Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Igrali sa Poljacima 1-1 1-2, Dobili Nijemce 1-0, igrali sa Englezima 0-0, sa Skotima 1-1, dobili Gruziju 1-0 i Gibraltar 4-0, to su im zadnji rezultati.
Bolje Irska nego Danska i Norveška....nes ti Irske mucila se sa Gruzijom gubila od Škota i Poljaka sve velesile jedino je odigrala dobro sa Njemackom i Gibaltarom
Svejedno ko je protivnik u barazu. Protiv nekoga se mora igrati. A mozda je i bolje sto nismo izvukli Sloveniju, bojim se da bi mi vec bili glavama u Francuskoj i da bi nam se to odbilo od glavu. Kao i bezbroj puta do sada, nas mentalitet bi nam bio veci protivnik od Slovenaca
Prolazimo mudo labudovo. Šta vam je ljudi.. Kakav neozbiljan protivnik... Ljudi nisu izgubili od Njemačke u dvije utakmice, remizirali sa Englezima, dobii SAD sve u zadnjih godinu dana..
Mislim, možemo se mi opet ložiti ko protiv Portugala ('ta će oni - izgubili od Albanije), ali dobili smo najgoreg i najtežeg mogućeg protivnika. I još igramo prvu kod kuće.
Sir Charles wrote:Svejedno ko je protivnik u barazu. Protiv nekoga se mora igrati. A mozda je i bolje sto nismo izvukli Sloveniju, bojim se da bi mi vec bili glavama u Francuskoj i da bi nam se to odbilo od glavu. Kao i bezbroj puta do sada, nas mentalitet bi nam bio veci protivnik od Slovenaca
Najgore od svega je što je revanš u gostima...jer prva utakmica ništa neće odlučiti. Akocovdje primimo gol i bude npr. 1:1 valja to ganjati tamo...ovdje moraš pobijexiti bez primljenog gola da bi tamo bio miran
1:0. Kući,a gore se branimo i kontre ...ebase nas na sve načine. Turističke agencije ostadose bez sigurne love,a mi bez gostovanja,a možda i EP.
Jbg,ne da se usranom do potoka