crnci
- cyprus
#576 Re: crnci
Jebiga MyTao, nije da se možeš izvadit iz ovoga... Kritikovat rasnu netoleranciju, a širit religijsku nije baš da ide zajedno... Savjetujem promjenu nicka i početak iznova...

- MyTao
#577 Re: crnci
Ja ljude dijelim po karakteru, djelima i idejama... To su stvari koje se ne mogu znati na osnovu toga kakvu boju koze imaju, ali se dosta toga moze reci o onom koji vjeruje da je nekad davno Bog pricao sa Arapskim trgovcem, ili da je nekad djevica rodila bozijeg sina koji je sam sebi otac.cyprus wrote:Jebiga MyTao, nije da se možeš izvadit iz ovoga... Kritikovat rasnu netoleranciju, a širit religijsku nije baš da ide zajedno... Savjetujem promjenu nicka i početak iznova...
Ako ja tebi kazem da mi je najbolji drug kasper, poptpuno je opravdano sa tvoje strane da me smatras ludim
- Hajvan
#578 Re: crnci
Locirali kolege vec, ali evo:Red Wolf wrote:Lociraj gaHajvan wrote:Lik koji je ovdje najgrlatiji u zažtiti crnaca, na drugoj aktuelnoj temi popljuva semite i muslimane u najcrnjrm nacističkom maniru.
Hajvan wrote:a tek oni bolesnici crnci i slični iz afrike što sad po SAD-u protestuju?!MyTao wrote:Koji su bolesnici ovu Arapi i slicni... dodju iz svoje zemlje jer je to jedna velika rupa, zbog njihovih glupih i zaostalih zakona. Onda kad se smjeste pocnu protestirati i traziti da se uspostave njihovi glupi i zaostali zakoni koji su krivi sto je njihova zemlja jedna velika rupa.![]()
- MyTao
#579 Re: crnci
Hajd' just for the sake of argument... ja sam hipokrit... jeli to argument da se crnci mrze?
A tebi @Hajvan sam vec odgovorio... crnci nisu nigdje dosli svojom voljom da uspostavljaju svoje zaostale zakone. Oni su Ameri koliko i svako drugi... ili ti misli da je Amerika zemlja bjelaca?
- Hajvan
#580 Re: crnci
Fulaš loptu, a kamoli gol! 
-
kosava
#581 Re: crnci
Mojne malog nije on kriv sto je produkt Americkog javnog obrazovanja , njemu su izdali misljenje i naucil ga da ne razmislja kriticki.
-
kosava
#582 Re: crnci
kosava wrote:Mojne malog nije on kriv sto je produkt Americkog javnog obrazovanja , njemu su izdali misljenje i naucil ga da ne razmislja kriticki.
A garant mu sestra ima momka crnca pa jos ima i matao crnce iz te veze.
- MyTao
#583 Re: crnci
Nemam sestru, a da imam volio bi da joj momak bude neko ko je voli, postuje I pazi... Boja koze nije bitna.kosava wrote:kosava wrote:Mojne malog nije on kriv sto je produkt Americkog javnog obrazovanja , njemu su izdali misljenje i naucil ga da ne razmislja kriticki.
- MyTao
#585 Re: crnci
Ne, stvar je u tome sto imam sve mozdane celije na okupu, za razliku od nekih.kosava wrote:Znaci mama ti voli crno meso.
-
razonoda
#586 Re: crnci
kosava wrote:Znaci mama ti voli crno meso.
-
broj dva
#587 Re: crnci
------kosava wrote:Znaci mama ti voli crno meso.
Cestitam, prvi post kojeg sam prijavio.
Nekad i meni my tao ide na zivce ali nedam da ga vrjedjas, pogotovo kad u svoje uvrede tako lezerno ubacis rasizam.
- Muhamed Đakmić
#588 Re: crnci
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» kosava
2 sedmice
I previše sam tolerisao, neka ovo bude upozorenje i ostalima.
» kosava
2 sedmice
I previše sam tolerisao, neka ovo bude upozorenje i ostalima.
-
Mohamad Sissoko
#589 Re: crnci
MyTao wrote:Moja greska sto sam napisao Arapi, a ne muslimani.Cherry-Cherry wrote:MyTao wrote:Koji su bolesnici ovu Arapi i slicni... dodju iz svoje zemlje jer je to jedna velika rupa, zbog njihovih glupih i zaostalih zakona. Onda kad se smjeste pocnu protestirati i traziti da se uspostave njihovi glupi i zaostali zakoni koji su krivi sto je njihova zemlja jedna velika rupa.
MyTao wrote:Kako prepoznati rasistu... oni prvi popljuju cijelu rasu, generaliziraju, ali svaki put na kraju svog posta obavezno napisu "nisam ja rasista, samo kazem..."![]()
![]()
![]()
E ovo se zove dosljedan čovjek.
Islam je ideologija, produkt ljudskog uma, a boja koze nesto s cim se rodis. Valjda sad skontas zasto se jedno moze kritikovati i suditi a drugo ne.
- Jack Be Nimble
#590 Re: crnci
Ti si bolestan.kosava wrote:kosava wrote:Mojne malog nije on kriv sto je produkt Americkog javnog obrazovanja , njemu su izdali misljenje i naucil ga da ne razmislja kriticki.
- MyTao
#591 Re: crnci
Problem?Mohamad Sissoko wrote:MyTao wrote:
Moja greska sto sam napisao Arapi, a ne muslimani.
Islam je ideologija, produkt ljudskog uma, a boja koze nesto s cim se rodis. Valjda sad skontas zasto se jedno moze kritikovati i suditi a drugo ne.tugo moja.