ROLAN GAROS 2015.

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply

RG 2015. osvaja -

Poll ended at 17/06/2015 18:41

1. Novak Đoković (Srbija)
57
45%
2. Rodžer Federer (Švajcarska)
19
15%
3. Endi Marej (Velika Britanija)
3
2%
4. Tomaš Berdih (Češka)
0
No votes
5. Kei Nišikori (Japan)
2
2%
6. Rafael Nadal (Španija)
10
8%
7. Stanislas Vavrinka (Švajcarska)
15
12%
8. Serena Vilijams (USA)
3
2%
9. Marija Šarapova (Rus)
1
1%
10.Neko drugi
18
14%

Total votes: 128

Leopold_IV

#576 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by Leopold_IV »

shake69 wrote:@Leo, vidis da se vratija autoritativni kapetan RG i odmah je umirujuca prica. Ipak, 'ekstremisti RG" me nasmijava cijelo jutro! :lol:
Ma Radosni mi je fakat uvijek bio simpatičan lik, različiti stavovi ali ima duha.
Uostalom i nisam ovdje da se svađam nego da pročitam štogod interesantno o sportu koji živim i volim ali je ta priča svedena na minimum pa se onda ponekad iznerviram...

na B92 mi se sviđaju Ozmini tekstovi sa RnR i baš su usvježenje (ukoliko su o bilo kojoj drugoj temi osim Djokovica jer sam se baš prezasitio priče o njemu)...
shake69

#577 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by shake69 »

Leopold_IV wrote:
shake69 wrote:@Leo, vidis da se vratija autoritativni kapetan RG i odmah je umirujuca prica. Ipak, 'ekstremisti RG" me nasmijava cijelo jutro! :lol:
Ma Radosni mi je fakat uvijek bio simpatičan lik, različiti stavovi ali ima duha.
Uostalom i nisam ovdje da se svađam nego da pročitam štogod interesantno o sportu koji živim i volim ali je ta priča svedena na minimum pa se onda ponekad iznerviram...

na B92 mi se sviđaju Ozmini tekstovi sa RnR i baš su usvježenje (ukoliko su o bilo kojoj drugoj temi osim Djokovica jer sam se baš prezasitio priče o njemu)...
E, ako si se zasitio, dzaba, eto njih tek sad s "tsunami Djovak". Licno se nadam da ce gusle da utihnu do ili s cetvrtfinalom! 8)
radostan dan

#578 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by radostan dan »

Leopold_IV wrote:
Ako ti se da vaditi konkretne primjere (ali nemoj samo rečenice van konteksta) samo daj...
Da ne trujemo dalje u off topic današnji meč dana Nadala i Almagra je idealan indikator gdje je Nadalova igra i mislim da Almagro može do seta.
ja editovah post, a ti poreci...

ne razumijem te dobri čovječe. :|

ne palim se, nego sam ja otvorio temu i trudim se da je ukrasim slikama, bojama, tonovima... i svim relevantnim informacijama vezanim za rg 2015.

da svi koji suovdje uživaju navijajući za svoje pulene.

šejkovoj septičkoj jami i njegovim frustracijama nije mjesto na njoj.

ali, demokratija je, pa bujrum, kako hoćete...
Leopold_IV

#579 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by Leopold_IV »

shake69 wrote:
Leopold_IV wrote:

E, ako si se zasitio, dzaba, eto njih tek sad s "tsunami Djovak". Licno se nadam da ce gusle da utihnu do ili s cetvrtfinalom! 8)
Još danima prije zrijeba sam prizejkivao ovaj scenarij:
Nadal, Murray i Djokovic u istoj polovini zrijeba (mala šansa i dogodilo se), a sada priželjkujem
QF, rat Djokovica i Nadala u 5 setova a'la SF 2013 sa istim ishodom
QF Murray - Ferrer - Murray prolazi pri tome napativši se jer s Ferrerom se moraš napatiti ako nisi RF ili Djokovic
SF Murray - Nadal - novi rat u kojem Murray prolazi u 4 tijesna seta
Vidno iscrpljeni Murray gubi od Rogera u finalu...

zlobnici će vjerovatno sad reci " i šta je bilo kad si se probudio", "i onda je iskljucio playstation" i sl..ali ja sam to tako zamislio i dio toga se vec ostvario, što da ne i ostatak.
Vec se ostvaruje i ona zamisao Monfilsovog iscrpljivanja do R4...
Nadam se Berdychu u SF prtiv RF ukoliko Stas ne poludi.
Uostalom, poludi Damire i razjebi mi čitav ovaj koncept :D pa da u nedelju doček pape padne u 2 plan ;-)
radostan dan

#580 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by radostan dan »

Leopold_IV

#581 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by Leopold_IV »

radostan dan wrote: ja editovah post, a ti poreci...
pogledao, i ne vidim ništa loše da sam napisao ni o kome niti da ima potrebe i za kakvim poricanjem...pa nisam pobudalio da sam sebe kontriram...kako onda tako i sad mislim...

Nemam ja vremena isjecati kojekave gluposti iz arhivskih postova, izjave i opaske pojedinaca jer forum i jeste mjesto gdje se puno laprda iza tastature, ali da bi bilo materijala, bilo bi itekako.
Puno više cijenim kafanu, živi kontakt, meč s ljubiteljima uživo i sl te ce sutra biti prava poslastica pogledati meč Damira i RF.
Tomahawk11
Globalni moderator

#582 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by Tomahawk11 »

Ne bi skodilo kad bi svi malo vise o tenisu pisali, a malo manje o razno-raznim narodskim razmiricama....ali posto se ja nista ne pitam....onda nista...
Radosni je fakat dobro zapoceo temu, sa striktno sportskim elementima, tu i tamo malo francuske burzoazije, sve u duhu RG.
Ne da mi se traziti ko je potpalio, ali je u medjuvremenu, s izuzetkom jucerasnjeg pracenja Damirovog meca, pocela je 13. forumska bitka. Jos uvijek nema zrtava....
Dr Baltazar

#583 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by Dr Baltazar »

zarko.filip wrote:
Dr Baltazar wrote:
KENJAC wrote:Cinjenica je da je jedan od najarogantnijih sportista ! Svi sto imalo duze prate tenis znaju za njegove prepotentne izjave. Sad sto ljudi obicno pogledaju prvu stranicu novina i kazu "u jebo te opet Federer pobijedio" to je drugi par opanaka. Neki dan je takvu blamazu napravio zbog jednog selfija da je izgledalo da je u najmanju ruku teroristicki napad. Rijec gospodin i rijec Federer ni u jednom jeziku ne idu na istu stranicu. Sportski uspjesi na stranu !
Cijeli svijet suprotno misli, al neka... Vi ste uvijek u pravu. Ipak ste vi nebeski narod... Nisam još dao neki osvrt oko turnira, čekam da Nadal izbaci Djokovica pa da se smijem :D :lol:
A ako slucajno Novak dobije Nadala onda moras cekati da ga dobije Marej ili neko drugi u SF pa ako ti i tada propadne cekanje onda moras cekati na Federera/Damira u finalu.I tako sve dok Novak igra a to je dugo,dogo,....Kao cekajuci Godoa. :D
Treba prestat komentarisat teniske turnire. Đoković je najbolji teniser svih vremena...

:lol: :lol: :lol: :lol:
shmizlica

#584 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by shmizlica »

hajte svi stanite na loptu i prestanite se nadmudrivati ko je u pravu....ako sve stavim na foe koji je mi smisao teme :-) :mrgreen:

i kako i kome ću onda stavljati postove s tačkicama i smajlićima, jel tako radosni :mrgreen:
sizifinho

#586 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by sizifinho »

Leopold_IV wrote:
radostan dan wrote: ja editovah post, a ti poreci...
pogledao, i ne vidim ništa loše da sam napisao ni o kome niti da ima potrebe i za kakvim poricanjem...pa nisam pobudalio da sam sebe kontriram...kako onda tako i sad mislim...

Nemam ja vremena isjecati kojekave gluposti iz arhivskih postova, izjave i opaske pojedinaca jer forum i jeste mjesto gdje se puno laprda iza tastature, ali da bi bilo materijala, bilo bi itekako.
Puno više cijenim kafanu, živi kontakt, meč s ljubiteljima uživo i sl te ce sutra biti prava poslastica pogledati meč Damira i RF.
prijatelju nisi mi odgovorio, zašto misliš da će Carreno uzeti? jel to taj tvoj neki osjećaj?
ultima_palabra

#587 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by ultima_palabra »

Julija zakucala Wozniacki... đe nam je @emily? :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#588 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by Velkoski »

Mislim da je ovo sisatoj Juliji prva velika pobjeda u zadnje dvije godine, ako ne i duže. :D
shake69

#589 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by shake69 »

Po svemu sudeci je da cemo u trecem kolu biti ravnopravni s komsijama: Kroejsa - 1, Srbia -1, Bosnia - 1! :mrgreen:
SSemir

#590 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by SSemir »

POcelo je :D

Image

:skoljka:
Leopold_IV

#591 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by Leopold_IV »

SSemir wrote:POcelo je :D

Image

ha hahaa, ova je fakat dobra.
JKG

#592 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by JKG »

Tomahawk11 wrote:Ne bi skodilo kad bi svi malo vise o tenisu pisali, a malo manje o razno-raznim narodskim razmiricama....ali posto se ja nista ne pitam....onda nista...
Radosni je fakat dobro zapoceo temu, sa striktno sportskim elementima, tu i tamo malo francuske burzoazije, sve u duhu RG.
Ne da mi se traziti ko je potpalio, ali je u medjuvremenu, s izuzetkom jucerasnjeg pracenja Damirovog meca, pocela je 13. forumska bitka. Jos uvijek nema zrtava....
:thumbup:
vade_mecum

#593 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by vade_mecum »

SSemir wrote:POcelo je :D

Image

e pretjerasmo sada u 3 pm
Leopold_IV

#594 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by Leopold_IV »

sizifinho wrote: prijatelju nisi mi odgovorio, zašto misliš da će Carreno uzeti? jel to taj tvoj neki osjećaj?
Nisam rekao da ce uzeti ali mi vrijedi koef 3 koliko je na online kladionicama a iz razloga:
1. Izrazito dobar i mlad "šljakaš" kojeg su ozljede usporile u karijeri
2. Razbio je Estrellu uz 3-4 izgubljena game-a
3. Gledao sam ga par puta - cijeli meč i mislim da je nezgodan match up za Socka

Ako se ne varam prije 2 godine je odigrao odličan meč protiv Rogera kada sam ga prvi put vidio u akciji.

U svakom slucaju ili 2, ili kontra hendikep ili preko gameovi...barem ja to tako vidim.
phillie

#595 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by phillie »

Sta je ovo Kuznetsova-Schiavone, nijednoj se ne ide u drugo kolo :D brejkova k'o u prici (evo deseti jubilarni u trecem setu, od 14 odigranih gemova)
MOSALJOZE

#596 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by MOSALJOZE »

3:30 sata strašan meč,evo Kuznjecova propusti da završi meč.Serena se mnogo muči,agresivno igra,ali mnogo griješi.
ultima_palabra

#597 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by ultima_palabra »

Jel moguće da su igrale skoro 4 sata? Dvoboj bivših šampionki.
Pitarrr82

#598 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by Pitarrr82 »

Sljedeci mec u kolicima... :mrgreen:
Leopold_IV

#599 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by Leopold_IV »

ultima_palabra wrote:Jel moguće da su igrale skoro 4 sata? Dvoboj bivših šampionki.
vole one te maratonske mečeve, mislim da su prije par god na AO igrale 3 set 16:14....

Kako ti izgleda Nadal za sada?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#600 Re: ROLAN GAROS 2015.

Post by Velkoski »

mali ot

Đe je ba Maria Kirilenko? :-x
Post Reply