Fudo387 wrote:Na terenu se ta taktika pokazala izuzetno ucinkovitom.palermo wrote:Ovo ozbiljno sada Fudo. Meni je jedna od najdražih i najljepših Alijinih izjava ( a ja sam, to sam ovdje opetavano izjavio, veliki poštovalac Alije Izetbegovića) upravo ova, jedno mislim do podne drugo od podne. Ona zapravo govori o težini posla koji je radio, o odlukama koje je morao donositi......jebi ga, i Slobo i Franjo su isto mislili i do podne i poslijepodne. Između te dvije opcije, mnogo mi je draži Alijin način razmišljanja.Fudo387 wrote:
Ti si klasicna Alija SDA, do podne jedno, poslije podne drugo.
Jedan dan pomagajte braco, otece nam sve u Mostaru, drugi dan ne dirajte ih bicemo isti.
Zbunio bi i Cercila, al dobro, mozda je i to neka taktika.
strah me onih koji ne preispituju svoje odluke i zaključke.
To sto ti nazivas preispitivanjem odluka i zakljucaka, za mene je dio opasnog master plana koji se zove "ne zna jel poso il je doso".
Dobro, boli te briga, eto podrzala te ljevica nam u nas.
Jug je naša sveta strana...
- Banksy
#576 Re: Jug je naša sveta strana...
- madner
#577 Re: Jug je naša sveta strana...
Lako je Fudi, njemu Trump ljevica u stranke mu. 
- Connaisseur Karlin
#578 Re: Jug je naša sveta strana...
ajme Fudo387 je bosnjacki preko-okeanski dijasporac sa novim drzavljanstvom
Dijasporsko Bosnjastvo i patriotizam me oduvjek "odusevljavaju" ,a jos nema sluzbenih informacija kako su dvije decenije pomogli Bosnjcima u BiH ?
Dijasporsko Bosnjastvo i patriotizam me oduvjek "odusevljavaju" ,a jos nema sluzbenih informacija kako su dvije decenije pomogli Bosnjcima u BiH ?
-
Bodkin
#579 Re: Jug je naša sveta strana...
Takve kao ti bih samo jos gurnuo pod vodu kad bi im trebaloFudo387 wrote:Zato ste tu ti, bodkin, vjecni i cyprus da im pomognete kad je najteze.Connaisseur Karlin wrote:Bosanjci u BiH se ne mogu puno nadati od pomoci i zastite od bosnjacke dijaspore!
Pazi ti kovanice, zamaskirani srpski radikal
-
Fudo387
#580 Re: Jug je naša sveta strana...
Necu da pricam o ozbiljnim stvarima koje se ticu zivota i smrti sa pripadnicima umjetnicke cete 1. Korpusa, danasmadner wrote:Lako je Fudi, njemu Trump ljevica u stranke mu.
poznatim po svojim nadriljevicarskim stavovima tipa ne dirajte nam cuke po ulicama.
- Connaisseur Karlin
#581 Re: Jug je naša sveta strana...
Bodkin wrote:Takve kao ti bih samo jos gurnuo pod vodu kad bi im trebaloFudo387 wrote:Zato ste tu ti, bodkin, vjecni i cyprus da im pomognete kad je najteze.Connaisseur Karlin wrote:Bosanjci u BiH se ne mogu puno nadati od pomoci i zastite od bosnjacke dijaspore!![]()
Pazi ti kovanice, zamaskirani srpski radikalnema sta, patriotski kao i stavljanje pozivnog broja za bih u nick na forumu
- madner
#582 Re: Jug je naša sveta strana...
Uvijek ovi diverzantni misle da su nesto napravili. Jedan se hvalio sto je mazno motorku. 
-
Fudo387
#583 Re: Jug je naša sveta strana...
Znam ja da bi ti Fudu najradije potusio u kakvom potoku, ali momak, mo's samo dobiti pipu da slauf napuses.Bodkin wrote:Takve kao ti bih samo jos gurnuo pod vodu kad bi im trebaloFudo387 wrote:Zato ste tu ti, bodkin, vjecni i cyprus da im pomognete kad je najteze.Connaisseur Karlin wrote:Bosanjci u BiH se ne mogu puno nadati od pomoci i zastite od bosnjacke dijaspore!![]()
Pazi ti kovanice, zamaskirani srpski radikalnema sta, patriotski kao i stavljanje pozivnog broja za bih u nick na forumu
- Connaisseur Karlin
#584 Re: Jug je naša sveta strana...
ponekad se pitam dali su falusne poruke homo-obojeneFudo387 wrote:Znam ja da bi ti Fudu najradije potusio u kakvom potoku, ali momak, mo's samo dobiti pipu da slauf napuses.Bodkin wrote: Takve kao ti bih samo jos gurnuo pod vodu kad bi im trebalo![]()
-
Fudo387
#585 Re: Jug je naša sveta strana...
Ja se stvarno bojim da ti zaista ne primjecujes kako si nevjerovatno dosadna sa svojom nidje veze drljavinom.Connaisseur Karlin wrote:ponekad se pitam dali su falusne poruke homo-obojeneFudo387 wrote:Znam ja da bi ti Fudu najradije potusio u kakvom potoku, ali momak, mo's samo dobiti pipu da slauf napuses.Bodkin wrote: Takve kao ti bih samo jos gurnuo pod vodu kad bi im trebalo![]()
-
Bodkin
#586 Re: Jug je naša sveta strana...
Potusio(sta god ovaj glagol znacio) ne bih osim ako nisi vegan. Takve ne zalim. Al da bih ti pomogao, ne bih ni za kesu dukataFudo387 wrote:Znam ja da bi ti Fudu najradije potusio u kakvom potoku, ali momak, mo's samo dobiti pipu da slauf napuses.Bodkin wrote:
Takve kao ti bih samo jos gurnuo pod vodu kad bi im trebalo![]()
-
Fudo387
#587 Re: Jug je naša sveta strana...
U redu je, to je vec posteno, bez glumaze i laznog predstavljanja.Bodkin wrote:Potusio(sta god ovaj glagol znacio) ne bih osim ako nisi vegan. Takve ne zalim. Al da bih ti pomogao, ne bih ni za kesu dukataFudo387 wrote:Znam ja da bi ti Fudu najradije potusio u kakvom potoku, ali momak, mo's samo dobiti pipu da slauf napuses.Bodkin wrote:
Takve kao ti bih samo jos gurnuo pod vodu kad bi im trebalo![]()
Vise te cijenim kad otvoreno kazes ono sto zaista mislis, a ne tamo neko lazno bosanstvo, multi ovo, multi ono. Ti se ali kemal na steroidima.
-
Did
#588 Re: Jug je naša sveta strana...
Pod spustanjem na njihov nivo nisam mislio na kolicinu fasizma, naravno. Mislio sam na etnicko svojatanje klubova.Fudo387 wrote:Sta kulatas?Banksy wrote:Did wrote:
Mislim da se ovde radi o spuštanju na nivo navijača nacionalista iz BL, Mostara i drugih gradova. Neko kaže da se popustilo pritisku sve većeg nacionalizma u sportu, što je očigledno tačno. Ali mi ne ide to uz Želju. Ne ide bi mi išlo ni uz Velež npr. Najiskrenije se nadam da nije u pitanju manipulisanje navijačima od strane ogranka za mlade jedne nacionalističke stranke, poznate po tome da se infiltrirala u sve pore društva. Ako je tako, moćni su i dobiće i ove izbore. To je što se sportske i Željine strane tiče.
"Noz Zica..." i "Ahmici idu u raj" su poruke identicne ovoj.
Napredna ljevica rekla, svi koji ne misle tako pravac u tor.
- Connaisseur Karlin
#589 Re: Jug je naša sveta strana...
Pa, za razliku od tebe,ne lazem Boanjake u BiHFudo387 wrote:Ja se stvarno bojim da ti zaista ne primjecujes kako si nevjerovatno dosadna sa svojom nidje veze drljavinom.Connaisseur Karlin wrote: ponekad se pitam dali su falusne poruke homo-obojene
-
Bodkin
#590 Re: Jug je naša sveta strana...
Ne znam sto me poredis sa tim likom sto se prodavao za nesto sto nije. A i ne znam kakve veze bosanstvo i multi kulti ima sa tim sta ja o tebi kao individui mislim na osnovu tvojih postova.Fudo387 wrote:U redu je, to je vec posteno, bez glumaze i laznog predstavljanja.Bodkin wrote:
Potusio(sta god ovaj glagol znacio) ne bih osim ako nisi vegan. Takve ne zalim. Al da bih ti pomogao, ne bih ni za kesu dukata
Vise te cijenim kad otvoreno kazes ono sto zaista mislis, a ne tamo neko lazno bosanstvo, multi ovo, multi ono. Ti se ali kemal na steroidima.
Dakle ono sto sam napisao vazi samo za fudu387. Takvih na sve tri strane pun kurko i muktieticno bih vas sve odjebao kolektivno
-
Fudo387
#591 Re: Jug je naša sveta strana...
Pa zato sto si mu brat.Bodkin wrote:Ne znam sto me poredis sa tim likom sto se prodavao za nesto sto nije. A i ne znam kakve veze bosanstvo i multi kulti ima sa tim sta ja o tebi kao individui mislim na osnovu tvojih postova.Fudo387 wrote:U redu je, to je vec posteno, bez glumaze i laznog predstavljanja.Bodkin wrote:
Potusio(sta god ovaj glagol znacio) ne bih osim ako nisi vegan. Takve ne zalim. Al da bih ti pomogao, ne bih ni za kesu dukata
Dakle ono sto sam napisao vazi samo za fudu387. Takvih na sve tri strane pun kurko i muktieticno bih vas sve odjebao kolektivnoako sam bosanac nisam altuista, a ni mazohista da pomazem nekoga ko me smatra prikrivenim srpskim radikalom
-
Drinski
#592 Re: Jug je naša sveta strana...
Connaisseur Karlin wrote:Pa, za razliku od tebe,ne lazem Boanjake u BiHFudo387 wrote:Ja se stvarno bojim da ti zaista ne primjecujes kako si nevjerovatno dosadna sa svojom nidje veze drljavinom.Connaisseur Karlin wrote: ponekad se pitam dali su falusne poruke homo-obojeneBosnjacka dijaspora ima druge prioritete u zivotu , a svjesno "obevaca" Bosanjcima u FBiH da ce im pomoci,ako pukne prvi metak
Podrska bosnjacke dijapore putem interneta nema efekta! Zato je dijasporski bosnjacki patriotizam abstraktan pojam. Bosnjaci u FBiH su prepusteni sebi i svojoj ogranicenoj etnickoj iedologiji!
-
Bodkin
#593 Re: Jug je naša sveta strana...
Sta kazes, bratFudo387 wrote:
Pa zato sto si mu brat.
- dust in the wind
#594 Re: Jug je naša sveta strana...
u manjku argumenata dođosmo mi do toga da si mu bratBodkin wrote:Sta kazes, bratFudo387 wrote:
Pa zato sto si mu brat.poceo si se gubiti nakon par postova a? Ajde, nisam ni mislio da mozes duze izdrzati
-
Fudo387
#595 Re: Jug je naša sveta strana...
Sad kad bolje razmislim, on je cak bio umjereniji podlac od tebe, bar nije prijetio nikom ubistvima.Bodkin wrote:Sta kazes, bratFudo387 wrote:
Pa zato sto si mu brat.poceo si se gubiti nakon par postova a? Ajde, nisam ni mislio da mozes duze izdrzati
-
Bodkin
#596 Re: Jug je naša sveta strana...
UbistvimaFudo387 wrote:Sad kad bolje razmislim, on je cak bio umjereniji podlac od tebe, bar nije prijetio nikom ubistvima.Bodkin wrote:Sta kazes, bratFudo387 wrote:
-
Bodkin
#597 Re: Jug je naša sveta strana...
Ma ajde, nakon par postova krene udaranje naslijepo. Nista cudnodust in the wind wrote:u manjku argumenata dođosmo mi do toga da si mu bratBodkin wrote:Sta kazes, bratFudo387 wrote:
bože pomozi im
- madner
#598 Re: Jug je naša sveta strana...
Izgubio se Fudo, cemerika ga odvojila od rodne grude. 
- Banksy
#599 Re: Jug je naša sveta strana...
Ovo je jedna od rijetkih tema gdje je Fudo ubo ...
- madner
#600 Re: Jug je naša sveta strana...
Ma nije nista ubo, jer kao trol ogranicenih kapaciteta samo i vrti jednu pricu.
Drzavni nacionalizam nije isto sto i multietnicnost, nije opste ljeva ideja i palermo sasvim sigurno nije nas
Drzavni nacionalizam nije isto sto i multietnicnost, nije opste ljeva ideja i palermo sasvim sigurno nije nas