klixlove wrote:Ovo je klasičan primjer čovjeka koji čita Dnevni avaz, koji na dnevnoj bazi pljuje Bakira bez ikakvog osnova i dokaza. Ne poznaješ čovjeka, a spreman si da mu psuješ cijeli život, jer je on sigurno kriminalac zato što to Radončić piše u svojoj privatnoj novini. Umjesto avaza preporučio bih ti da u ovim lijepim ramazanskim danima češće čitaš Kur'an, pomoći će ti da vidiš malo širu sliku. Ne želim se raspravljati sa tobom jer postim. Preporučio bih ti da još jednom pročitaš moj post, možda će ti biti malo jasnije. A možda i neće. Selam alejkum.VCorp wrote:S obzirom da sam bio vojnik Armije BiH kao i dosta ljudi na forumu pa pljujem Bakira da li to znači da sam genocidas i komunjara ? Nisam ubijao civile, Srboslavija mi ne nedostaje a i dalje psujem Žutog. Bakir nije moj prijatelj niti ga priznajem kao predsjednika jer je kriminalac, kriminalci su oko njega i trebam sad da ga postujem a zbog cega ? Sta je on to uradio ? Gdje su pare od donacija ? Otac mu je bio nesposoban da nas vodi, nikakav vođa i iza toga ću stajati do smrti. Niko od nas nije ratovao ni za Bakira, ni za Aliju niti SDA vec za svoje familije, kuće i Bosnu.klixlove wrote: Medijsko preuveličavanje incidenta u Zvorniku, hapšenje naših povratnika u RS entitetu (kao i Sjefudina Tokića), hapšenje heroja odbrane Srebrenice Nasera Orića (koji je primjer svakom muslimanu kako se brani svoj narod)... Sve to nije koincidencija, već je očigledno da je u interesu Zapada da se ovdje ponovo izazove rat. Možda žele preko nas u Bosni i Tursku (Erdogana) uvući u rat zbog Bliskog Istoka i prpe Izraelu. Bošnjaci, budite oprezni i spremni. Oni nisu svjesni da kod nas omladina puni džamije svakog petka (što nije bio slučaj 92.). Oni nisu svjesni da smo spremniji nego ikad. Ali nemojte da mi počinjemo rat. Muslimani nikad ne počinju rat, ali se zato žestoko brane. I da, nemojte misliti da će Zapad biti na našoj strani. Neće, oni nam samo propast žele. Nemojte zaboraviti da je UN saučesnik genocida u Srebrenici. Nikada to nemojte zaboraviti. Nikad se na Zapad nemojte oslanjati. Oni ne vole muslimane i tačka. Bakira Izetbagovića pljuju samo naše komunjare, ateisti (npr. Galijašević i slični) istom mjerom kao i ovi genocidaši. 99% naših bošnjačih političara bi ljutito otkazalo dolazak Nikolića zbog Orića, a to je ono što oni upravo žele. Da isprovociraju. Bakir je to fantastično diplomatski uradio - ODGODIO dolazak Nikolića. Dakle, istovremeno poslao poruku da se Orić mora osloboditi, a nije djelovao isprovocirano. A da je djelovao isprovocirano, opet ništa više ne bi uradio za našeg heroja Orića. Pustite se Radončićeve pljuvačke filozofije. Bakir je lider baš kakav nam sad treba, da odmjereno i mudro vodi politiku. Uz to je i usko povezan sa Erdoganom (jednim od najjačih lidera u svijetu). Radi na konekciji sa islamskim ummetom koji nam je jedino pomagao kad je bilo najgore. A sada bi Erdogan bio spreman još i više. Komunizam nas je udaljio od vjere, razjedinio, učinio da vjerujemo kršćanskom UN-u - te pripremio teren za genocide koji su se desili. Ne dopustite da se to ponovo desi.
Bakir lider koji nam treba ?Pa ovi politicari na sceni ne mogu ni u Africi pobijediti na izborima ali mogu kod nas.
Usko povezan sa Erdoganom ? Normalno da je povezan s Turcima, tamo mu je familija i stvorila veze za lično okorištavanje. Islamski ummet nije nama pomogao vec je mislio da pomaze nam a vidi se kod koga su pare na kraju zavrsile. Znas ti gdje je BiH a gdje je Turska ? Ista stvar je s nama i njima kao sa Srbima i Rusima, jedini igrač na Balkanu koji se pita nešto je Amerika.
Nije od vjere nikoga odvratio komunizam već vjerska politika s kojom se normalan, nezatucan čovjek ne moze slagati. Umjesto da budu primjer vjernika kod nas hodze, reisovi voze najnovije BMW - ove i Mercedese, politišu i dan i noć i stvaraju tenzije. Razjedinio je nas lopovluk našeg naroda.
Klasičan sam primjer čovjeka koji ne kupuje Avaz, a Radoncica smatra istom ljigom kao Bakira jer dok je Alija bio ziv onda je bio dobar Fahrudinu a sad sere po njemu iako mu je ovaj pomogao da stekne sve što ima.
Bakira bez osnova i dokaza ? Je li ti iskreno misliš da se Bakir ne bavi mutnim poslovima, da nema veze s podzemljem i slično ? Je li vjerujes da je SDA zaista poštena stranka ?
Nisam ni poznavao Hitlera pa mu psujem ako ti je lakse.
Cim ti meni prepurucujes čitanje Kur'ana i branis Bakira meni je sve jasno a vjerujeim i ostalima tu.