Finale: Francuska - Portugal

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Ko pobjedjuje u finalu?

France
26
31%
Portugal
59
69%

Total votes: 85

Tomahawk11
Globalni moderator

#576 Re: Finale: Francuska - Portugal

Post by Tomahawk11 »

muha_sa wrote:isfoliro Ronaldo--prepo se konacnog ishoda pa veli da izadji da se ne bruka dzaba
E, al zato posto vidoviti Dzemil....kae Eder reko mu Ronaldo da ce dati gol :shock: :D
dust in the wind

#577 Re: Finale: Francuska - Portugal

Post by dust in the wind »

pirmin wrote:Kako nam je PE7 (Pekmez Efendija) jutros?
Je li ga prosla "povreda"? ;-)
ma ko meni misli da je duhovit... :lol: rodila majka... :sax:
mO k3

#578 Re: Finale: Francuska - Portugal

Post by mO k3 »

dust in the wind wrote:
pirmin wrote:Kako nam je PE7 (Pekmez Efendija) jutros?
Je li ga prosla "povreda"? ;-)
ma ko meni misli da je duhovit... :lol: rodila majka... :sax:
Hahahahahahha :thumbup:
hladan.preminger

#579 Re: Finale: Francuska - Portugal

Post by hladan.preminger »

Po logici ovdje prisutnih "znalaca" ako uspiješ prvo loptu izbiti, mozeš protviničkog igrača nakon toga i nožem izbosti jer si prvo loptu dirao. :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#580 Re: Finale: Francuska - Portugal

Post by pici »

Image

nevoljem placljivka ni sekunde al ovaj start je bio za zatvora a ne ca crvenog kartona, sudija definitivno corav, jos ona presuda slobodnog sa igranjem ruke a coek nije ni dofatio neg portugalski igrac mislim onaj sto je zabiJo gol :mrgreen: tekma nesto oko prosjeka nije ni losa a nije ni bogzna sto...

Image

mogo mu je nogu naizvrat :shock: jebemti sudije
Tomahawk11
Globalni moderator

#581 Re: Finale: Francuska - Portugal

Post by Tomahawk11 »

Preminger, u pravu si :thumbup:
Izgleda neka moda postalo trolati, zajebavati ostali svijet po forumu.
Tomahawk11
Globalni moderator

#582 Re: Finale: Francuska - Portugal

Post by Tomahawk11 »

hladan.preminger wrote:Po logici ovdje prisutnih "znalaca" ako uspiješ prvo loptu izbiti, mozeš protviničkog igrača nakon toga i nožem izbosti jer si prvo loptu dirao. :D
Sto je najgore, Payetov start nije ni vidio lopte, jer mu je istu Ronaldo izmakao, ali je zato dobio po nogama :-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#583 Re: Finale: Francuska - Portugal

Post by Tomahawk11 »

Ah, te engleske sudije....razumijem ja da oni kao sude u smislu da dopuste nesto vise kontakta, ono da se ne sjecka igra, pa nece da svira svaki faul, ali Clattenburg je sinoc lose sudio. Prvo ne znam je li i faul svirao na Ronaldu, da ne spominjem da nije dao karton, onda ona glupost sa rukom za Portugal, a posebna prica je 6 sudjenih faulova Francuzima za 90 minuta :lol: :lol:
pirmin

#584 Re: Finale: Francuska - Portugal

Post by pirmin »

Je li bilo kakvih donacija za Palestinu od jutros?
dust in the wind

#585 Re: Finale: Francuska - Portugal

pirmin wrote:Je li bilo kakvih donacija za Palestinu od jutros?
francuska donirala onaj autobus uranjeni :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#586 Re: Finale: Francuska - Portugal

Post by Tomahawk11 »

Jutros je uplatio za aparate. Morace se jos naruciti, nestasica, puno pacijenata.
Nije bilo vise, kad dobije zlatnu loptu, ide dalje sa donacijama.
Kiki_Musampa

#588 Re: Finale: Francuska - Portugal

Post by Kiki_Musampa »

splinter wrote:
insomnia78 wrote:
splinter wrote:C'est ce la vie. Nekad nas je C.R. većinu nervirao, vjerovatno prije recimo 4god većina zbog njega navijala protiv Portugala, ali život nije tek konstanta, vremena se miijenjaju, čovjek je u međuvremenu sazrio. U ovom sivom i pomalo nezanimljivom Euru, upravo je C.R. pokazao kako se bori za svoj tim ,državu, na neki način pobrao simpatije. Nekad sam u vrijeme Zidanea navijao za Francusku al večeras mi je pak drago da je Portugal uzeo. Tek će slijedeći Euro da bude cirkus, Bog pitaj na šta će da liči . . .
Sta je to on, konkretno pokazao na ovom Euru?

S moje sokoćalo
Možda ne toliko sa igračke strane , u stvari bio je standardan, bez suvišnih poteza, a na kraju od njega je i krenula ona akcija i onaj trk protiv Hrvatske,
u 117. min pretrčao je cijelu odbranu Hrvata kao da je tekme tek počela, gol koji je prelomio prvenstvo. Da nije bilo njega Portugal ne bi nikad osvojio ovo. Svojim je prisustvom ulijevao sigurnost i mlađim igračima , jednostavno od svih zvijezda, pored Bufona najviše mu je bilo stalo da ode do samog kraja. NA kraju ispao je gospodin, nije se radovao i pružio je utjehu Modriću,kasnije u polufinalu i Garethu, jednostavno čovjek je sazrio i zaslužio je ovo. Neka uživa jer u pitanju je jedna velika karijera, koja će se zaista teško kad ponoviti.
Upravo...
A na onu sliku koljena,mene noga zaboli[GRINNING FACE WITH SMILING EYES]

Sent from mTalk
velikibrnjo

#589 Re: Finale: Francuska - Portugal

Post by velikibrnjo »

dust in the wind wrote:
pirmin wrote:Je li bilo kakvih donacija za Palestinu od jutros?
francuska donirala onaj autobus uranjeni :D

Image

donirali ga autootpadu
mO k3

#590 Re: Finale: Francuska - Portugal

Post by mO k3 »

Tomahawk11 wrote:Ah, te engleske sudije....razumijem ja da oni kao sude u smislu da dopuste nesto vise kontakta, ono da se ne sjecka igra, pa nece da svira svaki faul, ali Clattenburg je sinoc lose sudio. Prvo ne znam je li i faul svirao na Ronaldu, da ne spominjem da nije dao karton, onda ona glupost sa rukom za Portugal, a posebna prica je 6 sudjenih faulova Francuzima za 90 minuta :lol: :lol:
Pa nije imao sta ni suditi , osim faula na ronaldu
Tomahawk11
Globalni moderator

#591 Re: Finale: Francuska - Portugal

Post by Tomahawk11 »

mO k3 wrote:
Tomahawk11 wrote:Ah, te engleske sudije....razumijem ja da oni kao sude u smislu da dopuste nesto vise kontakta, ono da se ne sjecka igra, pa nece da svira svaki faul, ali Clattenburg je sinoc lose sudio. Prvo ne znam je li i faul svirao na Ronaldu, da ne spominjem da nije dao karton, onda ona glupost sa rukom za Portugal, a posebna prica je 6 sudjenih faulova Francuzima za 90 minuta :lol: :lol:
Mislis, nije bilo faulova Francuza koji nisu sudjeni? Ili mislis na konkretno situaciju sa Ronaldom da je trebao suditi samo faul, bez kartona?
mO k3

#592 Re: Finale: Francuska - Portugal

Post by mO k3 »

Tomahawk11 wrote:
mO k3 wrote:
Mislis, nije bilo faulova Francuza koji nisu sudjeni? Ili mislis na konkretno situaciju sa Ronaldom da je trebao suditi samo faul, bez kartona?

Tekma je bila za uspavati , start nad Ronaldom je trebo biti Narandžasti
Da su gurali Francuze to se vidjelo od početka prvenstva
pirmin

#593 Re: Finale: Francuska - Portugal

Post by pirmin »

Glumac je uspio kupiti srca diljem svijeta, ja bih mu uz loptu i zlatnu kameru urucio.
Kad je bal nek' se i princeza j. :D

Btw. Cestitke igracima Portugala! :thumbup:
Last edited by pirmin on 11/07/2016 09:49, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#594 Re: Finale: Francuska - Portugal

Post by Tomahawk11 »

mO k3 wrote:
Tekma je bila za uspavati , start nad Ronaldom je trebo biti Narandžasti
Da su gurali Francuze to se vidjelo od početka prvenstva
:thumbup:
Sreca ne izgurase ih.

Kaze insomnia uzmu prvenstvo svaki put kad dobiju prvu utakmicu na prvenstvu, ovako nesto.
Tradicije su tu da se ruse :D
Dr. Kuca

#595 Re: Finale: Francuska - Portugal

Post by Dr. Kuca »

Sranje od prvenstva je gotovo hvala Bogu. Portugal prvak sa samom jednom pobjedom nakon 90 min. Sta ti je fudbal. Drago mi je zbog ronalda jedino, lik zivi svoj posao 24 sata 10000000000000%,
Kombat

#596 Re: Finale: Francuska - Portugal

Post by Kombat »

hladan.preminger wrote:Po logici ovdje prisutnih "znalaca" ako uspiješ prvo loptu izbiti, mozeš protviničkog igrača nakon toga i nožem izbosti jer si prvo loptu dirao. :D
ajjj kako me ovo nasmija! :lol: :lol: :thumbup: :thumbup:
LSD

#597 Re: Finale: Francuska - Portugal

Post by LSD »

Naravo da je bio namjeran faul....Payet mu je izbio koljeno, mislim pokušao mu izbiti i uspio ga poslati van terena u 20-toj minuti....lopta je tu bila u drugom planu....Payet, Matuidi, Pogba, Sisoko, sasvim je nebitno - neko bi ga udesio svakako jer su se nameračili na Ronu od prve minute.

Drago mi je radi Portugala što uzeše titulu na mrtvu guzovaču (ne znaju ni oni sami kako su grupu prošli), vratila im se 2004 i ima neke pravde valjda...ali mi nije drago radi Roninih fanboysa koji ce se izdrkavati danima na ovim temama.

Dešamp je velika kukavica i diletant, Pogbu je držao na polovici Francuske citavu utakmicu, potrošio ga na pogrešnoj poziciji, Žinjak ce sanjati onu stativu godinama...Payet nestao u finalu :facepalm: posra se po svim utakmice od prije, ipak vidimo zašto igrao u Totenhemu sa 30 godina, a ne u nekom jacem klubu...francuzi su DJL Grizmanna, ako njega ne ide - piši propalo. Tako je i bilo.

Igraci utakmice Pepe i Patricio koji je vadio golove, otkrovljenje turnira Sanchez :shock: šta je ono onako :roll: momak ima 18 godina, a igra ko da ima 30, jaka mrcina :thumbup:
Last edited by LSD on 11/07/2016 10:10, edited 1 time in total.
dust in the wind

#598 Re: Finale: Francuska - Portugal

cijelo prvenstvo je bilo uspavanka...ali neka su Francuzi drugi :bih:
vicious

#599 Re: Finale: Francuska - Portugal

Post by vicious »

Tomahawk11 wrote:
vicious wrote:Naravno da nije bio namjeran faul. Sve se fino vidi na onom gifu sto je neko postavio, Ronaldo se nesto kurci s loptom pa se onda glupo gradi, Payet mu izbio loptu a do kontakta je doslo drugom nogom koja uopste nije bila ispruzena prema naprijed. Ko kaze da je ono namjeran faul, koljenom u koljeno, vjerovatno nije nikad sutnuo loptu ni na terminu.
:lol:
Izvini, ali morao sam se nasmijati.
Cuj kurci se s loptom....jebo te, ovo vise postala neka paranoja. Je li lopta kod Ronalda, on se kurci, ne zna da se gradi, ovaj samo izbio loptu i slucajno ga drugom nogom u koljeno :-)
Sta ima biti ispruzena i kako je mogao Ronaldo izbjeci, kad ovaj ide s namjerom u koljeno? Pa nema toga ko bi se ondje mogao zagraditi ili nesto uraditi.
I onda poznata floskula na kraju s nemanjem pojma o lopti. Izgleda na forumu sve bivsi reprezentativci Jugoslavije :roll:
Toma brate, znam da gotiviš Real i Ronalda pa razumijem da si malo subjektivan u ovom slučaju :D
Ali vjeruj mi, ovdje je on jedini krivac za ovu povredu. Kako drugačije nazvati ono valjanje lopte nego kurčenje, u stilu "hajde miševi, napadnite me". I onda ovaj ulijeće punom brzinom i čisto mu izbija loptu, nema šansi da je mogao kontrolisati onaj kontakt drugom nogom, dakle ne ide s namjerom u koljeno 100%, nego CR nije stigao da se zagradi kako treba.
Jbg žao mi je što se povrijedio, ali eto možda je na kraju to ispalo i bolje za Portugal, možda bi utakmica imala potpuno drugačiji tok da je ostao u igri (ŠBBKBB). :D
Partijaner

#600 Re: Finale: Francuska - Portugal

Post by Partijaner »

Griezmann je emotivno ispraznjen ja mislim, dva izgubljena finala sa Atleticom i sada sa repkom, valja to progutat.
Post Reply