Treci ce biti "normalna" tema kad tzv. RSK bude u Hrvatskoj.Ah,umalo zaboravih,kako ono rece krivousti cimbenik da se tamo radilo o "remetilackom faktoru" pa ta tvorevina nije mogla opstati.Hebi ga,sused certificirani,malo konsekventnosti nije na odmet,pitam se sto se desilo s mitteleuropejstvom.Lincoln-Burrows wrote:Prvo da su Hrvati američke pudlice mi bi sada pričali o hrvatskom Sarajevu.detroit-mercy wrote:Pa bitno je da tebe shvacaju, prije nego nastavimo diskusiju ko su cije pudlice, sta je terorizam i kakve to ima veze sa globalnim desavanjima ja bih prvo da damo jednu opsirnu definicju sta je terorizam, koje akcije su djelo teroristа i sta su ciljevi terorista. Jer koliko vidim, u principu slicni dogadjaji se razlicito tumace ovisno od ucesnika. Ovdje se iznese tvrdnja da su Albanci americke pudlice a ja pitam ove sto se razumiju u globalnu politiku jesu li Hrvati njemacko-americke pudlice? Posto se ti razumijes u globalnu politiku mozes li mi odgovoriti na to pitanje. Drugo pitanje je, posto ste utrdili da iza svega stoji turski tok, ciji tok je stajao iza Jelaviceve pobune I koja sila je koga dovodila u red tada? Mozda nam odgovori na ta pitanja pomognu da shvatimo veoma kompleksnu situaciju u Makedoniji.Lincoln-Burrows wrote:detroit-mercy
Zatrolao si temu nenormalno i smanji taj doživljaj sa zelenim smajlijima u svakom postu ti ih je nekoliko.
Ljudi će pomisliti da si ovdje isključivo radi izrugivanja i neće te shvaćati ozbiljno. Ako te uopće i shvaćaju.
Drugo ja ne tvrdim ništa za turski tok, odakle ti to.
Treće Jelavić i samouprava su bili 2001 t.j. u mirnodopsko vrijeme ali prerano za takav potez, danas je Treći već normalna tema.
Eto kratkih odgovora a sada se vrati na temu i zaboravi na rat u BiH.
Nego,i mene zanima do kad ce ova forumska idila izmedu salonske momcadi i uljudbe trajati,do obljetnuce "Oluje"?