shake69 wrote:Leopold_IV wrote:shake69 wrote:@Leo, vidis da se vratija autoritativni kapetan RG i odmah je umirujuca prica. Ipak, 'ekstremisti RG" me nasmijava cijelo jutro!

Ma Radosni mi je fakat uvijek bio simpatičan lik, različiti stavovi ali ima duha.
Uostalom i nisam ovdje da se svađam nego da pročitam štogod interesantno o sportu koji živim i volim ali je ta priča svedena na minimum pa se onda ponekad iznerviram...
na B92 mi se sviđaju Ozmini tekstovi sa RnR i baš su usvježenje (ukoliko su o bilo kojoj drugoj temi osim Djokovica jer sam se baš prezasitio priče o njemu)...
E, ako si se zasitio, dzaba, eto njih tek sad s "tsunami Djovak". Licno se nadam da ce gusle da utihnu do ili s cetvrtfinalom!

Još danima prije zrijeba sam prizejkivao ovaj scenarij:
Nadal, Murray i Djokovic u istoj polovini zrijeba (mala šansa i dogodilo se), a sada priželjkujem
QF, rat Djokovica i Nadala u 5 setova a'la SF 2013 sa istim ishodom
QF Murray - Ferrer - Murray prolazi pri tome napativši se jer s Ferrerom se moraš napatiti ako nisi RF ili Djokovic
SF Murray - Nadal - novi rat u kojem Murray prolazi u 4 tijesna seta
Vidno iscrpljeni Murray gubi od Rogera u finalu...
zlobnici će vjerovatno sad reci " i šta je bilo kad si se probudio", "i onda je iskljucio playstation" i sl..ali ja sam to tako zamislio i dio toga se vec ostvario, što da ne i ostatak.
Vec se ostvaruje i ona zamisao Monfilsovog iscrpljivanja do R4...
Nadam se Berdychu u SF prtiv RF ukoliko Stas ne poludi.
Uostalom, poludi Damire i razjebi mi čitav ovaj koncept

pa da u nedelju doček pape padne u 2 plan