Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pukepuke wrote:
Inače, ako ste još u maternici bili izloženi višku testosterona, to se vidi po tome što vam je prstenjak dulji od kažiprsta. Po tome ja spadam u
Ja prstenjakom smatram srednji prst jer njega koristim na zenama, a on je duzi od ostalih
Jel to znaci da sam muskarcina i po' ?
I da, ja mislim da si ti musko ! Evo sad vidim da hoces i kakvu zenu da
Taj srednji koji je prilično dug najčešće koristim kao odgovor kad me pitaju da budem žirant.
Zar sam ja toliki trn u oku na forumu da se baš svi moraju kačiti na moj privatni život i psihoanalizirati moje postove?
Ne valja kad se raspravljaš, ne valja kad se slažeš, ne valja kad se zezaš... pa, šta valja, majka mu stara?
Zar sam ja toliki trn u oku na forumu da se baš svi moraju kačiti na moj privatni život i psihoanalizirati moje postove?
Ne valja kad se raspravljaš, ne valja kad se slažeš, ne valja kad se zezaš... pa, šta valja, majka mu stara?
Ispisat ću se s foruma...
Uh sto se istrese...
Neka boooona, polako, bit ce sexa.... Nekad.... Valjda
klixoris wrote:Uh sto se istrese...
A jbg šta ću... moram se i ja nekad istrest... . Na onoj drugoj temi su mi i dijagnozu i terapiju postavili... Ja pobjegla ovdje da se zezam, kad i ti na sabahu me reziliš...
klixoris wrote:Uh sto se istrese...
A jbg šta ću... moram se i ja nekad istrest... . Na onoj drugoj temi su mi i dijagnozu i terapiju postavili... Ja pobjegla ovdje da se zezam, kad i ti na sabahu me reziliš...
Biće bolje...
Haman ispade da je Murga drog pricao istinu i da je sex korijen svega
Pa valjda ću i ja jednom imati taj sex, pa javim jesam li bolje...
Buckethead wrote: najjače su mi ove frizure... kad puhne vjetar pa mu zada kontru, i ovih par dlaka polete..
Slažem se... i meni su uvijek bile najsmješnije ove frizure, djeluju mi nekako lažnjački. Brate mili, ako gubiš kosu, gubi je s dostojanstvom, ne sakrivaj se s ove tri duge dlake...