Australian Open 2015.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
golman
#577 Re: Australian Open 2015.
vidio sam još prije sve to,ali nisam znao ko je ko...eee svaštaradostan dan wrote:guslar novak, mirkin mali rodžer, znojavac nadal, neurotik marej, duboko oranje vavrinka, black sušić serena, dimtrova mama šarapoova, švabica ana ivanović, simonida halep...golman wrote:
..ma ko mu je taj Crni Pape,a ko neurotik?
ništa ne kontam
i još nešto...što se bolan ne bio prepucavaš sa onim shake 69...gori si ti od njega
vidiš li da je frajer udaren mokrom priglavkom po glavi,ne zna ni on šta više priča..
- Leopold_IV
#578 Re: Australian Open 2015.
Ha ha ha, sjajna pjesmica. Možda čak uz usnu harmoniku bolje ide nego uz gusle.
- Blek Stena
-
radostan dan
#580 Re: Australian Open 2015.
drugi se prepucavaju sa njim, ja i on se družimo...golman wrote:
i još nešto...što se bolan ne bio prepucavaš sa onim shake 69...gori si ti od njega![]()
vidiš li da je frajer udaren mokrom priglavkom po glavi,ne zna ni on šta više priča..
-
radostan dan
#581 Re: Australian Open 2015.
a sjećate li se ovog australijskog mangupa u splitu 1985? kakva je to euforija bila poslije prvog dana...Keš: Mari se potpuno "istopio"
Bivši australijski teniser Pat Keš izjavio je da se Britanac Endi Mari potpuno „istopio“ u finalu Australijan opena protiv Novaka Đokovića.
IZVOR: BBC | ĐN | NEDELJA 1.02.2015. | 21:46
Mari je po četvrti put izgubio finale Otvorenog prvenstva Australije, pošto je Đoković slavio rezultatom 7:6, 6:7, 6:3, 6:0.
„Potreban mu je dobar, ozbiljan pogled u ogledalo kako bi sredio glavu. Nije pružio veliku borbu, nije. Ne bojite u ružičastu nijansu“, rekao je Keš.
Mari je osvojio Vimbldon i US open, ali već četvrti put nije uspeo da dođe do titule na Ozi openu. Odigrao je prvo Gren slem finale od operacije leđa, ali šampion iz 1987. godine smatra da bi Endi trebalo da bude razočaran načinom na koji je uzgubio.
„Istopio se, potpuno je pao. Osećaće se kao da je sve izneverio, ali mora sve sagledati i reći: ’Više ovako ne mogu’. Sve je po njega krenulo nizbrdo kada je jednom izgubio koncentraciju, a u četvrtom setu je sve išlo protiv njega“, dodao je Australijanac.
Keš je naveo da razume kako se Britanac trenutno oseća.
„Žao mi ga je, on je ozbiljno dobar teniser, ali da bi postao vrhunski – moraće da popravi te stvari. Mora da se koncentriše na to zašto se istopio, ako poradi na tome, možemo ga ponovo videti sa vimbldonskim peharom“, zaključio je Keš.
- area51
#582 Re: Australian Open 2015.
radostan dan wrote:drugi se prepucavaju sa njim, ja i on se družimo...golman wrote:
i još nešto...što se bolan ne bio prepucavaš sa onim shake 69...gori si ti od njega![]()
-
radostan dan
#583 Re: Australian Open 2015.
metalika, moj dobar drugar... 
- area51
#584 Re: Australian Open 2015.
radostan dan wrote:metalika, moj dobar drugar...
-
KENJAC
#585 Re: Australian Open 2015.
Ako se kad ponovo registrujes uzmi nick Cesar Milano !radostan dan wrote:drugi se prepucavaju sa njim, ja i on se družimo...golman wrote:
Nego , raja dje je sljedece sijelo ?
-
golman
#586 Re: Australian Open 2015.
Kalauzovići OPEN 
- Tijana_NS
#587 Re: Australian Open 2015.
Better Man wrote:Pretjera ga malo. Zaboravio si jednu Moniku Seleš, koja je s 19 godina već imala 8 GS i ko zna gdje bi joj bio kraj da nije bilo manijaka koji joj je zabio nož u leđa. A igrala je protiv najvećih tog vremena. Od Chris Evert, Martine Navratilove, Steffi Graf itd. Da ne spominjem sportiste iz drugih sportova kao npr Toni Kukoč, koji ju košarci osvojio sve što može osvojiti jedan košarkaš itd. U 21 stoljeću jeste jedan od najboljih, ali treba tu dodati i Janicu Kostelić, koja je u skijanju napravila sve i osvojila sve što se može osvojiti. Tako da kazati da je najbolji sportista ne 21 sotljeća, već ikada ne stoji i pretjerano je. Razumijem ljubav prema Novaku, ali budimo malo realni.Lucas Leiva wrote:Ne 21. vijeka, vec ikada... i to bez ikakve konkurencije.Šveđanin wrote:8 GS titula, vrijeme je za RG.
Najveći ex yu sportista 21 vijeka..
Ovo ko kad bi rekao da su Valentina Vezzali i Usain Bolt negde na istom nivou, jer i jedno i drugo imaju isti broj olimpijskih medalja. I ona ima 6, i on ima 6. Ali za njega zna ceo svet, a za nju uza rodbina
Kad bismo sad napravili neko istrazivanje po celom svetu, ne verujem da biuo iko znao ko je Janica Kostelic, osim pasioniranih ljubitelja skijanja. A za Ivana Lendla i Andre Agassija su svi culi. Tenis je najpopularniji individualni sport na svetu, i u njemu se vrti najvise novca, zato je i konkurencija najzesca. Malo vise postovanja prema momku koji se danas izjednacio sa Agassijem i Lendlom po broju osvojenih Grand Slamova. A pred njim su jos bar 3 godine igre na najvisem nivou.
Za Moniku se jedino slazem. Da joj nije na onakav nacin prekinuta karijera, bila bi veca teniserka i od Stefi i od Navratilove. Njenu psihicku stabilnost nije imala ni jedna teniserka ni pre ni posle nje. Ali na zalost, karijera joj je prekinuta na morbidan nacin i nije u tome uspela.
- Tijana_NS
#588 Re: Australian Open 2015.
Novak je vec najbolji sportista sa ovih prostora ikada, svidelo se to nekom ili ne.
-
radostan dan
#589 Re: Australian Open 2015.
slika dosta govori...

...uzgred, marej zagubio tacnu, još je traže.
(ne zezam se)

(ne zezam se)
- area51
#590 Re: Australian Open 2015.
Od kuma je dobio,ne valja mu toradostan dan wrote:slika dosta govori...
(ne zezam se)
- zarko.filip
#591 Re: Australian Open 2015.
Jel neko zna sta je sa Gebhardom?Prekid saradnje ili nesto drugo?Ne bi valjalo da je ovoprvo jer je jedan od najboljih fitnes trenera.
-
KENJAC
#592 Re: Australian Open 2015.
Stanite ba. Ko je glaso za violoncelistu poslje finala ? Totalna neozbiljnost ! Oni glasaju za iluzionistu ceteres dana nakon ispadanja a ovi za Djokovica dva sata poslje finala. Sa sigurnoscu mogu garantovati da su rezultati glasanja namjesteni. Meni ovdje nesto smrdi.
-
radostan dan
#593 Re: Australian Open 2015.
nije bio na polufinalu, učinilo mi se da sam ga skotao u finalu, ali prilikom pozdravljanja sa timom nakon meča nije ga bilo definitivno...zarko.filip wrote:Jel neko zna sta je sa Gebhardom?Prekid saradnje ili nesto drugo?Ne bi valjalo da je ovoprvo jer je jedan od najboljih fitnes trenera.
-
Bodkin
#594 Re: Australian Open 2015.
Ne pricaj glupostiTijana_NS wrote:Novak je vec najbolji sportista sa ovih prostora ikada, svidelo se to nekom ili ne.
- ultima_palabra
#595 Re: Australian Open 2015.
Matsu očigledno nije bilo drago da ga Novak pređe po broju osvojenih GS
Meni je oduvijek razlika između Noleta i Andyja bila glava i samo glava... kad je Đoković bio na konopcima, Murray nije znao to iskoristiti, u obrnutoj situaciji je Đoko znao šta treba uraditi.
Dobio 2.set u tiebreaku, otvorio treći sa brejkom i onda do kraja osvojio samo jedan gem
Meni je oduvijek razlika između Noleta i Andyja bila glava i samo glava... kad je Đoković bio na konopcima, Murray nije znao to iskoristiti, u obrnutoj situaciji je Đoko znao šta treba uraditi.
Dobio 2.set u tiebreaku, otvorio treći sa brejkom i onda do kraja osvojio samo jedan gem
- Blek Stena
#596 Re: Australian Open 2015.
Smigl... ver is maj preshas .......radostan dan wrote:slika dosta govori...
(ne zezam se)
-
radostan dan
#597 Re: Australian Open 2015.
radostan dan wrote:nije bio na polufinalu, učinilo mi se da sam ga skotao u finalu, ali prilikom pozdravljanja sa timom nakon meča nije ga bilo definitivno...zarko.filip wrote:Jel neko zna sta je sa Gebhardom?Prekid saradnje ili nesto drugo?Ne bi valjalo da je ovoprvo jer je jedan od najboljih fitnes trenera.
noćas sam gledao snimak, ovaj put ga nisam upratio...a i za vrijeme dodjele pehara zaparalo mi je uši ono - hvala timu koji je uz mene i koji me trpi i kad stvari ne idu kako treba - (parafraziram).
nije se valjda na srđana izbacilo, bog ga nesmeo...
- area51
#598 Re: Australian Open 2015.
Ne ide Srki odavno sa njim,možda London, Pariz ovo malo bliže.Eno ga landara po BG onu ženi iz kože istjera,kurva seradostan dan wrote:radostan dan wrote:nije bio na polufinalu, učinilo mi se da sam ga skotao u finalu, ali prilikom pozdravljanja sa timom nakon meča nije ga bilo definitivno...zarko.filip wrote:Jel neko zna sta je sa Gebhardom?Prekid saradnje ili nesto drugo?Ne bi valjalo da je ovoprvo jer je jedan od najboljih fitnes trenera.
noćas sam gledao snimak, ovaj put ga nisam upratio...a i za vrijeme dodjele pehara zaparalo mi je uši ono - hvala timu koji je uz mene i koji me trpi i kad stvari ne idu kako treba - (parafraziram).
nije se valjda na srđana izbacilo, bog ga nesmeo...
- Better Man
#599 Re: Australian Open 2015.
Za Janicu Kostelić itekako zna večina svijeta na zemaljskoj kugli, jer je napravila rezultate kakve će teško ko dostići. Dovoljno je spomenuti OI u Salt Lake Cityu i tri zlatne i jedna srebrena medalja. Poštujem ja Novaka, ali ga se ne može staviti kao najboljeg sa ovih prostora svih vremena, već jednog od najboljih. Ipak on u tenisu nije osvojio sve što se može osvojiti, a Janica u skijanju jeste i skijanje je puno opasniji i zahtjevniji sport od tenisa. Da se razumijemo volim oba sporta. janicu sam samo uzeo za primjer. Ima tu i drugih sportista.Tijana_NS wrote: Ovo ko kad bi rekao da su Valentina Vezzali i Usain Bolt negde na istom nivou, jer i jedno i drugo imaju isti broj olimpijskih medalja. I ona ima 6, i on ima 6. Ali za njega zna ceo svet, a za nju uza rodbina![]()
Kad bismo sad napravili neko istrazivanje po celom svetu, ne verujem da biuo iko znao ko je Janica Kostelic, osim pasioniranih ljubitelja skijanja. A za Ivana Lendla i Andre Agassija su svi culi. Tenis je najpopularniji individualni sport na svetu, i u njemu se vrti najvise novca, zato je i konkurencija najzesca. Malo vise postovanja prema momku koji se danas izjednacio sa Agassijem i Lendlom po broju osvojenih Grand Slamova. A pred njim su jos bar 3 godine igre na najvisem nivou.
Za Moniku se jedino slazem. Da joj nije na onakav nacin prekinuta karijera, bila bi veca teniserka i od Stefi i od Navratilove. Njenu psihicku stabilnost nije imala ni jedna teniserka ni pre ni posle nje. Ali na zalost, karijera joj je prekinuta na morbidan nacin i nije u tome uspela.
-
radostan dan
#600 Re: Australian Open 2015.
tenis je opasniji sport od skijanja...