Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post Reply

Cije interese brani Fahrudin Radoncic?

Velikosrpske
142
20%
Velikohrvatske
14
2%
Vlastite kriminalne hobotnice
419
59%
Americke
21
3%
Njemacke
4
1%
Neke druge
38
5%
Sve nabrojane
71
10%

Total votes: 709

racionalista

#576 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by racionalista »

Nije tip promijenio vjeru ako je promijenio ime. A da je mustra, mustra je.
jao_situacije

#577 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

kamen spoticanja wrote:
jahh wrote:Image
Vidi sto ga komsic prca :D
Reci sutra u avazu da nisi mogao postit...reci da imas ciklus :D
podmetnuli mu mladi muslimani koji su se obukli u konobare, a on je ustvari mislio da je ovo sve doneseno željku, također ovo je erdoanova tajna služba uslikala - saznaje avaz
GoldenSpoon

#578 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by GoldenSpoon »

jao_situacije wrote:
kamen spoticanja wrote:
Vidi sto ga komsic prca :D
Reci sutra u avazu da nisi mogao postit...reci da imas ciklus :D
podmetnuli mu mladi muslimani koji su se obukli u konobare, a on je ustvari mislio da je ovo sve doneseno željku, također ovo je erdoanova tajna služba uslikala - saznaje avaz
Vjera kao i post je privatna stvar nekog pojedinca, ali evo lijepo je znati da je to glavna tema stranaĆkih iftara u organizaciji SDA. Treba im reci kada vec toliko vode racuna o tome ko posti ili ne, da se prestanu fizicki obracunavati po drzavnim institucijama.
jao_situacije

#579 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

GoldenSpoon wrote: Vjera kao i post je privatna stvar nekog pojedinca, ali evo lijepo je znati da je to glavna tema stranaĆkih iftara u organizaciji SDA. Treba im reci kada vec toliko vode racuna o tome ko posti ili ne, da se prestanu fizicki obracunavati po drzavnim institucijama.
dobro je pa si se otkrio/la da si šćepin advokat :thumbup:
kakvi su to stranački iftari u organizaciji sda ?
GoldenSpoon

#580 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by GoldenSpoon »

jao_situacije wrote:
GoldenSpoon wrote: Vjera kao i post je privatna stvar nekog pojedinca, ali evo lijepo je znati da je to glavna tema stranaĆkih iftara u organizaciji SDA. Treba im reci kada vec toliko vode racuna o tome ko posti ili ne, da se prestanu fizicki obracunavati po drzavnim institucijama.
Iftari koji su finansirani iz budzeta opstina i kantona sa jasnim ciljem promocije stranke i politike.

P.S: Kad vec imas tako fino zapazanje ko posti ili ne, javi ovima u centrali da im ukazu na to da nije lijepo da se hvataju za vratove tokom svetog mjeseca, ili su i tu dupli arsini? :lol:
jao_situacije

#581 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

GoldenSpoon wrote:
jao_situacije wrote:
Iftari koji su finansirani iz budzeta opstina i kantona sa jasnim ciljem promocije stranke i politike.

P.S: Kad vec imas tako fino zapazanje ko posti ili ne, javi ovima u centrali da im ukazu na to da nije lijepo da se hvataju za vratove tokom svetog mjeseca, ili su i tu dupli arsini? :lol:
kome da javim u kakvoj centrali i kome da ukažu, nemam pojma o kakvim i čijim aršinima pričaš
budi malo precizniji/a
Danguba

#582 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Danguba »

GoldenSpoon wrote:
Vjera kao i post je privatna stvar nekog pojedinca, ali evo lijepo je znati da je to glavna tema stranaĆkih iftara u organizaciji SDA. Treba im reci kada vec toliko vode racuna o tome ko posti ili ne, da se prestanu fizicki obracunavati po drzavnim institucijama.
ma neee, ovdje mu zeljko kaze ''izgleda da ce te ovaj na*uzit''... :lol:
mirzadelibasic

#583 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by mirzadelibasic »

Danguba wrote:
GoldenSpoon wrote:
ma neee, ovdje mu zeljko kaze ''izgleda da ce te ovaj na*uzit''... :lol:
HAHAHAHA :thumbup:
Zna čovjek iz vlastitog iskustva :izet:
pumica

#584 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by pumica »

Drzavne tajne (Semir Halilovic):

Nepismeno je, ružno i krajnje neprimjereno kazati da si "za proeuropsku i sekularnu BiH" jer je to, po automatizmu oksimoron.To je izjavio predsjednik SBB-a, samozvani "lider opozicije" koji s tom istom nema ama baš ništa, skorojević nastao iz kese one iste "erdoanizirane SDA" - dakle Fahro Radončić.
Prije svega sve europske države nisu sekularne već vrlo precizno kršćanske, dakle u tom smislu vjerske, te europeizacija u BiH ne znači nužno sekularizaciju, odnosno izbacivanje vjere iz javnog života, već to Fahro koristi računajući da kad je i on polupismen da i drugi neće znati šta on govori.
Drugo ako bi Fahro zaista bio u prilici da provede "sekularizaciju Bosne" to bi značilo da on izbacuje Vjeru iz javnog života za milione Muslimana, kao i za milione pripadnika drugih religija, samo ne znam šta bi onda uveo u BiH - možda kult poštovanja svoje, male, ličnosti?!
S druge strane pričati da si za "proeuropsku BiH" a istovremeno poslovati sa Naserom Keljmendijem, te se družiti sa Bakirom Alispahićem i Enverom Mujezinovićem, dakle sa pola zločinačkog dijela unutar SDA, licemjerna je rabota jer kada bi BiH bila zaista proeuropska onda Fahro nikada ne bi mogao dobiti skoro milion maraka iz SDA kese da napravi Avaz, potom milionske kredite da gradi tornjeve, a Razvojni krediti nisi davani u privredu već u temelje građenja Fahrinog ega, te je odrastanje "lidera opozicije" koji zagovara "proeuropsku BiH" apsolutno nastalo na licemjernom i familijarnom djelovanju - kakvog se danas Fahro gnuša.
Na kraju mora da je Fahro, taj "lider opozicije" zaboravio kako je trčao da Izetbegovićevoj ženi poklanja pudlice koje se i danas šeću po Izetbegovićevoj avliji. Tako je nastao lider opozicije kojem je ponestalo novca, stegle ga kreditne rate, kojem su prerezani budžetski tokovi, pa bi sada da se igra rata u kojem će tuđe stradati a on postati predsjednik Bosne i tako zadovoljiti svoje Neronske pobude.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3247085046
mirzadelibasic

#585 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by mirzadelibasic »

pumica wrote:

Nepismeno je, ružno i krajnje neprimjereno kazati da si "za proeuropsku i sekularnu BiH" jer je to, po automatizmu oksimoron.To je izjavio predsjednik SBB-a, samozvani "lider opozicije" koji s tom istom nema ama baš ništa, skorojević nastao iz kese one iste "erdoanizirane SDA" - dakle Fahro Radončić.
Prije svega sve europske države nisu sekularne već vrlo precizno kršćanske, dakle u tom smislu vjerske, te europeizacija u BiH ne znači nužno sekularizaciju, odnosno izbacivanje vjere iz javnog života, već to Fahro koristi računajući da kad je i on polupismen da i drugi neće znati šta on govori.
Drugo ako bi Fahro zaista bio u prilici da provede "sekularizaciju Bosne" to bi značilo da on izbacuje Vjeru iz javnog života za milione Muslimana, kao i za milione pripadnika drugih religija, samo ne znam šta bi onda uveo u BiH - možda kult poštovanja svoje, male, ličnosti?!
S druge strane pričati da si za "proeuropsku BiH" a istovremeno poslovati sa Naserom Keljmendijem, te se družiti sa Bakirom Alispahićem i Enverom Mujezinovićem, dakle sa pola zločinačkog dijela unutar SDA, licemjerna je rabota jer kada bi BiH bila zaista proeuropska onda Fahro nikada ne bi mogao dobiti skoro milion maraka iz SDA kese da napravi Avaz, potom milionske kredite da gradi tornjeve, a Razvojni krediti nisi davani u privredu već u temelje građenja Fahrinog ega, te je odrastanje "lidera opozicije" koji zagovara "proeuropsku BiH" apsolutno nastalo na licemjernom i familijarnom djelovanju - kakvog se danas Fahro gnuša.
Na kraju mora da je Fahro, taj "lider opozicije" zaboravio kako je trčao da Izetbegovićevoj ženi poklanja pudlice koje se i danas šeću po Izetbegovićevoj avliji. Tako je nastao lider opozicije kojem je ponestalo novca, stegle ga kreditne rate, kojem su prerezani budžetski tokovi, pa bi sada da se igra rata u kojem će tuđe stradati a on postati predsjednik Bosne i tako zadovoljiti svoje Neronske pobude.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3247085046
I ovaj Semir malo sere da izvines.. Pljuje po svima, a sa istima sastanci i pravi koalicije. Eto danas se sastao sa Novalicem. O čemu će njih dvojica pričati ?? :-)
Innovation

#586 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Innovation »

mirzadelibasic wrote:I ovaj Semir malo sere da izvines.. Pljuje po svima, a sa istima sastanci i pravi koalicije. Eto danas se sastao sa Novalicem. O čemu će njih dvojica pričati ?? :-)
Image

Vjerovatno isto kao i s njima. :oops:
mirzadelibasic

#587 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by mirzadelibasic »

Innovation wrote:
mirzadelibasic wrote:I ovaj Semir malo sere da izvines.. Pljuje po svima, a sa istima sastanči i pravi koalicije. Eto danas se sastao sa Novalicem. O čemu će njih dvojica pričati ?? :-)
Image

Vjerovatno isto kao i s njima. :oops:
upravo o tome i pričam :)
za očekivati je da se, poslije onih par izjava i sa Radončićem sastane.
Innovation

#588 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Innovation »

:jok: :nene:
Nekoliko dana prije službenog predavanja stranačkih lista za listopadske izbore, zazvonio mi je telefon. Poznat glas. Fahro. Za narod - Radončić Fahrudin. Za likovne umjetnike - genije sa kistom iz Nikšića koji se proslavio skiciranjem, kako ga optužuje bivša suradnica, ubojstva jednog od šefova sarajevske mafije s kojim je Radončić, iako to niječe, imao strukturalan sukob, po dubini i širini, piše Halilović.

"Vidi, šta misliš da zamoliš Sefera da se ne kandidira za Predsjedništvo BiH. Ja sam spreman da svoju listu za Državni parlament skroz obezvrijedim, spreman sam da BPS-u dam dom naroda BiH i Dom naroda FBiH" - izustio je likovnjak Radončić pokušavajući, u skladu sa svojim zanimanjem, nacrtati samog sebe u zgradi Predsjedništva BiH čije je paljenje, prethodno, podržao.

Prijedlog je bio odbijen. Svako je otišao svojim putem i ne bih se više za Radončićem ni okrenuo da se on sam u svojim intervjuima, koje redovno daje za proustaške i pročetničke medije, već drugi put indirektno nije osvrnuo prema Seferu Haliloviću. Kada sam to prvi put pročitao: rekoh, ma možda nije tako mislio. Nije valjda lud?!

Danas sam sasvim siguran u ono što sam pročitao: Radončić je krenuo u najnoviju, zadnju, bitku za vlastiti ego i vlastitu slobodu u kojoj pokazuje ono što sam o njemu znao i 1993. - da se radi o čovjeku koji je lišen ljudske etike i moralnih normi kada je u pitanju borba za vlast i njegovo osobno mjesto pod povijesnom kapom Bosne i Herceogovine ispod koje bi da se prevarama ugura izgurujući one koji su već tamo.

Prisjetio sam se nekolicine epizoda sa Radončićem: prve kada je prljavo ucjenjivao Bakira Hadžiomerovića, čemu sam svjedočio. Druge, kada mi je pričao kako se sa Željkom Komšićem dogovorio da kandidiraju Emira Suljagića "koji je lud", treće u kojoj je objavio fotografiju, koju je prethodno osobno uslikao, Mirsada Kebe sa perikom, četvrte u kojoj je prijetio lažnom izjavom pred Sudom BiH u predmetu ratnih zločina, pete u kojoj je "do podne" vrištao preko "Avaza" da se atentat na moju porodicu istraži, da bi se "od podne" sastajao s odgovornima za isti - Enverom Mujezinovićem i Bakirom Alispahićem, šeste u kojoj je Sefera Halilovića prevario za osnivanje nekadašnjeg "Bošnjačkog Avaza" uzevši mu pare i zabivši mu nož u leđa, sedme u svojim terevenkama s Miloradom Dodikom i Miroslavom Miškovićem i inih drugih epizoda za čije ispisivanje bi bila potrebna jedna ozbiljna knjiga koja bi svjedočila o utjelotvorenju bošnjačke vanjštine i vampirsko - đavolske nutrine.

Zapitah se: je l' ovo onaj Radončić koji je od Sefera Halilovića, tijekom rata, tražio para za kafu pa se sada osilio pomislivši da je narod u Bosni i Hercegovini toliko lud, te da nemaju druga posla nego da njega, kabinetskog potrčka, sistemskog egzekutora i nastavnika likovnog izaberu za predsjednika države? Je l' ovo isti onaj Radončić koji je od Sefera Halilovića dobio pare za "Bošnjački Avaz" da bi preko tog istog "Avaza" godinama pljuvao upravo onog čovjeka koji ga je branio i hranio - Halilovića.

P.S. Fahro, mislim da je za tebe daleko pametnije da više nikada ne pominješ moju porodicu niti ikoga od nas kontaktiraš. Nemoj da me natjeraš da o tebi napišem suštinski tekst i(li) dam izjavu tamo gdje treba. Ja znam da ti znaš, da sam itekako upoznat kako u srcu "Avazovog" zmaja živi jedan mali miš, zaključuje Halilović na blogu, šaljući poruku Radončiću.
:dada: :ginisovac:
mirzadelibasic

#589 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by mirzadelibasic »

Innovation wrote:
P.S. Fahro, mislim da je za tebe daleko pametnije da više nikada ne pominješ moju porodicu niti ikoga od nas kontaktiraš. Nemoj da me natjeraš da o tebi napišem suštinski tekst i(li) dam izjavu tamo gdje treba. Ja znam da ti znaš, da sam itekako upoznat kako u srcu "Avazovog" zmaja živi jedan mali miš, zaključuje Halilović na blogu, šaljući poruku Radončiću.

Sta bi od ovoga ? Mrka kapa...
Innovation

#590 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Innovation »

Ko zna, svasta moze biti. :roll:
mirzadelibasic

#591 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by mirzadelibasic »

Innovation wrote:Ko zna, svasta moze biti. :roll:
Pa biće kafa, sastanak, možda koalicija...da ne nagadjamo.
Last edited by mirzadelibasic on 05/07/2015 18:11, edited 1 time in total.
JThomas

#592 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by JThomas »

niko od političara ni o kome drugom od političara u ovoj državi neće napisati takav tekst. jer su svi ili bili halka ili su to još. svi idu okolo okole k'o kiša oko kragujevca. jer "književnik" semir halilović ne može živjeti od svog pisanja, njemu treba mandat i pokoja komisija.
starisalko

#593 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by starisalko »

Innovation wrote::jok: :nene:
Nekoliko dana prije službenog predavanja stranačkih lista za listopadske izbore, zazvonio mi je telefon. Poznat glas. Fahro. Za narod - Radončić Fahrudin. Za likovne umjetnike - genije sa kistom iz Nikšića koji se proslavio skiciranjem, kako ga optužuje bivša suradnica, ubojstva jednog od šefova sarajevske mafije s kojim je Radončić, iako to niječe, imao strukturalan sukob, po dubini i širini, piše Halilović.

"Vidi, šta misliš da zamoliš Sefera da se ne kandidira za Predsjedništvo BiH. Ja sam spreman da svoju listu za Državni parlament skroz obezvrijedim, spreman sam da BPS-u dam dom naroda BiH i Dom naroda FBiH" - izustio je likovnjak Radončić pokušavajući, u skladu sa svojim zanimanjem, nacrtati samog sebe u zgradi Predsjedništva BiH čije je paljenje, prethodno, podržao.

Prijedlog je bio odbijen. Svako je otišao svojim putem i ne bih se više za Radončićem ni okrenuo da se on sam u svojim intervjuima, koje redovno daje za proustaške i pročetničke medije, već drugi put indirektno nije osvrnuo prema Seferu Haliloviću. Kada sam to prvi put pročitao: rekoh, ma možda nije tako mislio. Nije valjda lud?!

Danas sam sasvim siguran u ono što sam pročitao: Radončić je krenuo u najnoviju, zadnju, bitku za vlastiti ego i vlastitu slobodu u kojoj pokazuje ono što sam o njemu znao i 1993. - da se radi o čovjeku koji je lišen ljudske etike i moralnih normi kada je u pitanju borba za vlast i njegovo osobno mjesto pod povijesnom kapom Bosne i Herceogovine ispod koje bi da se prevarama ugura izgurujući one koji su već tamo.

Prisjetio sam se nekolicine epizoda sa Radončićem: prve kada je prljavo ucjenjivao Bakira Hadžiomerovića, čemu sam svjedočio. Druge, kada mi je pričao kako se sa Željkom Komšićem dogovorio da kandidiraju Emira Suljagića "koji je lud", treće u kojoj je objavio fotografiju, koju je prethodno osobno uslikao, Mirsada Kebe sa perikom, četvrte u kojoj je prijetio lažnom izjavom pred Sudom BiH u predmetu ratnih zločina, pete u kojoj je "do podne" vrištao preko "Avaza" da se atentat na moju porodicu istraži, da bi se "od podne" sastajao s odgovornima za isti - Enverom Mujezinovićem i Bakirom Alispahićem, šeste u kojoj je Sefera Halilovića prevario za osnivanje nekadašnjeg "Bošnjačkog Avaza" uzevši mu pare i zabivši mu nož u leđa,sedme u svojim terevenkama s Miloradom Dodikom i Miroslavom Miškovićem i inih drugih epizoda za čije ispisivanje bi bila potrebna jedna ozbiljna knjiga koja bi svjedočila o utjelotvorenju bošnjačke vanjštine i vampirsko - đavolske nutrine.

Zapitah se: je l' ovo onaj Radončić koji je od Sefera Halilovića, tijekom rata, tražio para za kafu pa se sada osilio pomislivši da je narod u Bosni i Hercegovini toliko lud, te da nemaju druga posla nego da njega, kabinetskog potrčka, sistemskog egzekutora i nastavnika likovnog izaberu za predsjednika države? Je l' ovo isti onaj Radončić koji je od Sefera Halilovića dobio pare za "Bošnjački Avaz" da bi preko tog istog "Avaza" godinama pljuvao upravo onog čovjeka koji ga je branio i hranio - Halilovića.

:dada: :ginisovac:
Koje dao pare.Alija ili Sefer
razonoda

#594 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by razonoda »

P.S. Fahro, mislim da je za tebe daleko pametnije da više nikada ne pominješ moju porodicu niti ikoga od nas kontaktiraš. Nemoj da me natjeraš da te nogom udarim u prepone a potom laktom u glavu.

S.H :ljut:
pisac, publicista i INACE sin prvog zapovjednika Armije Republike Bosne...
Država

#595 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Država »

Za ovu dvojicu mi je jasno, ali zar Željko ne posti... :D

:sax:
Innovation

#596 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Innovation »

razonoda wrote:P.S. Fahro, mislim da je za tebe daleko pametnije da više nikada ne pominješ moju porodicu niti ikoga od nas kontaktiraš. Nemoj da me natjeraš da te nogom udarim u prepone a potom laktom u glavu.

S.H :ljut:
pisac, publicista i INACE sin prvog zapovjednika Armije Republike Bosne...
:lol:
pumica

#597 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by pumica »

Odgledah desetak minuta Fahrinog gostovanja kod M.Đakovića. Nije štedio riječi hvale za samog sebe i prilično se zadržao obrazlažući spstveni lik i djelo koji su toliko komplikovani da ih i on sam ne umije olako objasniti.

Ne zna Fahro hoće li u vlast sa ubicama, lopovima, radikalima ali će znati dok SDA sama sebi odgovori hoće li ona s njim. Zaista su ova država, i narod, u potpunoj društveno - političkoj septičkoj jami kada je predvode političke budale kao što je Bakir Izetbegović i kada trebaju da je "spašavaju" moralni patuljci i duhovne fukare kao što je Fahrudin Radončić. Kao što postoji igra za djecu "između dvije vatre" tako se i politika u BiH odvija između dvije fukare - gdje god da ste ubacili krivi ste, manje ili više.

P.S. Posebno mi je bio interesantan dio intervjua u kojem Fahro objašnjava vojno -strategijske stvari vezane za Srebrenicu. Ne znam samo kada je čitao vojne knjige da li u pauzi sipanja kafe generalu Haliloviću, kupovanja pudlice Seki Izetbegović ili plaćanja školovanja Izetbegovićeve unuke. Kad god da je čitao, jasno je da mozak priučenog, seoskog nastavnika likovnog ne može biti ni vizionarski ni pronicljiv - on je tek mizeran.
pumica

#598 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by pumica »

Dok jedan drugog čašćavaju epitetima ubica, lopova, reketaša, palikuća, saradnika četnika, dezertera (tu su bar obojica upravu), dok jedan drugom pokreću istrage, prevrate, huškaju tajne i javne službe na leđa, jedan pas se čudom čudi. Ta pudlica nastanjena je u avliji Bakira Izetbegovića a poklon je od "lidera opozicije" Fahrudina Radončića Izetbegovićevj ženi, onoj istoj koju je Radončić kasnije pljuvao iako mu nije smetalo da izdašno finansira školovanje njene kćerke. Zanimljiv splet okolnosti. Kaže Radončić da Izetbegović želi da Bosnom vlada nekoliko porodica. To je prilično tačno samo Radončić zaboravlja da je on tih pet porodica medijski branio i gradio deceniju i pol kao što je zaboravio da je iz te iste kese "pet porodica" i Radončić napravio svoje tornjeve, džipove, avione, jahte i sve ostale igračke s kojima nije uspio izliječiti svoje nepopravljive komplekse pa je s toga krenuo u juriš da predvodi Bošnjake. Ravno do dna!
Image
razonoda

#599 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by razonoda »

Državna tajna mladog autora Semira Halilovića, sina poznatijeg oca,Zašto bi se stotinjak njih šepurilo kako su bili heroji, vrhunski političari i diplomate, kada zapravo nisu, kada su nitkovi i prevaranti, kada su zapravo u svemu ovome samo gledali kako da zarade

. Bio bih kukavica kada bih to prešutio. Nimalo me nije strah, ne razmišljam o tome, mislim da je to puno bitnija stvar, nego to hoće li mene neko sačekati iza ćoška. Najprije cu ga------------------ udariti nogom u prepone, a potom i laktom u glavu.----- Brutalnim, divljački napadom. :brusli:

Dvije godine nakon što je započeo raditi na Državnoj tajni, Semir Halilović je također drugačiji čovjek. :ljut:

.Ono što je vidio, , promijenilo je njegova osjećanja, mišljenja i stavove o ratu u koji je ušao kao dječak u osnovnoj školi, a izašao kao publicista, borac protiv kriminala i korupcije, a u posljednje vrijeme i istražitelj ratnih zločina. :novine:
GeeTnT

#600 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by GeeTnT »

Semir je blesav...bas kao i njegov jaran Hamza ...machbeth
Post Reply