Andora - Bosna i Hercegovina

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
lakilaka

#576 Re: Andora - Bosna i Hercegovina

Post by lakilaka »

leškarenje wrote:
lakilaka wrote:zasluzena pobjeda bih. ovi koji su protiv i traze mane igracima i selektoru, samo jedna: iz jedne utakmice vise bodova ovaj selektor nego prethodni iz 4. pametnom i ne zavidnom - dosta.
Evo im jedan aplauz...pljas,pljas,pljas...
sto se ti pronadje u ovome, pa me quotiras.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#577 Re: Andora - Bosna i Hercegovina

Post by hrasno38 »

Ajde ba Pitari ohladite malo......pomirite se sa tim da nakon godina i godina neuspjeha sa seloktorima koji dolaze sa Koseva pa onda najveceg uspjeha nase reprezentacije sa selektorom sa Koseva pa nakon toga njegovim debaklom, sad reprezentaciju vodi covjek sa Grbavice, takodje jedna od legendi BH fudbala i da okosnicu reprezentacije vec dugo godina cine igraci ponikli na Grbavici a da Kosevo nije izbacilo postenog reprezentativca jos od vremena Papeta i Hadzije.
Eto Dzeko levat sto je amaterima strpo 3 gola a sta je sa onih ostalih 38 sto je dao za repreznetaciju. Eto sad pobjeda protiv Andore je za kurac ali protiv Lihtenstajna je bila skoro pa istorijska jer je na klupi bio Pape. Kako vam samo sekunda treba da omalovazavate sve sto ima ikakvog doticaja sa Grbavicom i pokazaqte koliko ste frustrirani plavom bojom.
Zabo li me cuna ko je na klupi......za razliku od mase nisam ni jednu jedinu ruznu rijec rekao protiv Papeta niti cu ikada ili protiv bilo cega sto sa uspjehom brani boje nase zemlje a dolazi sa Koseva (mada je to rijetkost).
Bio Pape kralj sad je Mesa kralj a vi mozete primjeniti i suicid, to je vas problem.
solo2

#578 Re: Andora - Bosna i Hercegovina

Post by solo2 »

Ne znam kako niko do sada da shvati da mi sa Pjanicem moramo imati jos jednog kreativca i da zbog toga treba zrtvovati drugog napadaca

--------------------Begovic
Bicakcic----Sunjic---Spahic--Zukanovic
-------------------Cocalic------------------
Visca------Pjanic---Stilic---------Lulic--
---------------------Dzeko------------------

Ovo je najbolje trenutno sto imamo - svi (manje-vise) igraju

O&O
Logovan

#579 Re: Andora - Bosna i Hercegovina

Post by Logovan »

leškarenje wrote: I ti sa toliko sprcanih godina napises jedan ovakav post :shock:
A šta će kad ne zna ništa drugo ni napisati. Samo jedno te isto, pitari ovo, pitari ono, pomirite se, bla, bla, itd. Standardno.
hrasno38

#580 Re: Andora - Bosna i Hercegovina

Post by hrasno38 »

leškarenje wrote:
hrasno38 wrote:Ajde ba Pitari ohladite malo......pomirite se sa tim da nakon godina i godina neuspjeha sa seloktorima koji dolaze sa Koseva pa onda najveceg uspjeha nase reprezentacije sa selektorom sa Koseva pa nakon toga njegovim debaklom, sad reprezentaciju vodi covjek sa Grbavice, takodje jedna od legendi BH fudbala i da okosnicu reprezentacije vec dugo godina cine igraci ponikli na Grbavici a da Kosevo nije izbacilo postenog reprezentativca jos od vremena Papeta i Hadzije.
Eto Dzeko levat sto je amaterima strpo 3 gola a sta je sa onih ostalih 38 sto je dao za repreznetaciju. Eto sad pobjeda protiv Andore je za kurac ali protiv Lihtenstajna je bila skoro pa istorijska jer je na klupi bio Pape. Kako vam samo sekunda treba da omalovazavate sve sto ima ikakvog doticaja sa Grbavicom i pokazaqte koliko ste frustrirani plavom bojom.
Zabo li me cuna ko je na klupi......za razliku od mase nisam ni jednu jedinu ruznu rijec rekao protiv Papeta niti cu ikada ili protiv bilo cega sto sa uspjehom brani boje nase zemlje a dolazi sa Koseva (mada je to rijetkost).
Bio Pape kralj sad je Mesa kralj a vi mozete primjeniti i suicid, to je vas problem.
I ti sa toliko sprcanih godina napises jedan ovakav post :shock:
Jok eto pisat cu onako kako vi pisete......da ne spominjem sve vase nebuloze od kluba do reprezentacije.
armin071

#581 Re: Andora - Bosna i Hercegovina

Post by armin071 »

Ovdje čini mi se niko ne piše kontra Meše već da je gro igrača grohnulo samo tako. Oni meda ne mogu taman da im Ivica dođe da ih trenira. Čast izuzecima kao Džekson Bega, ostalo prosjek mrtvi. I što se sve odmah okreće na plavo bordo. Ima li iko realan ovdje. Pa gledate li vi tekme ili samo brojite krvna zrnca?
Logovan

#582 Re: Andora - Bosna i Hercegovina

Post by Logovan »

armin071 wrote:Ovdje čini mi se niko ne piše kontra Meše već da je gro igrača grohnulo samo tako. Oni meda ne mogu taman da im Ivica dođe da ih trenira. Čast izuzecima kao Džekson Bega, ostalo prosjek mrtvi. I što se sve odmah okreće na plavo bordo. Ima li iko realan ovdje. Pa gledate li vi tekme ili samo brojite krvna zrnca?
Okreće se na plavo-bordo kad je dobrom dijelu raje razmišljanje u kurcu. Jebo te ne možeš više ni prokomentarisati nekog bivšeg ili sadašnjeg igrača Sarajeva/Želje, a da se ne javi neko sa odgovorom kako je taj i taj kompleksaš ili šta ja znam.

Ne kažem ja da nema kompleksaša, ali nije red sve u isti koš trpati.
avetinja

#583 Re: Andora - Bosna i Hercegovina

Post by avetinja »

Ni utakmica reprezentacije ne može više proći, a da se ne spomenu Željo i Sarajevo. Opustite se malo, zanemarite ko je gdje igr'o, ko za koga navija.
LSD

#584 Re: Andora - Bosna i Hercegovina

Post by LSD »

hrasno38 wrote:Ajde ba Pitari ohladite malo......pomirite se sa tim da nakon godina i godina neuspjeha sa seloktorima koji dolaze sa Koseva pa onda najveceg uspjeha nase reprezentacije sa selektorom sa Koseva pa nakon toga njegovim debaklom, sad reprezentaciju vodi covjek sa Grbavice, takodje jedna od legendi BH fudbala i da okosnicu reprezentacije vec dugo godina cine igraci ponikli na Grbavici a da Kosevo nije izbacilo postenog reprezentativca jos od vremena Papeta i Hadzije.
:thumbup: :thumbup:

mah smiješni su u svom ocaju, ali jasno je da mi uživamo u tome :nargila:
cyprus

#585 Re: Andora - Bosna i Hercegovina

Post by cyprus »

solo2 wrote:Ne znam kako niko do sada da shvati da mi sa Pjanicem moramo imati jos jednog kreativca...
Jebiga zar nismo godinama unazad pričali kako Pjanića drugi kreativac (Misimović) guši? :mrgreen:
hrasno38

#586 Re: Andora - Bosna i Hercegovina

Post by hrasno38 »

cyprus wrote:
solo2 wrote:Ne znam kako niko do sada da shvati da mi sa Pjanicem moramo imati jos jednog kreativca...
Jebiga zar nismo godinama unazad pričali kako Pjanića drugi kreativac (Misimović) guši? :mrgreen:
solo2

#587 Re: Andora - Bosna i Hercegovina

Post by solo2 »

hrasno38 wrote:
cyprus wrote:
To nam se cinilo izgleda a sto je najgore u utakmicama u kojima smo bili najbolji (Francuska, Grcka) jedan od njih dvojice ili Ibisevic nisu igrali..
Sjetim se isto tako pripremnih utakmica za SP - ona formacija sa jednim spicem..
Megiddo

#588 Re: Andora - Bosna i Hercegovina

Post by Megiddo »

samkoF wrote: E znas jaro sta je sinoc bila zasluga selektora.Bilo je to sto je svako igrao na svom mjestu, sto smo imali normalnu formaciju gdje je lijevi bek bio lijevi bek, lijevo krilo je bilo lijevo krilo, desni bek je bio desni bek, desno krilo je bilo desno krilo I da dalje ne nabrajam.Znaci nije bilo eksperimentisanja kao kod papeta gdje je uvaljivao lulica samog na lijevoj strain ili mujdzu samog na desnoj strani il kad nije bilo mujdze samog vrsajevica na desnoj strani kao protiv izraela il cak ne daj boze igrao bez ijednog napadaca koje nije cak ni htio da pozove a imao je I tad I djurica I mahmutovica.
Ja, Zukanović je lijevi bek, a Medunjanin lijevo krilo. :mrgreen:

PS. nisam ništa rek'o protiv Baždarevića :!:
Charuga
Globalni moderator

#589 Re: Andora - Bosna i Hercegovina

Post by Charuga »

armin071 wrote:Ovdje čini mi se niko ne piše kontra Meše već da je gro igrača grohnulo samo tako. Oni meda ne mogu taman da im Ivica dođe da ih trenira. Čast izuzecima kao Džekson Bega, ostalo prosjek mrtvi. I što se sve odmah okreće na plavo bordo. Ima li iko realan ovdje. Pa gledate li vi tekme ili samo brojite krvna zrnca?
Ovo je bit svega. Igrači su nam u puno lošijoj formi u odnosu na prošlu a posebno pretprošlu godinu.
betametazon

#590 Re: Andora - Bosna i Hercegovina

Post by betametazon »

Ova tema je svakako zrela za kljucanje.

Ono sto bih da kazem na temu prepucavanja bordo - plavo: pa nije ovo sarajevska reprezentacija niti je BiH od grbavice do koseva niti tamo igraju samo igraci iz zelje ili sarajeva! daj ohladite malo - selektor ili valja ili ne valja, radi dobro ili ne radi dobro - rezultati ce reci i nije bitno gdje je igrao i koga je prije trenirao! isto vrijedi i za igrace!

:bih:
luckylaka

#591 Re: Andora - Bosna i Hercegovina

Post by luckylaka »

betametazon wrote:Ova tema je svakako zrela za kljucanje.

Ono sto bih da kazem na temu prepucavanja bordo - plavo: pa nije ovo sarajevska reprezentacija niti je BiH od grbavice do koseva niti tamo igraju samo igraci iz zelje ili sarajeva! daj ohladite malo - selektor ili valja ili ne valja, radi dobro ili ne radi dobro - rezultati ce reci i nije bitno gdje je igrao i koga je prije trenirao! isto vrijedi i za igrace!

:bih:
Pa ovdje ni jedna tema o reprezentaciji ne moze proci bez prepucavanja bordo-plavi il Pape-Mesha.Da svi normalno diskutuju ovo bi bila zadnja stvar o cemu bi se trebalo raspravljati ali jednima tesko pada sto je Sajio bio bivsi jednim sto je Mesha sadasnji.Dokle :-)
betametazon

#592 Re: Andora - Bosna i Hercegovina

Post by betametazon »

Bas nigdje veze. I jos argument "ovaj vise bodova u jednoj utakmici nego onaj u prethodne tri". Pa ja da sam ih vodio morali su pobjedit amatere iz Andore, sad je kao i to podvig neki?

Analizirati zrelo i objektivno, istaci i mane i greske ali i pozitivne stvari je ok, ali ako se sva rasprava svede na to jel iz Zelje ili Sarajeva jebo tu raspravu. 90% navijaca reprezentacije ne interesuje gdje je trener igrao u karijeri nego kako ce postaviti taktiku, koga ce zvati itd...
samkoF

#593 Re: Andora - Bosna i Hercegovina

Post by samkoF »

leškarenje wrote:Dobro,"JARO" :zzzz: ... svako igra na svojoj poziciji,a mi meda ne mozemo protiv Andore...hej molim te Andora,jos bi ih tukli samo zato sto ljudi igraju i nisu skinuli gace...unio im je Mesa i svojih manira :P ,nema sta .Odlicni smo,sreca nam je pa sad ne igramo drugu kavlifikacionu.
Ti imas ne kriticke nego ruzne namjere, provokatorske komentare.Cuj "meda ne mogu" po cemu si to zakljucio jel zato sto nismo dobili 14-1 il sta????
Pa zar nismo vec u 13 oj minuti zabili I odigrali utakmicu sa 25% snage svoje I uz to opet smo imali sijaset sansi s tim da andora nije 2 put centar presla??Il pojasni mi sta to tebi znaci da nismo "meda mogli" po cemu?Argumentuj al nemoj da lupas samo da bi trolovao gluposti.
samkoF

#594 Re: Andora - Bosna i Hercegovina

Post by samkoF »

lakilaka wrote:
leškarenje wrote:
lakilaka wrote:zasluzena pobjeda bih. ovi koji su protiv i traze mane igracima i selektoru, samo jedna: iz jedne utakmice vise bodova ovaj selektor nego prethodni iz 4. pametnom i ne zavidnom - dosta.
Evo im jedan aplauz...pljas,pljas,pljas...
sto se ti pronadje u ovome, pa me quotiras.
Pa eto ocito je protiv nekoga il necega iako ni utakmica nije krenula po njegovim komentarima znao si da ce ovako negativno komentarisati e sad zamisli da mesa napravi sa repkom u sljedece 4 tekme kao njegov prethodnik safet samo 2 boda, sta bi tek tad citao :)
samkoF

#595 Re: Andora - Bosna i Hercegovina

Post by samkoF »

Megiddo wrote:
samkoF wrote: E znas jaro sta je sinoc bila zasluga selektora.Bilo je to sto je svako igrao na svom mjestu, sto smo imali normalnu formaciju gdje je lijevi bek bio lijevi bek, lijevo krilo je bilo lijevo krilo, desni bek je bio desni bek, desno krilo je bilo desno krilo I da dalje ne nabrajam.Znaci nije bilo eksperimentisanja kao kod papeta gdje je uvaljivao lulica samog na lijevoj strain ili mujdzu samog na desnoj strani il kad nije bilo mujdze samog vrsajevica na desnoj strani kao protiv izraela il cak ne daj boze igrao bez ijednog napadaca koje nije cak ni htio da pozove a imao je I tad I djurica I mahmutovica.
Ja, Zukanović je lijevi bek, a Medunjanin lijevo krilo. :mrgreen:

PS. nisam ništa rek'o protiv Baždarevića :!:
Ti da si imalo pratio Zukanovica skontao bi da se moze primjeniti na svim bas pozicijama u defnazivi osim golmana, moze igrati I beka I lijevog I desnog I stopera I defanzivnog veznog.Upratio bi takodje da je vec jednom I bio lijevi bek igrajuci za nasu repku I na kraju reci mi jel imas kakvu zamjerku na zukinu partiju sinoc gdje igrao LIJEVOG BEKA?
Medunjanin sinoc nije igrao tipicno lijevo krilo, pogledaj reprizu ponovo pogotovo od tog momenta kad je Medunjanin usao.Da je susic vodio sinoc repku znas I sam vrlo dobro da bi lulic bio sam na lijevoj strani a mujdza na desnoj ( vjerovatnije da bi bio cak vrsajevic) I reci mi onda u takvoj postavci igre kakvu je susic najcesce postavljao ( sam lulic citavu lijevu stranu cuva) mislis da bi Lulic tad stizao asistirati dzeki sva tri gola????Jel zaista mislis?Sad ponovo skontaj I procitaj onaj moj prvi post , mozda ga sad shvatis.
Charuga
Globalni moderator

#596 Re: Andora - Bosna i Hercegovina

Post by Charuga »

Prešaltajte se na druge teme o reprezentaciji, ovu ću da zaključam jer je utakmica gotova i odmah slijedi nova. Ne valja da se postovi šire na više tema, a ista je poenta.
Locked