sheilak wrote:koja zna vristat.Fallen Angels wrote:sheilak wrote:ma ti se bojis samo.
Situacija sve bolja, bojim se sramezljive zeneu odredjenim situacijama...
Bitno da ne vara
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
sheilak wrote:koja zna vristat.Fallen Angels wrote:sheilak wrote:ma ti se bojis samo.
Situacija sve bolja, bojim se sramezljive zeneu odredjenim situacijama...
sheilak wrote: ramzesse, kako se opisujes, mislim da je to u tvom slucaju nemoguce.poznata je tvoja sudbina...
Nisam mora se i raditisheilak wrote: sto nisi u dubrovniku? kontala sam da ces nas opskrbit informacijama?a ne smijem ja, sramezljiva sam.
naravno, naravnoFallen Angels wrote:
Bitno da ne vara
Hajde zovi mene pa ćemo sa lezbama praviti svinger gay parti.walter kurtz wrote:Tu sam islo se do anakonde u rovinjsheilak wrote:nemoj ba torbicom.
btw. nema nam waltera kurtza. istovremeno javljaju da je u dubrovnik uplovio brod pun swingera...
slucajnost? i don´t think so.kad ces samnom?
walter kurtz wrote:Nisam mora se i raditisheilak wrote: sto nisi u dubrovniku? kontala sam da ces nas opskrbit informacijama?a ne smijem ja, sramezljiva sam.
stavimo ti masku i sramezljivost nestane ko rukom odnesena
Gay partyRamzess Veliki wrote:Hajde zovi mene pa ćemo sa lezbama praviti svinger gay parti.walter kurtz wrote:Tu sam islo se do anakonde u rovinjsheilak wrote:nemoj ba torbicom.
btw. nema nam waltera kurtza. istovremeno javljaju da je u dubrovnik uplovio brod pun swingera...
slucajnost? i don´t think so.kad ces samnom?
![]()
![]()
Javi se na pp za instrukcijesheilak wrote:walter kurtz wrote:Nisam mora se i raditisheilak wrote: sto nisi u dubrovniku? kontala sam da ces nas opskrbit informacijama?a ne smijem ja, sramezljiva sam.
stavimo ti masku i sramezljivost nestane ko rukom odnesena
aha.hajde razmislit cu
hahhahhaRamzess Veliki wrote:sheilak wrote: ramzesse, kako se opisujes, mislim da je to u tvom slucaju nemoguce.poznata je tvoja sudbina...
![]()
Znam ...![]()
![]()
Ni u Merhametu mi neće dati ... a išao sam iskati.
Ma samo ćemo se praviti, nije zaozbilje nego da nafatamo lezbe ...walter kurtz wrote:Gay partyRamzess Veliki wrote:Hajde zovi mene pa ćemo sa lezbama praviti svinger gay parti.![]()
![]()
dobro.walter kurtz wrote:Javi se na pp za instrukcijesheilak wrote:walter kurtz wrote: Nisam mora se i raditistavimo ti masku i sramezljivost nestane ko rukom odnesena
aha.hajde razmislit cu
ajoj hahhahahwalter kurtz wrote:Gay partyRamzess Veliki wrote:Hajde zovi mene pa ćemo sa lezbama praviti svinger gay parti.![]()
![]()
Gay party - jel' to isto k'o pederbal na bosanskom?Ramzess Veliki wrote:Zar niko ne konta to ... kad dva frajera startaju dvije ženske i kažu:
- Hajde da pravimo svinger gay party?
To k'o ono njih dva su k'o fol par i njih dvije su par, ali to k'o fol da prođe fora, pa ko fol gay pa razmjena partnera ... konta li iko?
Ramzess Veliki wrote:Zar niko ne konta to ... kad dva frajera startaju dvije ženske i kažu:
To k'o ono njih dva su k'o fol par i njih dvije su par, ali to k'o fol da prođe fora, pa ko fol gay pa razmjena partnera ... konta li iko?
Ama ugrabiš žensku. Kontaš sad?walter kurtz wrote:Ramzess Veliki wrote:Zar niko ne konta to ... kad dva frajera startaju dvije ženske i kažu:
Ne idem na gay partije. Ne znam šta je pederbal.Euridika wrote:Gay party - jel' to isto k'o pederbal na bosanskom?Ramzess Veliki wrote:Zar niko ne konta to ... kad dva frajera startaju dvije ženske i kažu:
To k'o ono njih dva su k'o fol par i njih dvije su par, ali to k'o fol da prođe fora, pa ko fol gay pa razmjena partnera ... konta li iko?![]()
A ovaj svingeraj, ma može to samo ako nije u mraku... da ne završiš s pogrešnom osobom... pa onda i taj belaj...![]()
Ramzess Veliki wrote:Ne idem na gay partije. Ne znam šta je pederbal.Euridika wrote:Gay party - jel' to isto k'o pederbal na bosanskom?Ramzess Veliki wrote:Zar niko ne konta to ... kad dva frajera startaju dvije ženske i kažu:
To k'o ono njih dva su k'o fol par i njih dvije su par, ali to k'o fol da prođe fora, pa ko fol gay pa razmjena partnera ... konta li iko?![]()
A ovaj svingeraj, ma može to samo ako nije u mraku... da ne završiš s pogrešnom osobom... pa onda i taj belaj...![]()
Grupnjak bez mraka gubi smisao.
Kad se upali svjetlo svi navale na onu najzgodniju a ostalima ostaje da se uhvate kuhinje i pranja posuđa ...
E vala se pošteno ismijahRamzess Veliki wrote:Ne idem na gay partije. Ne znam šta je pederbal.Euridika wrote:Gay party - jel' to isto k'o pederbal na bosanskom?Ramzess Veliki wrote:Zar niko ne konta to ... kad dva frajera startaju dvije ženske i kažu:
Kad se upali svjetlo svi navale na onu najzgodniju a ostalima ostaje da se uhvate kuhinje i pranja posuđa ...
Ne jadan ... da čitaš znao bih da kupim fore iz Alana Forda i od Bukovskog.Njanjavi wrote:Jel to ramzes opet plasira usnule situVacije i komicne dogadjaje pokupljene iz stupidnih filmcica kao realu forumskom pupulusu
Ma jok, srećom teška sam konzerva pa svoje ne dam a tuđe ne tražim, nego mi je pala na pamet logična postavka takve scene znajući ovaj naš dunjaluk i kako razmišljaju.nKrkan wrote:Ramzess Veliki wrote:Ne idem na gay partije. Ne znam šta je pederbal.
Kad se upali svjetlo svi navale na onu najzgodniju a ostalima ostaje da se uhvate kuhinje i pranja posuđa ...![]()
![]()
![]()
Jel to iz iskustva ?