Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
insomnia78 wrote:Jap, terorizam
Lik je marokanac, koji zivi u spaniji
Nalazio se na evropskoj listi potencijalno opasnih zbog veza sa islamistima ali nije bio pracen
Imao je kalasnjikov, automatski pistolj i noz, toliko o sigurnosti
Prema prvim rezultatima istrage, zaustavila su ga dvojica putnika, najvjerovatnije americkih vojnika, koji su u vrijeme napada bili u WC-u i kad su culi punjenje oruzja izasli i uspjeli ga savladati
Pa nije bas smijesno
S obzirom da je lik im'o kalas i 9 rezervnih okvirova a u vozu je bilo 550 putnika
Pa jest smijesno Izbjeglice,Imigranti,Muslimani a onda
teror na Tajlandu i Francuskoj.
Sta vam Elite rade to mi je smijesno pamet vam razvlace
a Vi se hvatate ko muhe na Crno/G....
Sto je cilj.
Misli.
Arteta wrote:U Zimbabweu je bila slicna situacija, kada su Crnci preuzeli vlast protjerali su Bijelce i preko noci je ta zemlja postala od jedne od najrazvijenijih jedna od najnerazvijenijih isto bi bilo kada bi preuzeli i Njemacku sa svom infratrukturom i novcem.
Arapi bi vjerovatno od nje napravili perjanicu terorizma.
To za Zimbabwe znam..
oteli su farme od bijelaca i protjerali ih..
od jedne najrazvijenije zemlje afrike postali najnerazvijenija..
mene fasciniraju Germani..gdje dod dodju, sta god rade naprave blagostanje..
mozda i zato su imaili Martina Luthera Kinga, koji je prozreo Italijane, i
otkacio ih..ma moze pricati sta god ko hoce, jesu nad narod..
Kikibombona wrote:Samo slati u Francusku i Englesku!
To je odlicna prilika da se okonca rat i ljudi vrate svojim kucama...
Ima onaj film Gran Torino rezisera Clinta Eastwooda gdje i sam glumi pa mu u komsiluku se doselili neki kosooki iz Vijetnama i okoline, pa ima jedna scena gdje zena lik kojeg glumi Clint objasnjava kako su oni ljudi iz nekog naroda koji se borio na njihovoj strani u VIjetnamskom ratu.
Zapadnoevropljani bi trebali isto raditi pa primati bar ove koji su se borili na njihovoj strani.
animals wrote:
To za Zimbabwe znam..
Meni licno su Englezi vrh (istina, i oni su nastali od Germana) ali bolji su od ovih iz Njemacke, nisu disciplinovani kao ovi ali imaju sposobniji su, zna se ko je najvise kolonizirao Svijet, dao najbolje bendove, izmislio fudbal, pokrenuo industrijsku revoluciju itd.
Pa i u Americi su Englezi tijesno Nijemce pobijedili, mislim za tri glasa,
koji ce biti sluzbeni jezik u USA, engleski ili njemacki..
ali tu su izjednaceni, ikao meni licno Nijemci su vrh, pa Englezi , pa Japanci..
Arteta wrote:U Zimbabweu je bila slicna situacija, kada su Crnci preuzeli vlast protjerali su Bijelce i preko noci je ta zemlja postala od jedne od najrazvijenijih jedna od najnerazvijenijih isto bi bilo kada bi preuzeli i Njemacku sa svom infratrukturom i novcem.
To za Zimbabwe znam..
To za Zimbabwe znam..
Ne razumijem to za Italijane?
Pa Papu otkantali, nisu mu htjeli placati porez..
Martin Luther King, osnovao protestantsku religiju i odbio poslusnost Papi..
Arteta wrote:
Meni licno su Englezi vrh (istina, i oni su nastali od Germana) ali bolji su od ovih iz Njemacke, nisu disciplinovani kao ovi ali imaju sposobniji su, zna se ko je najvise kolonizirao Svijet, dao najbolje bendove, izmislio fudbal, pokrenuo industrijsku revoluciju itd.
Pa Britanci i jesu najproduktivnija nacija u ljudskoj historiji. Pola izuma svjetskih su oni izmislili službeno, anglosaksonsko pravo, parlamentarna demokratija, industrijska revolucija.. Ma ljudi svijet izmislili.
volta dzontra wrote:Kakav bolan Martin Luther King!!! Fulo si i boju i stoljece a i kontinent
Tako ti je to kad se neko vapidno i ponizno zadoji na najkvalitetnije razbojnike i bivše alfe u svijetu, onda mu se sve ZaKinga.
Sta znaci vapidno?
Inace, jel stvarno mislis da su Svabe toliko razvijene jer su najveci razbojnici na Svijetu?
Paaa... vidi ne držim ja to baš "protiv" njih. Ko je drugima kriv što su imali obraz i moral pa se nisu prvi dosjetili ukamaćivanja kao oni... i isisavanja i ispijanja mladosti cijele južne Evrope sada kao oni. Nije niko...