Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Chaush

#576 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by Chaush »

Da se malo podsjetimo Francuske podrske najgorem svjetskom terorizmu!

"France, Saudi Arabia and the United Arab Emirates have pledged more support to the Syrian
opposition in its struggle against Bashar as-Assad’s regime. "

http://www.english.rfi.fr/france/201309 ... opposition

Report: France, Belgium, Saudis Send Weapons to Syrian Rebels
Reports on Monday said that Syrian rebels have begun receiving weapons from France and Belgium, via Saudi Arabia

http://www.israelnationalnews.com/News/ ... K2fDyuG-So

Hollande confirms French weapons were sent to Syrian rebels
http://www.english.rfi.fr/europe/201408 ... ian-rebels

itd itd.

Sto bi kod nas narod rekao, ko drugom jamu kopa i sam ce u njoj zavrsiti :D :D :D :D
dragma
Vozim: Pješe

#577 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by dragma »

Chaush wrote:Da se malo podsjetimo Francuske podrske najgorem svjetskom terorizmu!

"France, Saudi Arabia and the United Arab Emirates have pledged more support to the Syrian
opposition in its struggle against Bashar as-Assad’s regime. "

http://www.english.rfi.fr/france/201309 ... opposition

Report: France, Belgium, Saudis Send Weapons to Syrian Rebels
Reports on Monday said that Syrian rebels have begun receiving weapons from France and Belgium, via Saudi Arabia

http://www.israelnationalnews.com/News/ ... K2fDyuG-So

Hollande confirms French weapons were sent to Syrian rebels
http://www.english.rfi.fr/europe/201408 ... ian-rebels

itd itd.

Sto bi kod nas narod rekao, ko drugom jamu kopa i sam ce u njoj zavrsiti :D :D :D :D
:thumbup:

April 17, 2013. Syria's Bashar Assad warns 'terrorism' will come back to West
http://articles.latimes.com/2013/apr/17 ... d-20130418
zgembomaratonac

#579 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by zgembomaratonac »

Chaush wrote:Da se malo podsjetimo Francuske podrske najgorem svjetskom terorizmu!
Mitterand: Bosni nije mjesto u Evropi
Clinton je rekao da su evropski saveznici blokirali odluku ukidanja embarga. Svoju odluku argumentirali su opravdanim humanitarnim razlozima, govoreći da bi više oružja značilo samo više krvoprolića. Ali, u četiri oka, rekao je predsjednik, ključni saveznici rekli su da bi nezavisna Bosna bila ''neprirodna'' kao jedina muslimanska nacija u Evropi. Rekao je da su se upravo protivili embargu jer je ono garantiralo bosanski hendikep. Kada sam izrazio zaprepaštenost takvim cinizmom, podsjećajući na tragediju evropskih Jevreja za vrijeme Drugog svjetskog rata, predsjednik Clinton je samo slegnuo ramenima. Rekao je da je posebno francuski predsjednik Francois Mitterand bio direktan u izjavama da Bosni nije mjesto u Evropi, i da su britanski zvaničnici govorili o bolnoj ali realističnoj uspostavi kršćanske Evrope.'' (Strana 9-10, Prvo poglavlje “Twin recorders”, četvrtak 14. oktobar 1993. godine)

Uloga Francuske u agresiji na BiH i krstaškom genocidu nad Bošnjacima 1992-1995
http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=18789
CSKA

#580 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by CSKA »

Evropa nije neka Azijska ili Balkanska vukojebina da bi sve otislo u tri ljepe tako lako.
Chaush

#581 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by Chaush »

Napadaci identifikovani. Pogodite kako :))
Policija je pronasla automobil kojim su napadaci pobjegli i u automobilu su pronasli, ni manje ni vise, nego legitimacije dvojice napadaca. Zamislite, ljudi pobjegli maskirani ali su policiji ostavili ID-dokumente da ih ovi lakse identifikuju. Ovo me nesto podsjeti i na onu pricu o pasosima terorista koje je FBI pronasao na rusevinama WTC gdje su beton i celik bili pretvoreni u pepeo zbog visokih temperatura, ali eto arapski pasosi su prezivjeli :D

CNN - Hijacker's passport found in WTC rubble Saturday

jao_situacije

#582 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by jao_situacije »

Vidjećemo šta će biti u sljedećih nekoliko mjeseci, ja iskreno mislim da će polahko ali sigurno početi protjerivati. Živi bili pa vidjeli.
Hajvan

#583 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by Hajvan »

jao_situacije wrote:Vidjećemo šta će biti u sljedećih nekoliko mjeseci, ja iskreno mislim da će polahko ali sigurno početi protjerivati. Živi bili pa vidjeli.

vrlo moguce.

no sa uplivom Kine u Afriku kao partnera mnogim afričkim nacijama, očekivat je da evropa počne polako gubiti geopolitčku prevlast…
svakako da ce kina pružiti drugarsku ruku i arapskom svijetu- ako se ponuda desi, arapi ce sigurno prihvatiti to kao i mnoge afričke nacije do sad…
kina nema prošlošću opterećene odnose sa tim velikim resursima bogatim dijelovima svijeta…
evropa ide u qurac-pitanje je hoce li glupi bijelac opet izazvat rat i stradanja drugih zarad vlastite 'dobrobiti'

vrijeme je da evropa i njeni krstaški -izmi nestanu!! :mrgreen:

ionako je to samo jedan manji azijski (dakle kinsko vlasništvo) poluotočić!
Last edited by Hajvan on 08/01/2015 00:17, edited 1 time in total.
jao_situacije

#584 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by jao_situacije »

Hajvan wrote:
jao_situacije wrote:Vidjećemo šta će biti u sljedećih nekoliko mjeseci, ja iskreno mislim da će polahko ali sigurno početi protjerivati. Živi bili pa vidjeli.

vrlo moguce.

no sa uplivom Kine u Afriku kao partnera mnogim afričkim nacijama, očekiva je da evropa počne polako gubiti geopolitčku prevlast…
svakako da ce kina pružiti drugarsku ruku i arapskom svijetu- ako ponuda desi, arapi ce sigurno prihvatiti to kao i mnoge afričke nacije do sad…
kina nema prošlošću opterećene odnose sa tim velikim resursima bogatim dijelovima svijeta…
evropa ide u qurac-pitanje je hoce li glupi bijelac opet izazvat ra i sttradanja drugih zarad vlastite 'dobrobiti'

vrijeme je da bijela rasa i njene krstaški -izmi nestanu!! :mrgreen:
Ovo danas je kao neki novi najn iliven samo treba da vidimo gdje šta i kako :arrow:
stakasa

#585 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by stakasa »

Malo su to jace tvorevine da bi se s ovim radikalno mjenjale. Sutra normalno na poso
Hajvan

#586 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by Hajvan »

jao_situacije wrote:
Ovo danas je kao neki novi najn iliven samo treba da vidimo gdje šta i kako :arrow:
moguce je i ovo, no nece se svidjeti "povlaštenima".

bogastvo i moc se sele svaki 200-250 godina na zapad… kina jača ekonomski- krenula je i u geopolitičku borbu, s afričkim partnerstvima.

muslimana je ipam 'malo' više nego jevreja 30-ih godina XX stoljeca i pokazuju militantne manire na napade.

jbg, kad su 'npedni' europljani crtali karikature jevreja kako bi ih dehumanizirali, jevreji se nisu nesta bunili…

na slicne (ne kazem identicne) događaje, muslimani reaguju veoma svirepo

evropa, kakvom je danas poznajemo, moze vrlo lako nestati… jbg :sad:
jao_situacije

#587 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by jao_situacije »

stakasa wrote:
Malo su to jace tvorevine da bi se s ovim radikalno mjenjale. Sutra normalno na poso
Neće oni tebe dobar si ti, samo pazi gdje parkiraš :D
Hajvan

#588 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by Hajvan »

stakasa wrote:
Naravno.
jao_situacije

#589 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by jao_situacije »

Hajvan wrote:
jao_situacije wrote:
moguce je i ovo, no nece se svidjeti "povlaštenima".

bogastvo i moc se sele svaki 200-250 godina na zapad… kina jača ekonomski- krenula je i u geopolitičku borbu, s afričkim partnerstvima.

muslimana je ipam 'malo' više nego jevreja 30-ih godina XX stoljeca i pokazuju militantne manire na napade.

jbg, kad su 'npedni' europljani crtali karikature jevreja kako bi ih dehumanizirali, jevreji se nisu nesta bunili…

evropa, kakvom je danas poznajemo, moze vrlo lako nestati… jbg :sad:
Da ti budem iskren izjave o "slozi jedinstvu borbi i nema predaje" čitav dan slušam od raznih preŠjenika ministara i premijera, previše mi je sve ovo deja vu. Valjda neće ponovo nas zakačiti :roll:
Gojeni H

#590 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by Gojeni H »

Umalo popisivac wrote:
Gojeni H wrote:
Dobro, znam da tebe ne boli ko je ko.

Ali, hajde objasni nam kako bi ti tu "moju bracu", kao sto kazes, napeHnalio? Vecina protestanata iz Fracuske su drzavljani te zemlje. Gdje bi ih ti napeHnalio? U koju zemlju?

Pod uslovom da bi ih prihvatila bilo koja druga zemlja, da li bi napeHnalio i njihove porodice?
Da li bi postojala selekcija, musko - zensko, 7 - 77 godina?
Da li bi postojali tranzitni centri, do napeHnaljenja?
Ko bi to finansirao?

Da li se sve nabrojano uklapa u tekovine demokratske i judeo-krscanske evropske civilizacije?

*napeHnalio - stara rijec iz hrvatskog jezika u upotrebi oKolo Duvna. Vidi se ta gorstacka inteligencija, bravo!

Ajde ne kaki vise. Dosadan si. Ne da mi se razgovarati s dvolicnim ljudima i koji pojma nemaju o zivotu osim toga da su muslimani uvijek u pravu i da su uvijek najbolji, cak i kad dizu ljude po kaficima i skolama u zrak. A svaka opaska na to ima univerzalni odgovor da su ustase i cetnici ovo te da su ustase i cetnici ono.

NapeHnalnio bih ja sve to. :D Ako ima novca za sadake, ima i za koji tranzitni centar, pa i halal sendvic za dobar put sto se mene tice. :D Kako mi se gade ljudi koji ovako iskoristavaju tudje domacinstvo. Zivi na tvojoj grbaci, dosao kod tebe, tebe nazivaju fasistom i jos ima obraza da te zove "krstaskim divljakom". Dvolicna djubrad.
Ovakav odgovor od duvanjskog mudraca sam i ocekivao.
Dakle, samo protjerivanje pa neka se svako snalazi. Bravo!

Ti kauc ne mozes izbacit' iz kuce, a izbacivao bi nekoga iz Evrope jadnice. Sjedi gdje jesi, uvalio si se dosavsi iz duvanjske vukojebine. Krstasi, krizaj, ali 'vamo u Bosnu ne idi.

Ovaj put samo jedan smajli. hmmm... :?: Mozes ti to bolje.
Last edited by Gojeni H on 08/01/2015 04:28, edited 1 time in total.
Gojeni H

#591 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by Gojeni H »

reis1 wrote:Image
:lol: :thumbup:
Britanci se fakat znaju za.ebavat' na svoj racun.
Gojeni H

#592 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by Gojeni H »

Snimci napada na novinsku kucu u Parizu su zaista sokantni.
Fakat podsjeca na Veliku Britaniju 80-ih.
Chaush

#593 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by Chaush »

Davno je Bashar Assad zapad upozorio dace im se terorizam ,koji podrzavaju u Siriji ,odbiti od glavu :D

Mrljava Hrvatska osobno, preko CIA-e i S.Arabije, donirala je teroristima stotine tona naoruzanja. Zamisli sada situaciju da muslimanske zemlje, Rusija ili Kina naoruzavaju zapadne "Anderse Breivike" sa namjerom da potkopaju zapadne vlade koje nisu po volji muslimana, Rusije i Kine.
stakasa

#594 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by stakasa »

O kakvom protjerivanju vi pricate, sta je vama
Chaush

#595 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by Chaush »

stakasa wrote:O kakvom protjerivanju vi pricate, sta je vama
Do toga mora doci prije ili kasnije. Zapad ne moze opstati bez ugnjetavanja miliona drugih a zbog zapadnih bolesnih interesa. Sve to rezultira radikalizacijom/velikim brojem izbjeglica koje se slijevaju u zapadne zemlje. Jednom sve to mora negdje da "odusi" ....
Chaush

#596 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by Chaush »

Hajvan wrote: jbg, kad su 'npedni' europljani crtali karikature jevreja kako bi ih dehumanizirali, jevreji se nisu nesta bunili…
Jos samo da si napomenuo da su te karikature islamskih svetinja kombinovane brojnim masakrima koje je zapad prouzrocio sirom muslimanskog svijeta ....

Podsjetimo se prvih karikatura koje su objavljene u Danskoj. Istovremeno sa karikaturama svijet su obilazile i stravicne slike mucenja irackih muslimana u Abu Ghraibu.
stakasa

#597 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by stakasa »

Chaush wrote:
stakasa wrote:O kakvom protjerivanju vi pricate, sta je vama
Do toga mora doci prije ili kasnije. Zapad ne moze opstati bez ugnjetavanja miliona drugih a zbog zapadnih bolesnih interesa. Sve to rezultira radikalizacijom/velikim brojem izbjeglica koje se slijevaju u zapadne zemlje. Jednom sve to mora negdje da "odusi" ....
Gdje zivis?
Solzenjicin

#598 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by Solzenjicin »

Prvo, Švabe si izuzetno gostoljubiv narod, tome svjedoči skoro milijun ljudi s ovih prostora koji su otišli tamo prije 50 godina, prije 25 godina, i koji odlaze još i dan danas.

Drugo, ovdje se pojedinci ponašaju kao da su iz Saudijske Arabije ili Afganistana, a ne kao europljani. Čak i navijaju za to da se 'Europi kurvi' stane na kraj :shock:

Odite onda u te predivne Pakistane, Afganistane i slične i uživajte sve njihove slobode i dostignuća, pogotovo tehnološka dostignuća tih zemalja, nemojte koristit zapadnjačke izume.
Joe McCarthy

#599 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by Joe McCarthy »

pojedinac wrote:Sve ovo ne vodi na dobro. :(
Zapamtite ovo što Vam kažem, prije nego što djeca koja su danas rođena krenu na fakultete, budistički simboli sreće i ljubavi na crvenoj podlozi će se vioriti po Europi. :izet:
Joe McCarthy

#600 Re: Demonstracije protiv Islamizacije i azilanata u Njemačkoj i kako to vidi "dijaspora u Njemačkoj"

Post by Joe McCarthy »

Hajvan wrote:

vrlo moguce.

no sa uplivom Kine u Afriku kao partnera mnogim afričkim nacijama, očekivat je da evropa počne polako gubiti geopolitčku prevlast…
svakako da ce kina pružiti drugarsku ruku i arapskom svijetu- ako se ponuda desi, arapi ce sigurno prihvatiti to kao i mnoge afričke nacije do sad…
evropa ide u qurac-pitanje je hoce li glupi bijelac opet izazvat rat i stradanja drugih zarad vlastite 'dobrobiti'

vrijeme je da evropa i njeni krstaški -izmi nestanu!! :mrgreen:

ionako je to samo jedan manji azijski (dakle kinsko vlasništvo) poluotočić!
I mi smo dio te "mrske Europe"...
Post Reply