Cuj, ja gledam Srbiju kroz prizmu Pinka, a ti BiH kroz prizmu TLN-a, u cemu je razlika? Osim sto je Pink itekako popularniji i kod nas, i u Srbiji.Drinski wrote:Ovdje nije stvar da li nesto jeste moralno opravdano ili nije, niti je stvar niti ko je koga izabrao, nego da li je TLN postavila negativan obrazac ponasanja ili nije. To bi isto bilo ko kada bih ja rekao nekoj curi da mora spavati sa mnom, jer svakako spava i sa gorim klipanom od mene a sa nekim spava i za pare, pa se ne buni.joint union wrote: Stani sad, znaci ako zaradjujes pare, sve je moralno opravdano. Pa i TLN su zaradjivali, sta je problem?
Imamo ekonomsku agresiju zbog TLN-a i Beslagica, a ne sto smo instalirali nesposobne supke koji su prodali u bascijenje sve cega su se docepali? Ti supci su za sitnu lovu unistili ekonomsku konkurentnost ove zemlje i pravi su dokaz da su TLN itekako bili u pravu.
Ma kakva sirotinja, on nađe neke budale, koje treba staviti u neki dom gdje će imati stručnu pomoć, pa snima.joint union wrote: Tebi ako su pejakovic i sirotinja koju on snima u ravni sa TLN i NP, zaista mislim da je nasa prepiska besmislena.
I da, pun Pink i farma nobelovaca.
Ako ti gledas Srbiju kroz prizmu PInka, onda je zaista nasa rasprava besmislena.
Pa čovječe, na cijelom Balkanu, nemas trust mozgova koji sjedi u SANU, jesi li ti kada vidio biblioteke beogradskog univerziteta, ja kada vidim rad nekog njihovog profesora sa Instituta za usporedno pravo, meni je odmah jasno koliko je sati. I ti si se nasao pričati o PInku i o tome da je Srbija siromasna naučnim kadrom, ma daj...
I kad sam ja rekao da je Srbija siromasna naucnim kadrom?