To mozes pricati samo onima koji ne znaju...Dr. Kuca wrote:Iznenadilo bi vas koliko su pune dzamije za vrijeme dzume.
Koga ba vi vise folirate sa tom vjerom
To mozes pricati samo onima koji ne znaju...Dr. Kuca wrote:Iznenadilo bi vas koliko su pune dzamije za vrijeme dzume.
Iznenadio bi se koliko su kafane pune.Ripicipi wrote:To mozes pricati samo onima koji ne znaju...Dr. Kuca wrote:Iznenadilo bi vas koliko su pune dzamije za vrijeme dzume.
Kad stanes na zenevski trg kupi ga on je najskupljiDr Baltazar wrote:Zauzet sam stvarno poslom, a i tebi preporučujem da nađeš isti. Dangubiš ovdje na temama o nezaposlenosti, siromaštvu.. i sve to riješavaš pisanjem hiljada postova godišnje na klixuMakar i da na kafe izlaziš, ali i tu 0 bodova
![]()
![]()
A ne znaju oni koji ne idu na džumu ?Ripicipi wrote:To mozes pricati samo onima koji ne znaju...Dr. Kuca wrote:Iznenadilo bi vas koliko su pune dzamije za vrijeme dzume.
Ne bi me čudilo da je jaran s ovim Šumaherom.It_is_a_Leclerc wrote:Hoće li ovaj mljacko sada imati reakciju s obzirom da su mu dvije kolegice mučki ubijene na ulicama grada ? Doduše, izgleda da nisu pošle na jaciju, pa će ovaj islamist ostati nijem.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/spus-tra ... /161011072It_is_a_Leclerc wrote:Hoće li ovaj mljacko sada imati reakciju s obzirom da su mu dvije kolegice mučki ubijene na ulicama grada ? Doduše, izgleda da nisu pošle na jaciju, pa će ovaj islamist ostati nijem.
JThomas wrote:budući premijer federacije ili kantona sarajevo. citirajte me za 15-20 godina ako još bude foruma.drunken tiger wrote:Ovo je savršena dresura iz vha SDA. Ovaj će vam uskoro krojiti sudbinu i odlučivati o zakonima.
Reakcija, iz centrale ali direktno iz centrale, napad na odmetnika svaka cast SDA znaju raditi posao.piupiu wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/spus-tra ... /161011072It_is_a_Leclerc wrote:Hoće li ovaj mljacko sada imati reakciju s obzirom da su mu dvije kolegice mučki ubijene na ulicama grada ? Doduše, izgleda da nisu pošle na jaciju, pa će ovaj islamist ostati nijem.
Zasto islamist, zato sto trazi pravo da ide u dzamiju jednom sedmicno, da li to znaci sa je svaki pravoslavac koji ide u crkvu cetnik...sram te bilo.....sramota da se ovakvi komentari dopustajuIt_is_a_Leclerc wrote:Hoće li ovaj mljacko sada imati reakciju s obzirom da su mu dvije kolegice mučki ubijene na ulicama grada ? Doduše, izgleda da nisu pošle na jaciju, pa će ovaj islamist ostati nijem.
lupas opet zeino, lupaszeina wrote:Zasto islamist, zato sto trazi pravo da ide u dzamiju jednom sedmicno, da li to znaci sa je svaki pravoslavac koji ide u crkvu cetnik...sram te bilo.....sramota da se ovakvi komentari dopustajuIt_is_a_Leclerc wrote:Hoće li ovaj mljacko sada imati reakciju s obzirom da su mu dvije kolegice mučki ubijene na ulicama grada ? Doduše, izgleda da nisu pošle na jaciju, pa će ovaj islamist ostati nijem.
Ne lupaj svega ti. Ko mu to brani da ide i 5 puta dnevno?zeina wrote:Zasto islamist, zato sto trazi pravo da ide u dzamiju jednom sedmicno, da li to znaci sa je svaki pravoslavac koji ide u crkvu cetnik...sram te bilo.....sramota da se ovakvi komentari dopustajuIt_is_a_Leclerc wrote:Hoće li ovaj mljacko sada imati reakciju s obzirom da su mu dvije kolegice mučki ubijene na ulicama grada ? Doduše, izgleda da nisu pošle na jaciju, pa će ovaj islamist ostati nijem.
Zato što želi državu i državne institucije ustrojiti u skladu sa vjerskim propisima, wich is islamizam po definicijizeina wrote:Zasto islamist, zato sto trazi pravo da ide u dzamiju jednom sedmicno, da li to znaci sa je svaki pravoslavac koji ide u crkvu cetnik...sram te bilo.....sramota da se ovakvi komentari dopustajuIt_is_a_Leclerc wrote:Hoće li ovaj mljacko sada imati reakciju s obzirom da su mu dvije kolegice mučki ubijene na ulicama grada ? Doduše, izgleda da nisu pošle na jaciju, pa će ovaj islamist ostati nijem.
Koristis smrt dvije djevojke da malo pljunes, malo jacija, malo izrugivanje vjere, neki jedva docekaju kakvu nesrecu kao kad zivotinja namirise krv.It_is_a_Leclerc wrote:Hoće li ovaj mljacko sada imati reakciju s obzirom da su mu dvije kolegice mučki ubijene na ulicama grada ? Doduše, izgleda da nisu pošle na jaciju, pa će ovaj islamist ostati nijem.
Magovi manipulacije.kolegione wrote:Reakcija, iz centrale ali direktno iz centrale, napad na odmetnika svaka cast SDA znaju raditi posao.piupiu wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/spus-tra ... /161011072It_is_a_Leclerc wrote:Hoće li ovaj mljacko sada imati reakciju s obzirom da su mu dvije kolegice mučki ubijene na ulicama grada ? Doduše, izgleda da nisu pošle na jaciju, pa će ovaj islamist ostati nijem.
Pada Cosic (Sto mi je izrazito drago) na oltaru SDA kao prinosenje zrtava onomad
Uz pomoc Nase Stranke, ako si upratio reakciju, sve uigranokolegione wrote:Reakcija, iz centrale ali direktno iz centrale, napad na odmetnika svaka cast SDA znaju raditi posao.piupiu wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/spus-tra ... /161011072It_is_a_Leclerc wrote:Hoće li ovaj mljacko sada imati reakciju s obzirom da su mu dvije kolegice mučki ubijene na ulicama grada ? Doduše, izgleda da nisu pošle na jaciju, pa će ovaj islamist ostati nijem.
Pada Cosic (Sto mi je izrazito drago) na oltaru SDA kao prinosenje zrtava onomad
Ne sramoti se.Mohamad Sissoko wrote:Koristis smrt dvije djevojke da malo pljunes, malo jacija, malo izrugivanje vjere, neki jedva docekaju kakvu nesrecu kao kad zivotinja namirise krv.It_is_a_Leclerc wrote:Hoće li ovaj mljacko sada imati reakciju s obzirom da su mu dvije kolegice mučki ubijene na ulicama grada ? Doduše, izgleda da nisu pošle na jaciju, pa će ovaj islamist ostati nijem.
Moralno si dno.It_is_a_Leclerc wrote:Ne sramoti se.Mohamad Sissoko wrote:Koristis smrt dvije djevojke da malo pljunes, malo jacija, malo izrugivanje vjere, neki jedva docekaju kakvu nesrecu kao kad zivotinja namirise krv.It_is_a_Leclerc wrote:Hoće li ovaj mljacko sada imati reakciju s obzirom da su mu dvije kolegice mučki ubijene na ulicama grada ? Doduše, izgleda da nisu pošle na jaciju, pa će ovaj islamist ostati nijem.
Joj jelena sto dopustas da te raja provaljiva? Znas, nekad je bolje i presutjeti nego glumiti zabrinutu mamicu ocekivajuci desetak postova podrske.¤ jelena ¤ wrote:Vidiš, to nisam znala. Hvala ti na korisnoj informaciji.Dr. Kuca wrote:Uciteljice su najredovnije na dzumi, a Boga mi i ove iz odbanista su tu negdje.
Ubuduće ću dobro paziti kako se zove vaspitačica ili učiteljica koja brine o mojoj djeci za vrijeme nastave i da li je muslimanka, kojoj je važnija njena religijska obaveza, nego sigurnost i obrazovanje mog djeteta.
Hoću li biti bezobrazno od mene ako je pitam gdje je moje dijete i šta radi dok ona obavlja svoje religijske dužnosti?
I hoće li biti islamofobija ako između pokrivene učiteljice i vaspitačice, za koju se podrazumijeva da mora i otići na džumu i klanjati redovno, svaki dan, ja izaberem onu za koju znam da ne mora i koja će tih nekoliko sati biti posvećena isključivo poslu za koji je plaćena tj. sigurnosti i obrazovanju mog djeteta?
How low can you go?It_is_a_Leclerc wrote:Hoće li ovaj mljacko sada imati reakciju s obzirom da su mu dvije kolegice mučki ubijene na ulicama grada ? Doduše, izgleda da nisu pošle na jaciju, pa će ovaj islamist ostati nijem.