Blokada puteva
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#576 Re: Blokada puteva
Sutra blokiraju aerodrom, tako vele za N1-
- O'zone
- Globalni moderator
#577 Re: Blokada puteva
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma - vrijeđanje”Raigor Stonehoof wrote:Konju glupi, niko im ne spori borbu, ALI STO KAO TAOCE NE DRZE ONE KOJI SU IH DOVELI U OVU SITUACIJU????astala_vistala wrote:Ja prosto ne mogu da vjerujem sa kakvim leatrgicarima i marvom djelim zivotni prostor,znaci docekali smo da borce Armije RBIH nazivaju bandom,sljamom,budala i sl zato sto su odlucili na ovom kijametu da krenu u borbu za svoja prava koja su zasluzili! ocigledno nisu imali "srece" da ih ne pokupi neki metak ili da ostanu bez jednog dijela tijela jer su jedini koji NIŠTA nisu dobili.
Živim za dan kada cu biti u mogućnosti da napustim ovu vukojebinu punog erdognaluka da se odreknem drzavljanstva i promjenim identitet.
Zasto ne odu Baketu pred kucu?? Zasto ih ne blokiraju u zgradama institucija??? STA SU IM NEDUZNI LJUDI RADILI???
Dabogda se smrzli svi do jednog do jutra, gamad retardirana.
» Raigor Stonehoof
7 dana
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#578 Re: Blokada puteva
Evo na N1 kaže da su od 11 jutros u Donjoj Golubinji.jasko_ba wrote:Dole podnaslov na N1. Moze li iko tacno saznati gdje, Golubinja, Papratnica, da odem sa ekipom odnijeti nesto, hitno! Znam da su danas Preventovi radnici pjesacali po 10 kilometara prema Zenici.Putnici u autobusu u Zepcu: Dijelimo zadnju koru hljeba
-
Horcrux
#579 Re: Blokada puteva
Kikibombona wrote:Ovakve stvari bi nas trebale ujediniti i usmjeriti na vlast koja je odgovorna za propdanje u svakom pogledu.It_is_a_Leclerc wrote:Žalosne slike građana BiH koji, kao nekad u ratu, vuku djecu i torbe, napuštaju automobile i pješice idu preko planinskih prevoja, petlji i mostova. U najhladnijoj noći ove zime.
Zbog grupice terorista koji ih pokušavaju ubiti na -15.
Komesari večeras treba da dokumentuju svoje ostavke jer nisu u stanju osigurati vladavinu prava u FBiH.
-
kakavdanakneiskustvu
#580 Re: Blokada puteva
astala_vistala wrote:Ja prosto ne mogu da vjerujem sa kakvim leatrgicarima i marvom djelim zivotni prostor,znaci docekali smo da borce Armije RBIH nazivaju bandom,sljamom,budala i sl zato sto su odlucili na ovom kijametu da krenu u borbu za svoja prava koja su zasluzili! ocigledno nisu imali "srece" da ih ne pokupi neki metak ili da ostanu bez jednog dijela tijela jer su jedini koji NIŠTA nisu dobili.
Živim za dan kada cu biti u mogućnosti da napustim ovu vukojebinu punog erdognaluka da se odreknem drzavljanstva i promjenim identitet.
i usput ugroze živote sotinama drugih gradjana,djece na minus 12
- Cherry-Cherry
#581 Re: Blokada puteva
Da je sreće, pa da do ujutro bude sve kako treba... Treba mrtva glava pasti...Freamon Lester wrote:Jos malo da udje u noc i policija ce razjebati sjelo...
- p206
#582 Re: Blokada puteva
zato treba i ukinuti kantoneCherry-Cherry wrote:A federalni kaže to je nadležnost kantona cccccGeneral War wrote:Evo opet prebacuju nadleznosti jedan na drugog
Ministar MUP-a TK: Blokada je problem federalnih, a ne kantonalnih organa vlasti
a pogotovo što im je sad fazon da svaku kasabu proglašavaju gradom...tako npr. u Širokom Brijegu ili Goraždu imamo 5 nivoa vlasti: općinski, gradski, kantonalni, federalni i državni... i naravno kad se desi poplava niko nije nadležan.
- Kikibombona
#583 Re: Blokada puteva
A tu duznost obavlja najnizi sloj drustva, tj. sirotinja.Cherry-Cherry wrote:Obavljali su građansku dužnost u ratu. To se ne treba plaćati, jer je zakonska obaveza.
- strong69
#584 Re: Blokada puteva
Ovo nije način za ostvarivanje prava. Nije. Potpuno je pogrešno. Trebali su blokirati Junkera i ostale danas. Vladu FBiH. Parlament FBiH. Predsjedništvo.
Građani ne smiju biti taoci. NE SMIJU.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#585 Re: Blokada puteva
Sta kaze mi se izvinjavamo gradjanima ali mi smo stvorili gradjane.
- AmiĐa_Idriz
#586 Re: Blokada puteva
Pa najjače su ove patriJote koje sa zapada nama diktiraju ovdje kako ćemo i šta ćemo (čast pojedincima)_BataZiv_0809 wrote:Pa i na ovoj temi su poceli da se nasladjujuAmirBaa wrote: procitaj i na FB komentare, dijaspora iz njemacke je najvise uz borce
I oni su u 95% najveci fanovi Ezdea.
-
paladinka
#587 Re: Blokada puteva
Naravno da se treba placati.
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#588 Re: Blokada puteva
Pa elita je čuvala trezor, jebi ga da imaju od čega živjeti nakon rataKikibombona wrote:A tu duznost obavlja najnizi sloj drustva, tj. sirotinja.Cherry-Cherry wrote:Obavljali su građansku dužnost u ratu. To se ne treba plaćati, jer je zakonska obaveza.Elita, bogatasi i ostala krema drustva je daleko od blatnjavog rova i borbe prsa u prsa.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#589 Re: Blokada puteva
Upravo to. Još jutros, a ne čekati da se ovi ispale na vikendice, pa onda.strong69 wrote:Ovo nije način za ostvarivanje prava. Nije. Potpuno je pogrešno. Trebali su blokirati Junkera i ostale danas. Vladu FBiH. Parlament FBiH. Predsjedništvo.
Doduše, pustili su i one koji su zakasnili, pa poslije krenuli pod rotacijama.
-
Fudo387
#590 Re: Blokada puteva
_BataZiv_0809 wrote:Sutra blokiraju aerodrom, tako vele za N1-
- General War
#591 Re: Blokada puteva
A ta je elita uvjek bila...ili je izasla iz naroda?Kikibombona wrote:A tu duznost obavlja najnizi sloj drustva, tj. sirotinja.Cherry-Cherry wrote:Obavljali su građansku dužnost u ratu. To se ne treba plaćati, jer je zakonska obaveza.Elita, bogatasi i ostala krema drustva je daleko od blatnjavog rova i borbe prsa u prsa.
- p206
#592 Re: Blokada puteva
nek sačekaju bar da uhljebi koji su spojili petak i imaju rezervisane karte za Dubai uhvate let_BataZiv_0809 wrote:Sutra blokiraju aerodrom, tako vele za N1-
- piupiu
#593 Re: Blokada puteva
Nažalost, nisu svi istih godina, nisu svi istog obrazovanja, istih sposobnosti, iste psihičke konstitucije, startne pozicije su drugačije nekom od 45 i nekome od 25 godina, nisu mogućnosti iste u svakom gradu i u svakom mjestu... jbg.kakavdanakneiskustvu wrote:Benjo34 wrote: Džaba drug pišeš. Vidiš da ih sve boli ona stvar za borce, i kao pišu " pa šta su oni branili" a realno i mi što ih branimo a ni ovi što ih osudjuu nisu bili dana na linij. Onaj ko je najbolje dane života proveo na liniji sad se mrzne ponovo. A okačit mačku o rep to besplatno zdravstvo za borce i školstvo..uvjerio se na ličnom iskustvu
ima i na ovom forumu ljudi koji su bili na linijama u ratu,i koji su bili borci
-
zrakomlat
#594 Re: Blokada puteva
Ne zajebaji Kiki, mnogi su branili. Ne znam vojno sposobnog muškarca u periodu 92-95 a da nije bio borac. Čuj sta fali par dana u autuKikibombona wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Žalosne slike građana BiH koji, kao nekad u ratu, vuku djecu i torbe, napuštaju automobile i pješice idu preko planinskih prevoja, petlji i mostova. U najhladnijoj noći ove zime.
Komesari večeras treba da dokumentuju svoje ostavke jer nisu u stanju osigurati vladavinu prava u FBiH.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Borci su cetiri godine umirali na liniji, od zime i metaka, pa sta imaju od toga!??
Ako su borci prezivjeli stotine dana u blatnjavim rovovima, mogu vala i gradjani par dana u automobilima. Evakuisati djecu, bolesne i to je to.
Vjerujem da se ti nebi nasekiro nimalo. Strpljivo bi čekao da oni odu, mobitel na autopunjac i na klix forum
Par dana za čas prođe
-
kakavdanakneiskustvu
#595 Re: Blokada puteva
Benjo34 wrote:Samo zato što nekom u koloni nije naumpalo da se vrati il ide obilaznicom kao sav pametan svijetastala_vistala wrote:Ja prosto ne mogu da vjerujem sa kakvim leatrgicarima i marvom djelim zivotni prostor,znaci docekali smo da borce Armije RBIH nazivaju bandom,sljamom,budala i sl zato sto su odlucili na ovom kijametu da krenu u borbu za svoja prava koja su zasluzili! ocigledno nisu imali "srece" da ih ne pokupi neki metak ili da ostanu bez jednog dijela tijela jer su jedini koji NIŠTA nisu dobili.
u žepču su blokirali cestu na mjestu gdje nema drugog nacina da se prodje blokada,u zenici šleperi zarobljeni,ne mogu nikako proci,lako je pametovati u toploj sobi
- piupiu
#596 Re: Blokada puteva
Ja sam čula 'mi smo stvorili ovu državu'._BataZiv_0809 wrote:Sta kaze mi se izvinjavamo gradjanima ali mi smo stvorili gradjane.
- General War
#597 Re: Blokada puteva
_BataZiv_0809 wrote:Sta kaze mi se izvinjavamo gradjanima ali mi smo stvorili gradjane.
- jao_situacije
#598 Re: Blokada puteva
glaj botova što se javljaju registrirao se čak 27.2.2018
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#599 Re: Blokada puteva
Niko i nema nista od vojske ni rata, ima samo onaj ko se nastavio da bori i radi sta god je mogaoKikibombona wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Žalosne slike građana BiH koji, kao nekad u ratu, vuku djecu i torbe, napuštaju automobile i pješice idu preko planinskih prevoja, petlji i mostova. U najhladnijoj noći ove zime.
Komesari večeras treba da dokumentuju svoje ostavke jer nisu u stanju osigurati vladavinu prava u FBiH.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Borci su cetiri godine umirali na liniji, od zime i metaka, pa sta imaju od toga!??
Ako su borci prezivjeli stotine dana u blatnjavim rovovima, mogu vala i gradjani par dana u automobilima. Evakuisati djecu, bolesne i to je to. Ovakve stvari bi nas trebale ujediniti i usmjeriti na vlast koja je odgovorna za propdanje u svakom pogledu. Sirotinja nista nije kriva, izvarani su.
Srednja klasa i bogatuni nemaju osjecaj za ljude koji zive u totalnoj neimastini. I ova tema je dokaz za to. Ko vasa jebe sto nemate.
A sto se tice boraca...
Radi se o nepismenoj sirotinji koja je izvarana i koja se borila za elitu. Sada od toga imaju kurcinu. I evo, opet masu zastavama, sve sa vojnim uniformama, nista nisu naucili. Ovi ljudi bi sutra opet uzeli pusku... jbg...
- triconja
#600 Re: Blokada puteva
Jadan ti kolac za par sati 20 stranica nakucaste a nikakvog rjesenja