crnci

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
cyprus

#576 Re: crnci

Post by cyprus »

Jebiga MyTao, nije da se možeš izvadit iz ovoga... Kritikovat rasnu netoleranciju, a širit religijsku nije baš da ide zajedno... Savjetujem promjenu nicka i početak iznova...

:-)
MyTao

#577 Re: crnci

Post by MyTao »

cyprus wrote:Jebiga MyTao, nije da se možeš izvadit iz ovoga... Kritikovat rasnu netoleranciju, a širit religijsku nije baš da ide zajedno... Savjetujem promjenu nicka i početak iznova...

Ja ljude dijelim po karakteru, djelima i idejama... To su stvari koje se ne mogu znati na osnovu toga kakvu boju koze imaju, ali se dosta toga moze reci o onom koji vjeruje da je nekad davno Bog pricao sa Arapskim trgovcem, ili da je nekad djevica rodila bozijeg sina koji je sam sebi otac.

Ako ja tebi kazem da mi je najbolji drug kasper, poptpuno je opravdano sa tvoje strane da me smatras ludim :) Logicno je kritikovati ideologije.
Hajvan

#578 Re: crnci

Post by Hajvan »

Red Wolf wrote:
Hajvan wrote:Lik koji je ovdje najgrlatiji u zažtiti crnaca, na drugoj aktuelnoj temi popljuva semite i muslimane u najcrnjrm nacističkom maniru. :lol:
Lociraj ga :D
Locirali kolege vec, ali evo:
Hajvan wrote:
MyTao wrote:Koji su bolesnici ovu Arapi i slicni... dodju iz svoje zemlje jer je to jedna velika rupa, zbog njihovih glupih i zaostalih zakona. Onda kad se smjeste pocnu protestirati i traziti da se uspostave njihovi glupi i zaostali zakoni koji su krivi sto je njihova zemlja jedna velika rupa. :-) :-)
a tek oni bolesnici crnci i slični iz afrike što sad po SAD-u protestuju?! :mrgreen:
MyTao

#579 Re: crnci

Post by MyTao »

Hajd' just for the sake of argument... ja sam hipokrit... jeli to argument da se crnci mrze?

A tebi @Hajvan sam vec odgovorio... crnci nisu nigdje dosli svojom voljom da uspostavljaju svoje zaostale zakone. Oni su Ameri koliko i svako drugi... ili ti misli da je Amerika zemlja bjelaca?
Hajvan

#580 Re: crnci

Post by Hajvan »

Fulaš loptu, a kamoli gol! ;)
kosava

#581 Re: crnci

Post by kosava »

Mojne malog nije on kriv sto je produkt Americkog javnog obrazovanja , njemu su izdali misljenje i naucil ga da ne razmislja kriticki.
kosava

#582 Re: crnci

Post by kosava »

kosava wrote:Mojne malog nije on kriv sto je produkt Americkog javnog obrazovanja , njemu su izdali misljenje i naucil ga da ne razmislja kriticki.

A garant mu sestra ima momka crnca pa jos ima i matao crnce iz te veze.
MyTao

#583 Re: crnci

Post by MyTao »

kosava wrote:
kosava wrote:Mojne malog nije on kriv sto je produkt Americkog javnog obrazovanja , njemu su izdali misljenje i naucil ga da ne razmislja kriticki.

Nemam sestru, a da imam volio bi da joj momak bude neko ko je voli, postuje I pazi... Boja koze nije bitna.
kosava

#584 Re: crnci

Post by kosava »

Znaci mama ti voli crno meso. :izet:
MyTao

#585 Re: crnci

Post by MyTao »

kosava wrote:Znaci mama ti voli crno meso. :izet:
Ne, stvar je u tome sto imam sve mozdane celije na okupu, za razliku od nekih. :run:
razonoda

#586 Re: crnci

Post by razonoda »

:shock: sto ti trebaju ovakvi komentari. Jel se osjecas bolje. :-)
broj dva

#587 Re: crnci

Post by broj dva »

------
Cestitam, prvi post kojeg sam prijavio.
Nekad i meni my tao ide na zivce ali nedam da ga vrjedjas, pogotovo kad u svoje uvrede tako lezerno ubacis rasizam.
Muhamed Đakmić

#588 Re: crnci

Post by Muhamed Đakmić »

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» kosava

2 sedmice

I previše sam tolerisao, neka ovo bude upozorenje i ostalima.
Mohamad Sissoko

#589 Re: crnci

Post by Mohamad Sissoko »

MyTao wrote:
Cherry-Cherry wrote:
MyTao wrote:Koji su bolesnici ovu Arapi i slicni... dodju iz svoje zemlje jer je to jedna velika rupa, zbog njihovih glupih i zaostalih zakona. Onda kad se smjeste pocnu protestirati i traziti da se uspostave njihovi glupi i zaostali zakoni koji su krivi sto je njihova zemlja jedna velika rupa. :-) :-)
MyTao wrote:Kako prepoznati rasistu... oni prvi popljuju cijelu rasu, generaliziraju, ali svaki put na kraju svog posta obavezno napisu "nisam ja rasista, samo kazem..." :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
E ovo se zove dosljedan čovjek. :mrgreen:
Moja greska sto sam napisao Arapi, a ne muslimani.

Islam je ideologija, produkt ljudskog uma, a boja koze nesto s cim se rodis. Valjda sad skontas zasto se jedno moze kritikovati i suditi a drugo ne.
:lol: tugo moja.
Jack Be Nimble

#590 Re: crnci

Post by Jack Be Nimble »

kosava wrote:

Ti si bolestan.
MyTao

#591 Re: crnci

Post by MyTao »

Mohamad Sissoko wrote:
MyTao wrote:
Moja greska sto sam napisao Arapi, a ne muslimani.

Islam je ideologija, produkt ljudskog uma, a boja koze nesto s cim se rodis. Valjda sad skontas zasto se jedno moze kritikovati i suditi a drugo ne.
:lol: tugo moja.
Problem?
Post Reply