MURIJA TRKELJA KLIX

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
smijesni_ste

#576 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by smijesni_ste »

Jel nam se oglasio Bake? Ne tako davno obećao je vratiti snagu Bošnjaka... :roll: :roll: ;-)
mO k3

#577 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by mO k3 »

Matijevic_Vlado wrote:Sad ce neki drot bezbeli banovati mohketa :mrgreen: . Joj naroda :mrgreen:
Vladice hebo me svak ako ti kontas sta ti hocu reci ....
Freamon Lester

#578 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by Freamon Lester »

smijesni_ste wrote:Jel nam se oglasio Bake? Ne tako davno obećao je vratiti snagu Bošnjaka... :roll: :roll: ;-)
U jedinstvu je snaga. Evo mi u Zenici planiramo da se okupimo k'o pingvini jer nam cetvrti put u 12.tom mjesecu crklo grijanje, a veceras ide do -8... 8)

Narod zna. Narode e ..... .. .....
starii

#579 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by starii »

It_is_a_Leclerc wrote:Da li iko, osim par forumskih šizofrenika, može zamisliti scenu u kojoj službenici MUP-a KS, odnosno njihov inspektor, upada u prostorije recimo Nezavisnih novina ili Press-a, ne saopći novinarima u kojem su statusu, i tako ih praktički kidnapuje, razvali im računare, napravi rusvaj, klepne jednog fotoreportera, i na kraju ode, bez ikakvog objašnjenja ?!

Ja ne mogu plastičnije objasniti eklatantni primjer narušavanja ustavne strukture
problem je sto je tuzilac i sudija iz sarajeva znaci iz federacije odobrio pretres klixa ili generalno novinara, oni su trebali sprijeciti napad na novinarsku profesiju..nazalost kod nas sudije i tuzioci pustaju narkomane, zlocince, kriminalce da setaju gradom..jebote pa gdje ima da zgazis insana i tuzilac te pusti...nigdje vec u kod nasih tuzilaca i sudija...haman se to uci na pravu po kiseljaku, travniku kobiljoj glavi i slicnim fakultetima..

a ovim iz klixa porucujem neka od sad sve drze na serverima van bih i nek koriste nokiu 3310 :wink:
Stjui

#580 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by Stjui »

Freamon Lester wrote:
smijesni_ste wrote:Jel nam se oglasio Bake? Ne tako davno obećao je vratiti snagu Bošnjaka... :roll: :roll: ;-)
U jedinstvu je snaga. Evo mi u Zenici planiramo da se okupimo k'o pingvini jer nam cetvrti put u 12.tom mjesecu crklo grijanje, a veceras ide do -8... 8)

ako ništa,bar nam se četaljski milicioneri ne qrče gradom...
Freamon Lester

#581 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by Freamon Lester »

Stjui wrote: ako ništa,bar nam se četaljski milicioneri ne qrče gradom...
Ne treba nam vecih cetalja od ovih indijskih.... :izet:
Umalo popisivac

#582 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by Umalo popisivac »

Narodna stranka Radom za boljitak izražava iskreno žaljenje zbog dešavanja u redakciji portala Klix.ba, čije je uredništvo danas bilo spriječeno u svom svakodnevnom profesionalnom i pravovremenom izvještavanju javnosti i osuđujemo svaki oblik sprječavanja medija u njihovom radu koje je bez pravnog i valjanog uporišta i obrazloženja, saopćeno je iz ove stranke.
:lol:

http://www.klix.ba/vijesti/bih/boljitak ... /141229135

Image
:D
Last edited by Umalo popisivac on 29/12/2014 23:27, edited 2 times in total.
It_is_a_Leclerc

#583 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by It_is_a_Leclerc »

starii wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Da li iko, osim par forumskih šizofrenika, može zamisliti scenu u kojoj službenici MUP-a KS, odnosno njihov inspektor, upada u prostorije recimo Nezavisnih novina ili Press-a, ne saopći novinarima u kojem su statusu, i tako ih praktički kidnapuje, razvali im računare, napravi rusvaj, klepne jednog fotoreportera, i na kraju ode, bez ikakvog objašnjenja ?!

Ja ne mogu plastičnije objasniti eklatantni primjer narušavanja ustavne strukture
problem je sto je tuzilac i sudija iz sarajeva znaci iz federacije odobrio pretres klixa ili generalno novinara, oni su trebali sprijeciti napad na novinarsku profesiju..nazalost kod nas sudije i tuzioci pustaju narkomane, zlocince, kriminalce da setaju gradom..jebote pa gdje ima da zgazis insana i tuzilac te pusti...nigdje vec u kod nasih tuzilaca i sudija...haman se to uci na pravu po kiseljaku, travniku kobiljoj glavi i slicnim fakultetima..

a ovim iz klixa porucujem neka od sad sve drze na serverima van bih i nek koriste nokiu 3310 :wink:

Osnovni problem je činjenica da je sudija kantonalnog suda u Sarajevu (Igor Todorović, neka se zna ime tog čovjeka, što da ne), je stavio svoj paraf na odluku o, de facto, suspenziji člana Ustava BiH. Ustav BiH i Zakon o unutrašnjim poslovima ne poznaju model koji smo danas vidjeli. Za to imamo nešto što se zove Agencija za koordinaciju policijskih tijela. Šta se danas uradilo, kud nas sve to vodi, ja ne znam.

Znam samo da nije moguće vidjeti situaciju u kojoj policajac iz FBiH može isposlovati da pređe entitetsku granicu, pa taman i samo da piša u obližnjem šumarku.
Ripicipi

#584 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by Ripicipi »

It_is_a_Leclerc wrote:
starii wrote:

Osnovni problem je činjenica da je sudija kantonalnog suda u Sarajevu (Igor Todorović, neka se zna ime tog čovjeka, što da ne), je stavio svoj paraf na odluku o, de facto, suspenziji člana Ustava BiH. Ustav BiH i Zakon o unutrašnjim poslovima ne poznaju model koji smo danas vidjeli. Za to imamo nešto što se zove Agencija za koordinaciju policijskih tijela. Šta se danas uradilo, kud nas sve to vodi, ja ne znam.

Znam samo da nije moguće vidjeti situaciju u kojoj policajac iz FBiH može isposlovati da pređe entitetsku granicu, pa taman i samo da piša u obližnjem šumarku.
Ti si se izgleda vise usr'o od njih...
Image

Smiri se covjece, nisu oni prvo nista na svoju ruku radili, niti su koga hapsili, nego samo izuzeli opremu.
Fakat si k'o kakva uspanicena zena :-)
Frankyee

#585 Re: Premijer RS pocinila kriminal - dala mito, umjesto da joj sude, MUP RS i KS pretresli medije klix.ba, oduzeli imovin

Post by Frankyee »

Jedan sud u Sarajevu je sigurno dao odobrenje i ovjerio nalog za pretres. Kako se to desilo tek treba vidjeti. Sve je to dogovoreno sa Kantonom ili Federacijom izgleda. Ovo je sve izvedeno da se pokaze moc RS koja moze po Sarajevu da oduzima racunare i telefone novinarima.
Stjui

#586 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by Stjui »

Freamon Lester wrote: Ne treba nam vecih cetalja od ovih indijskih.... :izet:
ma tu dvije-tri deke rješavaju problem.koje je rješenje kad se obraz izgubi?
Freamon Lester

#587 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by Freamon Lester »

Stjui wrote:
Freamon Lester wrote: Ne treba nam vecih cetalja od ovih indijskih.... :izet:
ma tu dvije-tri deke rješavaju problem.koje je rješenje kad se obraz izgubi?
Koji obraz? Nemamo mi to odavno...
Stjui

#588 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by Stjui »

Freamon Lester wrote:
aj se ti jaruga ušuškaj.-8 je.
Freamon Lester

#589 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by Freamon Lester »

Stjui wrote:
Freamon Lester wrote:
aj se ti jaruga ušuškaj.-8 je.
Ušuško se Bake na poljinama davno. Vidim nema potrebe da se oglasi... :-)
mali_balon

#590 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by mali_balon »

starii wrote:

Ne ne ne i ne najveci problem je otkud "cetnicka" policija u seheru, a sto sto pominjes sud i tuzilastvo to nema veze :-) . Ko po obicaju ne vidi se suma od drveca. Nikad narod da shvati da je ova drzava u vlasnistvu mafije i da je rak rana ove zemlje i dustva sudstvo. Nisu problem ni dodik ni bakir i 5 ni 10 sudstvo je problem, korumpirane sudije i tuzioci dozvoljavaju da se razni dodici i bakiri ne diraju
topcam
Vozim: uzbrdo

#591 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by topcam »

Budimo spremni na sve, pa cak i da forum na vijeme prije RemBrandt-a da vrate,

Image
kamen spoticanja

#592 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by kamen spoticanja »

Stjui wrote:
Freamon Lester wrote:

ako ništa,bar nam se četaljski milicioneri ne qrče gradom...
Qurce se jasari i slicna bagra
tandmand

#593 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by tandmand »

HM 2011 wrote: Svu nastalu štetu će da nadoknadi MUP RS, kao i izmaklu dobit (smanjenje šanse za ekskluzivitet) i narušeni ugled .....

Ali zaista je sramota na šta su policiju u RS-u natjerali.....
Nisu oni njih natjerali. Policija RS je jedva dočekala da ima akciju u Teheranu. Sjete se stare slave na Kosovu 80'tih.
topcam
Vozim: uzbrdo

#594 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by topcam »

Sto su uopste nosili harddiskove, pa dvoje djece bi za 8 sati precesljalo sve racunare jos bi usput igrice igrali i naslo sve sto treba
ovim volovima. Ili sto su mislili da ce naci.

I sto ce im samo HDD? Mogu bahili samo formatirat i vratit, kliksu.

Dobro i ja pisem, ko da nije rijec o policiji.. :mrgreen:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#595 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by Truba »

Kad nas krenu loviti po forumu ima stampedo da nastane
tandmand

#596 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by tandmand »

Black swan wrote:Kad nas krenu loviti po forumu ima stampedo da nastane
Forumasi ce imati specijalan tretman pri saobracajnim kontrolama u RS. :oops:
sha_ba

#597 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by sha_ba »

topcam wrote:Sto su uopste nosili harddiskove, pa dvoje djece bi za 8 sati precesljalo sve racunare jos bi usput igrice igrali i naslo sve sto treba
ovim volovima. Ili sto su mislili da ce naci.

I sto ce im samo HDD? Mogu bahili samo formatirat i vratit, kliksu.

Dobro i ja pisem, ko da nije rijec o policiji.. :mrgreen:
Ponijelo i tebe :mrgreen:
dalje

#598 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by dalje »

A mozes li ti zamisliti novinare Nezavisnih kako objavljuju Top secret Bakirove snimke? :-)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#599 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by Truba »

Sta mislite ocel biti p0rnjave na diskovima :mrgreen:
chupacabra

#600 Re: MURIJA TRKELJA KLIX

Post by chupacabra »

A vi mislili da se Sarajevo odbranilo od cetnika. Prije su bar bile linije, a sad ljudi dodju lezerno, pokupe sta im treba, i odu a da se ni umorili nisu kako treba. Moj rodni grad postao jedna kolektivna picka.
Post Reply