Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dr Baltazar wrote:I nesto se mora uraditi sa usa basketballom. Ne meres ih zabraniti, ali mora nesto....nek igraju trojica na parketu, svezanih ociju, jedna ruka na ledjima....ne znam. Ovo nije fer i nije ni za gledat. Dat im zlatnu medalju i onda jos jedan set dati od 2-4 klubovima
Svezat im obje ruke
Ma ljudima je život od treće godine posvećen tome. Odmah izlaze na ulicu i igraju košarke. Nemaju srednju školu nego idu na koledž gdje se ima neko osnovno obrazovanje i 110% treniranja. Da se i u Europi tako pristupa tome, bili bi im puno bliže.
Džumhur izgubio, mora da si pratio nesrećo
kako mislis nemaju srednju školu?
Polomiše se od obrazovanja u tim godinama. To su godine kada se razvrstavaju NBA igrači tj.brutalni talenti od solidnih igrača, koji nikada neće zaigrati tamo. I sve im je, kao što rekoh, podređeno treningu i košarci. On već sa 18/19 može zaigrati za NBA tim.[/quote]
ali idu u srednju školu
mogu neki zaigrati ali rijetko koji bas sa 19 nesto puno igra,ne radja se james svaki dan
hrle1976 wrote:
Eh zato meni moj BBC pruza opciju da pogledam ono kad ja mogu i hocu. Uzivo gledam ono sto mi se gleda, a ako nesto ide istovremeno, kad ovo zavrsi ako stvarno mi se gleda uprem play i gledam poslje sve kao da je uzivo Ovo gore nego oni sto rade u broadcasting centru kad salju signal dalje.
ma hebo to ...
sjedis citav dan i kontas: ovo cu uzivo, ovo snimljeno poslije rucka, ali cu prekinuti kad bude ono uzivo, a snimicu ono trece, ...
a onda se ispostavi da je ono sto si snimio dosadno, a proslo ti ono zanimljivo dok si gledao snimak, pa rovi po netu ...
Ja mislim da je ovaj saric promijenio 3 mozda i 4 reprezentacije. Vise nego sto je klubova promijenio. Glupa pravila promjene rukometnog drzavljanstva. Treba to ko fudbal biti.
karanana wrote:Ja mislim da je ovaj saric promijenio 3 mozda i 4 reprezentacije. Vise nego sto je klubova promijenio. Glupa pravila promjene rukometnog drzavljanstva. Treba to ko fudbal biti.
Kad neko kritikuje FIFA-u, ja se samo sjetim IHF-a, FIBA-e i sličnih ubleha... Lijepa FIFA <3
Last edited by cyprus on 07/08/2016 15:20, edited 1 time in total.
koja je smijurija postao rukomet sa ovim kataranima i sličnim reprezentacijama,bas smijiurija
zasto samo rukomet
pogledaj atletiku i crnce koji trce za bijele zemlje (a nisu rodjeni tamo nego su kupljeni)
u fudbalu je vise rodjenih, ali opet ... mogli su birati gdje ce
i kosarka svaka ex yu repka je imala nedavmo svog crnca (ne znm za srbe )
u skijanju je to davno postalo praksa, nema mjesta u austrijskom timu - hopa bugarska, moldavija, lhtenstajn ... lupam
...
mislim da se jos samo rusi par istocnih zemalja drze
karanana wrote:Pa iz nba-a mogu napraviti 4-5 usa timova od kojih bi svaki uzeo zlato.
pa tesko bas 5 timova,2 sigurno,3 vrlo vjerovatno,španci su izuzetno uigrani,pojedinacno jesu slabiji ali zbog te uigranosti bili bi tezak protivnik ovoj americkoj postavi
karanana wrote:Ja mislim da je ovaj saric promijenio 3 mozda i 4 reprezentacije. Vise nego sto je klubova promijenio. Glupa pravila promjene rukometnog drzavljanstva. Treba to ko fudbal biti.
tri reperezentacije koliko ja znam. ovakav sistem je sramota za sport i mislim da ce ga mjenjati onog trenutka kada postanu svjetski i olimpijski prvaci.
koja je smijurija postao rukomet sa ovim kataranima i sličnim reprezentacijama,bas smijiurija
zasto samo rukomet
pogledaj atletiku i crnce koji trce za bijele zemlje (a nisu rodjeni tamo nego su kupljeni)
u fudbalu je vise rodjenih, ali opet ... mogli su birati gdje ce
i kosarka svaka ex yu repka je imala nedavmo svog crnca (ne znm za srbe )
u skijanju je to davno postalo praksa, nema mjesta u austrijskom timu - hopa bugarska, moldavija, lhtenstajn ... lupam
...
mislim da se jos samo rusi par istocnih zemalja drze
globalizacija u punom zamahu
u rukometu je to najsmjesnije,pogledaj katar,pogledaj koliko pojedini igraci mijenjaju reprezentacija