Momci nakon 25

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
krater

#576 Re: Momci nakon 25

Post by krater »

Ramzess Veliki wrote:Ovo je meni za bananu.
Kojo ? :mrgreen:
Ramzess Veliki

#577 Re: Momci nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

krater wrote:
Ma ovo Macanovo.
Nepristrasan sam, pretjerao je.
Matzan

#578 Re: Momci nakon 25

Post by Matzan »

Ramzess Veliki wrote:
krater wrote:
Ma ovo Macanovo.
Nepristrasan sam, pretjerao je.

Ne bi se baš reklo da si nepristrasan.
Ja nisam prvi počeo sa ličnim uvredama i psihloškim profilima.

Tek da se zna.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#579 Re: Momci nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

sheilak wrote:pa naravno da stoji iza toga. nisu mu dzaba onakvi postovi. opet velim, nesto ga je ostetilo.

slika je cudna, al necu prijavljivati post jer je meni upucena. ne obazirem se vise na takve stvari. modovi izgleda isto.
I ja se grozim one slike, i prvi sam osudio, ali nemoj se ni ti praviti nevinascem. I zamisli da neko tvoje pisanje tako psiholoski analizira i da iz njih zakljuci da si ti ostecena i da te treba na taj racun provocirati. :wink:
Ramzess Veliki

#580 Re: Momci nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

Matzan wrote: Ne bi se baš reklo da si nepristrasan.

Tek da se zna.
Nisi ali ne smiješ dozvoliti da te se tako lako isprovocira.
Šta sam ja banova primio dok to nisam shvatio ...
Ramzess Veliki

#581 Re: Momci nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

_BataZiv_0809 wrote:
sheilak wrote:pa naravno da stoji iza toga. nisu mu dzaba onakvi postovi. opet velim, nesto ga je ostetilo.

slika je cudna, al necu prijavljivati post jer je meni upucena. ne obazirem se vise na takve stvari. modovi izgleda isto.
I ja se grozim one slike, i prvi sam osudio, ali nemoj se ni ti praviti nevinascem. I zamisli da neko tvoje pisanje tako psiholoski analizira i da iz njih zakljuci da si ti ostecena i da te treba na taj racun provocirati. :wink:
Pridružujem se komentaru, Šeki nije ti prvi put da nekoga "analiziraš" na neprimjeren način.
I mene si tako rendala samo što je mene teško izbaciti iz takta i znam odgovoriti umjereno.
Kako sam ono napisao - "čitačica muškaraca" ... :lol:
Matzan

#582 Re: Momci nakon 25

Post by Matzan »

Ramzess Veliki wrote:

Tek da se zna.

Nisam reagovao na prvu, nego već duže vrijeme čitam sve i svašta od pojedinih.
Trudim se da bez velika zora nikog lično ne uvrijedim. To što se neko tu i tamo nađe u nekom postu
pa shvati lično nije moj problem.

Kad su spuštanja i provokacije u pitanju, onda se pozivaju na nekakvu ravnopravnost.
Kad uzvratiš malo jačom mjerom, sjete se da su žene, pa hoće tretman "slabijeg spola".
Bloody

#583 Re: Momci nakon 25

Post by Bloody »

:-) draze tudje zlo nego svoje dobro-klasika bh mentaliteta, a zaboravlja se da se sve vrati i obijne o glavu pa kad se to desi-smrc smrc :|
Last edited by Bloody on 26/05/2015 14:48, edited 1 time in total.
vryzas

#584 Re: Momci nakon 25

Post by vryzas »

pratim :meza1:
Gabrielo

#585 Re: Momci nakon 25

Post by Gabrielo »

Matzan wrote:
Ramzess Veliki wrote:

Tek da se zna.

Nisam reagovao na prvu, nego već duže vrijeme čitam sve i svašta od pojedinih.
Trudim se da bez velika zora nikog lično ne uvrijedim. To što se neko tu i tamo nađe u nekom postu
pa shvati lično nije moj problem.

Kad su spuštanja i provokacije u pitanju, onda se pozivaju na nekakvu ravnopravnost.
Kad uzvratiš malo jačom mjerom, sjete se da su žene, pa hoće tretman "slabijeg spola".
Nisu sve zene iste i ne zasluzuju isti tretman.
Sjecam se u srednjoj kako me jedna provocirala. Ja sve reko zensko je pusti. Ali ona nastavlja i nastavlja. Naravno, dobije jednu preko usta. Tada me pocela izbjegavati.
Matzan

#586 Re: Momci nakon 25

Post by Matzan »

Gabrielo wrote:
Sjecam se u srednjoj kako me jedna provocirala. Ja sve reko zensko je pusti. Ali ona nastavlja i nastavlja. Naravno, dobije jednu preko usta. Tada me pocela izbjegavati.
Ma, ja volim žene. Jako.
Trudim se biti fin, nježan i pažljiv.
Ramzess Veliki

#587 Re: Momci nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

Matzan wrote:
Gabrielo wrote:
Ma, ja volim žene. Jako.
Trudim se biti fin, nježan i pažljiv.
E tu ti je greška! :lol: :lol: :lol:
nightvision

#588 Re: Momci nakon 25

Post by nightvision »

Matzan wrote:Kad su spuštanja i provokacije u pitanju, onda se pozivaju na nekakvu ravnopravnost.
Ih burazeru da samo znas kako su mene svojevremeno pojedine gospoje ovde razapinjale na krst zato sto sam im znao odgovoriti i sto sam imao misljenje koje njima ne godi. To ti je problem generalno sa zenama. I ovde, i u zivotu. Ne trpe kada mislis drugacije od njih. Tvoj psiholoski profil je inace identican svakome drugom koji razmislja svojom glavom, standarda prica zena za koju se Fataju svaki put kada im ne godi ono sto govoris. :lol: Nije bilo potrebe da se osjecas uvrijedjeno. Sta vise, treba da ti imponuje kada te onako profiliraju. Tako ti zapravo kazu "u pravu si". :lol:
Pitam se fakat sta bi bilo, da svaki put kada dama kaze nesto s cime se ne slazem, da kazem doticnoj da je nedojebana, isfrustirana jer joj fali qurca?! :lol: :lol: :lol:
krater

#589 Re: Momci nakon 25

Post by krater »

nightvision wrote:
Matzan wrote:Kad su spuštanja i provokacije u pitanju, onda se pozivaju na nekakvu ravnopravnost.
Ih burazeru da samo znas kako su mene svojevremeno pojedine gospoje ovde razapinjale na krst zato sto sam im znao odgovoriti i sto sam imao misljenje koje njima ne godi. To ti je problem generalno sa zenama. I ovde, i u zivotu. Ne trpe kada mislis drugacije od njih. Tvoj psiholoski profil je inace identican svakome drugom koji razmislja svojom glavom, standarda prica zena za koju se Fataju svaki put kada im ne godi ono sto govoris. :lol: Nije bilo potrebe da se osjecas uvrijedjeno. Sta vise, treba da ti imponuje kada te onako profiliraju. Tako ti zapravo kazu "u pravu si". :lol:
Pitam se fakat sta bi bilo, da svaki put kada dama kaze nesto s cime se ne slazem, da kazem doticnoj da je nedojebana, isfrustirana jer joj fali qurca?! :lol: :lol: :lol:
:thumbup: :lol: :lol:
Gabrielo

#590 Re: Momci nakon 25

Post by Gabrielo »

nightvision wrote:
Sram te bilo. :oops:
nightvision

#591 Re: Momci nakon 25

Post by nightvision »

Gabrielo wrote: Sram te bilo. :oops:
Gdje? U nokat? :mrgreen:
Matzan

#592 Re: Momci nakon 25

Post by Matzan »

[quote="Ramzess Veliki"][quote="Matzan"][quote="Gabrielo"]

Sjecam se u srednjoj kako me jedna provocirala. Ja sve reko zensko je pusti. Ali ona nastavlja i nastavlja. Naravno, dobije jednu preko usta. Tada me pocela izbjegavati.[/quote]

Ma, ja volim žene. Jako.
Trudim se biti fin, nježan i pažljiv.[/quote]
E tu ti je greška! :lol: :lol: :lol:[/quote]

[quote="nightvision"][quote="Matzan"]Kad su spuštanja i provokacije u pitanju, onda se pozivaju na nekakvu ravnopravnost.
Kad uzvratiš malo jačom mjerom, sjete se da su žene, pa hoće tretman "slabijeg spola".[/quote]
Pitam se fakat sta bi bilo, da svaki put kada dama kaze nesto s cime se ne slazem, da kazem doticnoj da je nedojebana, isfrustirana jer joj fali qurca?! :lol: :lol: :lol:[/quote]

Image
Rockefeller

#593 Re: Momci nakon 25

Post by Rockefeller »

:lol:
nightvision

#594 Re: Momci nakon 25

Post by nightvision »

Matzan wrote:Image
Veliki covjek je bio taj Santic. :thumbup:
Ramzess Veliki

#595 Re: Momci nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

nightvision wrote:
Matzan wrote:Image
Veliki covjek je bio taj Santic. :thumbup:
Čovjek je mudar k'o Dalaj Lama ...
Tako to ide pa ko se snađe, snašao se.
Gabrielo

#596 Re: Momci nakon 25

Post by Gabrielo »

nightvision wrote:
Gabrielo wrote: Sram te bilo. :oops:
Gdje? U nokat? :mrgreen:
:lol:

Zbog cega je ona napala Matzana? Nisam ni skontao. :lol:
Ramzess Veliki

#597 Re: Momci nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

Gabrielo wrote: :lol:

Zbog cega je ona napala Matzana? Nisam ni skontao. :lol:
A to ... Kad mi besposličarimo na forumu, tada smo ostavljeni razočarani načeti iskompleksirani trese nas nejebica i očaj i štajaznamveć, navlakuša na prepisivanje gdje ti trebaš reći kako je ona sva u pravu mudra i kako te je svega provalila i pročitala.

Ima takvog nastupa i sa muške strane što sve vodi u stvaranje loših međuljudskih odnosa na forumu i odlazak onih koji ne žele tako da komuniciraju.
sheilak

#598 Re: Momci nakon 25

Post by sheilak »

gle, razmzesse, ja matzana nisam napala. samo se nisam slozila sa recenicom da mu je stil provokatorski u postu u kojem on analizira ponasanje i sudbu zena u odredjenim godinama. jedan forumas, bez namjere da njega sad uplicem u ovo, osvrnuo se na taj post kao na primitivan i sovinisticki. s tim bih se recimo slozila. primitivan i sovinisticki nacin razmisljanja ukazuje ili ne nedovoljno evoluiranu licnost ili na onu deficitarnu. ili ostecenu. ili nezadovoljnu. ili nesposobnu.

moje misljenje je takvo da smatram da vecina muskaraca koja si dozvoli takvo razmisljanje/ponasanje nisu dovoljno musko da bi odveli u krevet ili kvalitetno zensko ili zensko uopce. ili da nisu u mogucnosti osvojiti/imati zenu i na osnovu drugih stvari, poput dobrog izgleda, imovinskog stanja, obrazovanja, inteligencije, etc. a ne samo na osnovu svog spola. na sto oni misle da imaju pravo i da im je to pravo, navodno kroz taj monstrouzni feminizam, ili zakinuto ili negirano uopce. pa se uz gorcinu, zajedljivost i uzdisuci sjecaju tih nekih dobrih starih vremena...pitam se sta bi takvi muskarci radili da nema zakona, i da nismo u kakvoj takvoj civilizaciji? indija je recimo dobar primjer...

kako rekoh, ja imam pravo na odredjeno misljenje i imam ga pravo i izreci, bez upotrijebe teskih rijeci ili vulgarnosti. neki to recimo nisu u stanju. no svakako i oni imaju pravo na svoje misljenje. ja se necu buniti niti uzvratiti uvredama jer je ovo ipak forum, a i ne vidim smisla u vrijedjanju. niti imam namjeru ili zelju uplitati se u daljnje rasprave sa ljudima koji mi u biti sluze tek za razonodu dok sam na forumu. :D a koji, nezanimljivo, imaju jako zatucan stav, koji je po mom misljenju rezultat ovog sto sam navela. pa i nejebice. ozbiljne misli ne trose se na takve ljude. ;-)
Ramzess Veliki

#599 Re: Momci nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

Šeki .... :lol: :lol: :lol: ... pa upravo izvrijeđa pola foruma, daj ba ... :lol: :lol: :lol:

Ljudi žene i djeco, dajte malo tu lopticu spustite na zemlju. Ode priča u krivom pravcu.
Dajte mao šege šale ... :thumbup:
sheilak

#600 Re: Momci nakon 25

Post by sheilak »

cuj pola foruma...ne, vec samo one sa primtivnim i sovinistickim nacinom razmisljanja...pa ko se prepozna :D

no, nisam vrijedjala uopce. drugo je sto vas ima muhanatih. :D (jel se ovo ovako kaze/pise?)

i da, mislim da su se muski clanovi foruma na ovoj temi nakon mog posta matzanu uzhebali poprilicno. ja ne, pa ja se stalno zezam. :D
Last edited by sheilak on 28/05/2015 14:33, edited 1 time in total.
Post Reply