Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
-
Ljuba Moljac
#576 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Ali ne valja vam Merlin vec neka tamo drogeraska muzika. Fuuj, olosu!
- skupljac_zeljeza
#577 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Kako javljaju reporteri portala Klix.ba, koreografija je prekrasna, a ozvučenje fenomenalno.
- Moamer
#578 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
?! Otkud ti ideja da ja pljujem nase (osim Edina) a da one koji nas pljuju i gaze velicam?kiki-miki wrote:Trebao si i ostati.
Nama je najbolje kad sami sebe pljujemo izgleda.
A ostale sto nas pljuju i gaze, obicno dizemo u svece i svetice.
Nikad mi necemo imati dostojanstvo i samopostovanje.
Negdje procitala, vidjela pa zakljucila?
- Moamer
#579 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Ili mozda nisi na mene mislilaMoamer wrote:?! Otkud ti ideja da ja pljujem nase (osim Edina) a da one koji nas pljuju i gaze velicam?kiki-miki wrote:Trebao si i ostati.
Nama je najbolje kad sami sebe pljujemo izgleda.
A ostale sto nas pljuju i gaze, obicno dizemo u svece i svetice.
Nikad mi necemo imati dostojanstvo i samopostovanje.
Negdje procitala, vidjela pa zakljucila?
- DaysleepeR
#580 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
dakle ne toči se piva na koncertuskupljac_zeljeza wrote:Kako javljaju reporteri portala Klix.ba, koreografija je prekrasna, a ozvučenje fenomenalno.
- Moamer
#581 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Sve okkiki-miki wrote:Cuj samokritike![]()
Ili ga slusas ili ne. Do tebe je, mene je - nas izbor.
A da je toliko nevoljen od publike ne bi oni ljudi dosli na Kosevo veceras.
@M govorim opcenito o forumasima na ovoj temi, ali i ljudima iz nase okoline.
- Better Man
#582 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Nije 4, već 3 koncertza u BG Areni.KatarinaKosaca wrote:Zamisli tek koliko ih je morao angažirati da 4 dana uzastopno napuni Beogradsku Arenu...calculator wrote:Evo kol'ko je Merlin popularan, da je morao angažirati agenta da mu reklamira koncert na Koševu preko klix foruma![]()
![]()
- oldtajmer
#583 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
lijepo je kad se ljudi promijene na boljeskupljac_zeljeza wrote:Kako javljaju reporteri portala Klix.ba, koreografija je prekrasna, a ozvučenje fenomenalno.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#584 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
E, sad si mnogima pokvario večer. Dan su potrošili demonizirajući, lagajući čak i kakvo je vrijemeskupljac_zeljeza wrote:Kako javljaju reporteri portala Klix.ba, koreografija je prekrasna, a ozvučenje fenomenalno.
Jednako kako sam rekla pristajući nostiti zvono rigidnog nacionaliste ili poganog nacionaliste ne znam kako je tačno bila kvalifikacija da Srbima treba Vili Brant i kolektivna katarza, isto tako kažem da Bošnjacima treba grupna seansa ubrizgavanja samopouzdanja i skidanja kompleksa inferiornosti. Pod hitno.
Hrvatima kompleksa više vrijednosti itd, da ne daljim od teme. Čuj čovjek nacionalist, šovinista i Bošnjačka Ceca (žena ratnog zločoinca uključena u njegove zločine) samo zato što je bio u rodnom gradu kad je rodnom gradu bilo najteže i drznuo se snimiti pjesmu onima koji su bježali iz istog
-
nuki_cika
#585 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
haj bogati ne s..I ,usce moze maksimalno primiti 120 hiljada I to je ona gornja granice.Barogradski hipodrom prima 200 hiljada, ali tamo niko ne odrzava koncerte,iz provjerenih izvoraMoamer wrote:Itekako ima ... kad na Uscu zagrmi 300.000 kao jedan: Ima jedan grad ... tralalakiki-miki wrote:Vala nema nista ljepse nego kad puno Kosevo zapjeva Vojnik srece.
-
nuki_cika
#586 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
haj bogati ne s..I ,usce moze maksimalno primiti 120 hiljada I to je ona gornja granice.Barogradski hipodrom prima 200 hiljada, ali tamo niko ne odrzava koncerte,iz provjerenih izvoraMoamer wrote:Itekako ima ... kad na Uscu zagrmi 300.000 kao jedan: Ima jedan grad ... tralalakiki-miki wrote:Vala nema nista ljepse nego kad puno Kosevo zapjeva Vojnik srece.
- karanana
- KatarinaKosaca
#588 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Da je jedan i pol, najviše do tad nego je itko uradio... pa crknite od muke, zlobe, zavisti, pakosti i mržnje..Better Man wrote:Nije 4, već 3 koncertza u BG Areni.
- Ljakan
#589 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Vole ljudi i sda,glasaju za njih pa im svake godine jebu majku a onda opet na sljedecim izborima za njih glasaju .kiki-miki wrote: A da je toliko nevoljen od publike ne bi oni ljudi dosli na Kosevo veceras.
I koju onda posluku porati?Atomska nam samo pomaze.
- Moamer
#590 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Tako inforacije iz medija govore, nisam ih ja brojao.nuki_cika wrote:haj bogati ne s..I ,usce moze maksimalno primiti 120 hiljada I to je ona gornja granice.Barogradski hipodrom prima 200 hiljada, ali tamo niko ne odrzava koncerte,iz provjerenih izvoraMoamer wrote:Itekako ima ... kad na Uscu zagrmi 300.000 kao jedan: Ima jedan grad ... tralalakiki-miki wrote:Vala nema nista ljepse nego kad puno Kosevo zapjeva Vojnik srece.
Uostalom imamo i mi event, cevljanovice koji prime 150.000 ljudi. Bolje da je Edin koncert gore odrzao, mogao bi se pohvaliti cifrom
- KatarinaKosaca
#591 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
ti si slagao i za prolom oblaka u centru grada prije 2-3 sata. Od tada se pokazalo i dokazalo da si ovdje ili po zadatku ili iz čiste nacionalne mržnje i pakosti. Sumnjam da si mu konkurencija..Moamer wrote:Itekako ima ... kad na Uscu zagrmi 300.000 kao jedan: Ima jedan grad ... tralalakiki-miki wrote:Vala nema nista ljepse nego kad puno Kosevo zapjeva Vojnik srece.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#592 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Ha, Dino Merlin, nit sam ga mogao prije rata, zgadio mi se totalno u ratu, nit sam ga mogao poslije rata nit cu ga ikada moci svariti.
- karanana
#593 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
daj mi medij koji je rekao da je na cecinom koncertu bilo 200 hiljada ljudi.
vidim oni tabloidi poznati po laganju govore o 150, a citam o uscu, kazu da je kapacitet izmedju 80 i 100 hiljada.
vidim oni tabloidi poznati po laganju govore o 150, a citam o uscu, kazu da je kapacitet izmedju 80 i 100 hiljada.
- Moamer
#594 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Komentar ti je vrlo ... saspem ti ga u grlo!KatarinaKosaca wrote:ti si slagao i za prolom oblaka u centru grada prije 2-3 sata. Od tada se pokazalo i dokazalo da si ovdje ili po zadatku ili iz čiste nacionalne mržnje i pakosti. Sumnjam da si mu konkurencija..Moamer wrote:Itekako ima ... kad na Uscu zagrmi 300.000 kao jedan: Ima jedan grad ... tralalakiki-miki wrote:Vala nema nista ljepse nego kad puno Kosevo zapjeva Vojnik srece.To te isključuje potpuno iz diskusije kao relevantnog sugovornika
A, valjal ova
- SpecialOffer
#595 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Dino pisaj po sirotinji 
- Moamer
#596 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
SpecialOffer wrote:Dino pisaj po sirotinji
- KatarinaKosaca
#597 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Dakle, ne samo lažov nego i prostak..Moamer wrote:Komentar ti je vrlo ... saspem ti ga u grlo!
A, valjal ova
- Moamer
#598 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Najgori od sve djeceKatarinaKosaca wrote:Dakle, ne samo lažov nego i prostak..Moamer wrote:Komentar ti je vrlo ... saspem ti ga u grlo!
A, valjal ova
- potočanka
- SpecialOffer
#600 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Hadzija, ljubomorne duse mogu samo da ti puse