Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#576 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Domaci izdajnik »

Jah. I kod mene je prođa kod normalnih nula bambija, ali zato što ne mogu doći na red od budala od kojih se ne mogu odbraniti.... :run:
Patriotska_Liga

#577 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Patriotska_Liga »

Lajavikrelac wrote:Jah. I kod mene je prođa kod normalnih nula bambija, ali zato što ne mogu doći na red od budala od kojih se ne mogu odbraniti.... :run:
I jel kmečiš zbog toga kako su sve iste?

Nije lako odvojit' kvalitetnu djevojku, valjda to nije nikakva mudrost. Al ovaj ne može odvojit ni kajmak s kiselog mlijeka, vi ste realno u potpuno različitim pozicijama.
Domaci izdajnik

#578 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Ne kmečim kako su sve iste, uvjek se nađe neka posebna vrsta budale.... :-)
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#579 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by _BataZiv_0809 »

A sto mi popljuvase Downtown :(
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#580 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by _BataZiv_0809 »

asurbanipal wrote:
insomnia78 wrote:Jbt ljudi su sa 22-3-4 godine vodili odbranu kompletnih regija, mjenjali svijet a vidi tema na forumu
Tačno. Čak i sa 15-16 godina su vladali carstvima, vodili ratove...
S tim sto je tad 20 godina bilo ekvivalent danasnjih 35 do 40.

Hvala Flemingu sto izmisli penicilin, pa onda ostalima.

EDIT: U cilju tacnosti, bolje da napisem da je doticni otkrio penicilin, a ne izmislio :thumbup:
Last edited by _BataZiv_0809 on 11/11/2015 18:23, edited 1 time in total.
Domaci izdajnik

#581 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Pa je svako sa 40 godina bio časna starina kolika je bila smrtnost.... :roll:
insomnia78

#582 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by insomnia78 »

_BataZiv_0809 wrote:
asurbanipal wrote:
insomnia78 wrote:Jbt ljudi su sa 22-3-4 godine vodili odbranu kompletnih regija, mjenjali svijet a vidi tema na forumu
Tačno. Čak i sa 15-16 godina su vladali carstvima, vodili ratove...
S tim sto je tad 20 godina bilo ekvivalent danasnjih 35 do 40.

Hvala Flemingu sto izmisli penicilin, pa onda ostalima.
Ne nuzno prije sto godina
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#583 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by _BataZiv_0809 »

insomnia78 wrote: Ne nuzno prije sto godina
Pa eto ko je 1915 upravljao drzavom ili vojskom sa 16 do 20 godina starosti.

Regenta Karadjordjevica ne brojimo :D
modem33

#584 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by modem33 »

Lajavikrelac wrote:Čuj nervozan....ja ti inače važim za nafuranog, uobraženog i teškog frajera sa kojim se ne može na kraj izaći.... :mrgreen: tako sam bar ja čuo 8-)
Edit: i da je moje ponašanje nepredvidivo, ma šta god to značilo :shooo:

To je znak da "nesto zele od tebe" ali im njihove manipulativne i lesinarske metode ne prolaze kod tebe pa pocnu ti napadati kao licnost sa : "nafuran, uobrazen i tezak covjek".

Znam po sebi jer su te iste epitete davali meni .... a ja uopce nisam nafuran .... nego "gledam svoja posla" i "fokusiram se na rjesavanje svojih problema i u nesto investirati"

:mrgreen:
zeina

#585 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by zeina »

Odgovor na ovo pitanje je vrlo jednostavan....nemaš djevojku jer prosto nisi muškarac, ti si jedna obična tetkica jer samo tetkice mogu ovoliko patetisati i javno kukati, pravi muškarac to nikad ne bi uradio.
A djevojke su takve po prirodi, žele da se osjećaju ženstveno a za to im je potreban muškarac pored njih a ne tetkica, zbog toga kada moraju da biraju između klošara koji je barem prividno "muškarčina" i tetkice koja je sve osim muškarca one naravno izaberu klošara.
Problem uvijek treba prvo potražiti u sebi pa tek onda u drugima.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#586 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by _BataZiv_0809 »

zeina wrote:Odgovor na ovo pitanje je vrlo jednostavan....nemaš djevojku jer prosto nisi muškarac, ti si jedna obična tetkica jer samo tetkice mogu ovoliko patetisati i javno kukati, pravi muškarac to nikad ne bi uradio.
A djevojke su takve po prirodi, žele da se osjećaju ženstveno a za to im je potreban muškarac pored njih a ne tetkica, zbog toga kada moraju da biraju između klošara koji je barem prividno "muškarčina" i tetkice koja je sve osim muškarca one naravno izaberu klošara.
A sta bi sa onim da su muskarci prevelika potencijalna prijetnja, pa ne valja sa njima biti sam u zatvorenom prostoru? :roll:
zeina

#587 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by zeina »

_BataZiv_0809 wrote:
zeina wrote:Odgovor na ovo pitanje je vrlo jednostavan....nemaš djevojku jer prosto nisi muškarac, ti si jedna obična tetkica jer samo tetkice mogu ovoliko patetisati i javno kukati, pravi muškarac to nikad ne bi uradio.
A sta bi sa onim da su muskarci prevelika potencijalna prijetnja, pa ne valja sa njima biti sam u zatvorenom prostoru? :roll:
Pa to na drugoj temi, negdje mi se zagubila :lol:
Patriotska_Liga

#588 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Patriotska_Liga »

Ništa šefe, bolje i to nego tetkica odnosno sisač motke. Taj je zadnji u hijerarhiji.
Bodkin

#589 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Bodkin »

_BataZiv_0809 wrote:
:izet: zato ona samo sa ovakvima iz uvodnog posta ide u taksi :mrgreen:
malo_jagnje

#590 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by malo_jagnje »

ne vjerujem sta procitah. momak ne moze da nadje curu pa trazi problem u njima a ne u SEBI! to je isto kao da ne mogu naci posao inzinjera i onda je problem u svim poslodavcima a ne u meni. ?? a da li sam ja zavrsio skolu za to, imam li diplomu i jesam dobar i nadaren u toj struci, to je prica za sebe?? :D

glup si :D
Fudo387

#592 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Fudo387 »

Ma koji ce ti qrac?
Secer_033

#593 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Secer_033 »

Emirov status je sazetak klixovog pdf-a Ljubav i Sex.
Honda Hondas

#594 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Honda Hondas »

_BataZiv_0809 wrote:A sto mi popljuvase Downtown :(
U DOWNTOWN izlazi fukara. :oops: A nas placljivko i da ode u samostan, rekao bi opet da su sve casne sestre iste. Pa jesu iste, po outfitu valjda.
Ali kod njega je nesto drugo u pitanju. LAME! :oops:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#595 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by _BataZiv_0809 »

Bodkin wrote:
:izet: zato ona samo sa ovakvima iz uvodnog posta ide u taksi :mrgreen:
Hahaha upravo :thumbup:
Honda Hondas

#596 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Honda Hondas »

Ja cu sebe odsad pozicionirati u tramvaj broj 3, i samo cu kruziti gradom i gledati se sa trebama.. :D Spotted smisao zivota.. Ajde skolarci, pa im nije zamjeriti.

Image
Image
Image

Ova zadnja slika! :lol: :lol: :lol: Fraer izvrsio uvid u njeno porodicno stablo unazad 200 godina, a nema muda da pita za facebook! :oops:

Image

Ovo je naseg Emira proslavilo.. Evo, gledam Boze. 600 lajkova.. :roll: Placena reklama, nema sta, ali nisu racunali na to da ce ih forumasi klixa toliko dotuci da ne bi trebali svi kolektivno izlaziti iz domova barem 3 mjeseca. :gunjastajl:
Kikibombona

#597 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Kikibombona »

brsti wrote:Članak je objavio avaz, prenio ga sa fejsbuka i odmah je postao najčitaniji tekst mjeseca, jako mnogo ljudi je ostavilo komentare na ovu ispovjest, jako mnogo muškaraca se saosjeća sa ovim momkom.

Link do članka na FB - mnogi su mu pružili podršku..
https://www.facebook.com/EB3004/posts/1816443715248902
U današnje vrijeme, većina mlađe populacije nije zadovoljna, naročito u emotivnom smislu. Svima nama potrebna je ta jedna osoba koja će nas podržati i prihvatiti onakve kakvi jesmo. No, mnogi nemaju sreće ni u ljubavi. Vidno razočarani student Filozofskog fakulteta iz Sarajeva, na svom Facebook profilu je napisao status kojim izražava bunt protiv današnjeg stanja u društvu, a u vezi s muško-ženskim odnosima.

Status prenosimo u cijelosti, a vi sami prosudite da li je u pravu.

Zašto nemam djevojku?

Odlučio sam se da napišem ovaj post nakon dužeg vremena.

Danas se svašta nažalost naziva djevojkom. Što si finiji i ljepše se odnosiš prema njoj ona te sve više odbacuje od sebe.

I sam saam doživio mnogo neugodnih situacija. Svaka djevojka sa kojom sam se "kontao" ili bio u vezi ostavljala me uz izlike "ti si fin, osoba si za braka, dosadno je sada da mladi budemo skupa bolje kad dođe vrijeme za udaje", ja sam to shvatio u ovom smislu: "ti si fin meni treba neko da sa njim sve preživim, da se provodim, da me proba cijelu, a onda kad se uozbiljim i pređe preko mene pola grada treba mi neki fin za braka".

Jadno, žalosno. Mnoge postavljaju na facebooku statuse: "Nema finih momaka", "Fini ne postoje", "Mnogi gledaju samo izgled", čim vidim status tog tipa odmah djevojku koja je objavila status brišem iz prijatelja. Te koje kukakju i svašta pišu vozikaju se okolo sa klošarima, papcima, seljačinama koji ih psihički i fizički zlostavljaju ali one ipak ostaju sa njima u vezi jer ih "vole".

Ni jedna ne cijeni finoću, ni jedna ne želi ići u pozorišta ili kina već žele da se provode po Kiborgu, Downtownu i ostalim mjestima do jutra i da se opijaju u alkoholu.

Neko će reći tražiš na pogrešnim mjestima, ali to nije tačno! Džamija, biblioteka, park, stadion, kafić, noćni klub,…. Sve su to mjesta na kojima sam "tražio neku normalnu" ali je nema. Priđeš im uživo sa ciljem da se upoznaš, kukaju kako momci ne prilaze a onda se zadesi danas takozvano isfuravanje, mmm-kaju samo, glumataju nešto, ne znaju ni ćao reći, tako da svaki momak doživi poniženje. Prilazio sam i "lijepim" i "ružnim" djevojkama, i onim nepopularnim u društvu ali isto se dešava, sve je to isto u dva grama.

Jedno pišu a drugo rade. U životu sam do sada naučio da što su vam skuplje flaše za stolom to su jeftinije djevojke oko vas. Djevojka treba da bude sinergija ljepote, softificiranosti i stila, da bude obrazovana, da voli, da joj ne smeta pažnja.

Bolje je biti sam nego dati srce i dušu osobi koja to ne zna cijeniti, koja ti možda ni priliku neće dati, a ako ti da priliku samo će te šutnuti.

Da vam Emir nešto kaže, možda sam ja rođen u pogrešno vrijeme i na pogrešnom mjestu, a možda današnje djevojke ne cijene prave stvari!!!!

Hvala na pažnji!!!

- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/204307/iskren ... HE8Nt.dpuf
Ljigavac, egomanijak, frustrirana spodoba...!

On valja a desetine hiljada djevojaka ne valjaju!??

Istina je da ne valjamo podjednako, ni muskarci ni zene. Opet, za svakoga ima ponesto. Za lijepu i pametnu djevojku ima lijep i pametan momak, za prosjecnu ima prosjecan itd. Problem nastaje kada ruzan i glup zeli lijepu i pametnu. E onda imamo ovakve komentare.
Niemand

#598 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Niemand »

:lol:
Kiki, brutalan si :D :lol:
Honda Hondas

#599 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Honda Hondas »

Cekajte, ako prosjecan facebook korisnik ima 300 - 400 prijatelja, ljudi koje dobro, relativno dobro i slabo poznaje.. Pa malo rodbina, komsije i tako :D

Kako ovaj anonimus da skupi ovoliko lajkova i shareovanja, i komentara sa svog profila?

Sta to govori o njemu? Da je on neka FULL COOL poznata licnost kao Justin Bieber, ili Kardashianke, pa se prati svaki njegov korak? :? Kome si ti mamlaze bitan? :shock: Cuj, najcitaniji tekst mjeseca? Pa jebo te, ovoliku pozornost ne bi dobio ni Josip Broz da uskrsne i sjedne u Strosu da popije NESS
:D

Ili to govori da imas 7 hiljada "prijatelja" na fb, a od njih toliko poznajes samo dvoje, mamu i tatu, i citav zivot ti se svodi na to kako da smislis sto besmisleniji post ili komentar da bi dobio lajk ili podjelu.. Garant si otisao u WC i dobro se natego kad si vidio da si postao viralan. :shock: :?
Niemand

#600 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Niemand »

dosadan si vise
Post Reply