Whats your problem čoveće. Nepravedna ti država, pa naravno da je nepravedan, svijet je nepravedno postavljen, kažu da gore na nebesima ima pravde, nisam ti baš siguran u to. Ima korupcije,siromaštva, jada i belaja, jes to ti mislio da toga neće biti. Ili možda nisi postao direktor neki pa ti Alija kriv za to....PM72 wrote:
Alija MENI ostavio državu??? MENI? Koju bolan državu? Od Lapišnice do Kobiljače i ono enklava po srednjoj Bosni? To država? I meni je ostavio![]()
![]()
Ili svom sinu i ostalim MM lopovima? Da nije bilo onih 30 000 poginulih i 100 000 ranjenih i osakaćenih klinac bi se njegov Bakir smijao i dovodio pogan pa prodavao šta stigne.Znači,nije NAM Alija ostavio ništa u stvari ostavio nam je ono što visi između nogu a SVOJIMA je ostavio SVE što je mogao.Alija ,njegova stranka i politika je najveća nesreća koja je mogla zadesiti bošnjački narod.
I šta što ti zamjeraš Aliji..koju si ti to politiku htio...što nam nije država od jadrana do dunava.....pa mogla je biti, ali onda bi nam ministar za socijalna pitanja bio Arkan....ili mu zamjeraš što ne zatjera Srbe i Hrvate onako kako oni nas namisliše.....žao ti što si se borio za ovu zemlju, jebi ga druže, ima još nade da ispraviš grešku, kažu Dževdo jedva čeka nove kadrove.....
Priča o nesposobnom Aliji, koja se vješto ubacuje u svijest bošnjačkog naroda je jedna od najuspješnijih podvala neprijatelja ove zemlje. Jesi li ti onaj što ubacuje ovu priču ili si samo glup da se na nju primaš, ne znam. Nadam se da si ipak ovo drugo.