škutori koji su porijeklom Albanci glume Hrvate i prema izgledu definišu porijeklo drugih, fascinantno. :D
BHCluster

#582 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by BHCluster »

mO k3 wrote:o hohoohoh sada se prepoznaju po lobanji ko je sandzo ko ne?? woooow
Sta ti je cudno vise, od teksture lica pa nadalje. Ljudi se ne radaju sa mrznjom oni to uce, a pocinje sa dehumanizacijom drugoga kao osobe, sa osjecanjima prezira, ponizavanjem i nasiljem, kao sto se moze vidjeti iz gore navedenog primjera tzv "doktora".
Hafis

#583 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Hafis »

Voljan sam ovim delegatima sa slike objasniti temeljnje osnove palatalizacije i sibilarizacije, i to potpuno besplatno. Njihov je samo smještaj.
Bit će zajebano: ljudi su to već odrasli, tanko osnovno obrazovanje, tanak nastavni kadar....dalje... i okolina manje više naviknuta na standardne greške u pisanju i govoru, ali nije mi žao. Jebat ga, i ovo je moja zemlja, ako se oni brukaju, na neki način brukam se i ja.
Nurudin
Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.

#584 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Nurudin »

Hafis wrote:Mokica, dok si ti sricao prve sure u hodže u mejtefu, ja sam proučavao tipologiju i klasifikaciju balkanskih lubanja.
Jel' imamo i tamniju put, Ante ?
Hafis

#585 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Hafis »

Nurudin wrote:
Hafis wrote:Mokica, dok si ti sricao prve sure u hodže u mejtefu, ja sam proučavao tipologiju i klasifikaciju balkanskih lubanja.
Jel' imamo i tamniju put, Ante ?
Ja sam tamnoput, i mogu ti reći cance to vole.

Nego ovo gore: Bruka je ono kume.
Sejfudin je stari borac. Ta nisu iznijeli 500 transparenata pa mu promaklo. Mogao je malo pregledati gramatiku....djeca nam se smiju.
Nurudin
Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.

#586 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Nurudin »

Pogledaj kako se u Dalmaciji govori i piše, niko se tome ne smije
Hafis

#587 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Hafis »

Nurudin wrote:Pogledaj kako se u Dalmaciji govori i piše, niko se tome ne smije
Znam ja to.
Ali ovo nije štrajk metaloglodača i metalostrugara tvornice vijaka Fero - Međeđa, već prosvjed jedne političke organizacije, koja je ovdje poslala malu ali odabranu skupinu predstavnika. Pa jebote ako su oni nepismeni, kakvi su im tek simpatizeri.
mO k3

#588 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by mO k3 »

Pa ako cemo tako fafise :) ako si ti na ovoj slici , mogo bi ja reci da si turcin :mrgreen:
Hafis

#589 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Hafis »

mO k3 wrote:
Pa ako cemo tako fafise :) ako si ti na ovoj slici , mogo bi ja reci da si turcin :mrgreen:
Eto vidiš, još gore nego što sam mislio - priviđaju ti se Turci od silnog učenja u mejtefu.
A znaš li ti što je Marx rekao - religija je opijum za narod. Znaš valjda onu braću Marx - Chico, Harpo, Groucho i dr.
mO k3

#590 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by mO k3 »

Hafis wrote:
mO k3 wrote:
Eto vidiš, još gore nego što sam mislio - priviđaju ti se Turci od silnog učenja u mejtefu.
A znaš li ti što je Marx rekao - religija je opijum za narod. Znaš valjda onu braću Marx - Chico, Harpo, Groucho i dr.
da da hamo pipa i ostala ekipa :)

sta je ne radi ti ignore vise :mrgreen:
nego ti nama pricaj kada si prvi put cuo za aliju a kada prvi put za franju , pricaj nam te bajke uzivam u njima :mrgreen:
Hafis

#591 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Hafis »

mO k3 wrote:
Hafis wrote:
mO k3 wrote: Pa ako cemo tako fafise :) ako si ti na ovoj slici , mogo bi ja reci da si turcin :mrgreen:
da da hamo pipa i ostala ekipa :)

sta je ne radi ti ignore vise :mrgreen:
nego ti nama pricaj kada si prvi put cuo za aliju a kada prvi put za franju , pricaj nam te bajke uzivam u njima :mrgreen:
A, moram ti čestitati.
Nakon određenog promišljanja, argumenata za i protiv, usvojio sam odluku da te pomiliujem i izvučem iz filtera.
Još sam jednog delegata pomilovao, ali zaboravih kako mu je ono ime.
Reci @spreči da nema ništa od njegovog pomilovanja...i to sve su prilike za dulji period...

A ti, pamet u glavu sada, i nemoj se pohasiti ili iznevjeriti ukazano povjerenje.
Nurudin

#592 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Nurudin »

Hafis wrote:
Znam ja to.
Ali ovo nije štrajk metaloglodača i metalostrugara tvornice vijaka Fero - Međeđa, već prosvjed jedne političke organizacije, koja je ovdje poslala malu ali odabranu skupinu predstavnika. Pa jebote ako su oni nepismeni, kakvi su im tek simpatizeri.
Ma ja , pričati i pisati ikavicom je blago hrvatskog jezika, a pričati ć umjesto č je užasna nepismenost.
Tako se priča u Bosni, sigurno nećemo izmišljati nove riječi da bi nam se stanovništvo sjevera i juga uopće moglo razumjeti, a
lafo pričaju svi nekim hrvatskim jezikom. Jednostavno nemamo taj problem
Stari_demagog

#593 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Stari_demagog »

Ovaj se frajer drogira 100 %. Izgleda da djeca na zapadnoj obali Neretve u Mostaru umjesto majčinog mlijeka i dječjih kašica kao vrlo mali dobijaju opijate.
Nurudin

#594 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Nurudin »

Da se vratimo temi :

-ništa ne bi od hns-ovog raspuštanja parlamenta i velike blokade
-nešto ono pismo iz Eu "da se prvo dogovore sa BiH (čitaj Bakirom) " , pravo šuhveli
arzuhal

#595 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by arzuhal »

Baliluk na kvadrat :)

Munira Subašić: Kolinda nama ostaje kraljica Balkana
LBVIEW

#596 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by LBVIEW »

To vama u skutoristanu jos nije dojavljeno kako su teorije rasne biologije odbacene nakon II Svjetskog rata ? :D
cadburry

#597 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by cadburry »

arzuhal wrote:Baliluk na kvadrat :)

Nije specificirala da li misli na kraljicu Mariju Anotanetu ili na Aleksandru Feodorovnu Romanov.
Hafis

#598 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Hafis »

Nurudin wrote:
Hafis wrote:
Znam ja to.
Ma ja , pričati i pisati ikavicom je blago hrvatskog jezika, a pričati ć umjesto č je užasna nepismenost.
Tako se priča u Bosni, sigurno nećemo izmišljati nove riječi da bi nam se stanovništvo sjevera i juga uopće moglo razumjeti, a
lafo pričaju svi nekim hrvatskim jezikom. Jednostavno nemamo taj problem
Opet ne kontaš, ili se tako praviš.
Ne pričamo o stanovništvu, o nekakvim jezicima. Nisu ovo na slici radnici češljaone pamuka PI Esad Plavi u prosvjedu za uvezivanje staža...
Ovi na slici su nekakva politička organizacija....Bošnjački pokret, imaju neki svoj program, platformu, neke ciljeve i qurce palce, za nešto se zalažu...imaju čak i lafo nekih ''akademika'' u članstvu - a radi se u stvari o skupini nepismenih ljudi. To ti govorim. Može im se čovjek samo smijati.
costacurta

#599 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by costacurta »

arzuhal wrote:Baliluk na kvadrat :)

:(
Jao Munira tokmaku nijedan. Nosi se u PM. Srami se. Čuj ti guske nedojebane, ona sva važna u stilu Butrosa Galija "Ne zna ona šta se desilo u Ahmićima". O mamu ti futavu i bezobraznu.
Hafis

#600 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Hafis »

Nurudin wrote:Da se vratimo temi :

-ništa ne bi od hns-ovog raspuštanja parlamenta i velike blokade
-nešto ono pismo iz Eu "da se prvo dogovore sa BiH (čitaj Bakirom) " , pravo šuhveli
Ono je ''pismo'' staro, još od ljetos. Imaš ovo zadnje mišljenje EK koje kaže da nema nikakvih prepreka.
Post Reply