Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

insomnia78

#576 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by insomnia78 »

Pa sa distance se bolje vidi
PM72

#577 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by PM72 »

Rokči ti i kmeči ali mi ovdje radi takve balijske furde imamo problema a ne ti i takvi slični dušebrižnici i patriote...
Fudo387

#578 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by Fudo387 »

Jeste, strasni su to problemi,
Tri Hamshe popile kafu sa hrvatskom Hamshom, i dok su mijenjale miljercice i goblene, rekle joj da je sva jedra, dobra, ma kraljica.
Propast.
insomnia78

#579 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by insomnia78 »

PM72 wrote:Rokči ti i kmeči ali mi ovdje radi takve balijske furde imamo problema a ne ti i takvi slični dušebrižnici i patriote...
Jbg pridje sansa 90-tih ta rjesiti ih se
PM72

#580 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by PM72 »

insomnia78 wrote:
PM72 wrote:Rokči ti i kmeči ali mi ovdje radi takve balijske furde imamo problema a ne ti i takvi slični dušebrižnici i patriote...
Ne sekiraj se,ako dođe do sranja za koje ti i ovaj iz okoline Bugojna navijate (sa sigurne distance) prestaće da postoji i Munira i njeno haram udruženje.
insomnia78

#581 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by insomnia78 »

Ne sumLjam. Prestace postojati mnogo toga
PM72

#582 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by PM72 »

insomnia78 wrote:Ne sumLjam. Prestace postojati mnogo toga
Bravo.Ali u tom slučaju mnogi neće uspjeti da potroše sve pokradeno.
Fudo387

#583 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by Fudo387 »

PM72 wrote:
insomnia78 wrote:
Ne sekiraj se,ako dođe do sranja za koje ti i ovaj iz okoline Bugojna navijate (sa sigurne distance) prestaće da postoji i Munira i njeno haram udruženje.
Ho’s li me vise locirat’ jebem te smotana... :lol:
Nista ja ne navijam, ja samo primjecujem sa bezbjedne distance da ce tebe Munira prije ili kasnije strest’ k’o sijalicu. :D
PM72

#584 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by PM72 »

Nista ja ne navijam, ja samo primjecujem sa bezbjedne distance da ce tebe Munira prije ili kasnije strest’ k’o sijalicu. :D
:D :thumbup:

Opet si ti meni drag a znam da si negdje oko Bugojna jal Vakufa...

A neću da popijem čaj od brezove metle ( kao ti skoro) pa da me moderator banuje ako iskreno napišem šta mi Munira može...
Heller

#585 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by Heller »

PM72 wrote:
:D :thumbup:

Opet si ti meni drag a znam da si negdje oko Bugojna jal Vakufa...

A neću da popijem čaj od brezove metle ( kao ti skoro) pa da me moderator banuje ako iskreno napišem šta mi Munira može...
Obrijat brkove?
GospodinMajmun

#586 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by GospodinMajmun »

Zašto se danima vježba boks nad bolesnom ženom sa tragičnom životnom sudbinom i oskudnim obrazovanjem kao što je Munira Subašić. Te gnusne priče o njenim silnim primanjima, parama dok joj kosti djece joj truhnu u zemlji. Ta njena izjava o silnim primanjima je impotentni inat dušmanima jer ne zna drugačije nego naivno i direktno. Kao da je njoj jadnoj stalo do bilo čega.

Koga je Munira ubila, zaklala, naredila neki zločin? Ne sjećam se da je neka izjava krvnika Ratka Mladića ovako zapalila internet. Primjetio sam lažnu brigu za žrtve Ahmića kod osoba sa kršćanskim imenima pogotovo iz okoline Tuzle, a samo su iskoristili priliku da popljuju Muniru, još jednu glupu pokrivenu Bošnjakinju. Ja lično smatram da je Munira izvalila glupost, i da bi je trebali maknuti iz javnog života, ali lično osjećao bih se gadno da je mrcvarim po nekim forumima i internetu.
GospodinMajmun

#587 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by GospodinMajmun »

Zašto je omogućeno PM72, poznatijem kao Dušanu Šehovcu, da se lažno predstavlja kao Bošnjak, da truje i ubacuje maligne teze među Bošnjake?
ultima_palabra

#588 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by ultima_palabra »

Fudo387 wrote:
ultima_palabra wrote:
Fudo387 wrote: Tuga...a sto ne smijete? :D
Hastra ih tebe i Francuza.
Pa sta da se radi kad ne smiju, bas kao sto ni ti ne smijes.
Ostaje forum da se kreveljis muuniiiraaaaaa, aaalijjaaaaaaa, zeeleeeniiii...odes u opstinu a tamo te Zahiragic nabije nogom u guzicu. Dje si bio, nidje, sta si radio, nista, haj’ nazad na klitorix provociraj. :D
Nisam ja taj koji se krevelji. Zamisli zivota, sa deset hiljada kilometara udaljenosti tebi smisao zivota Munire i Zahiragici.

I sta cu u jebenoj opstini, drugi za mene to odrade.
uglavnomja

#589 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by uglavnomja »

GospodinMajmun wrote:Zašto se danima vježba boks nad bolesnom ženom sa tragičnom životnom sudbinom i oskudnim obrazovanjem kao što je Munira Subašić. Te gnusne priče o njenim silnim primanjima, parama dok joj kosti djece joj truhnu u zemlji. Ta njena izjava o silnim primanjima je impotentni inat dušmanima jer ne zna drugačije nego naivno i direktno. Kao da je njoj jadnoj stalo do bilo čega.

Koga je Munira ubila, zaklala, naredila neki zločin? Ne sjećam se da je neka izjava krvnika Ratka Mladića ovako zapalila internet. Primjetio sam lažnu brigu za žrtve Ahmića kod osoba sa kršćanskim imenima pogotovo iz okoline Tuzle, a samo su iskoristili priliku da popljuju Muniru, još jednu glupu pokrivenu Bošnjakinju. Ja lično smatram da je Munira izvalila glupost, i da bi je trebali maknuti iz javnog života, ali lično osjećao bih se gadno da je mrcvarim po nekim forumima i internetu.

nikad ona nije bila pokrivena

a direktno, slazem se, ali nimalo naivno, uzima pare lopatom, pare namijenjene srebrenici ... uguglaj malo kako zive ne-munire u srebrenici ...

i sta ima da trazi zena sa oskudnim obrazovanjem na drzavnim prijemima najviseg nivoa?
Fudo387

#590 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by Fudo387 »

ultima_palabra wrote:Nisam ja taj koji se krevelji. Zamisli zivota, sa deset hiljada kilometara udaljenosti tebi smisao zivota Munire i Zahiragici.
Zamislio sam, nisu mi smisao zivota.
ultima_palabra wrote:I sta cu u jebenoj opstini, drugi za mene to odrade.
Ma ja, sve ministri na forumu, i biznismeni.
:D
GospodinMajmun

#591 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by GospodinMajmun »

uglavnomja wrote:

a direktno, slazem se, ali nimalo naivno, uzima pare lopatom, pare namijenjene srebrenici ... uguglaj malo kako zive ne-munire u srebrenici ...

i sta ima da trazi zena sa oskudnim obrazovanjem na drzavnim prijemima najviseg nivoa?
Uguglaj? Munira je doktor nauka za tebe. Pa eto, ako je njoj dobro, zamjeni se sa njom, nek ti najmiliji stradaju, a ti uživaj u svoje 4000 maraka mjesečno.
Edin H.

#592 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by Edin H. »

"Pa kako će otići javno? Ljudi koji su počinili Ahmiće su njeni dragi gosti na prijemima. Tamo se ne ide uz pompu, ali se ide javno. Ona je predsjednica države, predstavlja našu državu. Puno ljudi se srami zbog Ahmića, i ja. A ona ode tamo tajno jer jede i pije s Kordićem", oštro je Matić komentirao Kolindin odlazak u Ahmiće. Prokomentirao je i njen odlazak na Kornate prošlog ljeta. "Šta je išla na Kornate, i tamo mahala i veselila se, a prije toga je plakala zajedno s majkama vatrogasaca", rekao je.

"To je tako licemjerno. Takav je i Bakir Izetbegović. Pitali su ga bi li išao u Križančevo selo. Rekao je da bi. Pa od Križančeva je prošlo 25 godina! Što nije otišao već?!" smatra Matić.

Bake laganini. :oops:
uglavnomja

#593 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by uglavnomja »

GospodinMajmun wrote:
uglavnomja wrote:

Uguglaj? Munira je doktor nauka za tebe. Pa eto, ako je njoj dobro, zamjeni se sa njom, nek ti najmiliji stradaju, a ti uživaj u svoje 4000 maraka mjesečno.

ooooo pa ti si po zadatku na forumu, citava 4 posta :D

vidi se it strucnost i terminologija, generalno i 'vako forumska terminologija

sto se mene tice, adio :zzzz:
GospodinMajmun

#594 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by GospodinMajmun »

uglavnomja wrote: ooooo pa ti si po zadatku na forumu, citava 4 posta :D

vidi se it strucnost i terminologija, generalno i 'vako forumska terminologija

sto se mene tice, adio :zzzz:
Što, šta je bilo? Da ti nisam pokvario mrcvarenje jedne bolesne, iznemogle, politički zloupotrebljene žene sa tragičnom životnom sudbinom?
Messier

#595 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by Messier »

Bahatost je najveci karakterni problem u Bosnjaka.

Nekad je to bila glupost,al glupost vec dugo,lagano,silazi niz ljestvicu,tu se bori,negdje ..za trece il cetvrto mjesto

Dosli smo u fazu da nam glupost nije glavni problem,imamo jos vecih i precih.
Matzan

#596 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by Matzan »

GospodinMajmun wrote:Zašto je omogućeno PM72, poznatijem kao Dušanu Šehovcu, da se lažno predstavlja kao Bošnjak, da truje i ubacuje maligne teze među Bošnjake?
:oops:
Fudo387

#597 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by Fudo387 »

Matzan wrote:
GospodinMajmun wrote:Zašto je omogućeno PM72, poznatijem kao Dušanu Šehovcu, da se lažno predstavlja kao Bošnjak, da truje i ubacuje maligne teze među Bošnjake?
Daj ba :lol:
Izguglah tog lika, ako je PM magistar socioloskih nauka, ja sam kosmonaut...
insomnia78

#598 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by insomnia78 »

A lepa mu je brada :lol:
GeeTnT

#599 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by GeeTnT »

Matzan wrote:
..i Tifa je nekad bio ljiljan...
insomnia78

#600 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by insomnia78 »

De se uozbiljite
Post Reply