Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kako je meni ispao OP3,pa to se ne viđa svaki dan
Ali eto,nisam ga uspio razbit sad za sad.
Doduše samo sam jedan telefon razbio LG G2 ali u onoj situaciji,pukla bi i šperploča a ne telefon.
Danas sam pare prebacio na karticu s koje inače plaćam pa et,nadam se da ću već večeras obavit kupovinu..
I ja sam stekao takav utisak. Meni je pao sa radijatora, ali izmedju zida i radijatora onaj uski prostor, pa mi je mala ogrebotina bila normala. Izbjegavam nekako biti fanboy. Prije oneplusa sam koristio samsung isljucivo, ali imam osjecaj da je ovaj zakrivljeni ekran totalni promasaj. Toliko napuknutih ekrana, tacno zalosno vidjeti.
Odavno razmisljam o kupovini Oneplusa, ali sta ciniti ako se npr. desi neki kvar, gdje se salje na popravku odnosno kakva je uopste situacija sa njihovom garancijom u BiH?
exampLe. wrote:Odavno razmisljam o kupovini Oneplusa, ali sta ciniti ako se npr. desi neki kvar, gdje se salje na popravku odnosno kakva je uopste situacija sa njihovom garancijom u BiH?
Posalje se OPu direktno, a koliko ja znam, sad imaju te centre i u europi, tako da ne bi trebalo da bude skupa posiljka.
exampLe. wrote:Odavno razmisljam o kupovini Oneplusa, ali sta ciniti ako se npr. desi neki kvar, gdje se salje na popravku odnosno kakva je uopste situacija sa njihovom garancijom u BiH?
Na teritoriju EU oni pošalju brzu poštu i vrate ti telefon brzom poštom takođe.
I naravno potpuno besplatno.Znači nađi neko u Hrvatskoj i riješiš problem.
Jutros sam se malo poigro 6-ticom.. Trojica kolega na poslu vec ga imaju.. Takodjer ni uzivo me ničim nije oduševio..
Nego, podsjeti me valjuga da provjerim kolko sam im para do sad dao, kako ja sracuna, par eura ispod 3 milje s mog naloga.. 5x oneplus one, dva x, i dva 3t, dva powerbanka, i bamboo cover za opo.
Jedan sebi, dva jaranima, a dva dalje prodo.. Kad je bila ona zavrzlama s pozivnicama, i kad nije bilo lako doci do njih, na jednom telefonu stoju zaradio, na drugom 70 eura.. A posle sam jos prodo bruku pozivnica, po 5-10 eura..
Kad sam sebi uzeo jedinicu, mislim da sam bio medju prvima u Austriji sto ga je nabavio, lik u saturnu sto radi mi 5 stoja ponudio, da mu prodam telefon..