Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nuovavita wrote:Stvarno je ta tema prežvakana masu puta. Činjenica, nažalost, jeste ta da je masa žena tih koje padaju na "frajere". Muškarci pokušavaju da ostanu u igri prilagođavajući se nekim novim nametnutim pravilima. Uzročno-posljedična veza...logično U svemu tome obje strane zaboravljaju ostati svoje, samouvjerene, drugačije...
I tu se izgubiše oni fini i one fine Ne kažem da niste u pravu...ali nemojte zatvarati oči pred izuzecima
Mi pričamo o nekom tamo prosjeku.
Naravno da se to ni u kom slučaju ne odnsi na dame s foruma... one su izuzete od svih loših stvari u RL.
Zar dosad nismo apsolvirali da smo mi van ovih prosjeka?
Bez zeze, pitaj muške koji nas poznaju.
da malo razbijemo monotoniju .... da li izgled stidnih usana zbog varijacije, kljucan za uspjesan odnos izmedju muskarca i zene ?
Misliš na seksualni odnos? Ne, ne igra nikakvu ulogu (barem ne kod žena). Stidne usne su spoljašnji dio genitalija, a za uspješan odnos je bitan unutarnji dio, s izuzetkom klitorisa koji jeste vani, ali je smješten ispod ili u ravni sa stidnim usnama.
Lako je biti postenjacina kad si sav nikakav.
Tesko je ne biti man whore kad ti se nabacuju svakom prilikom. Kad osjetis da joj se gacice tope u tvom prisustvu a ona slatkis na tanjuru. Ceka da je smazes. E da vidim musko kome je lako reci ne
prog321 wrote:Lako je biti postenjacina kad si sav nikakav.
Tesko je ne biti man whore kad ti se nabacuju svakom prilikom. Kad osjetis da joj se gacice tope u tvom prisustvu a ona slatkis na tanjuru. Ceka da je smazes. E da vidim musko kome je lako reci ne
Da, muškarci se inače dijele na man whore i one nikakve...
prog321 wrote:Lako je biti postenjacina kad si sav nikakav.
Da, muškarci se inače dijele na man whore i one nikakve...
meni ne smeta kad spanu gaćice, Sezame otvori se... al mora ima neku krpicu na sebi makar jednu ćarapu, može i na nozi ostat a more i na glavu kako joj volja
mene pale žene u uniformama, ja kao pacijent ležim a ona doktorka i oživljava me il ja lopov a ona me veže lisicama i pendrekom me po dupetu il cat women kostim može i amazonka itd itd lijepo se igrat najdraže mi je glumit tarzana urliknem lijana spremna i drito na đejn...
pici wrote:jooojj uvrede ... ništa gore neg kad pita muškarac poslije sexa kaki sam bijo jel dobar a ona ko iz topa STANDARDNO SI DOBAR užas ko kakav namještaj
Jooj, nisi skontao... Aludiram na to da svi muški vole kad spadnu gaće...
A kad si već načeo temu, ničeg goreg nego kad muškarac pita ženu kakav je bio! Valjda treba da pita kako je njoj bilo, a ne kakav je on j***č...
pici wrote:jooojj uvrede ... ništa gore neg kad pita muškarac poslije sexa kaki sam bijo jel dobar a ona ko iz topa STANDARDNO SI DOBAR užas ko kakav namještaj
Jooj, nisi skontao... Aludiram na to da svi muški vole kad spadnu gaće...
A kad si već načeo temu, ničeg goreg nego kad muškarac pita ženu kakav je bio! Valjda treba da pita kako je njoj bilo, a ne kakav je on j***č...
izvanjajem se za ovo prvo
a za ovo drugo, jaH eto bonton... draga yesam li lijepo ulazijo ute, yesi dragi standardno si fini, hvala draga i drugi puta...