Romanista 101% wrote:Bravo Ljiljani!
![]()
![]()
![]()
![]()
Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Ras Al Ghul
#576 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
-
Crvena Tifoza
#577 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Pjanke sina na teren donio. 
- It_is_a_Leclerc
#578 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Hoće 100 %. To je 17 bodova.jeza u ledja wrote:Svaka cast.![]()
Sad idemo uzeti bar 9 od preostalih 12 boba i vjerovatno ce bit dovoljno za baraz.
Izrael dobije li Andoru i Kipar (a to im je pitanje), i ako izgube od Belgije i Velsa (pa čak i remiziraju) - imat će 15.
Mi smo izgubili šanse za 2. mjesto.
Vels i Belgija će imati po 23 boda minimalno. Čak i ako mi dobijemo Belgiju, fale nam 3 boda za stići Vels.
- ljevoruki
#579 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Poderali smo ih.

- SaNsEo
#580 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
e safete sajo sarajlijo usta si nas uvajlijoIt_is_a_Leclerc wrote:Hoće 100 %. To je 17 bodova.jeza u ledja wrote:Svaka cast.![]()
Sad idemo uzeti bar 9 od preostalih 12 boba i vjerovatno ce bit dovoljno za baraz.
Izrael dobije li Andoru i Kipar (a to im je pitanje), i ako izgube od Belgije i Velsa (pa čak i remiziraju) - imat će 15.
Vels i Belgija će imati po 23 boda minimalno. Čak i ako mi dobijemo Belgiju, fale nam 3 boda za stići Vels.
- Capajebo
#581 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
haman da nije tebi kriv'o sto je Belgija izgubila, neg' sto Francuze oderaseinsomnia78 wrote:A mater jebali poderase Francuze neki danlokalni_razdjevicar wrote:Belgija igra ko amateri neki....mmu im
- luckylaka
#582 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
12 od 12 garancija za E.P.
-
mega_mashcine
#583 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Ako dobijemo Belgiju onda smo ispred Belgije na tabeli zbog boljeg medjusobnog omjera i sve pobjede do kraja bi nam garantovale drugo mjesto. Vels svakako ne mozemo stici, osim ako oni bas ne kiksaju u ostalim mecevima.It_is_a_Leclerc wrote:Hoće 100 %. To je 17 bodova.jeza u ledja wrote:Svaka cast.![]()
-
palermo
#584 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Gledao utakmicu na sportklubu, počeo na BH ali brzo prebacio, šta mislite zašto
.
O utakmci, dobro smo.....nije to još uvijek najbolje što možemo, ali u ovim okolnostima, vrlo, vrlo dobro. Najbolji, Pjana, Višća, Vranješ, Džeko, Medo (jebi ga anbrojah pola tima
)......
Bojim se da bez boda u Belgiji ćemo i sa svim pobjedama do kraja opet ispušiti ( nešto ne vejrujem da će Izael izgubiti i protiv velsa i protiv Belgije) ali šta je tu je.....
O utakmci, dobro smo.....nije to još uvijek najbolje što možemo, ali u ovim okolnostima, vrlo, vrlo dobro. Najbolji, Pjana, Višća, Vranješ, Džeko, Medo (jebi ga anbrojah pola tima
Bojim se da bez boda u Belgiji ćemo i sa svim pobjedama do kraja opet ispušiti ( nešto ne vejrujem da će Izael izgubiti i protiv velsa i protiv Belgije) ali šta je tu je.....
- Šveđanin
- bingov buraz
#586 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Upravo doznah na BHT dnevniku da smo na korak od plasmana 
- KAMI666
#587 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Na avataru jeste moralna vertikala. Jednostavno ecu dalje da se raspravljam na ovu temu, mozak me zaboli kada citam koliko je nas narod lud i budalast, cak i kad mu se na glavu pishaju.hrasno38 wrote:A ti si bas stavio na avatar moralnu vertikalu da nekom drzis predavanja. Ogi je istetoviro RS ali je Alija isti taj RS potpisao i RS je dio BiH. A ti se ufati tog goventa od Zukorlica i svog Sandzaka.KAMI666 wrote:NE interesuje me sta je on, on je pokazao sta je.
A ti ako sebe i svoje prodajes za penal, jeftin si sinko. VIse govori o tebi
Ogiju po ne znam koji put kapa dole za nastup a pravo na RS mu je dao stariji i mladji vozd loze Izetbegovica.
Inace bravo Zmajevi jaka pobjeda u ne bas nekoj leprsavoj igri. Ogi najbolji u odbrani, Visca zasluzeno u prvom timu i ispred Hajrovica, Edin pravi kapiten, Princ na 50% i opet po ko zna koji put prisjetim se Misketovim loptama sa ocima....nema to Pjanke da bog kaze. Mesa je odlicno pripremio ekipu i prije svega pokazao koliko je vazna ozbiljna priprema utakmice.
![]()
![]()
![]()
A ti se zavuci jos dublje tamo gdje sunce nije grijalo. Zasmrdit ce ti kad tad.
-
LSD
#589 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Evo redom, forma naših igraca:
Begović - otkako je odbio produženje ugovora sa Stokom - klupa
Mujdža - van pvih 11 više od godinu dana (duga ozljeda, trenutni status: na kraju klupe)
Spahić - bez kluba
Vranješ - prešao u Gaziantep i poceo imalo grati
prije toga, ni na nebu ni na zemlji
Kolašinac - duga pauza zbog povrede, sad na klupi
Bešić- zacementiran na klupi Evertona
Medunjanin- standardni grijac klupe u Deportivu, ali ako ništa ima konstantnu ulazak u zadnjih 15-tak minuta
Lulić- kombinacija između klupe i prvih 11 (više klupa, al eto)
Višća - jedini koji igra u svom klubu
to se i vidjelo veceras
Džeko - zacementiran na klupi Citya
igraci ušli sa klupe:
Hajrović - klupa, bez minutaže
Ibišević - no comment
Hadžić - čas igra, čas ne igra u Sturmu, ali ima neki utakmica
Dakle, ovo je podvig da smo sa ovakvim sastavom uzeli nezgodni Izrael
Meša, svaka cast
ali sa ovim igracima i njihovom formu da Bogda da mi vidimo i baraž 
Mujdža - van pvih 11 više od godinu dana (duga ozljeda, trenutni status: na kraju klupe)
Spahić - bez kluba
Vranješ - prešao u Gaziantep i poceo imalo grati
Medunjanin- standardni grijac klupe u Deportivu, ali ako ništa ima konstantnu ulazak u zadnjih 15-tak minuta
Višća - jedini koji igra u svom klubu
igraci ušli sa klupe:
Ibišević - no comment
Dakle, ovo je podvig da smo sa ovakvim sastavom uzeli nezgodni Izrael
Meša, svaka cast
Last edited by LSD on 12/06/2015 23:16, edited 1 time in total.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#590 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Ja ne bi dao Ogija za desetoricu takvih mercedes i BMW efendija. Meni se Alija popisao na glavu i borbu 95 u Dejtonu i tu je prica zavrsena. Ogi i njegov brat niti su koga ubili i igraju srcem za ovu zemlju i sve dok je tako zaboli me sta misle simpatizeri efendija iz druge drzave.KAMI666 wrote:Na avataru jeste moralna vertikala. Jednostavno ecu dalje da se raspravljam na ovu temu, mozak me zaboli kada citam koliko je nas narod lud i budalast, cak i kad mu se na glavu pishaju.hrasno38 wrote:A ti si bas stavio na avatar moralnu vertikalu da nekom drzis predavanja. Ogi je istetoviro RS ali je Alija isti taj RS potpisao i RS je dio BiH. A ti se ufati tog goventa od Zukorlica i svog Sandzaka.KAMI666 wrote:NE interesuje me sta je on, on je pokazao sta je.
A ti ako sebe i svoje prodajes za penal, jeftin si sinko. VIse govori o tebi
Ogiju po ne znam koji put kapa dole za nastup a pravo na RS mu je dao stariji i mladji vozd loze Izetbegovica.
Inace bravo Zmajevi jaka pobjeda u ne bas nekoj leprsavoj igri. Ogi najbolji u odbrani, Visca zasluzeno u prvom timu i ispred Hajrovica, Edin pravi kapiten, Princ na 50% i opet po ko zna koji put prisjetim se Misketovim loptama sa ocima....nema to Pjanke da bog kaze. Mesa je odlicno pripremio ekipu i prije svega pokazao koliko je vazna ozbiljna priprema utakmice.
![]()
![]()
![]()
A ti se zavuci jos dublje tamo gdje sunce nije grijalo. Zasmrdit ce ti kad tad.
-
nema me tamo
#591 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
LSD wrote:Evo redom, forma naših igraca:
Spahić - bez kluba
Vranješ - prešao u Gaziantep i poceo imalo gratiprije toga, ni na nebu ni na zemlji
Medinjanim- standardni grijac klupe u Deportivu, ali ako ništa ima konstantnu ulazak u zadnjih 15-tak minuta![]()
Višća - jedini koji igra u svom klubu![]()
![]()
![]()
to se i vidjelo veceras
igraci ušli sa klupe:
Ibišević - no comment![]()
Dakle, ovo je podvig da smo sa ovakvim sastavom uzeli nezgodni Izrael![]()
![]()
Meša, svaka castali sa ovim igracima i njihovom formu da Bogda da mi vidimo i baraž
Ma daj furaš me da je ovo istina.
-
LSD
#592 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
to je jedna jedina istina....ko god ti kaže drugacije- jednostavno laženema me tamo wrote:LSD wrote:Evo redom, forma naših igraca:
Spahić - bez kluba
Vranješ - prešao u Gaziantep i poceo imalo gratiprije toga, ni na nebu ni na zemlji
Medinjanim- standardni grijac klupe u Deportivu, ali ako ništa ima konstantnu ulazak u zadnjih 15-tak minuta![]()
![]()
![]()
to se i vidjelo veceras
igraci ušli sa klupe:
![]()
Meša, svaka castali sa ovim igracima i njihovom formu da Bogda da mi vidimo i baraž
- insomnia78
#593 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Ma prijateljska, nego su stvarno dobro igraliCapajebo wrote:haman da nije tebi kriv'o sto je Belgija izgubila, neg' sto Francuze oderaseinsomnia78 wrote:A mater jebali poderase Francuze neki danlokalni_razdjevicar wrote:Belgija igra ko amateri neki....mmu im![]()
Vidi reko sto su se ustelili macnuse ih bez problema... 'ta ce Vels
-
hillbill
#594 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
kako ti je safet s.....luckylaka wrote:Ovo je qrac od utakmice, taktike, igraca, selektora, ,tv kuce. Ovo je samo da poludis do kraja
- noiserr
#595 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Pa uglavnom jeste, osim Begovic-a, koji je samo presjedio par igara, i Besica koji nije igrao tako malo minuta kako mu je ovo nova sezona u novoj ligi i na novoj poziciji.nema me tamo wrote:LSD wrote:Evo redom, forma naših igraca:
Spahić - bez kluba
![]()
![]()
to se i vidjelo veceras
igraci ušli sa klupe:
![]()
- Artest
#596 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Svaka cast deĆkima i selektoru na pripremi i vodjenju utakmice.
Vidjela se razlika izmedju igraca koji igraju u svom klubu i onih koji se suse na klupi. Srecom nije utjecalo na ishod. Mesa napravio mudovit potez s Vranjesom i Viscom. Maksimiziro je sve pozitivne Viscine osobine. Iako doticni nije neki znalac niti prodoran 1 na 1 igrac, zna se da je opasan kad dobije loptu u for i kad ima brisani prostor ispred sebe. Odlicna reakcija kod gola te sjajan asist Pjanica. Nadam se da ce konacno napravit dobar transfer.
Ovaj prvi se, zbog niskog tezista, dosta bolje snalazio protiv omalenih izraelcana. Nije plivao, okretan je...veceras i koncentrisan, i to je kljucna razlika izmedju njega i Sunjevarica. Toniju vise odgovaraju igraci Lukakuovog profila.
Vidjela se razlika izmedju igraca koji igraju u svom klubu i onih koji se suse na klupi. Srecom nije utjecalo na ishod. Mesa napravio mudovit potez s Vranjesom i Viscom. Maksimiziro je sve pozitivne Viscine osobine. Iako doticni nije neki znalac niti prodoran 1 na 1 igrac, zna se da je opasan kad dobije loptu u for i kad ima brisani prostor ispred sebe. Odlicna reakcija kod gola te sjajan asist Pjanica. Nadam se da ce konacno napravit dobar transfer.
Ovaj prvi se, zbog niskog tezista, dosta bolje snalazio protiv omalenih izraelcana. Nije plivao, okretan je...veceras i koncentrisan, i to je kljucna razlika izmedju njega i Sunjevarica. Toniju vise odgovaraju igraci Lukakuovog profila.
- noiserr
#597 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Ma kakva nam je forma mi smo igrali ko Brazil. Ono prvo poluvrijeme Izraelci nisu mogli ni dahnut. Totalna dominacija.
Last edited by noiserr on 12/06/2015 23:26, edited 1 time in total.
- Chisum
#598 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
pici wrote:spaHo: BiH je prvi put pobjedila Izrael![]()
Skoro da sam zaboravio na ovo kad se Spaho oteo kontroli. Cijepao sam se od smijeha gledajuci ga onako ludog, pijanog, sta li vec, kako zapinje jezikom i rejva
- Logovan
#599 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Zadovoljan sam i ja, samo daj da se pobjeđuje nebitno kako i da se ode na EP.skuterumoj wrote: Ja zadovoljan,pobjeda, kao i mnogi drugi. Ali se u potpunosti slazem sa tobom u vezi Belgije. Noc i dan.
- avetinja
#600 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Sreća pa smo se vratili nakon primljenog gola i da smo zabili treći, jer smo bili pali. Sve u svemu svaka čast. Korak bliže uspjehu.