Fejsara je skratila put do koitusa, to je neminovno.
Fejs je takođe pomogao ružnim devojkama da se ispromovišu u najlepšem mogućem izdanju (dobro aj fotošopara je ali jebiga neće okačiti sliku posle sebi na desktop nego ravno na fejs), e al tu smo ih dočekali i shvatili da ako laže profilna ne laže tagovana, pa se prateći tu parolu mnogo manje damo zajebati nego ranije.
Takođe, ova društvena mreža je neverovatno ubrzala komunikaciju i omogućila čak i najvećim skrndeljima (onima sa krstaričine sobe #40+) da pronađu svoju srodnu dušu… ili dete vanbračno, šta ja znam ko kakvu muku muči.
Ali ono gde nas je Cukerberg sačekao (a dobro nas je sačekao i lepo nam ga je zbičio u šupčić) jeste što je omogućio da nas naša rodbina na fejsu pronađe, doda i ostvari kontakt sa nama. Jebiga, Cukerberže, mogo si to malo srediti, a nisi, nisi, jebem li ti čmičak u oku. Ako si napravio program koji PREPOZNA MENE SA LEĐA dok pišam po žbicama od bicikla i automatski me taguje, mogo si bre brate napraviti i da ne mogu da me dodaju ovi što imaju isto prezime ko ja.
http://www.tarzanija.com/rodbina-na-fej ... -sa-njima/