Rezultati izbora 2016
- Charuga
- Globalni moderator
#577 Re: Rezultati izbora 2016
Evo Fahro veli da su uspjeli, da su se prirodno razvili i da su druga stranka u FBiH ...
Ko mu je ona ćorka ...
Ko mu je ona ćorka ...
- Baltazar_khan
#578 Re: Rezultati izbora 2016
dobra koka iza fahre 
- Kikibombona
#579 Re: Rezultati izbora 2016
Iznenadjujuce slabi rezultati SDA. Ne mogu vjerovati da su popusili u Zenici.
SBB - pocetak kraja.
SBB - pocetak kraja.
- O'zone
- Globalni moderator
#580 Re: Rezultati izbora 2016
Zajebao sistem nisam i nisam bi imao namjeru da ih zajebem nego sam iskoristio pravo da nikoga ne izabere. Kao što sam prošle godine molio i kumio da svi izađu na izbore i promjene stanje da ne apstiniraju ove godine sam sve jednostavno ignorirao.Qoom wrote:
I šta, ti fol pametan zajebo sistem. Otišao da ti evidentiraju listić kao nevažeći, e jesi ih zajebo, svaka ti čast, a imaš muda postavljat slike i žalit se kako ti je sve u komšiluku u kurcu.
Sve dok plaćam porez u Opštinu Novo Sarajevo imam muda da se žalim kad nešto ne valja. Mada iskreno ne mogu da se sjetim na šta sam se konkretno u komšiluku žalio jer sa žalim na kompletnu situaciju u gradu.
- seln
#582 Re: RE: Re: Rezultati izbora 2016
Narod se pita, zato mu je kita.Nero Histrion wrote:animus wrote:Oni kojima je dobro s njim. Koliko vidim Ilidza se razvija dobro s njim. Koliko god bio bahat zna on posao. Koji mu je ovo mandat.DonieBrasco wrote:
Ko glasa za ovakve likove ?
Ovaj rece da govoriarabisjki, a culi smo i da mu je
engleski daleko bolje od maternjeg. Zato je i dobio na Izborima, cojk poliglota. Blago njemu na obrazovanom birackom tijelu. Ha ja, prodo ono zmijsko leglo na Vrelu Bosne, kome jos to treba?! Aferim, Narode, aferim.
-
ibizza
#583 Re: Rezultati izbora 2016
E ebg, daj da probamo, ovi vladaju 20 godina i vidimo kakve rezultate prave.BHF_Manijak wrote:A ti fakat mislis da bi procvjetali sa SDP-om, DF-om?agent_zero wrote:Debakl kriminalnih SDA balijandera osim u KS koje su naselili i uhljebili po Sarajevu da glasaju za njih.
Ako Bog da, za dvije godine ujediniti kompletan opozicioni blok i raskrstiti sa zelenim kmerima, Izmetbegovićima i njihovim satelitima SBB i tornjakom Šćepom i na vječna lovišta historije ih poslati. Dosta su uništavali Bosnu i Hercegovinu, Bošnjake i sve na nivo nacionalne manjine sveli i u svoj kriminalno-mafijaški tor ogradili.
I velike zamjere sujeti opozicije u Kantonu Sarajevo, jer da su i ovdje ujedinjeni stali pred zelene kmere, ne bih bilo u pola opština gdje su sad dobili mandate polupismenog i primitivnog polusvijeta.
- mO k3
#584 Re: Rezultati izbora 2016
Kakve veze ima plaćanje poreza ??O'zone wrote:Zajebao sistem nisam i nisam bi imao namjeru da ih zajebem nego sam iskoristio pravo da nikoga ne izabere. Kao što sam prošle godine molio i kumio da svi izađu na izbore i promjene stanje da ne apstiniraju ove godine sam sve jednostavno ignorirao.Qoom wrote:
I šta, ti fol pametan zajebo sistem. Otišao da ti evidentiraju listić kao nevažeći, e jesi ih zajebo, svaka ti čast, a imaš muda postavljat slike i žalit se kako ti je sve u komšiluku u kurcu.
Sve dok plaćam porez u Opštinu Novo Sarajevo imam muda da se žalim kad nešto ne valja. Mada iskreno ne mogu da se sjetim na šta sam se konkretno u komšiluku žalio jer sa žalim na kompletnu situaciju u gradu.
-
Nero Histrion
#585 Re: Rezultati izbora 2016
Objavise na mnogim portalima da je cetnik pobijedio u Srebrenici. Ne mogu ovo provarit nikako. SDA slavi, a Srebrenicu izgubili. 
-
leo karan
#586 Re: Rezultati izbora 2016
Čovjek je sizofrenicar. Tako da me to ne iznenađuje.Better Man wrote:Slušali ko ove nebuloze Bakira Izetbegovića? Čovjek živi u nekom imaginarnom svijetu i još mu izgleda nisu rekli da su izgubili dobrano izbore.
-
radostan dan
#587 Re: Rezultati izbora 2016
Moguce... Sa haubicom, i to teskom...155_mm wrote:zamijenio si me sa nekim.radostan dan wrote:Zasto sad vrijedjas ugledne, mile i postene koalicione partnere, za koje si do juce i sam navijao...necemo tako, Dino, nisu to dabicevci, to su pravi ljudi...155_mm wrote:
pa kome je to bitno. precednik je pomeo dabicevce, to je najbitnije.
-
DonieBrasco
#588 Re: Rezultati izbora 2016
Ja sam razocaran sta se danas odlucilo za grad Sarajevo. 
- vješalica
#589 Re: Rezultati izbora 2016
nek si ti glaso da ne bi tvoje ime i prezime neko ubilježio za sebeO'zone wrote:Zajebao sistem nisam i nisam bi imao namjeru da ih zajebem nego sam iskoristio pravo da nikoga ne izabere. Kao što sam prošle godine molio i kumio da svi izađu na izbore i promjene stanje da ne apstiniraju ove godine sam sve jednostavno ignorirao.Qoom wrote:
pa makar i nevažeći
kad stavis svoje ime i prezime znas da te niko nije pokro kad nisi izašo
- mO k3
#590 Re: Rezultati izbora 2016
@ o'zone reci ti nesto ti se ljutio meni svejedno , ali tako nesto uraditi i to još ovdje napisati na forumu je jako nezrelo ... tiu mojim ocima ne trebaš da se buniš na situaciju u državi
- BHCluster
#591 Re: Rezultati izbora 2016
Koliko ono ljudi nije glasalo a ima pravo glasa i ti ne mozes da vjerujes?Nero Histrion wrote:Objavise na mnogim portalima da je cetnik pobijedio u Srebrenici. Ne mogu ovo provarit nikako. SDA slavi, a Srebrenicu izgubili.
-
al-em
#592 Re: Rezultati izbora 2016
Sve je to ocekivano druze. Hazibajric gore i sve ostalo sda.DonieBrasco wrote:Ja sam razocaran sta se danas odlucilo za grad Sarajevo.
- SmokingMan
#593 Re: Rezultati izbora 2016
Čujem ga na TV-u iz susjedne sobe,bezvoljno zvuči.Better Man wrote:Evo i Faraon govori nebuloze, ali i priznaje rezultat SDP-u...
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Bošnjačka neimaština je presudila.
Siguran sam da za svoga života neću doživjeti to da SDA spadne na jednu kafansku stranku.
Sve su svemu očekivano.
Last edited by SmokingMan on 02/10/2016 23:19, edited 1 time in total.
-
smijesni_ste
#594 Re: Rezultati izbora 2016
Diskutovao bih sa vama dokasno, ali nestaje vode u 12 pa moram ići. Nadam se da će Koldžo nešto uraditi povodom toga

- jasko_ba
#595 Re: Rezultati izbora 2016
sta je sad pricao ublehasVjecitiStudent wrote:Slušam Bakirov govor i potpuno mi je jasno i opravdano kad Bihać, Zenica, Tuzla, .... mrze Sarajevo.
- vješalica
#596 Re: Rezultati izbora 2016
srebrenica je izgubljena u svakom smisluNero Histrion wrote:Objavise na mnogim portalima da je cetnik pobijedio u Srebrenici. Ne mogu ovo provarit nikako. SDA slavi, a Srebrenicu izgubili.
ne samo u načelničkom
njemu je preči lutor sa rogatičkom labrnjom od srebrenice
- BHF_Manijak
#597 Re: Rezultati izbora 2016
Ma eto brate bio je SDP na vlasti, kratko doduse ali je bio, opet uletise u koaliciju sa SDA. To je po meni najveci problem u BiH, sto nijedna stranka ne moze sama nesto napraviti, osim da pohara izbore k'o SDA 1995., pa da onda mozes direktno urpijeti prstom u njih i reci "eh vi ste zajebali, sad cemo vas kazniti", uvijek je nekakva polovicna krivica.ibizza wrote: E ebg, daj da probamo, ovi vladaju 20 godina i vidimo kakve rezultate prave.
Evo da SDP sam moze uzeti izbore i zasjesti na vlast, ja bih prvi rek'o daj im, pa da i to cudo vidimo, ili DF ili bilo ko drugi. Jok, opet ce biti daj koaliciju s ovim, daj s onim, dovuci ovog, privoli onog...
Ma sranje, nakaradna drzava, nakaradno sve. Pa te onda handri sto ti opet za vece promjene trebaju glasovi i drugih i trecih i tako u krug, uvijek zavisis od milion faktora da bi nesto napravio.
-
DonieBrasco
#598 Re: Rezultati izbora 2016
Kakva je stoka legla na buđete to ce bit strasno u narednom periodu.al-em wrote:Sve je to ocekivano druze. Hazibajric gore i sve ostalo sda.DonieBrasco wrote:Ja sam razocaran sta se danas odlucilo za grad Sarajevo.
Gdje su rođene sarajlije, građani, sta se ovo desava ?
- p206
#599 Re: Rezultati izbora 2016
Vidjet ćemo i tvoju teoriju kad onaj ko je sudski gonjen, ne bude mogao učestvovati na sljedećim izborima. Poguraće ga tužilaštvo momački kad rastegnu proces na neke 3-4 godine.radostan dan wrote:A to je to? E onda dobro...p206 wrote:RTRS, "Nezavisne"novine i ostali mediji koje kontroliše su ga pogurali... kakvo tužilaštvo, SDA, nesposobna opozicija i ostalo. Svak idan je na naslovnicama, svako veče u dnevniku. Takav "luksuz" nema njegova opozicija.radostan dan wrote:Nije referendum pogurao milorada, al.sto ga je.tuzilastvo poguralo, to ni glavni sef i kreator snsd staba milan tukić nije ocekivao...
Da se od danas na RTRS-u 2 godine puštaju ljubavne pjesme i priča realno o ekonomiji, na sljedećim izborima ga nigdje ne bi bilo.
Ljudi formiraju stav i mišljenje na osnovu onoga što im serviraš. Pogotovo kod nas gdje tek mlađa generacija (koja usput rečeno i ne glasa) zna upaliti kompjuter i istražiti da li je neka vijest tačna ili laž.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#600 Re: Rezultati izbora 2016
Ljudi moji, dzabe krecimo.
Sad ce se podijeliti fotelje i
Sad ce se podijeliti fotelje i