Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Ljuba Moljac

#576 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Ljuba Moljac »

Ali ne valja vam Merlin vec neka tamo drogeraska muzika. Fuuj, olosu!
skupljac_zeljeza

#577 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by skupljac_zeljeza »

Kako javljaju reporteri portala Klix.ba, koreografija je prekrasna, a ozvučenje fenomenalno.

Moamer

#578 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Moamer »

kiki-miki wrote:Trebao si i ostati.

Nama je najbolje kad sami sebe pljujemo izgleda.
A ostale sto nas pljuju i gaze, obicno dizemo u svece i svetice.

Nikad mi necemo imati dostojanstvo i samopostovanje.
?! Otkud ti ideja da ja pljujem nase (osim Edina) a da one koji nas pljuju i gaze velicam?
Negdje procitala, vidjela pa zakljucila?
Moamer

#579 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Moamer »

Moamer wrote:
kiki-miki wrote:Trebao si i ostati.

Nama je najbolje kad sami sebe pljujemo izgleda.
A ostale sto nas pljuju i gaze, obicno dizemo u svece i svetice.

Nikad mi necemo imati dostojanstvo i samopostovanje.
?! Otkud ti ideja da ja pljujem nase (osim Edina) a da one koji nas pljuju i gaze velicam?
Negdje procitala, vidjela pa zakljucila?
Ili mozda nisi na mene mislila :per:
DaysleepeR

#580 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by DaysleepeR »

skupljac_zeljeza wrote:Kako javljaju reporteri portala Klix.ba, koreografija je prekrasna, a ozvučenje fenomenalno.

dakle ne toči se piva na koncertu
Moamer

#581 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Moamer »

kiki-miki wrote:Cuj samokritike :shock:

Ili ga slusas ili ne. Do tebe je, mene je - nas izbor.
A da je toliko nevoljen od publike ne bi oni ljudi dosli na Kosevo veceras.

@M govorim opcenito o forumasima na ovoj temi, ali i ljudima iz nase okoline.
Sve ok :wink:
Better Man

#582 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Better Man »

KatarinaKosaca wrote:
calculator wrote:Evo kol'ko je Merlin popularan, da je morao angažirati agenta da mu reklamira koncert na Koševu preko klix foruma :lol: :lol: :lol:
Zamisli tek koliko ih je morao angažirati da 4 dana uzastopno napuni Beogradsku Arenu... ;-)
Nije 4, već 3 koncertza u BG Areni.
oldtajmer

#583 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by oldtajmer »

skupljac_zeljeza wrote:Kako javljaju reporteri portala Klix.ba, koreografija je prekrasna, a ozvučenje fenomenalno.

lijepo je kad se ljudi promijene na bolje :thumbup:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#584 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by KatarinaKosaca »

E, sad si mnogima pokvario večer. Dan su potrošili demonizirajući, lagajući čak i kakvo je vrijeme :D i ti dolaziš sa tom informacijom
Jednako kako sam rekla pristajući nostiti zvono rigidnog nacionaliste ili poganog nacionaliste ne znam kako je tačno bila kvalifikacija da Srbima treba Vili Brant i kolektivna katarza, isto tako kažem da Bošnjacima treba grupna seansa ubrizgavanja samopouzdanja i skidanja kompleksa inferiornosti. Pod hitno.
Hrvatima kompleksa više vrijednosti itd, da ne daljim od teme. Čuj čovjek nacionalist, šovinista i Bošnjačka Ceca (žena ratnog zločoinca uključena u njegove zločine) samo zato što je bio u rodnom gradu kad je rodnom gradu bilo najteže i drznuo se snimiti pjesmu onima koji su bježali iz istog :jbt:
nuki_cika

#585 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by nuki_cika »

Moamer wrote:
kiki-miki wrote:Vala nema nista ljepse nego kad puno Kosevo zapjeva Vojnik srece. :D
Itekako ima ... kad na Uscu zagrmi 300.000 kao jedan: Ima jedan grad ... tralala :mrgreen:
haj bogati ne s..I ,usce moze maksimalno primiti 120 hiljada I to je ona gornja granice.Barogradski hipodrom prima 200 hiljada, ali tamo niko ne odrzava koncerte,iz provjerenih izvora
nuki_cika

#586 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by nuki_cika »

Moamer wrote:
kiki-miki wrote:Vala nema nista ljepse nego kad puno Kosevo zapjeva Vojnik srece. :D
Itekako ima ... kad na Uscu zagrmi 300.000 kao jedan: Ima jedan grad ... tralala :mrgreen:
haj bogati ne s..I ,usce moze maksimalno primiti 120 hiljada I to je ona gornja granice.Barogradski hipodrom prima 200 hiljada, ali tamo niko ne odrzava koncerte,iz provjerenih izvora
KatarinaKosaca

#588 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by KatarinaKosaca »

Better Man wrote:Nije 4, već 3 koncertza u BG Areni.
Da je jedan i pol, najviše do tad nego je itko uradio... pa crknite od muke, zlobe, zavisti, pakosti i mržnje..
Ljakan

#589 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Ljakan »

kiki-miki wrote: A da je toliko nevoljen od publike ne bi oni ljudi dosli na Kosevo veceras.
Vole ljudi i sda,glasaju za njih pa im svake godine jebu majku a onda opet na sljedecim izborima za njih glasaju .
I koju onda posluku porati?Atomska nam samo pomaze.
Moamer

#590 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Moamer »

nuki_cika wrote:
Moamer wrote:
Tako inforacije iz medija govore, nisam ih ja brojao.
Uostalom imamo i mi event, cevljanovice koji prime 150.000 ljudi. Bolje da je Edin koncert gore odrzao, mogao bi se pohvaliti cifrom :mrgreen:
KatarinaKosaca

#591 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by KatarinaKosaca »

Moamer wrote:
ti si slagao i za prolom oblaka u centru grada prije 2-3 sata. Od tada se pokazalo i dokazalo da si ovdje ili po zadatku ili iz čiste nacionalne mržnje i pakosti. Sumnjam da si mu konkurencija.. :D To te isključuje potpuno iz diskusije kao relevantnog sugovornika
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#592 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by hrasno38 »

Ha, Dino Merlin, nit sam ga mogao prije rata, zgadio mi se totalno u ratu, nit sam ga mogao poslije rata nit cu ga ikada moci svariti.
karanana

#593 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by karanana »

daj mi medij koji je rekao da je na cecinom koncertu bilo 200 hiljada ljudi.

vidim oni tabloidi poznati po laganju govore o 150, a citam o uscu, kazu da je kapacitet izmedju 80 i 100 hiljada.
Moamer

#594 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Moamer »

KatarinaKosaca wrote:
Moamer wrote:
ti si slagao i za prolom oblaka u centru grada prije 2-3 sata. Od tada se pokazalo i dokazalo da si ovdje ili po zadatku ili iz čiste nacionalne mržnje i pakosti. Sumnjam da si mu konkurencija.. :D To te isključuje potpuno iz diskusije kao relevantnog sugovornika
Komentar ti je vrlo ... saspem ti ga u grlo!
A, valjal ova :mrgreen:
Moamer

#596 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Moamer »

:mrgreen: :thumbup:
SpecialOffer wrote:Dino pisaj po sirotinji :thumbup:
KatarinaKosaca

#597 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by KatarinaKosaca »

Moamer wrote:Komentar ti je vrlo ... saspem ti ga u grlo!
Dakle, ne samo lažov nego i prostak..
Moamer

#598 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Moamer »

KatarinaKosaca wrote:
Moamer wrote:Komentar ti je vrlo ... saspem ti ga u grlo!
Dakle, ne samo lažov nego i prostak..
Najgori od sve djece :mrgreen:
SpecialOffer

#600 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by SpecialOffer »

Hadzija, ljubomorne duse mogu samo da ti puse :thumbup:
Post Reply